Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Dero »

Dani je napisao/la:Kaj Charlie? Pa dobro im je savjetovao. To kaj oni nisu poslušali je druga priča.
Pa prema izjavama CW nakon utrke rekao je da je odmah nakon preticanja upozorio Ferrari da Alonso vrati poziciju. Isto tako rekao je da su upozorili Ferrari cak tri puta.

Iz prilozenog Ferrarijevog transkripta vidimo da Charlie nije odmah nakon preticanja upozorio Ferrari, da je prošlo 1 min i 55 sec ( citaj 1 krug i 1 sektor te 2 pređena bolida) do prvog i jedinog upozorenja ( odnosno do njegovog mišljenja koje na kraju ispada da uopce nije bila odluka odnosno upozorenje )
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

"Iz priloženog ferrarijevog transkripta". Treba vidjeti službeni transkript FIA-e i tada donijeti zaključak. Probao sam naći na drugim siteovima tu temu ali je ne mogu naći. Pitam se zašto.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Dani je napisao/la:"Iz priloženog ferrarijevog transkripta". Treba vidjeti službeni transkript FIA-e i tada donijeti zaključak. Probao sam naći na drugim siteovima tu temu ali je ne mogu naći. Pitam se zašto.
Yap, tek sam sad skuzio tko je izvor :biggrin:
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Alonsu i Ferrariju bi bilo pametnije da zašute i ne vade se više na suce i njihove problematične odluke. [-X Kako im je u doba Schumija sve ulazilo, tj sve sudačke odluke su išle u njihovu korist, odnosno nije ih se kažnjavalo za očite bezobrazluke na pisti i izvan nje, tako im se sada to sve vraća sa kamatama. Pravi njihov problem je što im je bolid spor a oni ne znaju kako ga ubrzati. Alonso čak u nekom intervjuu govori da imaju veliki problem zbog zabrane testiranja. Pa tko im je kriv što ne znaju napraviti dobar auto. Ne zaboravite da su ovaj bolid prvi startali raditi, još u lipnju 2009. Nakon iduće 2 utrke, počet će oni radit novi bolid za 2011. U Njemačkoj još se i mogu nadati postolju, a u Mađarskoj će biti izvan bodova. Na obje staze je pretjecanje skoro nemoguće.
A da je ovogodišnji bolid loš vidi se i po Massi. Pa nije on odjednom zaboravio vozit pa da se u zadnje 4 utrke ne može sastaviti sa poštenim rezultatom. Sve u svemu, jad i bijeda od momčadi. Čekat će ponovno oni na titulu 20 godina.
Nediljko Matijaš
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

domenico je napisao/la:Alonsu i Ferrariju bi bilo pametnije da zašute i ne vade se više na suce i njihove problematične odluke. [-X Kako im je u doba Schumija sve ulazilo, tj sve sudačke odluke su išle u njihovu korist, odnosno nije ih se kažnjavalo za očite bezobrazluke na pisti i izvan nje, tako im se sada to sve vraća sa kamatama. Pravi njihov problem je što im je bolid spor a oni ne znaju kako ga ubrzati. Alonso čak u nekom intervjuu govori da imaju veliki problem zbog zabrane testiranja. Pa tko im je kriv što ne znaju napraviti dobar auto. Ne zaboravite da su ovaj bolid prvi startali raditi, još u lipnju 2009. Nakon iduće 2 utrke, počet će oni radit novi bolid za 2011. U Njemačkoj još se i mogu nadati postolju, a u Mađarskoj će biti izvan bodova. Na obje staze je pretjecanje skoro nemoguće.
A da je ovogodišnji bolid loš vidi se i po Massi. Pa nije on odjednom zaboravio vozit pa da se u zadnje 4 utrke ne može sastaviti sa poštenim rezultatom. Sve u svemu, jad i bijeda od momčadi. Čekat će ponovno oni na titulu 20 godina.
Nisam znao da imamo ovdje na forumu hobotnicu Poul. :biggrin:
A što se tiče brzine bolida stvarno je glupo svu krivicu za loše rezultate svaliti na F10. Za loše ovosezonske rezultate su krivi F10, vozači, pitwall, pehovi....o procentu krivnje za loše rezultate nabrojanih faktora bi se dalo raspravljat.
Očigledno da su neki Alonsovi navijači očekivali da će Alonsu Ferrari dati bolid na razini F2002 i F2004, ja to nisam očekivao jer Ferrari nema kapaciteta za to.
Alonsovi navijači bi trebali da pitaju hobotnicu Poul, ali da požure dok je nisu pojeli, ko će imati sljedeće sezone najbolji bolid pa da Alonso ode u tu ekipe sljedeće sezone. :biggrin:
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

