Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
Kako misliš?Je li misliš na kvalifikacije Monze? ;)
...put u raj nije posut ružama...
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Ne, mislim na Suzuku 2006, a koliko je samo Schumi dobio nezasluženih penaltya??
Sato-san
Navijam za: Kamui

Post Postao/la Sato-san »

Svaka čast, odlična vožnja bez grešaka.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Bravo Maestro... Ponovno odlicna voznja, bez ijedne greske... Pokupljeni svi darovi koji su ostavljeni na stazi... Enigma je bi li uopce Vettel izdrzao do kraja utrke Alonsove napade ako bi doslo do njih... Bilo je vidljivo da Hamilton krpa kraj s krajem i da nije mogao puno brze s istrosenim gumama... Alonso je lakocom odvozio jos par krugova brze od Hamiltona... Mozda bi to bilo dovoljno da se prede Seb, ali ovako je jos bolje... Oba RBulla upisali 0... Naslov je blizu, ali ne treba uraniti... Hladne glave po preostala dva postolja... Go Nando
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

tomidix je napisao/la:Bravo Maestro... Ponovno odlicna voznja, bez ijedne greske... Pokupljeni svi darovi koji su ostavljeni na stazi... Enigma je bi li uopce Vettel izdrzao do kraja utrke Alonsove napade ako bi doslo do njih... Bilo je vidljivo da Hamilton krpa kraj s krajem i da nije mogao puno brze s istrosenim gumama... Alonso je lakocom odvozio jos par krugova brze od Hamiltona... Mozda bi to bilo dovoljno da se prede Seb, ali ovako je jos bolje... Oba RBulla upisali 0... Naslov je blizu, ali ne treba uraniti... Hladne glave po preostala dva postolja... Go Nando
Aj joj baš ti hvala tomidix hahahaha. To Bože. Alonso prvak opet. AJDEEEEEEEEE
kakav potpis staviti???
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

matrix_23 je napisao/la:Ne, mislim na Suzuku 2006, a koliko je samo Schumi dobio nezasluženih penaltya??
Mislis na Monaco 2006?
Btw, tad u Suzuki je Ferrariju crkao motor nakon ne znam ni ja kolko godina... Pa bilo mu je i vrijeme vise... Sreca je Schumijeva sto nije i ranije otiso... Osim toga iste te 2006. je Alonsu u Monzi otisao motor...
PODSJETNIK

@Maestro
A sjetio sam te se kad sam to napisao hahaha... Reko, valjda se neces naljutit kaj Alonsa nazivam tvojim nickom :)
Zasluzio je danas hehe :)
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

matrix_23 je napisao/la:Ne, mislim na Suzuku 2006, a koliko je samo Schumi dobio nezasluženih penaltya??
Koliko je Alonso dobio nezasluženih kazni?

Danas, odlična vožnja. Štednja guma za kraj, mirno, sigurno... tako se vozi.
Avanti FER, Avanti!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
Ja se ne slažem s tobom da je ove sezone imao sreće. Ovo šta on radi, to nije sreća. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Ja se ne slažem s tobom da je ove sezone imao sreće. Ovo šta on radi, to nije sreća. ;)
Upravo tako.

Kakvu sreću je danas imao Alonso?Zato što je Webber izletio ili zato što je Vettel odustao?Pa jesu li i drugi profitirali sa njihovim odustajanjem a ne samo on?Je li sreća kad Lewis bude pored staze a Alonso odveze utrku i bez najmanje greške?Je li imao sreću kad su ga mehaničari zeznuli?
A da ne govorim o sreći na ostalim utrkama počevši od Valencie...

Alonso vozi završnicu sezone maestralno i nadam se da će tako odvesti i preostale 2 utrke
...put u raj nije posut ružama...
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Zna li tko koji je motor danas Alonso koristio?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Upravo tako.

Kakvu sreću je danas imao Alonso?Zato što je Webber izletio ili zato što je Vettel odustao?Pa jesu li i drugi profitirali sa njihovim odustajanjem a ne samo on?Je li sreća kad Lewis bude pored staze a Alonso odveze utrku i bez najmanje greške?Je li imao sreću kad su ga mehaničari zeznuli?
A da ne govorim o sreći na ostalim utrkama počevši od Valencie...

