Ma bilo je tu još mjesta
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ivan599
- Početnik

- Navijam za: Michaela Schumachera
-
deda
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
Re: Michael Schumacher
Kolko milimetara?ivan599 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDX ... r_embedded
Ma bilo je tu još mjesta
- 47
- Moderator

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
a kud prije video na YT?! 
Ja podržavam agresivniju vožnju i borbu, ali ovo je bilo možda malo pretjerano...
Ja podržavam agresivniju vožnju i borbu, ali ovo je bilo možda malo pretjerano...
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač

- Navijam za: sebe_i_MS
Ma Schumi je to da se Barrichello usere izrezirao.... i ocito je uspio
jel ono dobri su si ipak
Schumi je takav...njega proc je dvoboj muda - ako mislis da ces lagano...neces! Barrichello je isto tako namjeravao proc posto poto i kuzilo se to, ali Schumi je zatvorio...ostro
Nisu oni andjelcici pa da si pustaju...svako od njih ima putra na glavi i govoriti sad nesto je samo licemjerje.
Uostalom, "jaki" jaki je naveo izvrsne primjere za to.
Schumi je takav...njega proc je dvoboj muda - ako mislis da ces lagano...neces! Barrichello je isto tako namjeravao proc posto poto i kuzilo se to, ali Schumi je zatvorio...ostro
Nisu oni andjelcici pa da si pustaju...svako od njih ima putra na glavi i govoriti sad nesto je samo licemjerje.
Uostalom, "jaki" jaki je naveo izvrsne primjere za to.

- Zweki
- Gerijatrija foruma

Malo? ... . Malo? Ajd smanji tu pristranost.47 je napisao/la:a kud prije video na YT?!

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- BrunoS
- Navijam za: F1 HR TrackMania Team
Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.

- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Jadno od njega. Ovo danas je bio potez očajnika.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ferrari-BiH
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Kao prvo, ne podrzavam niti opravdavam ovaj potez cijenjenog i uvazenog cike sa crvenom kacigom...
Ali ajmo malo cjepidlacit'....
Je li Rubens prosao? Jeste.
Je li Rubens morao ici tuda? Nije.
Je li MS prekrsio pravilo o odbrambenim potezima? Nije.
Da je kojim slucajem umjesto zida bila trava, sigurno Rubens ne bi isao preko trave, nego bi prikocio.
Ovdje je problem u tome sto vozaci racunaju da ce ovaj ispred popustiti, ali ocito ovaj sa crvenom kacigom bas i ne pusta, vozi po pravilima.
A o moralnoj ili odgovornosti je li to bilo u "sportskom duhu" neka odluci WMSC, ionako se pocinju mijesati u sve, pa bih preporucio da preispitaju i je li moralno od RBR da ovako unistava konkurenciju.
Ali ajmo malo cjepidlacit'....
Je li Rubens prosao? Jeste.
Je li Rubens morao ici tuda? Nije.
Je li MS prekrsio pravilo o odbrambenim potezima? Nije.
Da je kojim slucajem umjesto zida bila trava, sigurno Rubens ne bi isao preko trave, nego bi prikocio.
Ovdje je problem u tome sto vozaci racunaju da ce ovaj ispred popustiti, ali ocito ovaj sa crvenom kacigom bas i ne pusta, vozi po pravilima.
A o moralnoj ili odgovornosti je li to bilo u "sportskom duhu" neka odluci WMSC, ionako se pocinju mijesati u sve, pa bih preporucio da preispitaju i je li moralno od RBR da ovako unistava konkurenciju.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- pilot19
- Navijam za: Schumachera
Zašto ti je ovaj potez njega karakterizira ko jadnu osobu po meni osobno je išao do granica ali ne preko njih na kraju je bilo dovoljno mjesta za obojicu da je bilo ošto bilo je ali nije ni pretjeraoBrunoS je napisao/la:Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto
ne ovo je bia potez nekog ko se želi utrkivati jel ti krivoDani je napisao/la:Jadno od njega. Ovo danas je bio potez očajnika.
Zadnja izmjena: pilot19, dana/u 01 kol 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.

