Pa McLaren ove godine jedino i moze do pobjede samo ako nekog od ferrarija i bulova iskljuce,kazne ili ih neko pokupi pa odustanu.Steta sto u Madjarskoj nije odustalo 10tak bolida mogli ste do bodova,mozda i postolje da su sudci kaznili bar jos pet.Pih prokleti sudci nistya nerade.Ćale od Lewisa je napisao/la:imao je dobar start, stigao Massu kako smo i željeli međutim rano je usporio prije zavoja. Vjerojatno se bojao gužve i ishoda pa ga tu omako Petrov.
Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
McLaren je bio u jednom djelu sezone i bolji nego Ferrari i bili su veoma blizu RB,ali su dosta pali u zadnje 2. utrke.To nista ne mora da znaci jer kako je Ferrari njih prestigao ,moze se desiti da oni ponovo prestignu Ferrari.Ne treba se opustati.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
Samo u jednoj utrci,to sto je Ferrari zbog nesposobnosti svog pitvola ili spleta okolnosti na par utrka kiksao McLarenova brzina sa tim nema nikakve veze.Felipe Massa je napisao/la:McLaren je bio u jednom djelu sezone i bolji nego Ferrari i bili su veoma blizu RB,ali su dosta pali u zadnje 2. utrke.To nista ne mora da znaci jer kako je Ferrari njih prestigao ,moze se desiti da oni ponovo prestignu Ferrari.Ne treba se opustati.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ponovo pričaš gluposti. Ferrrari je bio bržio od McLarena i u Španjolskoj? U Truskoj(?) gdje su iza njih bili 40 sec. i Alonso cijelu utrku nijeivanfece je napisao/la:Samo u jednoj utrci,to sto je Ferrari zbog nesposobnosti svog pitvola ili spleta okolnosti na par utrka kiksao McLarenova brzina sa tim nema nikakve veze.Felipe Massa je napisao/la:McLaren je bio u jednom djelu sezone i bolji nego Ferrari i bili su veoma blizu RB,ali su dosta pali u zadnje 2. utrke.To nista ne mora da znaci jer kako je Ferrari njih prestigao ,moze se desiti da oni ponovo prestignu Ferrari.Ne treba se opustati.
mogao Petrova proći. I u Kanadi gdje su Alonsa oprali i Button i Hamilton i odmah ga iza sebe ostavili 10 sec.

Na forumu si svega par dana a namljeo si toliko gluposti da ti čak i neki koji su ovdje nekoliko godina nemogu parirati. Bravo!

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Po tome je Massa trebao biti 20 sek ispred Hamiltona.ivanfece je napisao/la:Sanjas,koliko ste blizu bili Ferrariju 0.5sec.To je sjajno,ostanite tako brzi.Dani je napisao/la:Da. Mislim da Buton otpada iz utrke za naslov. Jednostavno je previše spor. A u utrci smo bili dosta blizu ferrariju. Tako da u Belgiji očekujem da budemo ispred njih.

Ajmo malo o brzini.
Bahrein-brži ferrari;
Australija-brži mclaren;
Malezija-brži mclaren;
Kina-daleko brži mclaren;
Španjolska-brži mclaren;
Monako-puno brži ferrari;
Turska- mclaren klasa iznad ferrarija;
Kanada-mclaren brži;
Europa-mclaren dosta brži;
VB-mclaren brži ( ferrari napravio brži krug pred kraj utrke na friškim gumama );
Njemačka-ferrari dosta brži;
Mađarska-ferrari brži.
Pa ti sada pametuj.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Joj kako bi volio da popijes ban. Samo provocirati znas na forumu, a? Niti jedan post u kojem si nešto objasnio. Dani ti je lijepo napisao kako je i bilo ali ti očito se ne možeš pomiriti s nekim stvarima.ivanfece je napisao/la:Hahahahaha,hvala ti odavno se nisam ovako nasmijao,hahahahahahahahahaha bas si saldzija.Jos jedanput hvala.Dani je napisao/la: Po tome je Massa trebao biti 20 sek ispred Hamiltona.Ili oćeš reći da McM zna za neku prećicu na stazi? Pazi da ti se taj tvoj uobraženi cinizam ne vrati sa kamatama na Spa.
Ajmo malo o brzini.
Bahrein-brži ferrari;
Australija-brži mclaren;
Malezija-brži mclaren;
Kina-daleko brži mclaren;
Španjolska-brži mclaren;
Monako-puno brži ferrari;
Turska- mclaren klasa iznad ferrarija;
Kanada-mclaren brži;
Europa-mclaren dosta brži;
VB-mclaren brži ( ferrari napravio brži krug pred kraj utrke na friškim gumama );
Njemačka-ferrari dosta brži;
Mađarska-ferrari brži.
Pa ti sada pametuj.
-
Ferrari je nakon uvođenja novog difuzora i aero paketa imao gadan početni pad u performansama i u iduće dvije utrke nisu vidjeli bodove i imali su velikih problema. Kad su stvari sjele na svoje mjesto, Ferrari je značajno napredovao. E sad, ako ekipa u McLarenu uspije složiti paket kako spada mogli bi daleko, ako ne...tko zna...uglavnom trenutni pad forme ne znači puno, to se i očekivalo, posebno kad se uzme u obzir konfiguracija staze.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa uveli su difuzor u valenciji ??? pa dobro im je islo da ih nije sjebo SC

