Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

...put u raj nije posut ružama...
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Domi je napisao/la:većina alonsovih navijača će me razapet, ali žarko bih htio da mu se dogodi suzuka 2006. ;)
eto ja se nadam Suzuka 2005!!
Alonsista hasta la muerte..
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Chuck Norris je napisao/la:Now it gets serious
I have continued to drink a lot

kao da kimija slušam,ne zvuči loše,mogao bi mi ipak prirasti srcu hahahahah
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Q & A - Alonso
KLIK
slika
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

dobra utrka danas za alonsa....izvukao maksimum iz bolida
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Vrlo dobra vožnja.Čini se da soft gume nisu radile na Ferrariu kako treba,dok je s ovim tvrđim bio koliko toliko konkurentan RB
Bit će teško do naslova jer ima za protivnika dvojicu RB-ovaca pa samim tim će biti i teže(da je samo 1 pa nadat se kiksu ali ovako teže,a tu je i Hamilton koji ima još velike izglede)Posilje Koreje bit će puno jasnija situacija ko ostaje u igri za naslov,tamo će morati biti bar ispred MW
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso i start #-o , srećom uspio je zaobići Buttona a onda je imao i sreće što je odustao Kubica, posle toga rutinska vožnja i vožnja koja se očekuje od vozača kvaliteta Alonsa. Bilo je važno da Alonso stvori 2-3 s prednosti ispred Buttona i da kad se vrati na stazu ne zapne iza nekog sporog bolida koji još nije otišao u box. Soft gume nisu dobro funkcionisale na Ferrari-ju, to se vidjelo i na treningu i na utrci, hard su bile veoma dobre i na njima je Ferrari tj. Alosno bio veoma konkurentan, ja nisam očekivao da će biti tako konkurentan na hard gumama.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Po meni, za daljnji rasplet Alonso je u odličnoj poziciji. Očito Red Bull ide po naslov s Vettelom.

Webber se s tim neće pomiriti, naravno, i kulminacija je neminovna.

Što se tiče performansi, očekivao sam da će Bikovi danas imati +30 sekundi. To se nije dogodilo, a Ferrari će vjerojatno na posljednje tri utrke biti konkurentniji.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

kowalski je napisao/la:Po meni, za daljnji rasplet Alonso je u odličnoj poziciji. Očito Red Bull ide po naslov s Vettelom.

Webber se s tim neće pomiriti, naravno, i kulminacija je neminovna.

Što se tiče performansi, očekivao sam da će Bikovi danas imati +30 sekundi. To se nije dogodilo, a Ferrari će vjerojatno na posljednje tri utrke biti konkurentniji.
JA se isto nadam da ce se bikovi međusobno "izbost" i Alonsu prepustit naslov!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@deda i kowalski
...znači jedina vam "nada" da će se bikovi međusobno poubijati?...i nije baš nešto...
...osobno čisto sumnjam u takvu mogućnost i mislim da u RB nisu toliko glupi da ispuste bilo što ove sezone...nažalost po Alonsa koji je ovu sezonu odvozio (bez obzira na "pehove") jako jako dobro...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ali onaj njegov trkaći inženjer, ajme majko. Ovaj baca bolid po stazi ,a on njemu daj još malo ubrzaj.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dani je napisao/la:Ali onaj njegov trkaći inženjer, ajme majko. Ovaj baca bolid po stazi ,a on njemu daj još malo ubrzaj.
Ja se nadam da sljedeće sezone Stella neće biti Alonsov trkaći inžinjer, ne mogu da ga slušam.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Ali onaj njegov trkaći inženjer, ajme majko. Ovaj baca bolid po stazi ,a on njemu daj još malo ubrzaj.
kako on da zna dali vozi najbrže ili ne???? telemetrija nije pokazatelj dali može brže
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Naravno. Cilj mu je bio da ima što veći razmak. #-o

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Alonso zadovoljan trecim mjestom.
KLIK
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Naravno. Cilj mu je bio da ima što veći razmak. #-o
majke mi većeg filozofa nema,PA IMAO JE KAZNU,kaj bi bilo da je na sftu išo Button????? došlo bi do toga da ga nesmije pustit kad bi mu riknuo mjenjač nikakve koristi jel nebi bio 1.i nebi štopao ljude,daj malo uključi mozak kaj briješ stalno
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ruku na srce jesu ispadali smješni trkaći inžinjeri Ferrarija ove sezone.

