djokopotrk je napisao/la:
Pa normalno da ce navijaci McM reci da ovo nije istina i da ja sa ironijom pisem o njima jer su oni bolja ekipa od ferarija,sto i jesu ali trenutno.Ali drage moje kolege sjetite se proslih sezona i prevara i lazi koje su nam stizale iz vase ekipe.A taj ljubljeni dedica i umisljeni ~vise sretan nego tezak~ vozac su bili centar svega toga deda mozak a vozacic objekat oko koga se sve to desavalo.I nadji mi jednu jedinu sliku na kojoj se dedica grli i ljubi sa batonom kao sa ovim malim naduvankom i ja odmah odustajem od daljih komentarisanja na ovu temu.Ili me prijavi Jergovicu to ti je najlakse on ce me banovati.
Sve to i jos mnogo toga sto se moze svakodnevno naci u eteru dokazuje koje u centru svih McM desavanja,a sve zbog toga sto je odredjeni covjek ulozio mnogo mnogo novca u tog naduvanka prije nego sto je on dosao u McM.Samo sto vi stalno pokusavate to da prikrijete ponavljajuci rijeci Hammiltona i Denisa kao papagaji a i sami vidite da od toga nema nista niti je kada bilo.Hamilton je vozac br 1 u McM od kada je prvi put sjeo u taj bolid,a ove njihover izjave su stvarno smijesne i cinicne zbog toga i povlace za sobom ovakve komentare.Pa nismo mi svi idioti ovdje pa da nam neko ispire mozak.
...smiješna mi je tvoja "opjsjednutost" banovima i Jergovićem no to je tvoj problem jer ne vidim razloga za to - ovo je razmijena mišljenja (s moje strane u ironičnom stilu) u kojoj ti nastupaš malo vulgarnije i temperamentnije...
...da se vratim na temu...ja nikad neću tvrditi da Mclaren nema putra na glavi niti ću odobravati sve što od njih dolazi no ako "lopov lopovu veli da je lopov" o čemu bismo mi tu dalje trebali raspravljati?-tko je veći lopov? - onaj koji je sada uspiješniji ili onaj koji je uspiješniji kroz povijest?...u ovom nazovi sportu su nečasne radnje dio svega toga nažalost i takve će još dugo ostati...da li je netko protektiran i u kojoj mjeri je na svakome od nas da sam zaključi, za to mi ne trebaš niti ti niti bilo tko drugi, a naročito ne sa tako smiješnim slikama i (bez uvrede) malo Donquijotovskim razmišljanjima (da ne upotrijebim koju težu rijeć)...tvoj post i način na koji si ga prezentirao je podcjenjivanje "protivničkih" navijača i zbog toga sam "reagirao" sa ironijom...tvoja zaključivanja sa "on zna", "sve se zna" i sl. mi se osobno ćine malo pretjerivanje i zasljepljenost, te se nadam da ćeš ipak sa "pravim dokazima" nastupati u svojim daljnjim istupanjima...ili da obojica zašutimo (kao i još gro momčadi) i posvetimo se ipak dokazivijim i interesantnijim trenucima ovog kvazisporta koji obojica volimo...