Formula 1 team - Williams Racing [FW44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
bluemonday
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: williamsF1

Re: Formula 1 team - Williams

Post Postao/la bluemonday »

Uopće mi se ne sviđa što se oteže s potpisivanjem ugovora sa Hulkenbergom za iduću sezonu.
Sve se više priča o dolasku Pastora Maldonada. Očito da je pribavljanje financija za iduću
sezonu primarna stvar, a Hugo Chavez sigurno neće štedjeti da vidi vozača iz Venezuele u F1.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Zadnja izmjena: Forza, dana/u 20 lis 2010, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslikaslika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Forza je napisao/la:Maldonado in Williams
o majko božja,bolje da ne komentiram ovo
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Pare, pare i samo pare. Jbg. Nico je odovzio dosta solidno svoju prvu sezonu, ali eto, sta je tu je, nadam se da nece potpuno izivisit, te da ce voziti za neku ekipu iduce sezone.
slika
T0MI5L4V
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la T0MI5L4V »

Forza je napisao/la:Maldonado in Williams
Tooooooooooooooo,napokon =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

nevjerovatno mi je drago zbog pastora =D> =D> =D>
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

totalno su u qurcu postali. bezveze mi je ovo jer mislim da je nico dobar vozač, ali očito da trebaju love
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Kenny je napisao/la:totalno su u qurcu postali. bezveze mi je ovo jer mislim da je nico dobar vozač, ali očito da trebaju love
A slušaj, ako oni misle da za približno jednaku kvalitetu s Maldonadom dobiju više novca... Sve u svemu, forza je (namjerno ili slučajno) izostavio upitnik u naslovu teksta. Da se mene pita, Hulk bi ostao u Williamsu.
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la: A slušaj, ako oni misle da za približno jednaku kvalitetu s Maldonadom dobiju više novca... Sve u svemu, forza je (namjerno ili slučajno) izostavio upitnik u naslovu teksta. Da se mene pita, Hulk bi ostao u Williamsu.
Kao što si zaključio nisam ni otvorio link :biggrin: sad sam otvorio i skužio da su to samo nagađanja :biggrin: problem će im bit nać dobre sponzore, ali ako može Force Indija imat sponzore i da se trkaju bez problema, a rezultati su im jako slični onda nevidim razlog da uzimaju vozača koji mora plaćat mjesto u timu, osim ako im netreba ta lova da naprave za 2012 dobar bolid za Rubensa :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: A slušaj, ako oni misle da za približno jednaku kvalitetu s Maldonadom dobiju više novca... Sve u svemu, forza je (namjerno ili slučajno) izostavio upitnik u naslovu teksta. Da se mene pita, Hulk bi ostao u Williamsu.
Kao što si zaključio nisam ni otvorio link :biggrin: sad sam otvorio i skužio da su to samo nagađanja :biggrin: problem će im bit nać dobre sponzore, ali ako može Force Indija imat sponzore i da se trkaju bez problema, a rezultati su im jako slični onda nevidim razlog da uzimaju vozača koji mora plaćat mjesto u timu, osim ako im netreba ta lova da naprave za 2012 dobar bolid za Rubensa :biggrin:
Da,jedino mu grob mogu napraviti,pa čovjek će umrijeti u F1 kao i MS :biggrin:

svakako nebih bio zadovoljan izbacivanjem Hulka je po meni zaista nepotrebno,dečko vozi,i to ne loše,ne sad fenomenalno no svakako zaslužuje mjesto za razliku od nekih koji nisu ispunili svoje standarde,no Sir Franck je poznat po izbacivanjem ljudi koji se dokažu,nedo Bog da veću plaću traže,možda je i tu problem ako se zaista ostvari...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

gringo73 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Sve u svemu, forza je (namjerno ili slučajno) izostavio upitnik u naslovu teksta. Da se mene pita, Hulk bi ostao u Williamsu.
Ispričavam se bilo je slučajno ;)
Kako veli kolega po mom je u pitanju novac...i Willy Webber je tražio neku povišicu od Williamsa i mogao bi dobit nogu ne veću plaću ...
Bila bi to šteta za Nicu.
slikaslikaslika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

schuey je napisao/la: Da,jedino mu grob mogu napraviti,pa čovjek će umrijeti u F1 kao i MS :biggrin:

svakako nebih bio zadovoljan izbacivanjem Hulka je po meni zaista nepotrebno,dečko vozi,i to ne loše,ne sad fenomenalno no svakako zaslužuje mjesto za razliku od nekih koji nisu ispunili svoje standarde,no Sir Franck je poznat po izbacivanjem ljudi koji se dokažu,nedo Bog da veću plaću traže,možda je i tu problem ako se zaista ostvari...
Zahebavam se s tim za rubensa.

Ako je razlog da ga zamjeni to što traži veću plaću, to je ok ima pravo na to ako misli da je preskup, ali mi je žao da Hulkenberg nevozi za Williams jer smatram da možeidućesezone napredovat
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Kenny je napisao/la:
schuey je napisao/la: Da,jedino mu grob mogu napraviti,pa čovjek će umrijeti u F1 kao i MS :biggrin:

Zahebavam se s tim za rubensa.

