Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Scuderia »

:lol: Ova Grcka je pravi smijeh ovog prvenstva. :lol: Mogu zabiti jedino ako imaju igraca vise. :lol:

Ma da nesto razmisljam,volio bih da Grcka pobijedi. Zasto?

Grcka pobjedi-uzima tri boda u zadnjoj tekmi idu Argentini, a Nigerija bi tada imala nulu ( ispala bi ) i isla bi Republici Koreji. Argentina pobijedi, Koreja pobijedi ili odigra nerijeseno, i eto ih u drugoj fazi natjecanja. :)

Vrlo jednostavno. :)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ovi Srbi su stvarno ludi ENKE
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Scuderia je napisao/la::lol: Ova Grcka je pravi smijeh ovog prvenstva. :lol: Mogu zabiti jedino ako imaju igraca vise. :lol:

Ma da nesto razmisljam,volio bih da Grcka pobijedi. Zasto?

Grcka pobjedi-uzima tri boda u zadnjoj tekmi idu Argentini, a Nigerija bi tada imala nulu ( ispala bi ) i isla bi Republici Koreji. Argentina pobijedi, Koreja pobijedi ili odigra nerijeseno, i eto ih u drugoj fazi natjecanja. :)

Vrlo jednostavno. :)
Ja bi baš volio da Nigerija prođe,ali sve da izgubi Nigerija ima još šansi za prolazak dalje,trebala bi im pobjeda protiv Koreje(sad zavisi od koliko razlike) i što je realno poraz Grka od Argentine
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Vidite vi našeg Schumy.d-a, on i na Svjetskom Prvenstvu navija za Real. Primjer jednog pravog navijača. =D> :biggrin:

Higuain ga trpa, smješi se Zlatna Kopačka. Prekrasno igraju Argentinci, prvi favoriti zasada! :thumbup:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:
Ja bi baš volio da Nigerija prođe,ali sve da izgubi Nigerija ima još šansi za prolazak dalje,trebala bi im pobjeda protiv Koreje(sad zavisi od koliko razlike) i što je realno poraz Grka od Argentine
Evo prije nego sto krene Grcka ofenziva ( :D ) trenutna gol razlika....

Republika Koreja : 3:4
Nigerija : 1:2
Grcka: 1:3

---
Nesluzbeno !!!
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ovi grci su jedna od slabijih repki definitivno..

smeta li vas ova nova lopta?

meni je to sve nekako bezspotrebno.. igraci se muce pri primanju, golmani pri hvatanju..
jedino pozitivno je sto se puca po golu iz svake prilike, sto je meni skroz oke.. al jbes to kad pucaju sve po podu s ciljem da pogode golmana i da se odbije lopta..

al lud je ovaj crni golman.. skida ko pravi.. i onda popije onakav gol.. a zbog lopte..
rFactor F1 HR server Info
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Armanini je napisao/la:ovi grci su jedna od slabijih repki definitivno..

smeta li vas ova nova lopta?

meni je to sve nekako bezspotrebno.. igraci se muce pri primanju, golmani pri hvatanju..
jedino pozitivno je sto se puca po golu iz svake prilike, sto je meni skroz oke.. al jbes to kad pucaju sve po podu s ciljem da pogode golmana i da se odbije lopta..

al lud je ovaj crni golman.. skida ko pravi.. i onda popije onakav gol.. a zbog lopte..
Da i Shaushiju je lopta bila kriva,a da ne govorim o Greenu :roll:
To su bile krive procjene golmana,dekoncentracija i malo nesrece,a ne nekakve lopta.

Sto se tice tekme,drago mi je da su Grci dobili i bas me briga kako su pobijedili.Pamti se rezultat,a ne igra.Nadam se losem danu Argentine :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Da i Shaushiju je lopta bila kriva,a da ne govorim o Greenu :roll:
To su bile krive procjene golmana,dekoncentracija i malo nesrece,a ne nekakve lopta.

