DaAlonso Fernando je napisao/la:Ne znam zasto bi Red-Bull mijenjao Masu za Webbera,kao Masa bolji???
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Felipe Massa

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Svjetski prvak

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ajd molim te objasni po čemu je on boljiFelipe Massa je napisao/la:DaAlonso Fernando je napisao/la:Ne znam zasto bi Red-Bull mijenjao Masu za Webbera,kao Masa bolji???

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Svjetski prvak
Po mnogo cemu.Kenny je napisao/la:Ajd molim te objasni po čemu je on boljiFelipe Massa je napisao/la:DaAlonso Fernando je napisao/la:Ne znam zasto bi Red-Bull mijenjao Masu za Webbera,kao Masa bolji???
Massa je vozac koji je mladji od Webbera ,a postigao je puno vise od njega.Ima vise pobijeda,ima vise pobjednickih postolja, ima vise pol pozicija i na kraju krajeva ima vise bodova u karijeri od Marka Webbera.
To sto je Webber usao sad u formu ne mora odmah znaciti da je najbolji.Smjesno da do prije mjesec dana niko nije ni spominjao Webbera ,a sad je od jednom bolji od Masse

- Kenny
- Legenda
Po mnogo cemu.Felipe Massa je napisao/la: Ajd molim te objasni po čemu je on bolji
Massa je vozac koji je mladji od Webbera ,a postigao je puno vise od njega.Ima vise pobijeda,ima vise pobjednickih postolja, ima vise pol pozicija i na kraju krajeva ima vise bodova u karijeri od Marka Webbera.
To sto je Webber usao sad u formu ne mora odmah znaciti da je najbolji.Smjesno da do prije mjesec dana niko nije ni spominjao Webbera ,a sad je od jednom bolji od Masse

Kakve veze imaju bodovi, pobjednička postolja i broj bodova kad se njihova karijera nemože uspoređivati, Webber je sve do prošle sezone vozio sranja od bolida, dok je Massa puno više imo pobjedničkih bolida i nijednom nije uspio osvojiti prvenstvo

-
- Svjetski prvak
Kakve veze imaju bodovi, pobjednička postolja i broj bodova kad se njihova karijera nemože uspoređivati, Webber je sve do prošle sezone vozio sranja od bolida, dok je Massa puno više imo pobjedničkih bolida i nijednom nije uspio osvojiti prvenstvo[/quote]Felipe Massa je napisao/la:Po mnogo cemu.Kenny je napisao/la: Ajd molim te objasni po čemu je on bolji
To sto je Webber usao sad u formu ne mora odmah znaciti da je najbolji.Smjesno da do prije mjesec dana niko nije ni spominjao Webbera ,a sad je od jednom bolji od Masse.
Ko je kriv Webberu sto nije ranije imao bolji bolid?? Da je tako dobar kao sto tvrdis vozio bi on odavno bolide koji su u vrhu poretka.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Massa je došao u Ferrari jel je loš,ne dobar,priznali vi to ili ne
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Kenny
- Legenda
netvrdim da je najbolji vozač, ali smatram da je bolji od Masse, čovjek nije imao sreće kad je otišo u Williams jer su baš tad zakazali, a nikako nije imao šanse da vozi za Mclaren jer su imali odlične vozače, pa ni za Ferrari jer su uvjek imali jednog vozača koji će se boriti za prvenstvo i drugog da mu čuva leđa.Felipe Massa je napisao/la: Da je tako dobar kao sto tvrdis vozio bi on odavno bolide koji su u vrhu poretka.

-
- Svjetski prvak
Imao je prosle godine dobar bolid pa nista nije uradio.
Ako Ferrari vec ima jednog vozaca koji se bori za prvenstvo ,a jednog koji ce mu cuvati ledja ,sto on nije dosao i bio taj koji ce se boriti za prvenstvo(ako je toliko dobar)???
@schuey svaka cast na izjavi
Ako Ferrari vec ima jednog vozaca koji se bori za prvenstvo ,a jednog koji ce mu cuvati ledja ,sto on nije dosao i bio taj koji ce se boriti za prvenstvo(ako je toliko dobar)???

-
- Navijam za: manutd
imam neki osjecaj da felipe osvaja pole i utrku u turskoj,
moj prvi post,
nakog dvije godine pracenja foruma

moj prvi post,

gladam 60 minuta i kontam valjda i BiH bjezat, nakon toga pogledam paralele i kontam ma dje cu u pm
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Massa i Webber su tu negdje. NIje Massa ništa bolji samo je duže vozil bolji bolid od Marka pa mu je i statistika malo "jača".
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Slažem se, meni osobno Webber djeluje nekako, kako bih rekao, eksplozivnije, kao da u svakom trenutku može doći i odvesti najbrži krug ili osvojiti pole position, dok mi Massa djeluje puno puno "sigurnije", bolje reći konstantnije.King iCool je napisao/la:Massa i Webber su tu negdje. NIje Massa ništa bolji samo je duže vozil bolji bolid od Marka pa mu je i statistika malo "jača".
Ne znam, primjerice, da je dopušteno kladiti se u toku utrke, radije bih uplatio novce da će Massa pobijediti ako trenutno vodi, nego da će Webber pobijediti ako je trenutno u vodstvu.

Iskreno se nadam da će Mark otići iz Red Bulla. Imam neke svoje razloge.