Alonso odlična utrka danas. Start je bio bezveze, ali rezultat finalni odličan. Na tvrđim gumama jako dobar pace. Šta reći nego hvala onome ko ga dovede u Ferrari :)
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

schuey je napisao/la:
majke mi većeg filozofa nema,PA IMAO JE KAZNU,kaj bi bilo da je na sftu išo Button????? došlo bi do toga da ga nesmije pustit kad bi mu riknuo mjenjač nikakve koristi jel nebi bio 1.i nebi štopao ljude,daj malo uključi mozak kaj briješ stalno
Kakvu kaznu je imao Alonso? Daj mi pojasni, ja baš ne znam.

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

One and only je napisao/la:Ruku na srce jesu ispadali smješni trkaći inžinjeri Ferrarija ove sezone.

Alonso odlična utrka danas. Start je bio bezveze, ali rezultat finalni odličan. Na tvrđim gumama jako dobar pace. Šta reći nego hvala onome ko ga dovede u Ferrari :)
Hvala Santanderu i Emiliu Botinu. :biggrin:
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Toon Army je napisao/la:@deda i kowalski
...znači jedina vam "nada" da će se bikovi međusobno poubijati?...i nije baš nešto...
...osobno čisto sumnjam u takvu mogućnost i mislim da u RB nisu toliko glupi da ispuste bilo što ove sezone...nažalost po Alonsa koji je ovu sezonu odvozio (bez obzira na "pehove") jako jako dobro...
Ipak su malo glupasti. Webber je nakon Belgije "morao" biti broj jedan. Vidi zadnje dvije trke, 11 bodova je Vettel uzeo Webberu. Ne kažem da neće uzeti naslov, ali ulaze u pretjerani rizik. Uzimaju si međusobno bodove, a to Alonsu ide u korist, taman toliko da nadomjesti eventualnu razliku u brzini auta.

I drugo, pa ovaj Ferrari uopće ne izgleda loše, relativno malen zaostatak na stazi koja više odgvara Red Bullu. A u Brazilu bi Ferrari trebao biti vrlo jak, te ako zadrži egal do tada, mislim da ima šanse, itekako.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Kakvu kaznu je imao Alonso? Daj mi pojasni, ja baš ne znam.
HAMILTON,o njemu pričaš da nije mogao do Alonsa jer ga je ovaj štopao,češ da ti počnem crtat?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Šanse postoje ali su jako male u slučaju ako RB nešto ne zezne

@schuey i dani,NHF ali probajte rješiti to preko PP,zaspamavate ovu temu kao i onu o LH
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 10 lis 2010, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ja sam komentirao Alonsa i njegovog inženjera, pa ovo je tema o Alonsu, ne? Ti si moderator bar bi ti to trebao znati.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

kowalski je napisao/la: Ipak su malo glupasti. Webber je nakon Belgije "morao" biti broj jedan. Vidi zadnje dvije trke, 11 bodova je Vettel uzeo Webberu. Ne kažem da neće uzeti naslov, ali ulaze u pretjerani rizik. Uzimaju si međusobno bodove, a to Alonsu ide u korist, taman toliko da nadomjesti eventualnu razliku u brzini auta.

I drugo, pa ovaj Ferrari uopće ne izgleda loše, relativno malen zaostatak na stazi koja više odgvara Red Bullu. A u Brazilu bi Ferrari trebao biti vrlo jak, te ako zadrži egal do tada, mislim da ima šanse, itekako.
...pa ako će si do kraja ovako oduzimati bodove - prvenstvo je gotovo...nažalost po Alonsa ali vrlo vjerojatan scenarij na kraju sezone je da su oba RB vozača ispred španjolca...ne razumijem taj "pretjerani rizik" koji spominješ - gdje se on to manifestirao u zadnjih par trka?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Što se tiče Alonsovih šansi za naslov po mom mišljenju ključna je Koreja, ako se bude vozila.
Što se tiče današnje utrke, svi su očekivali dominaciju Red Bulla, ova staza im najviše odgovara, i Red bull je bio brži ali ne toliko koliko sam ja osobno očekivao, Ferrari je bio konkurentan na hard gumama, ali da bi pobjedio na utrkama moraš biti konkurentan na soft gumama a to nije bio slučaj sa Ferrari-jev na Suzuki, Ferrari je imao velikih problema sa soft gumama.
Odgovori