Sto se tice tekme,drago mi je da su Grci dobili i bas me briga kako su pobijedili.Pamti se rezultat,a ne igra.Nadam se losem danu Argentine :D
Ja bih rekao upravo suprotno. Ne može se svaku 3. utakmicu dogoditi takva dekoncentracija golmana.
Nigerijski golman je odličan, možda je i najviše pokazao na SP-u od svih golmana, ali stvarno nešto ne valja s tom loptom. Čak je i Iker imao problema laganih sa hvatanjem lopte. Julio Cesar se tkođer bunio, a znamo kakvi su oni golmani. ;)

A primjeti se da igrači imaju problema sa dugim dodavanjima koja postaju uglavnom neprecizna.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

? pa kolko cujem/citam ima gro govora o toj lopti i upravo o ovim stvarima, a nisi ni slijep da ne primjetis sam kolko se drukcije lopta ponasa pri stopanju..

zato toliko igraci pucaju, puca se neusporedivo vise nego li inace na tekmama, bas zbog toga..

za nigerijskog golmana sve pohvale, drze ga da ce bit najbolji golman prvenstva (hm), bas vela, ako se ne varam da je bio on, prica o njemu i odlicnim obranama i taman evo gol :)

ti si neki navijac grcke?
nikad mi to nije bas jasno.. kako se postaje navijac tako neke lijeve reprezentacije?
valjda zato jer su bili prvaci pa ono.. - oni su super!
ne pitam zbog flejma, nego me bas interesira..

btw, pamti se utakmica ako je bila dobra igra, za rezultat vise/manje..
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Armanini je napisao/la:pa kolko cujem/citam ima gro govora o toj lopti i upravo o ovim stvarima, a nisi ni slijep da ne primjetis sam kolko se drukcije lopta ponasa pri stopanju..
Da odlazi od igraca vjerovatno je magetizirana protiv njih :lol: Dogadalo se to na svim prvenstvima,a tako i na ovom ;)
Armanini je napisao/la:ti si neki navijac grcke?nikad mi to nije bas jasno.. kako se postaje navijac tako neke lijeve reprezentacije?valjda zato jer su bili prvaci pa ono.. - oni su super!ne pitam zbog flejma, nego me bas interesira..
Sta bi trebao uvijek za najjace navijat?Daj molim te!Kakav glupi komentar #-o
I nisam njihov navijac samo sam simpatizer i svida mi se njihova igra ma kako to cudno zvucalo!

Idemo sad Francuska ka pobjedi!
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Lopta je zaista katastrofa i baš mi je žao Nigerijskog golmana koji je fantastično branio u 2 utakmice.Kao što je neko prije rekao vidi se kod dugih lopti kako čudno odskoči od zemlje

inače Argentina još teoretski nije osigurala 1/8 finala ali praktično jest jer u zadnjem susretu dovoljan im je im i poraz od Grčke s manje od 4 razlike,dok za 1.mjesto u skupini treba im ili bod ili da Korea pobjedi Nigeriju pa bi bili najvjerovatnije 1.

