Arrivederci naslovu ove sezone.
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
Kako loše... 
- Ferrari-F60
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Tocno... Trebaju se okrenuti sljedecoj sezoni i svaku utrku do kraja iskoristiti kao testiranja za sljedecu sezonu... Ovo je katastrofa... Da sam na Alonsovom mjestu parkirao bih auto nasred ciljne ravnine umjesto odrade one kazne... I moj osobni je dojam da nijedan auto na gridu nije sposoban preticati osim red bulla... Imam osjecaj kao da renaultov motor u njihovom autu koristi kers pri ubrzanju... Nisu cak decki tolko lose odvozili kolko su se ponovno poklopile lose stvari... Barem je moj takav prvi dojam nakon utrke...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- tvojnov2
- Početnik

- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Jel mi može neko ukratko reć šta je bilo nisam pratio utrku jer nemam HRT+
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- tomidix
- Test vozač

ja gledo na njemackom rtlu... pa ako imas to znas za sljedeci put...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Stvarno veoma loša sezona za Ferrari, od lošeg bolida, greške vozača, box, sudija, loše sreće, svi mogući pehovi su Ferrari ove sezone snašli
. Jednostvno ni jednu normalonu utrku Ferrari ove sezone nije odvezao i onu dvostruku pobjedu na početku smo dobili zahvaljujući kvaru na Vettelovom bolidu.
Katastrofa!!!
Imaju još ta dva upgrade za naredne dvije utrke pa ćemo vidjeti šta će oni donijeti ali biće teško da se Ferrari uključi u borbu za titulu.
Katastrofa!!!
Imaju još ta dva upgrade za naredne dvije utrke pa ćemo vidjeti šta će oni donijeti ali biće teško da se Ferrari uključi u borbu za titulu.
-
padobranac
- Početnik

mislim da je i rosberg imao pretjecanje ako se ne varam...tomidix je napisao/la:Tocno... Trebaju se okrenuti sljedecoj sezoni i svaku utrku do kraja iskoristiti kao testiranja za sljedecu sezonu... Ovo je katastrofa... Da sam na Alonsovom mjestu parkirao bih auto nasred ciljne ravnine umjesto odrade one kazne... I moj osobni je dojam da nijedan auto na gridu nije sposoban preticati osim red bulla... Imam osjecaj kao da renaultov motor u njihovom autu koristi kers pri ubrzanju... Nisu cak decki tolko lose odvozili kolko su se ponovno poklopile lose stvari... Barem je moj takav prvi dojam nakon utrke...
- tomidix
- Test vozač

Ma bilo je pretjecanja... Nisam to rekao, ali je Vettel nakon SC-a i prolaska pored Masse nanizao nekoliko vozaca do 8. mjesta lakocom... A alonso se mucio s FI (kao uostalom i Vettel zadnjih par krugova)... No Massa zato ovim slabijima nije mogao nista... Dok ih je Vettel oderao... Mislim da je fora u tim mapama motora za potisak koje Red Bull koristi u Q3 na kvalama... Vjerojatno ih koriste i pri preticanjima jer tako u zavojima mogu puno bolje pratiti auto ispred... To je moja pretpostavka...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

I ja mislim da je tako, jer Vettel se uspije približiti u sporijim zavojima i onda na pravcu napasti, tako je sve bolide zaobišao.tomidix je napisao/la:Ma bilo je pretjecanja... Nisam to rekao, ali je Vettel nakon SC-a i prolaska pored Masse nanizao nekoliko vozaca do 8. mjesta lakocom... A alonso se mucio s FI (kao uostalom i Vettel zadnjih par krugova)... No Massa zato ovim slabijima nije mogao nista... Dok ih je Vettel oderao... Mislim da je fora u tim mapama motora za potisak koje Red Bull koristi u Q3 na kvalama... Vjerojatno ih koriste i pri preticanjima jer tako u zavojima mogu puno bolje pratiti auto ispred... To je moja pretpostavka...
- Dero
- Profesionalni vozač

