Jel tebi jasno što je to svjesno varanje? Čini mi se da i ne baš. Pogledaj što je izjavio Hamilton, a onda ga optužuj za varanje...Sanel je napisao/la:Mislim stvarno je čudan način na koji neki razmišljaju ovdje. Mrziti Alonsa zato što je navodno i jer misliš da je sudjelovao u prevari u singapuru je u najmanju ruku blentavo, naročito ako čitav svijet i istraga supokazali da Alonso nije imao nikakvogpojma o tome, ai eto, volio bih da mi netko nabroji alonsove situacije u karijeri gdje je namjerno kršio pravila i nemojte mi navoditi singapur jer je tu dokazano istragom da nije bio upleten, nego želim samo činjenice.
Sa druge strane za Hamiltona ćemo uzeti samo ovu sezonu i eto dva primjera, prvi je kad je 4 puta mjenjao smjer da zaustavi Petrova iako je to godinama zabranjeno još od doba Schumia i Hakinena i ovaj zadnji put kada je obišaoSC znajući da ne smije. Čim netko voli čovjeka koji svjesno vara meni to sasvim dovoljno govori o karakteru tog navijača, tako sam isto razmišljao i u vezi schumia jer je također namjerno izazivao incidente i varao svjesno. Iako su oba genijalni vozači i svaki respekt i naklon za njihovo umijeće vožnje,ovakvo ponašanje koje je potpuno nepotrebno s obzirom na talent i znanje je jednostavno nedopustivo. Možda bi i shvatio da to pokuša netko tko vozi za Sauber ili Force indiu jer mu je to možda jedina prilika za pobjedu ili postolje, ali da to radi čovjek koji sesvaku trkubori za pobjedu nikako mi ne ide u glavu. Takvo nešto mogu samo neodgojeni ljudi
Ti ne ostavljaš prostora za eventualnu vozačku pogrešku. Po tome bi ja trebao komentirati Alonsov jump start kao nešto najgore naI was coming round turn one and literally as I got to the safety car line I saw that the safety car was pretty much alongside me. I thought I had passed it, so I continued and that was it.
svijetu. I onda se još nađe komentirati mentalitet Hamiltona, ali ne želi vidjeti onaj još gori koji "krasi" Alonsa.

Izjava da je Singapurska pobijeda potpuno zaslužena, iako i sam znam u kakvim je uvijetima postignuta. Pa opet izjava
da mehanički problemi Vettela i Hamiltona nemaju veze sa srećom i njegovom drugom mjestom. Nesportsko ponašanje blokiranjem
vlastitog momčadskog kolege u boksu pokazuje odličan odgoj ako smo se već toga dotakli.
Pa ako već nešto pišeš potrudi se i saznaj bitne detalje, a ne držati se k'o pijan plota tvrditi nešto.