Arrivederci naslovu ove sezone.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
mislim da je i rosberg imao pretjecanje ako se ne varam...tomidix je napisao/la:Tocno... Trebaju se okrenuti sljedecoj sezoni i svaku utrku do kraja iskoristiti kao testiranja za sljedecu sezonu... Ovo je katastrofa... Da sam na Alonsovom mjestu parkirao bih auto nasred ciljne ravnine umjesto odrade one kazne... I moj osobni je dojam da nijedan auto na gridu nije sposoban preticati osim red bulla... Imam osjecaj kao da renaultov motor u njihovom autu koristi kers pri ubrzanju... Nisu cak decki tolko lose odvozili kolko su se ponovno poklopile lose stvari... Barem je moj takav prvi dojam nakon utrke...
I ja mislim da je tako, jer Vettel se uspije približiti u sporijim zavojima i onda na pravcu napasti, tako je sve bolide zaobišao.tomidix je napisao/la:Ma bilo je pretjecanja... Nisam to rekao, ali je Vettel nakon SC-a i prolaska pored Masse nanizao nekoliko vozaca do 8. mjesta lakocom... A alonso se mucio s FI (kao uostalom i Vettel zadnjih par krugova)... No Massa zato ovim slabijima nije mogao nista... Dok ih je Vettel oderao... Mislim da je fora u tim mapama motora za potisak koje Red Bull koristi u Q3 na kvalama... Vjerojatno ih koriste i pri preticanjima jer tako u zavojima mogu puno bolje pratiti auto ispred... To je moja pretpostavka...
Nemoj izazivat sudbinu, kad je u pitanju Ferrari sve je mogućeDero je napisao/la:Jedina pozitivna stvar: Gore od ovoga valjda ne moze
???????Kako si ti došao do toga da je Ferrari drugi bolid?ivanfece je napisao/la:Ferrari je sigurno drugi bolid u prvenstvu,al vozace ima koji su dobri samo u medjusobnim obracunima i stratege koje bi trebao dati svojim najvecim neprijateljima jedno 20 godina na pozajmicu.Katastrofa,zao mi je ljudi koji su napravili dobar auto a koji su kretencine upropastile do kraja.
Najteže mi pada kada F10 bude konkurentan na nekoj utrci a onda vozači naprave neke gluposti ili budu neki pehoviOne and only je napisao/la:Što je najcrnje auto uopšte nije nimalo loš. U Alonsovim rukama imamo sigurno pace McLarena, a McLarenov vozač je vodeći u WDC-u. Jeste da je bilo mnogo dvojbenih odluka sudaca u korist konkurencije, a sada i direktno na štetu Ferrarija, ipak se moralo bolje iskoristiti auto. Dalje više nema izgovora.
Potpis.Walter je napisao/la:Samo ću jedno reć.
Katastrofa!
Mislim da je haos ipak prejaka riječ, tačno je da imaju problema da svim nivoima ali ipak mislim da je haos prejaka riječ da bi opisala trenutnu situaciju koja je u Ferrariju.srdjan je napisao/la:Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
glupost, što bi onda trebali reći u red bullu?srdjan je napisao/la:Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
kaos je kaos, neki put okrene na jednu stranu neki puta na drugu.......homersimpson je napisao/la:Red Bull nije posijao bodove zbog loših procjena i odluka iz boksa već zbog otkazivanja/sudara bolida