domenico je napisao/la:Alonsu i Ferrariju bi bilo pametnije da zašute i ne vade se više na suce i njihove problematične odluke. [-X Kako im je u doba Schumija sve ulazilo, tj sve sudačke odluke su išle u njihovu korist, odnosno nije ih se kažnjavalo za očite bezobrazluke na pisti i izvan nje, tako im se sada to sve vraća sa kamatama. Pravi njihov problem je što im je bolid spor a oni ne znaju kako ga ubrzati. Alonso čak u nekom intervjuu govori da imaju veliki problem zbog zabrane testiranja. Pa tko im je kriv što ne znaju napraviti dobar auto. Ne zaboravite da su ovaj bolid prvi startali raditi, još u lipnju 2009. Nakon iduće 2 utrke, počet će oni radit novi bolid za 2011. U Njemačkoj još se i mogu nadati postolju, a u Mađarskoj će biti izvan bodova. Na obje staze je pretjecanje skoro nemoguće.
Nije 20 ,nego 50 kao sto je rekao jedan forumas #-o
Vi ne shvatate da je Ferrari ekipa koja je najuspijesnija u istoriji F1.To se ne moze napraviti za 10 godina boravka Schumachera.To se pravi decenijama.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

Felipe Massa je napisao/la:Vi ne shvatate da je Ferrari ekipa koja je najuspijesnija u istoriji F1.To se ne moze napraviti za 10 godina boravka Schumachera.To se pravi decenijama.
na kraju 1998. Ferrari je bio izjednačen i u konstruktorskim i u vozačkim titulama s McLarenom koji je 16 godina kraće u formuli 1, u 10 godina puno se može napraviti...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Može biti da je to. negdje sam pročitao članak (mislim da je bio eurosport) gdje suu zaključili nakon Briatoreove oslobađajuće presude, da bi i McM dobio presudu protiv FIA-e( 100mil $ ) . Nadalje, zaključili su da bi to dosta uzdrmalo FIA-u na financijskome planu te da to sigurno nije u interesu Mclarena. E sada, da li je ovo što vi tvrdite "protektiranje" McLarena vraćanje diga ili kaj već. Međutim propustili ste uvidjeti nešto savim drugo. U Valenciji SC izlazi nakon Vettela( drugi čekaju i završavaju među zadnjima, a drugi pile po svome i dobe kaznu koja ih je mogla koštati bodova, ali nije, Vettel neometano dolazi lagano do pobjede), te Silverstone gdje Alonso dobiva kaznu, SC izlazi u najbolje vrijeme za Vettela, zbija kolonu i daje mu mogućnost ulaska u bodove što on i čini. Svaka priča ima dvije strane. Zar ne? U svemu tome Alonso je izvukao deblji kraj.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Felipe Massa je napisao/la:
Nije 20 ,nego 50 kao sto je rekao jedan forumas #-o
Vi ne shvatate da je Ferrari ekipa koja je najuspijesnija u istoriji F1.To se ne moze napraviti za 10 godina boravka Schumachera.To se pravi decenijama.
Ti si smiješan čovjek. Ogromni dio uspjeha i reputacije Ferrarija je ostvaren upravo u toj eri koju spominješ.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
EdijanH
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la EdijanH »

domenico je napisao/la:Kako im je u doba Schumija sve ulazilo
Ako je ovu rečenicu vrednovati, u prevodu bi značilo da je ovo doba Hamiltona! Meni će lično F10 ostati u pamćenju i u srcu... Nije F10 spor bolid, F10 po trenutnoj formi ( i stojim iza svojih riječi) je bolid u kojem Fernando Alosno može biti svjetski prvak ( čitajte ''mogao'')... Postoje određene utrke u sezoni koje želim što prije da zaboravim, u osnovi, ovo je jedna vraški čudna sezona, ali, zbrojite bodove koje je Alonso mogao uzeti na zadnje dvije utrke i zbrojite bodovni zaostatak pa onda sagledajte situaciju... Naravno, sada će neki reći da se zbroje bodovi koje su Seb ili Lewis mogli uzeti, ali kvarove neračunam, činjenica je da Fernando debelo prednjači u izgubljenim bodovima zbog sudačkih odluka, a to trenutno ( barem meni) nije loša slamka za hvatanje jer ipak su vozačke greške i kvarovi nešto drugo, nešto što nikad nebih navodio kao argument... Kada gledam iz tog ugla vidim da zaostatak nebi bio ogroman i neću da upirem prstom ni u koga, ali ću reći da je moje mišljenje to da je sreća presudila i odlučila sezonu, jer su je neki imali na pretek, a neki je nisu imali uopšte i čak dvije utrke u nizu su se našli u najgore vrijeme na najgorem mogućem mjestu... Prije cca mjesec dana sam želio od F10 samo još malo brzine, to smo dobili, a sreća je odlučila da realno jako konkurentan F10 po rezultatima izgleda jako nekonkurento... Teška sezona, ali F10 ću pamtiti kao bolid kapacitiran za velike domete koji je mogao parirati McMu i Red Bullu, ali ne i nesreći koja je i dalje mnogo brža! Nažalost... Za mene tužna i stresna sezona do sada, ali znam da se neplaniram izvlačiti na bolid kao neki!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