Massa će najvjerojatnije završiti u Renaultu, ili možda čak i u Mercedesu, tko zna.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Felipe Massa je napisao/la:Imao je prosle godine dobar bolid pa nista nije uradio.
za prošlu godinu marku se mora uzeti u obzir teška povreda krajem listopada 2008. godine od koje se dugo oporavljao. za ovu godinu to isto, nažalost, vrijedi za felipea.

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
-
- Test vozač
luka_kimi je napisao/la:Slažem se, meni osobno Webber djeluje nekako, kako bih rekao, eksplozivnije, kao da u svakom trenutku može doći i odvesti najbrži krug ili osvojiti pole position, dok mi Massa djeluje puno puno "sigurnije", bolje reći konstantnije.King iCool je napisao/la:Massa i Webber su tu negdje. NIje Massa ništa bolji samo je duže vozil bolji bolid od Marka pa mu je i statistika malo "jača".
Ne znam, primjerice, da je dopušteno kladiti se u toku utrke, radije bih uplatio novce da će Massa pobijediti ako trenutno vodi, nego da će Webber pobijediti ako je trenutno u vodstvu.
Iskreno se nadam da će Mark otići iz Red Bulla. Imam neke svoje razloge.
Massa će najvjerojatnije završiti u Renaultu, ili možda čak i u Mercedesu, tko zna.Iako ne mislim da će se to dogoditi krajem ove sezone, Felipe je zaslužio da mu se da druga prilika, odnosno treća prilika.
![]()
![]()
proziran si kao ........ finska votka, na primjer

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
- Silver_Neelsen
Joj daj ajde, gluposti. Massa nije 1/3 Fernanda Alonsa, a kamoli da je top vozač. Možda negdje 8 u poretku trenutačnih vozača. Lik ne može ništa čim mu bolid malo kašljuca ili nije sto posto kompetitivan. Premlak je to momak. Nije za Ferrari kao što niti Kovalainen nije bio za Mclaren. Sasvim prosječan vozač koji se ne ističe ničim posebnim.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ispravi me ako griješim al mislim da takve kriterije nemaš uvijek recimo u primjeru usporedbe Schumacher-SennaFelipe Massa je napisao/la: Po mnogo cemu.
To sto je Webber usao sad u formu ne mora odmah znaciti da je najbolji.Smjesno da do prije mjesec dana niko nije ni spominjao Webbera ,a sad je od jednom bolji od Masse.

Po meni je Webber trenutno top 5 vozač dok Massa to nije,a Webber je prošle godine imao ozljedu pa nije mogao pružiti svoj maksimum.
...put u raj nije posut ružama...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Nzm ali po meni su top 5 trenutno: Hamilton, Alonso, Kubica, Vettel i Button... a ako ćemo pak gledat objektivno koji su vozači najbolji na gridu gledajući cijelu njihovu karijeru onda su to Schumacher, Alonso, Hamilton, Button i Kubica. Po meni Webber nije materijal za prvaka, dakle dobar vozač al ne top 5, recimo da bi mi išao u tu 2. jakosnu skupinu sa massom, rosbergom i sutilom. Tek ove sezone je nešto pokazao, i to u bolidu koji je daleko brži od ostalih...., kad je vozio npr. u williamsu 05./06. bio je čisti prosjek, sve do ove sezone ničim nije pokazao da je top vozač.Chuck Norris je napisao/la: Po meni je Webber trenutno top 5 vozač dok Massa to nije,a Webber je prošle godine imao ozljedu pa nije mogao pružiti svoj maksimum.
Kako bi rekao kolega schuey: ako on bude svjetski prvak ja prestajem gledati f1.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Prema današnjim izjavama Domenicalija Massa ostaje u Ferrariju. To znači i Webber i Kubica u svojim kućama...znači da se Kimiju ne otvara mjesto?

-
- Svjetski prvak
Fino, fino ....gringo73 je napisao/la:Prema današnjim izjavama Domenicalija Massa ostaje u Ferrariju. To znači i Webber i Kubica u svojim kućama...znači da se Kimiju ne otvara mjesto?

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Mislim da je Domenicali ovo izjavio samo da primiri Massu zbog raznih priča koje kruže u posljedne vrijeme. Ne vjerujem da će Massa ostati
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
potpisujem... veliki su izgledi da massa ide..matrix_23 je napisao/la:Mislim da je Domenicali ovo izjavio samo da primiri Massu zbog raznih priča koje kruže u posljedne vrijeme. Ne vjerujem da će Massa ostati
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Nažalost, živo se prisjećam kada je za jednog drugog vozača govorio isto to. 
Znači da se u njegovu riječ ne možemo pouzdati.

Znači da se u njegovu riječ ne možemo pouzdati.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Nemožemo reći da su kvalifikacije bile uspješne za njega...No barem je ispred momčadskog kolege...Još samo neka to ostvari i u utrci bit će dobro...Potajno se nadam postolju 

1982 UCV 1919
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
tessko al hajd nadajmo seDr. DJ je napisao/la:Nemožemo reći da su kvalifikacije bile uspješne za njega...No barem je ispred momčadskog kolege...Još samo neka to ostvari i u utrci bit će dobro...Potajno se nadam postolju

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Tu se slažem sa tobom...Sobzirom da voze u istim bolidima...Ako želi nešto u prvenstvu napraviti prvo i osnovno je da mora pobjediti timskog kolegu ma ko on bio...Jer voze u istim bolidima...I logično je da su jedan drugom najveća konkurencija...
1982 UCV 1919