Mene uopće zaprepašćuje da primjerice jedan vettel koji se tek počeo utrkivati u f1 razmišlja kako na bilo koji način doći do naslovapa makar ne vozio utrku nego da vozi utrku i uživa u njoj. OK, razumijem webbera,čovjek je u godinama, ovo mu jedina i vjerojatno posljednja prilika za naslov pa nije bitno kako ali ga želi, međutim, vettel ima još barem desetljeće ispred sebe u vrhunskoj f1, ne znam šta mu to treba, podsjeća me sve više na schumija i to mi se nimalo ne sviđa, za razliku od hamiltona kojeg ne volim ali je čovjek na mjestu, daj mu da vozi i vidi se da uživa u svakom trenutku.
A bilo mi i smiješno kad su ga pitali kakva je svjetlost a on odgovorio da je super, a vettel malo prije toga se buni da slabo vidi

Mada treba uzeti u obzir da nije znao šta vettel priča isigurno nije htio kontrirati vettelu, ali nama pred tv ekranima je smiješno bilo.
Uglavnom, teško da može hamilton do naslova, ipak mislim da trenutno imaju odove trojke najsporiji bolid prije svega, a uz sve to Alonso je u doista odličnoj formi. Sačekajmo još ovu jednu utrku, možda budemo svi malo pametniji i neke stvari budu jasnije