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
bas to, a na silverstoneu se zna da je massa probusio gumu, a alonso lose startao pa popaso kaznu u najgorem mogucem trenu utrke....kimiraikkonen1 je napisao/la:pa uveli su difuzor u valenciji ??? pa dobro im je islo da ih nije sjebo SC
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Slušam Witmarsha u intervijuu i veli da Lewis nije imao nove meke gume u prvom pokušaju u Q3 kad je staza bila bolja pa je odvozil samo 46.2,a zatim u drugom pokušaju kad je palo nekoliko kapljica u prvom sektoru Mclarenovi vozači su bili jedini koji su išli brže nego u prvom pokušaju i misli da ih je baš to manjkanje guma koštalo polea, ali veli da je i sa 2. mjestom zadovoljan.
-
- Profesionalni vozač
Da, pogotovo to u Spa malo znaci, a brzina je tu. Jedva cekam utrku!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ja mislim da bi Lewis mogao nakon prvog kruga biti vodeći pod uvjetom da na startu prvo obrani 2. mjesto do kubice i zatim na ravnom djelu prođe Webbera pošto ima brži bolid na ravnom. Ali to bi sve moglo biti drugačije ako padne kiša pa start bude mokar.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Hamiltonov top speed je gotovo identičan ko i Webberov. Msilim da su oboje imaju 307 km/h... A da ga i prođe, ja sutra gotovo sigurnoKing iCool je napisao/la:Ja mislim da bi Lewis mogao nakon prvog kruga biti vodeći pod uvjetom da na startu prvo obrani 2. mjesto do kubice i zatim na ravnom djelu prođe Webbera pošto ima brži bolid na ravnom. Ali to bi sve moglo biti drugačije ako padne kiša pa start bude mokar.
očekujem kišu tako da će biti još puno stvari koje će igrati ulogu. (Gume?)

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da. A Hamilton ima jedan intermedia novi set više od većine vozača jer je u Q1 napravio vrijeme na slickovima, dok je većina vozača pred kraj popravljala vremena na intermedijima.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Mika_bar
- Početnik
Mislim da je Lewis bio jako blizu drugom pole-u sezone, odlucile su stotinke na najduzoj stazi u kalendaru.
Nadam se i ocekujem napad na Webbera odmah na prvoj uzbrdici, mislim da tu McM ima najveću prednost u odnosu na Red Bullove - Eau Rouge. Općenito očekujem dobru i zanimljivu utrku, sa puno napada i preticanja, čak i ako ne bude kiše, a još uz poneki pljusak moglo bi biti svašta. Ipak nadam se pobjedi Lewisa, i vraćanje vodeće pozicije u poretku, a mislim da bi neki igrači sa lošim rezultatom sutra mogli i ispasti iz borbe za naslov.
Nadam se i ocekujem napad na Webbera odmah na prvoj uzbrdici, mislim da tu McM ima najveću prednost u odnosu na Red Bullove - Eau Rouge. Općenito očekujem dobru i zanimljivu utrku, sa puno napada i preticanja, čak i ako ne bude kiše, a još uz poneki pljusak moglo bi biti svašta. Ipak nadam se pobjedi Lewisa, i vraćanje vodeće pozicije u poretku, a mislim da bi neki igrači sa lošim rezultatom sutra mogli i ispasti iz borbe za naslov.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Izgubio je pole na prvome zavoju. Oko 3 i pol desetinke.
Q: Lewis, a tricky qualifying session. You are back on the front row but was this a pole position that got away from you today?
Lewis Hamilton: No, I mean I didn’t know it was your birthday, so Happy Birthday for yesterday. He did a fantastic job. It was such a tricky qualifying session where the weather conditions were changing drastically. I got out for my first lap. I was the first one out and it wasn’t a particularly great lap. There was one corner, I think turn 14 which was drying up, but I was the first one to get there and I didn’t really know how much I could push there, so I lost a little bit of time on the first run. The second run was a good lap except for turn one. We lost three and a half tenths or so there, so it was possible but we are on the front row. The positive thing is that we are up there and in for the fight, so it is good.
formula1.com
Q: Lewis, a tricky qualifying session. You are back on the front row but was this a pole position that got away from you today?
Lewis Hamilton: No, I mean I didn’t know it was your birthday, so Happy Birthday for yesterday. He did a fantastic job. It was such a tricky qualifying session where the weather conditions were changing drastically. I got out for my first lap. I was the first one out and it wasn’t a particularly great lap. There was one corner, I think turn 14 which was drying up, but I was the first one to get there and I didn’t really know how much I could push there, so I lost a little bit of time on the first run. The second run was a good lap except for turn one. We lost three and a half tenths or so there, so it was possible but we are on the front row. The positive thing is that we are up there and in for the fight, so it is good.
formula1.com
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Fenomenalan Lewis danas! Osim one pogreške...mrak mi je pal na oči kad sam videl kako se približava onom zidu. Vidjelo se na telki da je bio pre kasno na kočnici prije tog zavoja i da bude knap ali Hvala Bogu dobro je prošlo. 