EdijanH je napisao/la:
domenico je napisao/la:Kako im je u doba Schumija sve ulazilo
Ako je ovu rečenicu vrednovati, u prevodu bi značilo da je ovo doba Hamiltona! Meni će lično F10 ostati u pamćenju i u srcu... Nije F10 spor bolid, F10 po trenutnoj formi ( i stojim iza svojih riječi) je bolid u kojem Fernando Alosno može biti svjetski prvak ( čitajte ''mogao'')... Postoje određene utrke u sezoni koje želim što prije da zaboravim, u osnovi, ovo je jedna vraški čudna sezona, ali, zbrojite bodove koje je Alonso mogao uzeti na zadnje dvije utrke i zbrojite bodovni zaostatak pa onda sagledajte situaciju... Naravno, sada će neki reći da se zbroje bodovi koje su Seb ili Lewis mogli uzeti, ali kvarove neračunam, činjenica je da Fernando debelo prednjači u izgubljenim bodovima zbog sudačkih odluka, a to trenutno ( barem meni) nije loša slamka za hvatanje jer ipak su vozačke greške i kvarovi nešto drugo, nešto što nikad nebih navodio kao argument... Kada gledam iz tog ugla vidim da zaostatak nebi bio ogroman i neću da upirem prstom ni u koga, ali ću reći da je moje mišljenje to da je sreća presudila i odlučila sezonu, jer su je neki imali na pretek, a neki je nisu imali uopšte i čak dvije utrke u nizu su se našli u najgore vrijeme na najgorem mogućem mjestu... Prije cca mjesec dana sam želio od F10 samo još malo brzine, to smo dobili, a sreća je odlučila da realno jako konkurentan F10 po rezultatima izgleda jako nekonkurento... Teška sezona, ali F10 ću pamtiti kao bolid kapacitiran za velike domete koji je mogao parirati McMu i Red Bullu, ali ne i nesreći koja je i dalje mnogo brža! Nažalost... Za mene tužna i stresna sezona do sada, ali znam da se neplaniram izvlačiti na bolid kao neki!
Alonso 2005., 2006., sezone praktično bez greški i pehovova, brdo sreće, sve mu je išlo na ruku ili 'ulazilo'. Došlo je vrijeme i za nekoliko godina neuspjeha. Evo 4. sezonu zaredom je neuspješan, te sažvakan i ispljunut od strane Hamiltona. Otkad je došao Hamilton, Alonso više nije isti čovjek. Teško da bi itko bio da ga rookie učini drugim vozačem u momčadi.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

kowalski je napisao/la: Alonso 2005., 2006., sezone praktično bez greški i pehovova, brdo sreće, sve mu je išlo na ruku ili 'ulazilo'. Došlo je vrijeme i za nekoliko godina neuspjeha. Evo 4. sezonu zaredom je neuspješan, te sažvakan i ispljunut od strane Hamiltona. Otkad je došao Hamilton, Alonso više nije isti čovjek. Teško da bi itko bio da ga rookie učini drugim vozačem u momčadi.
Usporedba ti je na mjestu apsolutno :lol:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Alonso je odličan vozač to je neupitno. Dokazo je da može biti svj. prvak ali u najbržem autu bez konkurencije i kolegom koji te ne može (ili ne smije) ni na sekundu ugrozit na stazi (ista stvar s Schumacherom). Sad su stvari drugačije s 3 potencijalna tima za naslov, automacki 6 vozača s šansama za prvaka. Teško se u ovakvoj situaciji uopće nametnut za br 1 u timu a tek borit se za naslov (Webber). Greške ne dolaze u obzir i vjerovatno će naslov uzet najhladnija glava.
Alonsu već sad kipi mozak ko goveđa juha i ne podnosi ništa oko sebe. Na silu se ne dolazi do naslova.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Alonsu već sad kipi mozak ko goveđa juha i ne podnosi ništa oko sebe. Na silu se ne dolazi do naslova.
Pa ne znam baš da je tako...
Ako mu kipi, onda mu jedino kipi zbog ovih sudačkih odluka u posljednje 2 utrke (koje su se pokazale pogrešnima ili nedorečenim).
Njemu treba samo jedna "normalna" utrka da dođe do postolja i vjerujem da će onda biti puno jači.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Alonsu već sad kipi mozak ko goveđa juha i ne podnosi ništa oko sebe. Na silu se ne dolazi do naslova.
Pa ne znam baš da je tako...
Ako mu kipi, onda mu jedino kipi zbog ovih sudačkih odluka u posljednje 2 utrke (koje su se pokazale pogrešnima ili nedorečenim).
Njemu treba samo jedna "normalna" utrka da dođe do postolja i vjerujem da će onda biti puno jači.
ova u silverstoneu na njegov racun je totalno ispravna odluka sudaca......nema se sta protivit... a valencia je mogla biot drugacija ali eto sad je tu sta je...
McLaren u <3
EdijanH

