fanF1 je napisao/la:sigurno da smo svi očekivali više od njega ove godine ...
Većina možda ali ja nisam očekivao više prosto zato što sam svjestan da ime ne znači ništa, kao ni dosad osvojene titule. Možeš se zvati Michael Schumacher, TAG McLaren Porsche, Alain Prost, Williams Honda turbo, Nelson Piquet, Ferrari, Ayrton Senna, Brawn Mercedes (!? - ne pitajte i nije podcjenjivanje Buttona) ... ako bolid ne odgovara vozaču ili vozač ne odgovara bolidu, nema simbioze potrebne za vrhunski rezultat ili je u pitanju bolid bez prave konkurencije.
Možemo pričati o tome kako je netko izvlačio 110% iz bolida ali samo zato što je bolid odgovarao vozačevom stilu i dopuštao tako nešto što ne znači da je to bio dobar i brz bolid - koliko je vozač dobar uvijek ću ga probati procjenjivati kad ima bolid koji mu paše, a ne kad se treba prilagoditi ... dobar u svemu - majstor ničega!
Ove sezone vidim da se Michael stvarno muči sa bolidom što znači da mu izrazito ne odgovara ali ne zato što ga (mlađi) timski kolega "pere" - da je tako vrlo je vjerovatno da bi radio greške zato što pokušava izvući više iz sebe, a ne iz bolida!
E sad , koja je svrha ovog posta ako znam da se već sad priča o bolidu "krojenom" za njega ... ma nemam pojma ... tek da glasno kažem svoje mišljenje bez obzira na one koji formulu 1 ili bilo koji drugi sport smatraju zanimljivim zbog listića na kladari, koji smatraju da je važno imati u džepu osobnu na kojoj piše Bill Gates i smatrati se informatičkim genijem bez premca zbog toga ... koji misle da mogu "uzeti" sa Aprilinim skuterom Hyosunga kolikogodkubika ... ma nema veze!
Kako bi bilo da malo više probate tražiti pozitivne stvari nakon što odgledate utrku i malo više cijenite ljude koji voze gas do daske bolide sa kojima 99,9% nas nebi bili u stanju ni krenuti - oni koji bi uspjeli i imali petlje stisnuli gas do daske ali, ako prežive, drugi put bi dobro razmislili ...
btw- pročitao sam cijeli post ali ovaj dio je bio "okidač"