Dobar vikend i za tim- 2. mjesto

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ufff, šta smo opasni bili ovaj vikend. Skoro k'o praviluka_kimi je napisao/la:And here we go again on our own... McFerrari ponovno ima 15 bodova prednosti.Krscho je napisao/la:Loše, loše xD
luka_kimi je napisao/la:And here we go again on our own... McFerrari ponovno ima 15 bodova prednosti.Krscho je napisao/la:Loše, loše xD
Prema mojim klalkulacijama, još uvijek biste trebali biti drugi.Krscho je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:And here we go again on our own... McFerrari ponovno ima 15 bodova prednosti.Krscho je napisao/la:Loše, loše xD
Mene više brine Ying i Yang ekipa i dali smo jos uvjek drugi
Ni ja...Icy je napisao/la:Ajme, nemogu vjerovat da sam druga![]()
Hebo nas je Kubica ovaj vikend pravoScuderia je napisao/la:Jbg. kolega, mi kao Ferrari ove godine. Krenemo dobro jednu utrku, onda sve slabije, i slabije. Ovaj los plasman je iskljucivo moja krivica, jer sam dva puta stavio Kubicu u prvih deset.![]()
Ali evo, Hockenheim je iduca utrka, "moja domaca" (), bit ce bolje.
![]()
Yeeahh! Nemam pobjede a vodim!
luka_kimi je napisao/la:Sreo sam frenda na moru, frenda, koji ima USB internet. Tako da rezultate možete očekivati od mene, a ako rezultati ne dođu do 20.00h na dan utrke, to znači da me otela neka zgodna plavuša i da sam na sretnijem mjestu te me boli đon za vas. U tom slučaju, K1M1 neka zbroji rezultate.![]()
Onda sam siguran da ćemo rezultate dobiti od tebeluka_kimi je napisao/la:Sreo sam frenda na moru, frenda, koji ima USB internet. Tako da rezultate možete očekivati od mene, a ako rezultati ne dođu do 20.00h na dan utrke, to znači da me otela neka zgodna plavuša i da sam na sretnijem mjestu te me boli đon za vas. U tom slučaju, K1M1 neka zbroji rezultate.![]()