Alonso vozi završnicu sezone maestralno i nadam se da će tako odvesti i preostale 2 utrke
Mišljenja sam da bi Alonso uspio proći Vettela do kraja utrke i da mu nije eksplodirao motor. Fernando je cijelo vrijeme bio na repu, kao da je vozio sa pola snage, samo da ga prati. Kada mu se približio malo više prije kraja, tada su mu javili iz boksa da pripazi na gume jer su vjerojatno znali da su Vettelove u lošijem stanju. I onda 15-ak krugova prije kraja je Fernando počeo stiskati, u pravo vrijeme da prođe na čelo ako je to ikako moguće i da zaključi utrku.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Zna li tko koji je motor danas Alonso koristio?
piše ti negdje na forumu,onaj iz Spa i Monze čini mi se,upotrijebi tražilicu ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Wuhu, bravo Fernando, moglo bi se reći da je naslov vrlo blizu, ali još je svaštamoguće do kraja pa ćemo pričekati još malo.
Ruku na srce, danas su mehaničari umalo uprskali sav trud, ali na sreću i drugi su imali neke pehove (vettel) i greške (Webber i Hamilton) koji su na kraju rezultirali pobjedom.
Kako god okreneš, ne može se reći da je nezasluženo pobjedio, a jošmanje da će nezasluženo osvojiti naslov, nakon svega još će slađe biti proslaviti za tri tjedna :D
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Čestitke Alonsu na pobjedi, odvezao je utrku bez greške. =D> :klanjanje:
Ni ja, koji često imam primjedbe :biggrin: , danas nemam nikakvih primjedbi na njegovu vožnju, mada se danas startalo pod SC a startovi ove sezone su Alonsova "Ahilova peta".
srdjan
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la srdjan »

Svaka cast majstore.Maestralno od pocetka do kraja.Nemam sta drugo reci.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 11432.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zanimljivo na pressici,kaže Massa da im je svijetlo na volanu jako smetalo radi mraka,naravno ne znači i da je smetalo McM-u. Najviše mi se sviđa odgovor Alonsa da nije još nikaj gotovo i da nema tu kraja te da se sve može dogoditi,svi mogu biti prvaci,te da je cilj podiji na obje trke

no ipak najzanimljiviji dio je kad kaže da je box njegova greška :shock:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mislim da niti sam Alonso nije vjerovao u ovu pobjedu. To zaključujem iz team radia na kraju,onaj smjeh uz čuđenje...
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Čestitke Alonsu na pobjedi, maestralno odvezeno !!! =D> =D> =D>
slikaslikaslika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la:Mislim da niti sam Alonso nije vjerovao u ovu pobjedu. To zaključujem iz team radia na kraju,onaj smjeh uz čuđenje...
Pa nije,nije niti očekivao na kraju ni prije,znao je da je dobar ali RB bolji,iskrenost od strane njega i Hamiltona na pressu je jako zanimljiva, kaže lijepo da je posrećilo mu se kada je Webber ispao i to je promjenilo cijelu trku u smislu ikakvih napora itd.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso ovaj drugi dio sezone stvarno odlično vozi, mislim da se u prvom dijelu sezone malo tražio a i došao je u novu ekipu, ne treba zaboraviti da Alonso zadnje dvije sezone nije bio u glavnoj ulozi, bio je u drugom planu, nije se borio za titulu, nije on naravno bio zaboravio vozit ali trebalo je malo vremena da se osjeti opet taj pritisak a i došao je u novu ekipu. Vjerujem da su njegovi navijači zadovoljni što je Alonso opet u prvom planu i u borbi za titulu. Ja iskreno nisam očekivao da će Alonso u svojoj prvoj sezonu u Ferrari-ju biti u prilici da se bori za titulu do samog kraja, mnogo sam veće šanse davao Kimiju na početku 2007 kada je došao u Ferrari da će osvojiti titulu te godine nego Alonsu početkom ove godine ali naravno nemam ništa protiv da Alonso ponovi Kimijev rezultat.
Alonso u Brazilu mora napasti i pokušati završiti utrku bar ispred Webbera ako bude išao na defanzivnu taktiku bojim se da u tom slučaju neće osvojit titulu. ;)
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Od mene samo jedna slika koja sve govori.