A eventualni suparnici u 1/8 finala:
Francuzi-bez obzira na sve njih bi volio izbjeći iako nisu snažni ko prije a imaju izbornika koji je loš
Meksiko-protivnik iz prošlog SP također u 1/8 finala,gdje su jedva prošli lijepik golom Maxya ali po meni od ovih 3 najbolji izbor jer Meksiko se neće zatvoriti
Urugvaj-njih ne bi volio jer su dosta nezgodni,tvrdi u obrani a imaju fantastičan dvojac u napadu Suarez-Forlan,dark horse SP
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Neznam što danas imate protiv Grčke. Pa danas su igrali napadački, pucali sa svih strana. Nzm dal ste uopće gledali tekmu il je stvar u meni, ali nakon što su primili gol grci su igrali odlično. 27 udaraca na gol (12 u okvir), to dugo nisam vidio. :thumbup: Jest da su golovi pomalo traljavi al nešto od tih 27 udaraca mora uć, hoces neces. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: A eventualni suparnici u 1/8 finala:
Francuzi-bez obzira na sve njih bi volio izbjeći iako nisu snažni ko prije a imaju izbornika koji je loš
Meksiko-protivnik iz prošlog SP također u 1/8 finala,gdje su jedva prošli lijepik golom Maxya ali po meni od ovih 3 najbolji izbor jer Meksiko se neće zatvoriti
Urugvaj-njih ne bi volio jer su dosta nezgodni,tvrdi u obrani a imaju fantastičan dvojac u napadu Suarez-Forlan,dark horse SP
#-o
Omogućen im je prolazak u četvrfinale jer koga god dobiju, to su možda čak i najlakši mogući protivnici (grupa).

Dok Brazil može ići na recimo Španjolsku!! :D
Finale prije finala.
Scuderia
Moderator
Moderator

K1M1 je napisao/la:Neznam što danas imate protiv Grčke. Pa danas su igrali napadački, pucali sa svih strana. Nzm dal ste uopće gledali tekmu il je stvar u meni, ali nakon što su primili gol grci su igrali odlično. 27 udaraca na gol (12 u okvir), to dugo nisam vidio. :thumbup: Jest da su golovi pomalo traljavi al nešto od tih 27 udaraca mora uć, hoces neces. ;)

Problem je u tome, sto su Grci poceli napadati Nigeriju tek kada je Nigerija ostala s igracem manje.
Prije toga igrali su jako lose, nije ih se vidjelo na terenu, Nigerija je napadala-jbg. kasnije se desilo sto se desilo.

No u svakom slucaju, pobjeda je tu, sada idu na Argentinu. Sanse su male da uspiju proci u drugu fazu natjecanja, no tko zna...
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ma presmješna je ova Grčka :roll: Da nije onaj Nigerijac dobio crveni, josh uvijek bi se čekalo na prvi gol Grčke na nekom SP-u....
slika slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: #-o
Omogućen im je prolazak u četvrfinale jer koga god dobiju, to su možda čak i najlakši mogući protivnici (grupa).

Dok Brazil može ići na recimo Španjolsku!! :D
Finale prije finala.
Ma daj kolega nemoj zezati,ja ti kažem sve ove 3 reprezentacije su jake i itekako mogu biti opasne.Naravno da se slažem da će Brazilu(ili Portugalu i O.Bjelokosti) protiv Španjolske biti teže nego njima ali da su najlakši protivnici ne bih se složio
Lakši će biti pobjedniku skupine A protiv 2.iz Arg skupine,pa recimo onome ko bude išao na Ganu itd
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Armanini je napisao/la:pa kolko cujem/citam ima gro govora o toj lopti i upravo o ovim stvarima, a nisi ni slijep da ne primjetis sam kolko se drukcije lopta ponasa pri stopanju..
Da odlazi od igraca vjerovatno je magetizirana protiv njih :lol: Dogadalo se to na svim prvenstvima,a tako i na ovom ;)
lopta ima negativno nabijene cestice zeljezne prasine u sebi, dok kopacke dobiju same po sebi (procesom trenja dok igraci trce) negativnu nabijenost pa tu dolazi do odbijanja..
:roll:

pili ti sto hoces, al malo pogledaj tekmu i broji losa stopanja igraca pa ces vidjet da nisi u pravu..