- BrunoS
S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

- Ferrari-BiH
- Veteran

BrunoS je napisao/la:S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred
Gluposti.... opet se ide na ono SBBKBB
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- BrunoS
Nije samo ovaj potez, ima on gomilu poteza koji ga karakteriziraju kao jadnika, ovo je samo potvrda. Na BBC-u su se onako lagano nakon utrke Coulthard i Brundle našalili, ali i istinu rekli. Brundle je pitao Coultharda koliko znaš vozača da je isključeno iz prvenstva Formule 1, Coulthard se samo nasmijao i rekao, samo jednog. Malo se jesu našalili, ali i istinu rekli.pilot19 je napisao/la:Zašto ti je ovaj potez njega karakterizira ko jadnu osobu po meni osobno je išao do granica ali ne preko njih na kraju je bilo dovoljno mjesta za obojicu da je bilo ošto bilo je ali nije ni pretjeraoBrunoS je napisao/la:Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje

-
SRV
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Trebalo bi mu licencu oduzeti zbog onog. Mogao je ubit covjeka.
- pilot19
- Navijam za: Schumachera
onda se pale plava svijetla i taj nesretnik prikoči za informaciju tom luzeru koji je nekad imao F1 timBrunoS je napisao/la:S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
A sta bi bilo da ga izgurao skroz i da je udario zid? Zbilja jadno od Schumachera 
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda

Šta je najbolje od svega, pola komentara odmah od - Mclarenovaca!! Vidi, divnog li čuda... 
Kad je isto to Webber napravio Massi u Fujiu, onda i nije bio "tako" kriv. Onda je Massa bio sukrivac.
Malo ohladite s tom mržnjom prema Michaelu, to je utrkivanje i to se događa. Bit će vjerojatno kažnjen i pravda zadovoljena. Ali kazna će biti isključivo preventive radi i zbog morala. Michael nije prekršio niti jedno pravilo svojim potezom.
Kad je isto to Webber napravio Massi u Fujiu, onda i nije bio "tako" kriv. Onda je Massa bio sukrivac.
Malo ohladite s tom mržnjom prema Michaelu, to je utrkivanje i to se događa. Bit će vjerojatno kažnjen i pravda zadovoljena. Ali kazna će biti isključivo preventive radi i zbog morala. Michael nije prekršio niti jedno pravilo svojim potezom.
- pospani gad
- Veteran

- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....Ferrari-BiH je napisao/la:
A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred![]()
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- BrunoS
Sve to OK, slažem se, ali zar mislis da bi ijedan vozač stao na izlasku iz boksa dok oni prođu, ok da uspori, ali svaki bi ipak udario po gasu koliko toliko, a pogledaj samo kako su obojica presjekli izlazak iz pit-lanea.pilot19 je napisao/la:onda se pale plava svijetla i taj nesretnik prikoči za informaciju tom luzeru koji je nekad imao F1 timBrunoS je napisao/la:S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.

- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
Da malo bolje pogledate video vidjeli bi da je rubens mogao ici lijevo Schumacher vise ne bi imamo pravo zatvarati i proso bi za covjeka s tolko iskustav bas me cudi sto nije isao lijevo a ne desno u zid.
A i rubens je sam kad je pokusao preteci bio do zida Schumacher ga je onda kakvih 30 cm izgurao ali on je vec bio do zida.
A i rubens je sam kad je pokusao preteci bio do zida Schumacher ga je onda kakvih 30 cm izgurao ali on je vec bio do zida.
Zadnja izmjena: FERRARI-MAN, dana/u 01 kol 2010, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

- Zweki
- Gerijatrija foruma

Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan. A ja sam se već odavno izjasnio po pitanju njega.Schumy.d je napisao/la:Šta je najbolje od svega, pola komentara odmah od - Mclarenovaca!! Vidi, divnog li čuda...

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- BrunoS
Upravo tako, ne priča se ovdje o nekom običnom incidentu, pusti zajebanciju na stranu, jer ovdje se radi o jednoj jako ozbiljnoj i opasnoj stvari, gdje se dovode ljudi u opasnost. Ja inače ne sudjelujem puno na ovom forumu, pa ne bih se pravio previše pametan, samo sam htio reći da mi je ovo totalno bespotrebno bilo od strane Schumija.pospani gad je napisao/la:Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....Ferrari-BiH je napisao/la:
A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred![]()

- Schumy.d
- Legenda

Oooooo daaaa, vjeruj mi da njegovih 7 naslova i njegova pojava još uvijek igraju ulogu kod Mclarenovaca, i to ne samo kod njih.Zweki je napisao/la: Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan.
Itekako.
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Iz osobnog stajališta ne igra mi baš nikakvu. Igra mi ulogu kao on sam na pozitivan način baš zbog naslova i njegove vožnje, ali neki potezi i ovaj zajedno ne piju vodu nikako i apsolutno nema veze sa njegovim naslovima (tim više se čudim potezu).Schumy.d je napisao/la:Oooooo daaaa, vjeruj mi da njegovih 7 naslova i njegova pojava još uvijek igraju ulogu kod Mclarenovaca, i to ne samo kod njih.Zweki je napisao/la: Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan.
Itekako.

- Bravo
Nema se šta više komentirat, Barichello je izguran van staze! Točnije cijelim bolidom je bio van linije staze!