Post Postao/la EdijanH »

Ali je nesreća u tome da je izašao SC pa je izgubio time sve, a onako bi se još moglo nešto uraditi ( možda)... Možda je trebao prestići SC, odvojiti se na +50 i dobiti još jedan prolaz kroz boks i nakon dva prolaza se vratiti gdje je i bio!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Bibi je napisao/la:
kowalski je napisao/la: Alonso 2005., 2006., sezone praktično bez greški i pehovova, brdo sreće, sve mu je išlo na ruku ili 'ulazilo'. Došlo je vrijeme i za nekoliko godina neuspjeha. Evo 4. sezonu zaredom je neuspješan, te sažvakan i ispljunut od strane Hamiltona. Otkad je došao Hamilton, Alonso više nije isti čovjek. Teško da bi itko bio da ga rookie učini drugim vozačem u momčadi.
Usporedba ti je na mjestu apsolutno :lol:
Zašto ne? Tko je ispred u poretku tih godina? Nebitno što je zadnje dvije godine vozio Renault. Tamo ga je smjestio Lewis i vlastiti kukavičluk te nesposobnost da se nosi s problemima.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Vidi stvarno, tek sam sada skužio, Alonso nikada nije bio ispred Hamiltona u ukupnom poretku na kraju sezone. :shock:

Čovječe, kako neki zanimljivi podatak uvijek promakne čovjeku...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
EdijanH

Post Postao/la EdijanH »

Prve sezone sa Lewisom u McMu je bio trećeplasirani u ukupnom poretku sa isto bodova kao drugoplasirani Lewis, isti broj pobjeda, jedan najbrži krug više, ali 4 polea manje... Isti broj bodova je vrhunski rezultat s obzirom na to kako su se neke stvari odvijale te sezone... Renault je druga priča, to ja nebih ni htio ni smio spominjati... A ova sezona... Već sam sve rekao gore, nebih se papagajizirao!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

kowalski je napisao/la:
Alonso 2005., 2006., sezone praktično bez greški i pehovova, brdo sreće, sve mu je išlo na ruku ili 'ulazilo'. Došlo je vrijeme i za nekoliko godina neuspjeha. Evo 4. sezonu zaredom je neuspješan, te sažvakan i ispljunut od strane Hamiltona. Otkad je došao Hamilton, Alonso više nije isti čovjek. Teško da bi itko bio da ga rookie učini drugim vozačem u momčadi.
2005. mu je još i prošla relativno bezbolno, ali 2006. daleko od toga.........da ne spominjem onu skandaloznu kaznu za "štopanje" masse........ili kad mu je otpao kotač u mađarskoj........

tako da nije baš da nije imao pehova.....

luka_kimi je napisao/la:Vidi stvarno, tek sam sada skužio, Alonso nikada nije bio ispred Hamiltona u ukupnom poretku na kraju sezone. :shock:

a kaj je tu zapravo tak zanimljivo? to što je mclaren i '08 i '09 bio za dvoje klase bolji bolid od renaulta? ili to što kad su imali iste bolide su bili izjednačeni?
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

sunseeker je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Vidi stvarno, tek sam sada skužio, Alonso nikada nije bio ispred Hamiltona u ukupnom poretku na kraju sezone. :shock:

a kaj je tu zapravo tak zanimljivo? to što je mclaren i '08 i '09 bio za dvoje klase bolji bolid od renaulta? ili to što kad su imali iste bolide su bili izjednačeni?
Jednostavno mi je to zanimljiv podatak. Odmah počinješ svađu i raspravu tamo gdje je stvarno nema. Baš ništa nisam napisao o kvaliteti bolida, nisam ništa pisao o sudačkim previdima, niti sam išta pisao o kvaliteti vozača, samo sam rekao da mi je to zanimljivo. Na to valjda imam pravo, zar ne? ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

