Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la gringo73 »

jaki je napisao/la:LOL
http://www.youtube.com/watch?v=4Qlv20vb ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Haha, malo mokro, a patike su slick. :biggrin:
A zamisli kakva bi to bizarnost bila da je ovdje slomio nešto...
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

njegova hgreska, mora se priznat....
McLaren u <3
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

McLewis je napisao/la:njegova hgreska, mora se priznat....
Da, jebiga... Veliki zajeb što se tiče aspiracija na prvenstvo. Sad slijede 3 utrke u kojima će RBR, a i Ferrari biti jako brzi i tu bude jako
teško. Veliki, veliki zajeb... :(
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Sam je kriv sto je odustao....Da je ovu utrku zavrsio na 4 mjestu(bilo je realnih sansi za to) sad bi imao veliku prednost....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Šteta, dosta glup potez moram priznat. Jedina stvar na pameti tokom trke mu je trebala biti da bude ispred webbera. Vodeći je čovjek u prvenstvu (bio) i nije trebao ni smio ništa riskirat u tom dvoboju s massom. jbg. :|
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

McLewis je napisao/la:njegova hgreska, mora se priznat....
Da,da...i to potpuno nepotrebno, On se danas mogao sa Ferrarijima naganjat okolo pogotovo kad je Webbera brzo riješil na startu.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Danas je ovim ultragenijalnim potezom vrlo vjerojatno izgubio šanse za osvajanje naslova pošto je ovo bila zadnja staza koja je odgovarala McLarenu. Sad trebaju odnekud izvuć pol sekunde po krugu da ih Bullovi ne išamaraju, a to mislim da je teško moguće :( .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Danas je ovim ultragenijalnim potezom vrlo vjerojatno izgubio šanse za osvajanje naslova pošto je ovo bila zadnja staza koja je odgovarala McLarenu. Sad trebaju odnekud izvuć pol sekunde po krugu da ih Bullovi ne išamaraju, a to mislim da je teško moguće :( .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

pogreška lewisa....danas je mogao podosta bodova osvojit...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Jos jedan od njegovih nesmotrenih poteza..Koliko je briljantan, toliko je nezreo i nestrpljiv.
FORZA FERRARI!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

I Alonso je briljantan pa je u Belgiji pogriješio. :roll: To znači da je i on nezreo i nestrpljiv?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Još jedna glupa pogreška. Potpuno nepotrebna i mogla bi biti skupa. Puno bodova je danas prosuo.
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

King iCool je napisao/la:I Alonso je briljantan pa je u Belgiji pogriješio. :roll: To znači da je i on nezreo i nestrpljiv?
Ima tu jedna velika razlika kada vec poredis... Alonso ni u Spa nije de facto imao sta izgubiti u utrci jer je bio lose plasiran i morao je gurati do max. Hamilton je bio DEBELO ispred prvog konkurenta za titulu i umjesto da takticki odvozi utrku, on navalio da pretice, da pobijedi... Naravno, u takvim momentima se zna desiti i da od heroja postanes tragicar... To je jednostavno Hamilton, on nikada nece biti pravi takticar jer je u dusi okorijeli "racer"... No isto tako mu je njegov mentalitet mnogo puta donio mnogo i ucinio da visoko kotira na svim ljestvicama vozaca...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

K1M1 je napisao/la:Šteta, dosta glup potez moram priznat. ... :|
Ma kakva šteta, to mi je danas uljepšalo dan - već u prvom krugu ja sam bio zadovoljan ishodom.
:biggrin: :badgrin:
mantikor
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la mantikor »

da da moje srece nema kraja.. nešt tako sam i ocikivao , tok sam mislio da bude s Weberom ... bravo Hamilton =D> :biggrin:
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Najbolje kaj se za prvenstvo moglo dogodit!
Sad bi u sljedecoj trci Webber trebo ispast?
mantikor
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la mantikor »

ne nemora , Weberu ce nešt iz boksa zakuhat, da bi mali Vettel bio bolij ) ali odlicna stvar za pervenstvo.. kad ce bit singapur , ko ce sad to docekat ))
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

za 2 tjedna!
ja zapravo najvise jedva cekam koreju jer tam niko nezna kaj ce bit???
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Jaooo koji komentari...ali već u Singapuru će Lewis odvoziti jednu dobru utrku i onda ćete opet šutjeti...a i Alonso će kad tad opet pogriješiti pa ćemo se mi doći u njegovu temu rugat i smijat.
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

King iCool je napisao/la:Jaooo koji komentari...ali već u Singapuru će Lewis odvoziti jednu dobru utrku i onda ćete opet šutjeti...a i Alonso će kad tad opet pogriješiti pa ćemo se mi doći u njegovu temu rugat i smijat.
[-X :lol: :lol:
a onda je svizac zamotao čokoladu :badgrin:

nažalost još uvjek ima najviše šanse za osvajanje prvenstva s obzirom na bodovnu razliku i borbu RB-dvojca, no zbog ovakvih stvari već je gubio prvenstvo :badgrin:
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

homersimpson je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Jaooo koji komentari...ali već u Singapuru će Lewis odvoziti jednu dobru utrku i onda ćete opet šutjeti...a i Alonso će kad tad opet pogriješiti pa ćemo se mi doći u njegovu temu rugat i smijat.

