Haha, malo mokro, a patike su slick.jaki je napisao/la:LOL
http://www.youtube.com/watch?v=4Qlv20vb ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

A zamisli kakva bi to bizarnost bila da je ovdje slomio nešto...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Haha, malo mokro, a patike su slick.jaki je napisao/la:LOL
http://www.youtube.com/watch?v=4Qlv20vb ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, jebiga... Veliki zajeb što se tiče aspiracija na prvenstvo. Sad slijede 3 utrke u kojima će RBR, a i Ferrari biti jako brzi i tu bude jakoMcLewis je napisao/la:njegova hgreska, mora se priznat....
Da,da...i to potpuno nepotrebno, On se danas mogao sa Ferrarijima naganjat okolo pogotovo kad je Webbera brzo riješil na startu.McLewis je napisao/la:njegova hgreska, mora se priznat....
Ima tu jedna velika razlika kada vec poredis... Alonso ni u Spa nije de facto imao sta izgubiti u utrci jer je bio lose plasiran i morao je gurati do max. Hamilton je bio DEBELO ispred prvog konkurenta za titulu i umjesto da takticki odvozi utrku, on navalio da pretice, da pobijedi... Naravno, u takvim momentima se zna desiti i da od heroja postanes tragicar... To je jednostavno Hamilton, on nikada nece biti pravi takticar jer je u dusi okorijeli "racer"... No isto tako mu je njegov mentalitet mnogo puta donio mnogo i ucinio da visoko kotira na svim ljestvicama vozaca...King iCool je napisao/la:I Alonso je briljantan pa je u Belgiji pogriješio.To znači da je i on nezreo i nestrpljiv?
Ma kakva šteta, to mi je danas uljepšalo dan - već u prvom krugu ja sam bio zadovoljan ishodom.K1M1 je napisao/la:Šteta, dosta glup potez moram priznat. ...
King iCool je napisao/la:Jaooo koji komentari...ali već u Singapuru će Lewis odvoziti jednu dobru utrku i onda ćete opet šutjeti...a i Alonso će kad tad opet pogriješiti pa ćemo se mi doći u njegovu temu rugat i smijat.
Alonsovi fanovi su zadnji ljudi koji se trebaju dolaziti naslađivati u ovu temu. Ovo je Hamiltonova prva greška ove sezone koja ga je stajalahomersimpson je napisao/la:King iCool je napisao/la:Jaooo koji komentari...ali već u Singapuru će Lewis odvoziti jednu dobru utrku i onda ćete opet šutjeti...a i Alonso će kad tad opet pogriješiti pa ćemo se mi doći u njegovu temu rugat i smijat.![]()
![]()
![]()
a onda je svizac zamotao čokoladu
nažalost još uvjek ima najviše šanse za osvajanje prvenstva s obzirom na bodovnu razliku i borbu RB-dvojca, no zbog ovakvih stvari već je gubio prvenstvo
A još će biti žalosnije za tebe kad osvoji taj naslov...jer osim bodova ima puno komotniju situaciju sa motorima od Alonsa kojemu je ovaj iz Monze zadnji novi bio.homersimpson je napisao/la:King iCool je napisao/la:Jaooo koji komentari...ali već u Singapuru će Lewis odvoziti jednu dobru utrku i onda ćete opet šutjeti...a i Alonso će kad tad opet pogriješiti pa ćemo se mi doći u njegovu temu rugat i smijat.![]()
![]()
![]()
a onda je svizac zamotao čokoladu
nažalost još uvjek ima najviše šanse za osvajanje prvenstva s obzirom na bodovnu razliku i borbu RB-dvojca, no zbog ovakvih stvari već je gubio prvenstvo
Ne kukamo mi nego alonsovci! Pogledaj si prvih 5-6 komentara sa ove strane.Schumy.d je napisao/la:Zašto se vi sad prepirete. Budite malo realni i pogledajte koliko je Mclarenovaca bilo u temi o Ferrariju nakon taktičke odluke i koliko ih je bilo u temi o Alonsu nakon prošle utrke kad je pogriješio i kad su mu isti Mclarenovi fanovi koji sada ovdje kukaju govorili kako mu Rubens nije uništio utrku.
Ishod svega je da su Ferrarijevi navijači licemjerni... NISTE FER.
Samo se sjetite da je Lewis već izgubio 1 naslov (zamalo 2) baš zbog ovakvih grešaka.
Svaka njemu čast, on je odličan vozač, ali ovo danas mu uopće nije bilo potrebno i mogao je komotno izbjeći to i možda uhvatiti postolje i vrijednih 10-ak bodova. Ovako je išao pretjecati tamo gdje nije bilo mjesta i gdje je nemoguće preteći i time napravio golemu uslugu prvenstveno Buttonu i Alonsu, a i Red Bullovcima.