EdijanH je napisao/la:Prve sezone sa Lewisom u McMu je bio trećeplasirani u ukupnom poretku sa isto bodova kao drugoplasirani Lewis, isti broj pobjeda, jedan najbrži krug više, ali 4 polea manje... Isti broj bodova je vrhunski rezultat s obzirom na to kako su se neke stvari odvijale te sezone... Renault je druga priča, to ja nebih ni htio ni smio spominjati... A ova sezona... Već sam sve rekao gore, nebih se papagajizirao!
ajmo reci da te 2007. god nije bilo kimija u poretku te da su lewis i fernando imali 109. bodova tko bi bio prvak??? tada je to velika razlika... mozda ovako za drugo i trece mjesto ne zvuci tako lose ali onda bi...
McLaren u <3
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

McLewis je napisao/la:
EdijanH je napisao/la:Prve sezone sa Lewisom u McMu je bio trećeplasirani u ukupnom poretku sa isto bodova kao drugoplasirani Lewis, isti broj pobjeda, jedan najbrži krug više, ali 4 polea manje... Isti broj bodova je vrhunski rezultat s obzirom na to kako su se neke stvari odvijale te sezone... Renault je druga priča, to ja nebih ni htio ni smio spominjati... A ova sezona... Već sam sve rekao gore, nebih se papagajizirao!
ajmo reci da te 2007. god nije bilo kimija u poretku te da su lewis i fernando imali 109. bodova tko bi bio prvak??? tada je to velika razlika... mozda ovako za drugo i trece mjesto ne zvuci tako lose ali onda bi...
bas ti je glupa usporedba...da nije bilo Kimija recimo zadnju utrku u Brazilu(da je npr.odustao) prvak bi bio Alonso jer bi tim osvojio 2 boda vise,a Hamilton 1...ovo je samo da ti pokazem kak ti je usporedba glupa...puno znamo kaj se dogadalo unutar McM-a te godine(vjerojatno se svi slazemo kome je Ron bio naklonjen),ali puno stvari je ostalo skriveno i ostale su skrivene...zato,vrlo je tesko procjeniti ko je tu bio uspjesniji...a price o kukavicluku i bjezanju iz momcadi su mi smjesne....nakon svega vidjelo se da nema suzivota Rona i Fernanda...zato pustimo to u povijest kam i pripada
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

luka_kimi je napisao/la: Jednostavno mi je to zanimljiv podatak. Odmah počinješ svađu i raspravu tamo gdje je stvarno nema. Baš ništa nisam napisao o kvaliteti bolida, nisam ništa pisao o sudačkim previdima, niti sam išta pisao o kvaliteti vozača, samo sam rekao da mi je to zanimljivo. Na to valjda imam pravo, zar ne? ;)
kakvu svađu?

ti si napisao da ti je zanimljivo, ja sam pitao kaj je zanimljivo?

kakva svađa?
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

goran007 je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
bas ti je glupa usporedba...da nije bilo Kimija recimo zadnju utrku u Brazilu(da je npr.odustao) prvak bi bio Alonso jer bi tim osvojio 2 boda vise,a Hamilton 1...ovo je samo da ti pokazem kak ti je usporedba glupa...puno znamo kaj se dogadalo unutar McM-a te godine(vjerojatno se svi slazemo kome je Ron bio naklonjen),ali puno stvari je ostalo skriveno i ostale su skrivene...zato,vrlo je tesko procjeniti ko je tu bio uspjesniji...a price o kukavicluku i bjezanju iz momcadi su mi smjesne....nakon svega vidjelo se da nema suzivota Rona i Fernanda...zato pustimo to u povijest kam i pripada
ima tu puno toga sta bi bilo kad bi bilo te godine, ali po mome nekom misljenju alnosno si je sam uskocio kod rona sa onim javnim nepotrebnim prozivkama, madjarskom i brbljanju nekih stvari fia-i... a koliki je alonso placko se vidjelo 2006. odmah jos u renaultu kad je u kini napao ekipu da ne stoji iza njega jer ce odnjet br. 1. u drugu ekipu, a znamo svi kakav je on status u renaultu imao....
McLaren u <3
Odgovori