nažalost još uvjek ima najviše šanse za osvajanje prvenstva s obzirom na bodovnu razliku i borbu RB-dvojca, no zbog ovakvih stvari već je gubio prvenstvo :badgrin:
Alonsovi fanovi su zadnji ljudi koji se trebaju dolaziti naslađivati u ovu temu. Ovo je Hamiltonova prva greška ove sezone koja ga je stajala
bodova, a da počnem nabrajati Alonsove nebi završio tri dana. I još se vjerojatno svih gluposti nebi mogao ni sjetiti... Sramota je kako su
neki ljudi licemjerni, fuj! Ali bez brige, gubio je i Alonso prvensto zbog sličnih gluposti. :badgrin: Kad Alonso napravi sranje, a to je ako se sjetimo
dosta često, ne vidim baš da se u njegovoj temi provocira i podbada. Poznavajući Alonsov mentalitet i činjenicu da se svaki put kad vidi
Hamiltona u retrovizorima doslovno usere, ne piše mu se dobro u nastavku prvenstva.:buu:
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

homersimpson je napisao/la:

A još će biti žalosnije za tebe kad osvoji taj naslov...jer osim bodova ima puno komotniju situaciju sa motorima od Alonsa kojemu je ovaj iz Monze zadnji novi bio.
Hvala Bogu da postoji "ignore" opcija :bye:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Zašto se vi sad prepirete. Budite malo realni i pogledajte koliko je Mclarenovaca bilo u temi o Ferrariju nakon taktičke odluke i koliko ih je bilo u temi o Alonsu nakon prošle utrke kad je pogriješio i kad su mu isti Mclarenovi fanovi koji sada ovdje kukaju govorili kako mu Rubens nije uništio utrku.
Ishod svega je da su Ferrarijevi navijači licemjerni... NISTE FER. ;)

Samo se sjetite da je Lewis već izgubio 1 naslov (zamalo 2) baš zbog ovakvih grešaka.
Svaka njemu čast, on je odličan vozač, ali ovo danas mu uopće nije bilo potrebno i mogao je komotno izbjeći to i možda uhvatiti postolje i vrijednih 10-ak bodova. Ovako je išao pretjecati tamo gdje nije bilo mjesta i gdje je nemoguće preteći i time napravio golemu uslugu prvenstveno Buttonu i Alonsu, a i Red Bullovcima.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja ovo uopće ne vidim kao grešku. Možda je malo bio preoptimističan ali ušao je dosta dobro, da kotač nije bio u tome položaju vjerojatno se ništa ne bi dogodilo. Sada je lako biti pametan. Ali trebalo je napasti ferrarijevce dok je bila prilika. I da, kako Alonso nije imaošta izgubiti? Izgubio je bodove. Čak nepotrebno jer nije nikoga mogao stići.

Lewis Hamilton (DNF)
“I made a good start, gained a position, got up to fourth, and, at that moment, perhaps I should have just stayed there for a while. But I put my car up the inside of Felipe into Turn Four, trying to get third, and that was probably a little bit too much. I was trying to position the car in a certain way, I was too close to Felipe, and his left rear clipped my right front. The car was damaged after that, and there was nothing I could do; you try your best, but some things just don’t go your way. Today was a shame, and I want to say sorry to the team. But the championship certainly isn’t over - although I have to admit that days like today don’t help. The good thing is that Jenson scored a nice lot of points for us. Now, though, I’m already fully focused on Singapore.”

Martin Whitmarsh, McLaren team principal
‘Lewis is a racer, and racers keep driving till the wheels fall off - literally.’ And we wouldn’t want him any other way.
Link
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 12 ruj 2010, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:Zašto se vi sad prepirete. Budite malo realni i pogledajte koliko je Mclarenovaca bilo u temi o Ferrariju nakon taktičke odluke i koliko ih je bilo u temi o Alonsu nakon prošle utrke kad je pogriješio i kad su mu isti Mclarenovi fanovi koji sada ovdje kukaju govorili kako mu Rubens nije uništio utrku.
Ishod svega je da su Ferrarijevi navijači licemjerni... NISTE FER. ;)

Samo se sjetite da je Lewis već izgubio 1 naslov (zamalo 2) baš zbog ovakvih grešaka.
Svaka njemu čast, on je odličan vozač, ali ovo danas mu uopće nije bilo potrebno i mogao je komotno izbjeći to i možda uhvatiti postolje i vrijednih 10-ak bodova. Ovako je išao pretjecati tamo gdje nije bilo mjesta i gdje je nemoguće preteći i time napravio golemu uslugu prvenstveno Buttonu i Alonsu, a i Red Bullovcima.
Ne kukamo mi nego alonsovci! Pogledaj si prvih 5-6 komentara sa ove strane.
Svaki od nas je priznao pogrešku Hamiltona a neki se ne mogu nasladiti pa zbog toga i dalje s*reju.
Odgovori