Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Alonso 3. na trećem treningu sa zaostatkom 0.143,vrijeme je postigao na tvrđoj komponenti guma.
Za sada sve izgleda dobro.Čini mi se da je Ferrari na tvrdim gumama jako brz dok bi na mekšim mogao biti problem kao i u Valenciji.
EDIT:Samo ne znam zašto je se vratio u boks kad je izišao na mekim gumama???
Za sada sve izgleda dobro.Čini mi se da je Ferrari na tvrdim gumama jako brz dok bi na mekšim mogao biti problem kao i u Valenciji.
EDIT:Samo ne znam zašto je se vratio u boks kad je izišao na mekim gumama???
...put u raj nije posut ružama...
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
ja nisam gledao vec sam pratio samo live timing... da se nije vratio radi onoga s vettelom?
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Alonso's engine is loosing water according to Marc Gene in the Spanish TV.
Nadam se da će uspjeti riješiti taj problem do kvalifikacija.

Nadam se da će uspjeti riješiti taj problem do kvalifikacija.

-
- Veteran
Vratio je se u boks zbog nekih problema s bolidom,mehaničari nešto popravljaju nadam se da nije ništa ozbiljno_dreamer_ je napisao/la:ja nisam gledao vec sam pratio samo live timing... da se nije vratio radi onoga s vettelom?

- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ne razumijem. Na jednom site-u piše da je koristio soft gume, a na drugim piše da nije. Bezveze.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Veteran
Današnja vremena je odvezao na tvrđim gumama,a pred kraj kad je izašao na mekšim nije postavio vrijeme odmah je se vratio u boks zbog problema na boliduThe Greatest je napisao/la:Ne razumijem. Na jednom site-u piše da je koristio soft gume, a na drugim piše da nije. Bezveze.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Na posljednja 2 treninga izgleda jako dobro.Izgleda da je Ferrari odradio dobar posao sa poboljsanjima, jer je i Massa odradio jako dobar posao..
Srecno Scuderia!!!
Srecno Scuderia!!!
FORZA FERRARI!!!
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ljut na schumachera jer je schumacher predzadnji krug usporio u zadnjem sektoru,valjda da sebi otvori prostor u sljedećem kruguMaestro je napisao/la:Alonso opet nešto ljut. Nisam skonto šta je bilo.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Aha. Vidit ćeš kad kvale budu imale Q1, Q2, Q3, Q4, Q5. još domalo zbog takvih stvari. Šalim se, ali se ipak ne bih začudio.vidc je napisao/la:ljut na schumachera jer je schumacher predzadnji krug usporio u zadnjem sektoru,valjda da sebi otvori prostor u sljedećem kruguMaestro je napisao/la:Alonso opet nešto ljut. Nisam skonto šta je bilo.
kakav potpis staviti???
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
To je Alonsa moglo da košta sigurne 3 pozicije, jer je Alonso u 2 sektoro imao zaostatak za Red Bull-om oko 0.250 s onda je naišao na Schumachera i taj zaostatak se popeo na 0.8-0.9 s. tako da se Alonso sa pravom ljuti, da nije bilo Schumachera sigurno bi popravio svoje vrijeme i bio bi siguran na 3 mjesto a ovako smo mi svi Ferraristi strijepili da ga Hamilton ne prestigne što se zamalo i nije dogodilo.vidc je napisao/la:ljut na schumachera jer je schumacher predzadnji krug usporio u zadnjem sektoru,valjda da sebi otvori prostor u sljedećem kruguMaestro je napisao/la:Alonso opet nešto ljut. Nisam skonto šta je bilo.

- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
alonso ce sutra - ako ne bude nekih nepredvidjenih stvari - na drugo ili trece mjesto, ovisno o njegovom startu... otprilike je 0.4 sec sporiji u ovim kvalifikacijama bio, no u utrci bi to moglo izlgedati i malo bolje... najbitniji je znaci start...
ova razlika od 0.8 sec ne znaci nista buduci da mu je schumi usrao zadnji krug u kojem je imao mnogo brze vrijeme...
ova razlika od 0.8 sec ne znaci nista buduci da mu je schumi usrao zadnji krug u kojem je imao mnogo brze vrijeme...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- l3n00x
- Navijam za: alonso
dobre kvale
-
- Veteran
Dobre kvalifikacije za Alonsa,3. mjesto je maksimum.Suta je važan start ako pretekne Webbera nije bez izgleda ni za pobjedu
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
-
- Veteran
Citiram post iz druge teme

“We knew that at this type of circuit, the Red Bulls would be out of reach, but we managed to get ahead of the rest of the pack. We are aware we still need to up our performance level but it was important to get a positive indication and I think that, thanks to all the work we have done in the past weeks on the development of the car, we have managed to do that. On my final run, I had traffic in sector three - I think it might have been Michael - but even with a clear track ahead of me, I definitely would not have improved my grid position. Up until now, the weekend has gone well but now we must tackle the part that counts, the race: we must try and finish on the podium, because we need to score a lot of points. In terms of pace, we have proved to be competitive and we must try and at least put the Red Bulls under some pressure to ensure they don’t have an easy time of getting the win. In two days we have seen how easy it is to lose precious time through small errors and this circuit is pretty tough on the cars. This morning’s problem? There was a slight water leak because of a problem with a pipe, but it was all fixed in the break before qualifyingvegi696 je napisao/la:prijatelju barrichello mu je zasmetaoChuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno šta se desilo s Massom?Ovoliko veliki zaostatak za Alonsom s tim da je Alonso i mogao još brže da mu nije schumacher zasmetao u zadnjem krugu
Ako si gledao trebao si vidit ako nisi gledao onda bolje da ne komentiraš jer nekad je šutnja zlatoBara993 je napisao/la: Ma njemu uvijek netko smeta. I u Kanadi i u Valenciji i u Silverstoneu. Pa zakaj si ne otvori prostor ispred ko svi drugi vozači.

-
- Veteran
bravo Fernando.na startu idemo pored Webbera jer starta sa prljavije strane a onda juriš na Vettla.
Alonsista hasta la muerte..
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ovi britanci se nameračili na Ferrari. Šta se puštalo ove godine, moglo se komotno i ovo pustit'.
Avanti FER, Avanti!!!
- Schumy.d
- Legenda
Razočaran sam prikazanim danas. 
Morat će se i on malo trgnuti. Dobro je izgledalo to napočetku, ali onda slabo...
Još ona kazna...
Za neke očito ne vrijedi dobivanje upozorenja.

Morat će se i on malo trgnuti. Dobro je izgledalo to napočetku, ali onda slabo...
Još ona kazna...

Za neke očito ne vrijedi dobivanje upozorenja.

-
- Početnik
tu je još i problem ažurnosti. alonso - kazna za par krugova; lewis - kazna nakon trećine utrke
-
Sa time, da je jedan prestigao običan bolid, dok je drugi išao u borbu sa SCjem....
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Da sucima nije trebalo punih 10 krugova da odredi Alonsu kaznu, sve bi bilo drugačije...ali bez obzira na brzinu sudačke odluke, nije mi jasno zašto Alonso nije pustio poziciju nazad?! 

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Btw, alonso bi bio barem na Buttonovom mjestu bez te kazne... Nije to tako ni lose... Naravno da lose vozis kada ti ovakve stvari konstatno dizu zivac... Da stvar bude gora... Ne znam jel to namjerno al... Prvo su dali Alonsu kaznu, a onda krug nakon pozvali SC da izade i zbije sve aute iako je sav onaj krs bio vec par krugova na stazi... Ne velim da je s namjerom al je lose ispalo, pogotovo nakon onog u Valenciji...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Nemam ja nikakvog razloga da govorim protiv drugih vozača. Samo govorim, šta se puštalo ove sezone i ovo se moglo pustit'. Bio je brži, a da ne govorim da je Kubica odustao 3 kruga kasnije.
Avanti FER, Avanti!!!