slika

:biggrin:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Ja zadnjih 6-7 krugova nisam ni mogao od nervoze da gledam, tek sam u snimci pogledao kako se to odvijalo do kraja... Nevjerovatno kako mu se sve poklopilo, no daleko je od titule jer situacija s motorima nije bas najbolja. Pored toga, i Webber je ipak opasnost s obzirom na brzinu Red Bulla.
No, fenomenalno je odvozio utrku, bez ijedne greske, a najvise me je impresioniralo to sto je toliko uspio da sacuva gume da je na kraju bio po 3 sekunde brzi od ostatka grid-a. A da se razumijemo, nije on imao sta da forsira, nego je jednostavno bio brzi. To je nesto sto ga krasi, sto mi se uvijek kod njega svidjalo, ta vozacka inteligencija koja neodoljivo podsjeca na Profesora Prost-a. Ne znam u kakvom su stanju bile Vettelove gume, no bio mu je jako blizu i iskreno mi je zao sto je onako ispao, jer vjerujem da bi ga Alonso ozibljno napao i mozda cak i obisao na stazi u zadnjim krugovima... Ovako uvijek ostaje ta prica da je sve njegova sreca itd. No, neka nje, neka ga prati jos neke 3 sedmice, a onda neka uzme godisnji do proljeca.. :D
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

_dreamer_ je napisao/la:Ja zadnjih 6-7 krugova nisam ni mogao od nervoze da gledam, tek sam u snimci pogledao kako se to odvijalo do kraja... Nevjerovatno kako mu se sve poklopilo, no daleko je od titule jer situacija s motorima nije bas najbolja. Pored toga, i Webber je ipak opasnost s obzirom na brzinu Red Bulla.
No, fenomenalno je odvozio utrku, bez ijedne greske, a najvise me je impresioniralo to sto je toliko uspio da sacuva gume da je na kraju bio po 3 sekunde brzi od ostatka grid-a. A da se razumijemo, nije on imao sta da forsira, nego je jednostavno bio brzi. To je nesto sto ga krasi, sto mi se uvijek kod njega svidjalo, ta vozacka inteligencija koja neodoljivo podsjeca na Profesora Prost-a. Ne znam u kakvom su stanju bile Vettelove gume, no bio mu je jako blizu i iskreno mi je zao sto je onako ispao, jer vjerujem da bi ga Alonso ozibljno napao i mozda cak i obisao na stazi u zadnjim krugovima... Ovako uvijek ostaje ta prica da je sve njegova sreca itd. No, neka nje, neka ga prati jos neke 3 sedmice, a onda neka uzme godisnji do proljeca.. :D
moram da komentiram alonsovu utrku, mnogi kazu da mu se poklopilo da ima srece, ima nesta i u tome ali ipak covijek je vozio utrku bez pogresaka i uvijek je bio tu da prvi uskoci kad drugome bude lose... stoga teska srca moram priznat ono sta vec odavno znam SVAKA CAST MAJSTORE ODLICNO VOZI!!!
McLaren u <3
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

McLewis je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ja zadnjih 6-7 krugova nisam ni mogao od nervoze da gledam, tek sam u snimci pogledao kako se to odvijalo do kraja... Nevjerovatno kako mu se sve poklopilo, no daleko je od titule jer situacija s motorima nije bas najbolja. Pored toga, i Webber je ipak opasnost s obzirom na brzinu Red Bulla.
moram da komentiram alonsovu utrku, mnogi kazu da mu se poklopilo da ima srece, ima nesta i u tome ali ipak covijek je vozio utrku bez pogresaka i uvijek je bio tu da prvi uskoci kad drugome bude lose... stoga teska srca moram priznat ono sta vec odavno znam SVAKA CAST MAJSTORE ODLICNO VOZI!!!
heheh,tako i treba,to je pravo kada se navijač pokloni drugom vozaču,ni ja ga ne volim,ali je dobar,nadasve skroman je ispao,jer je izjavio da je on kriv za box incident i da je IMAO sreće,za razliku od drugih,no isto tako da prije nije imao sreće dok su drugi imali,tako da je zadovoljan utrkom,toliko o čovjeku i realnosti,radi tako nečega skidam kapu. Još zanimljivije je da su gotovo istu stvar rekli i Hamilton i Massa,naravno,ovo o sreći ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dokazao je da je najbolji vozač na gridu još jednom i ove sezone. =D>
Malo griješi, miran je u glavi i jako pametan vozač, a uz to ne vozi ko baba. :)
Odgovori