koliko je danas samo na tekmi grcke i nigerije pobjeglo lopti..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ma daj kolega nemoj zezati,ja ti kažem sve ove 3 reprezentacije su jake i itekako mogu biti opasne.Naravno da se slažem da će Brazilu(ili Portugalu i O.Bjelokosti) protiv Španjolske biti teže nego njima ali da su najlakši protivnici ne bih se složio
Lakši će biti pobjedniku skupine A protiv 2.iz Arg skupine,pa recimo onome ko bude išao na Ganu itd
Po meni nisu loše reprezentacije, ali nisu ništa pretjerano jake. ;)
Francuska je smiješna sa ovim Domenechom, Meksiko po meni najjači iz skupine, a Urugvaj čudljiva reprezentacija.
Zašto Gana? Mislim da imaju jednu dobru repku Ganci.
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Bravo za Meksiko dobili su ove Francuze smješne, i neznam ko je dao ovom Domenecu da vodi reprezentaciju,najgrozniji izbornik kojeg sam vidio gori čak i od Steva McLarena.
Scuderia
Moderator
Moderator

Bara993 je napisao/la:Bravo za Meksiko dobili su ove Francuze smješne, i neznam ko je dao ovom Domenecu da vodi reprezentaciju,najgrozniji izbornik kojeg sam vidio gori čak i od Steva McLarena.

Vjerovao ti meni ili ne, to vec pokusavam shvatiti dvije godine, jos od onog EURA 2008-e u Austriji i Svicarskoj. Covjek potpuno izgubljen, ne zna ni sAm sta radi. :|

Kakve su sanse da Francuzi odu u daljnu fazu SP-a?
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Scuderia je napisao/la:
Bara993 je napisao/la:Bravo za Meksiko dobili su ove Francuze smješne, i neznam ko je dao ovom Domenecu da vodi reprezentaciju,najgrozniji izbornik kojeg sam vidio gori čak i od Steva McLarena.

Vjerovao ti meni ili ne, to vec pokusavam shvatiti dvije godine, jos od onog EURA 2008-e u Austriji i Svicarskoj. Covjek potpuno izgubljen, ne zna ni sAm sta radi. :|

Kakve su sanse da Francuzi odu u daljnu fazu SP-a?
Gotovo nikakve.Moraju naguzit JAR velikom razlikom s tim da Urugvaj i Meksiko ne odigraju remi,a mogli bi se baš to dogovorit pa da oboje prođu.

Domenec više gleda horoskop nego to kako njegovi igrači igraju. :lol:
Mora se Mars i Jupiter poklopit pa da pobjede. :lol:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bravo za Meksiko,drago mi je i zbog Francuza :biggrin:
Schumy.d je napisao/la: Po meni nisu loše reprezentacije, ali nisu ništa pretjerano jake. ;)
Francuska je smiješna sa ovim Domenechom, Meksiko po meni najjači iz skupine, a Urugvaj čudljiva reprezentacija.
Zašto Gana? Mislim da imaju jednu dobru repku Ganci.
Evo Meksiko je pokazao da ima odličnu reprezentaciju,ne kažem da su posebno jaki ali za ovu fazu osmine finala sigurno težak protivnik bi biki kao i Urugvaj koji se zna organizirano braniti a ima 2 igrača koji su u stanju probiti svaku obranu,posebno Suarez strašan igrač

Nadam se da će Meksiko i Urugvaj odigrati neriješeno što bi značilo 1.Urugvaj,2.Meksiko :biggrin:

Inače pročitao sam na HRT txt-u da se gleda ukupna gol razlika a ne međusobni susreti,znači Francuzi bi trebali pobjediti 3 razlike i navijati da u 2.utakmici ne bude remi
Schumy.d
Legenda
Legenda

Da li ste primjetili da se čulo navijanje na tekmi FRA-MEX. Izgleda da je bio znatno manji broj vuvuzela na stadionu. :)
Možda je to naznaka boljih navijačkih vremena koja nam slijede. :D
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Ajmo Svabo poteraj Srbe s prvenstva :D

to vidic to

OMG :( :(
Zadnja izmjena: lux007, dana/u 18 lip 2010, 14:46, ukupno mijenjano 2 puta.
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

To Jovanovicu ,trpaj Svabe =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Odgovori