Jedina pozitivna stvar: Gore od ovoga valjda ne moze
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Nemoj izazivat sudbinu, kad je u pitanju Ferrari sve je mogućeDero je napisao/la:Jedina pozitivna stvar: Gore od ovoga valjda ne moze
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
teška sezona za ferrari....
loše momčadske odluke, alonso sa početničkim pogreškama, massa potpuno dezorijentiran....
ali, usprkos svemu, siguran sam da će do kraja sezone sigurno ostvariti bar 3-4 pobjede
loše momčadske odluke, alonso sa početničkim pogreškama, massa potpuno dezorijentiran....
ali, usprkos svemu, siguran sam da će do kraja sezone sigurno ostvariti bar 3-4 pobjede
- One and only
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Što je najcrnje auto uopšte nije nimalo loš. U Alonsovim rukama imamo sigurno pace McLarena, a McLarenov vozač je vodeći u WDC-u. Jeste da je bilo mnogo dvojbenih odluka sudaca u korist konkurencije, a sada i direktno na štetu Ferrarija, ipak se moralo bolje iskoristiti auto. Dalje više nema izgovora.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
-
ivanfece
Ferrari je sigurno drugi bolid u prvenstvu,al vozace ima koji su dobri samo u medjusobnim obracunima i stratege koje bi trebao dati svojim najvecim neprijateljima jedno 20 godina na pozajmicu.Katastrofa,zao mi je ljudi koji su napravili dobar auto a koji su kretencine upropastile do kraja.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
???????Kako si ti došao do toga da je Ferrari drugi bolid?ivanfece je napisao/la:Ferrari je sigurno drugi bolid u prvenstvu,al vozace ima koji su dobri samo u medjusobnim obracunima i stratege koje bi trebao dati svojim najvecim neprijateljima jedno 20 godina na pozajmicu.Katastrofa,zao mi je ljudi koji su napravili dobar auto a koji su kretencine upropastile do kraja.
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Najteže mi pada kada F10 bude konkurentan na nekoj utrci a onda vozači naprave neke gluposti ili budu neki pehoviOne and only je napisao/la:Što je najcrnje auto uopšte nije nimalo loš. U Alonsovim rukama imamo sigurno pace McLarena, a McLarenov vozač je vodeći u WDC-u. Jeste da je bilo mnogo dvojbenih odluka sudaca u korist konkurencije, a sada i direktno na štetu Ferrarija, ipak se moralo bolje iskoristiti auto. Dalje više nema izgovora.
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran

- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Potpis.Walter je napisao/la:Samo ću jedno reć.
Katastrofa!
Izvući veliku pouku i gurnuti pod tepih te potapšati.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
srdjan
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Mislim da je haos ipak prejaka riječ, tačno je da imaju problema da svim nivoima ali ipak mislim da je haos prejaka riječ da bi opisala trenutnu situaciju koja je u Ferrariju.srdjan je napisao/la:Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
A ovakvoj situaciji doprinijo je i naš poglavica LDM kada je 2008 odlučio da u potpunosti uzde preda Stefanu Domenicaliju.
- Ferrari-BiH
- Veteran

Opcenito u F1 vlada haos, pravila se razlicito tumace od utrke do utrke. Nije to samo u Ferrariju. Ferrari je igrom slucaja zrtva, ali sve je to kruzni proces.... Sve dolazi na naplatu, ne treba mnogo pricati, nego treba upotrijebiti "Webberov poucak" pa im svima zacepiti usta na stazi (sljedece godine sa "domacim" gumama)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- sunseeker
- Profesionalni vozač

glupost, što bi onda trebali reći u red bullu?srdjan je napisao/la:Moram da kazem da u ferariju vlada opst haos.Od vozace,pa strategije,pa celi tim.Jednostavno ne mogu prepoznati ovaj tim.Sta vise reci.Zar zbog ovo su bacili proslu sezonu.Sramota.
imaju uvjerljivo najbrži bolid na gridu, a nisu u stanju biti niti vodeći na tablici........
- homersimpson
- Početnik

Red Bull nije posijao bodove zbog loših procjena i odluka iz boksa već zbog otkazivanja/sudara bolida
- sunseeker
- Profesionalni vozač

kaos je kaos, neki put okrene na jednu stranu neki puta na drugu.......homersimpson je napisao/la:Red Bull nije posijao bodove zbog loših procjena i odluka iz boksa već zbog otkazivanja/sudara bolida
- bravof
- Početnik

ma bice bolje......bar je se nadat...

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.