Sve u svemu lijepa utrka. Mada mi je žao ovih RedBullovaca neopisivo opet ce onaj španjolac drobit kako je on bog i batina. Više srece nogo pameti.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ivan599
- Početnik

- Navijam za: Michaela Schumachera
Re: Michael Schumacher
Deda nam se malo igrao po kiši
ak kad se staza malo osušila na vidjelo su došli vec poznati problemi 
Sve u svemu lijepa utrka. Mada mi je žao ovih RedBullovaca neopisivo opet ce onaj španjolac drobit kako je on bog i batina. Više srece nogo pameti.

- fankiđoe
- Početnik

- Navijam za: KR SV
Mislim da je ovo najbolje što je mogao po ovakvim uvjetima. Očito su oba Mercedesa odlično funkcionirala na kišnim gumama, ali na
polukišnim nije išlo toliko dobro. Sve u svemu jako dobar rezultat.
polukišnim nije išlo toliko dobro. Sve u svemu jako dobar rezultat.
-
deda
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
Sreća prati hrabre!ivan599 je napisao/la:Deda nam se malo igrao po kišiak kad se staza malo osušila na vidjelo su došli vec poznati problemi
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
kaj zadnja nije bila prava???Bibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
Ma deda je tu! Vozačko umijeće nije izgubio, možda je malo zahrđalo pa mu je trebalo određeno vrijeme da se vrati onaj filing ali tu je on.
U ovakvim uvijetima gdje su bolidi izjednačeni pokazuje da njegova vozačka vještina nije izblijedila sa godinama kao što su neki mislili.
Kad se staza počela sušiti do izražaja su došli problemi koje ima sa bolidom, odnosno gumama.
No optimizam daje ta vožnja u izjednačenim uvijetima, i uz bolji bolid koji će Mercedes sklepat i te nove gume koje su nepoznanica za sve iduća sezona mogla bi (znam da se ponavljam) donjeti rezultate zbog kojih se Schumi i vratio u F1.
EDIT:
Mercedes thrilled with Schumacher
U ovakvim uvijetima gdje su bolidi izjednačeni pokazuje da njegova vozačka vještina nije izblijedila sa godinama kao što su neki mislili.
Kad se staza počela sušiti do izražaja su došli problemi koje ima sa bolidom, odnosno gumama.
No optimizam daje ta vožnja u izjednačenim uvijetima, i uz bolji bolid koji će Mercedes sklepat i te nove gume koje su nepoznanica za sve iduća sezona mogla bi (znam da se ponavljam) donjeti rezultate zbog kojih se Schumi i vratio u F1.
EDIT:
Mercedes thrilled with Schumacher
Michael is faster than you!!
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Rezultatski je,ali u racerskom smislu nije.Tocno onako kako Igor kaze kada su u ovakvim uvjetima bolidi izjednaceni vidi se da Schoo jos moze potegnut te da nije zaboravio vozit iako priznajem da sam bio skeptican prema njemu.schuey je napisao/la:kaj zadnja nije bila prava???Bibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Valjda ce ju uspjet Merc sredit sljedece sezone da bude konkurentniji.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
U kako je dobro gledati Gazdu opet među prvima,još samo da riješe problem prednjih guma s Pirellijem,valjda neće napravit tako zeznute gume kao Bridgestone ove sezone i sljedeće godine opet gledamo borbu za pobjede.
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Pa sam je bio sretiji zadnjom trkom jer je imao bolid za utrku a ne kao sada gdje je "znanje" i kiša odlučivala,tako da ako je koja bila utkivačka onda je ona prevaga kod mene,bez obzira na razultat.Bibi je napisao/la:Rezultatski je,ali u racerskom smislu nije.Tocno onako kako Igor kaze kada su u ovakvim uvjetima bolidi izjednaceni vidi se da Schoo jos moze potegnut te da nije zaboravio vozit iako priznajem da sam bio skeptican prema njemu.schuey je napisao/la:kaj zadnja nije bila prava???Bibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Valjda ce ju uspjet Merc sredit sljedece sezone da bude konkurentniji.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
Miha je ove godine testiral a sljedece kad si slozi bolid bude opet ganjal prva mjesta... Pa nije on Bog da ne vozi 3 godine i osvoji naslov prvaka, svi su imali prevelika ocekivanja od njega ali i od Brawna koji je prosle godine imal super bolid... Mozda je i bolje da je ovak malo "pal" u ocima drugih jer bude sljedece sezone opet postal onaj "stari"... ubiti vec se pocel dizati...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Forza
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- FerrariF1
- Početnik

- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
- kowalski
- Rezervni vozač

Pozitivan vikend za Michaela, i dobar rezultat. Šteta je samo što je morao 18 krugova kružiti iza SC-a, mogao je i bolji rezultat ostvariti.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
spacedoc
- Test vozač

- Navijam za: Za kog ove godine navijat
da nije bilo crvene zastave i da su maknuli sc nakon 2 kruga MS bi možda i pobijedio ali to nećemo nikada saznati

- Igor18
- Veteran

Pobijedio mislim da nebi, ali ko zna da su uvijeti na stazi ostali za full wet gume možda bi došao do postolja.spacedoc je napisao/la:da nije bilo crvene zastave i da su maknuli sc nakon 2 kruga MS bi možda i pobijedio ali to nećemo nikada saznati
Nakon utrke izjavili su da je u onoj pauzi Schumijev auto bio postavljen za full kišne uvijete i kad se staza počela sušiti pale su i performanse bolida.
Jebiga da je SC prije otišao sa staze (što je realno i mogao) imao bi još veće šanse za bolji rezultat. Button i Hami nisu bili naročito brzi dok je staza bila potopljena (vjerovatno zbog setupa). No i ovo 4.mjesto odličan je rezultat, nadajmo se kišnom (normalno kišnom) Brazilu pa da možda i Schumi dođe do nekog postolja ove sezone.
Michael is faster than you!!
-
padobranac
- Početnik

jest, ipak, rosbergovo pretjecanje hamiltona ipak malo više vrijedi mislimBibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
- ice_man
- Početnik

- Navijam za: Ferrari
Sumnjam da tamo postoji normalna kiša a i ako bude takva kiša možemo očekivat procesiju i jad iz SCa.Igor18 je napisao/la:spacedoc je napisao/la: nadajmo se kišnom (normalno kišnom) Brazilu .
Još malo pa kišu i utrku nećemo spominjati u istoj rečenici iako bi bilo dobro vidjeti MSCa na jednoj pravoj takvoj.
- _dreamer_
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
sehr gut Herr Schumacher...
iako, sigurno bi njegova voznja pala u drugi plan da Rosberga onaj kengur nije pomeo sa staze.. Bio je uzasno Mercedes brz, i ocekujem da budu brzi i na preostale dvije trke... Bice pravo interesantno, a siguran sam da ce barem jednom od cetvorice kandidata stvoriti na stazi kakav problemcic...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Igor18
- Veteran

- Forza
- Profesionalni vozač

Napokon su nešto i izvukli iz tog bolida, jer sve što su išli kopirali kod njih nije radilo kako treba. Dobro je, da ekipa ima neku želju za utrkivanjem i razvojem, to je MSC-ju jako važno.Igor18 je napisao/la:Schumacher ‘impressed’ with Mercedes team

-
LEGENDAA
- Navijam za: Sumija naravno
nadam se da ce iduca sezona biti bolja nevjerujem da je sumi zaboravio voziti ali za pobjedu treba biti sve savršeno to je f1
- Forza
- Profesionalni vozač

"For anyone wanting to know who Michael Schumacher's new race engineer next year is, please consult page 13 of the current AUTOSPORT mag"
Informacija sa Twittera
Informacija sa Twittera

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

fala bogu, jer sa trenutnim se i nije baš slagal...
ne mislim u prijateljskom nego u tehničkom smislu. A kemija između trkaćeg inžinjera i vozača je važna stavka. (Felipe baby)
ne mislim u prijateljskom nego u tehničkom smislu. A kemija između trkaćeg inžinjera i vozača je važna stavka. (Felipe baby)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso only
Ma za najmanje pola krugaspacedoc je napisao/la:da nije bilo crvene zastave i da su maknuli sc nakon 2 kruga MS bi možda i pobijedio ali to nećemo nikada saznati
-
subaru12
- Navijam za: Nikoga
Adrian Sutil otklonio je mogućnost prelaska u Mercedes sljedeće sezone
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/j ... posao.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/j ... posao.html" onclick="window.open(this.href);return false;