- Schumy.d
- Legenda
Sjajna vožnja danas, ali opet si je mogao vrlo lako sam upropastiti utrku i ostati bez hrpe bodova.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke na pobjedi,bio je danas klasa za sebe .

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
well done majstore... malo si mi skratio zivot sa onim izletanjem ali dobro je sve proslo hvala Bogu
McLaren u <3
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Pobjeda je ostvarena uz ogromnu dozu sreće zbog onog glupog i bespotrebnog izlijetanja i to mi se nikako ne sviđa... umalo je kompromitirao sigurnu pobjedu zbog svoje "početničke" greške a to je gotovo sramotno...pa do sada je trebao nešto i naučiti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Navijam za: Nikoga
Za mene odlićna vožnja od poćetka do kraja, BRAVO LEWIS!
Bila je greška na koćenju koju sam vidio ćim je dolazio prema zavoju kak ide prebrzo za kišu!, ali dobro uspio se vratit i opet nastaviti briljirati tako rade najbolji!

Bila je greška na koćenju koju sam vidio ćim je dolazio prema zavoju kak ide prebrzo za kišu!, ali dobro uspio se vratit i opet nastaviti briljirati tako rade najbolji!

Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Mislim da si u krivu ovdje...Hamilton je već krug prije toga htio u boks i navaljivao na team radiu da treba kišne gume no odbili su gaToon Army je napisao/la:Pobjeda je ostvarena uz ogromnu dozu sreće zbog onog glupog i bespotrebnog izlijetanja i to mi se nikako ne sviđa... umalo je kompromitirao sigurnu pobjedu zbog svoje "početničke" greške a to je gotovo sramotno...pa do sada je trebao nešto i naučiti...
jer su se htijeli osigurati da je pravo vrijeme. Ne smatram to tako velikom greškom jer je on prvi stigao u taj zavoj i nije znao što ga
očekuje. Da se kojim slučaj zabio u zid, veću bi krivicu imao njegova trkači inženjer nego on sam. Uzmi u obzir što se sve događalo na
treninzimai koliko je vozača bilo van staze na kvalma. Ovo je Hamiltonova jedina pogreška kroz cijeli vikend u inače dominantnoj pobijedi.
EDIT:
A nije pomogla ni ona glupa graba na ulasku u zavoj!

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ne amnestiram ja boks...no ako su već tako odlučili i sa prednošću koju u tom trenutku ima je ipak malo "blesavo" prekasno stisnuti koćnicu...da nije bio miljenik sreće mogao je "uništiti" i momčadsku i svoju trku za naslovima...a sve zbog nepažnje u datim uvjetima na stazi...Arai je napisao/la:Mislim da si u krivu ovdje...Hamilton je već krug prije toga htio u boks i navaljivao na team radiu da treba kišne gume no odbili su gaToon Army je napisao/la:Pobjeda je ostvarena uz ogromnu dozu sreće zbog onog glupog i bespotrebnog izlijetanja i to mi se nikako ne sviđa... umalo je kompromitirao sigurnu pobjedu zbog svoje "početničke" greške a to je gotovo sramotno...pa do sada je trebao nešto i naučiti...
jer su se htijeli osigurati da je pravo vrijeme. Ne smatram to tako velikom greškom jer je on prvi stigao u taj zavoj i nije znao što ga
očekuje. Da se kojim slučaj zabio u zid, veću bi krivicu imao njegova trkači inženjer nego on sam. Uzmi u obzir što se sve događalo na
treninzimai koliko je vozača bilo van staze na kvalma. Ovo je Hamiltonova jedina pogreška kroz cijeli vikend u inače dominantnoj pobijedi.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
ovo je bila jako važna pobjeda. Jedino di moze pobjedit do kraja sezone je Monza i to bi moro pobjedit da bi imo šanse protiv Red Bullovaca, jer sljedećeh 5 utrka idu na mlin RedBullu,a McLarenu nedostaje downforca.
od bitke od 5 vozaca za prvenstvo doslo je do trojice Webber Hamilton i Vettel. Button je otpao,i protiv ovakvog Hamiltona nema šanse osvojit, a Alonso ima 4 covjeka ispred sebe i do kraja prvenstva i teško da ce sva cetvorica kiksat do kraja pa da ih on pretekne,jedino ako auto strasno ubrzaju, tako ce Vettel Webber i Hamilton drzati glavnu rijec do kraja.
od bitke od 5 vozaca za prvenstvo doslo je do trojice Webber Hamilton i Vettel. Button je otpao,i protiv ovakvog Hamiltona nema šanse osvojit, a Alonso ima 4 covjeka ispred sebe i do kraja prvenstva i teško da ce sva cetvorica kiksat do kraja pa da ih on pretekne,jedino ako auto strasno ubrzaju, tako ce Vettel Webber i Hamilton drzati glavnu rijec do kraja.