Ako je razlog da ga zamjeni to što traži veću plaću, to je ok ima pravo na to ako misli da je preskup, ali mi je žao da Hulkenberg nevozi za Williams jer smatram da možeidućesezone napredovat
I ja,ali znam da Rubens ne vozi za velike novce,sretan je da vozi ;)

Franck je oduvijek uz Dennisa bio najšktrija osoba u F1 svijetu,dapače,njemu ako je vozač spomenuo povišicu dobio bi pedalu,zaista jedan od rijetkih koji je dobio novce je Villeneuve ali i on je napustio momčad već sljedeće godine,Hill iako prvak,dobio je nogu,jest da nije bio škrt prije ali doba nakon Senne u njemu je probudilo osjećaj da ne plaća vozače bijesne pare i to je najvjerovatniji razlog ovome. WW ipak uzima 20% dakle to je velika razlika a na milijonima još veća,no iako sam siguran da će ovaj ako treba pretrpiti još jednu sezonu i nije škrtac,ipak njegova zarada je drastično smanjena,on ima samo 3 klijenta (Ralf nije više a treći je u DTM-u i ima 31 godinu) s time da nijedan danas od njih više ne zarađuje novce koje je on navikao zarađivati,u zlatno doba braće on je zarađivao preko 20M godišnje,što za jednog menađera nije sitnica,dapače,najuspješniji je menađer u autosportu,vlasnik franšize za A1 utrke,i dok se opet recimo ove godine procjenjuje da neće zaraditi niti 5M. Siguran sam da pokušava izboriti više para,i zaradio je podosta u karijeri,za žrtve Tsunamija dao je jednaku sumu novca kao MS i to 7 M,dakle sigurno da želi nadoknaditi te novce,ne da ih je sad potrošio,siguran sam da je on opravdao kao porez,to je nevažno,ali ipak velika je razlika u njegovoj zaradi prije i sada,no iako mislim da Nico je dobar vozač i može napredovati,ipak se namjerio na krivu osobu i mogao bi ostati sada bezveze i bez toga
bluemonday
Početnik
Početnik

http://www.f1network.net/boards/read/s1 ... 0,11797670" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako su ovi podaci oko zarada vozača točni, onda im Nico stvarno nije neki teret u proračunu.
Taman da mu i podignu plaću za 100% opet bi bio u nekim realnim granicama.
Što ako im se dogodi situacija kao sa Nakajimom, koji cijele sezone nije osvojio jednog boda,
pa budu iduće sezone poziciju,dvije ili tri lošiji u momčadskom poretku od realnih mogućnosti.
Tu će izgubiti više love nego što će im dva Maldonada donesti. Ako im je već bilo do štednje
mogli su ostaviti Nicu a lijepo se zahvaliti Rubensu.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

VW će uskoro donijeti odluku da li će preko Porschea ući u F1. Pošto su Williams i Porsche već surađivali na 911 GT3 R hibridu koji je koristio Williamsov zamašanjak, a na predstavljanju ga je vozio i Hulkenberg. Williams je prema nekim izvorima voljan surađivati sa VW-om pa mogli bi od 2013. imati Williams Porsche team, meni zvuči obećavajuće. Naravno, ako VW kupi Williamsov team, a ne da osnuje potpuno novi što je ipak puno skuplje.

slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Vuksa_KC je napisao/la:...ako VW kupi Williamsov team...
Williams nikada nece prodati tim, ali je otvoren za partnerstvo sa dobavljacem motora, a koliko sam cuo Porsche (tj. VW) zeli uci u F1 upravo u toj ulozi. ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Piquet20 je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:...ako VW kupi Williamsov team...
Williams nikada nece prodati tim, ali je otvoren za partnerstvo sa dobavljacem motora, a koliko sam cuo Porsche (tj. VW) zeli uci u F1 upravo u toj ulozi. ;)
Ja sam skloniji mišljenju da je to priprema za McLaren TAG obnovu suradnje nego samo radi Williamsa,a treba im da se malo ufuraju,ipak neće McM uzet samo takav motor,prije će onda kupit Renault nego Cosworth ili neki neisprobani ;)

no da,siguran sam da nema šanse da Franck proda momčad,on iz nje neće izaći dok je živ,i kad su bili u najgorim krizama nije niti pomišljao da bi prodao.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Htio sam samo reci da Frank nikada nece prodati svoju momcad...i ja to osobno jako cijenim (ista stvar i kod McLarena) jer mislim da su ove velike korporacije tu samo u prolazu (sto se i potvrdilo u zadnje dvije godine odlascima Honde, BMW-a, itd.).

A sto se Porschea tice, i ja smatram da je McLaren prva opcija. ;)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Piquet20 je napisao/la:Htio sam samo reci da Frank nikada nece prodati svoju momcad...i ja to osobno jako cijenim (ista stvar i kod McLarena) jer mislim da su ove velike korporacije tu samo u prolazu (sto se i potvrdilo u zadnje dvije godine odlascima Honde, BMW-a, itd.).

A sto se Porschea tice, i ja smatram da je McLaren prva opcija. ;)
Da, fakat, nema šanse da ju Franck proda. Ali VW razmišlja uglavnom komercijalno i mislim da se neće zadovoljiti drugim imenom u momčadi, tak da ipak vjerojatno bude potpuno nova momčad i dobavljač motora. Ne odjednom, ali s godinama da.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Vuksa_KC je napisao/la: Da, fakat, nema šanse da ju Franck proda. Ali VW razmišlja uglavnom komercijalno i mislim da se neće zadovoljiti drugim imenom u momčadi, tak da ipak vjerojatno bude potpuno nova momčad i dobavljač motora. Ne odjednom, ali s godinama da.
...pa nazovu momčad VolksWilliams - skračeno VW :biggrin:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Toon Army je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la: Da, fakat, nema šanse da ju Franck proda. Ali VW razmišlja uglavnom komercijalno i mislim da se neće zadovoljiti drugim imenom u momčadi, tak da ipak vjerojatno bude potpuno nova momčad i dobavljač motora. Ne odjednom, ali s godinama da.
...pa nazovu momčad VolksWilliams - skračeno VW :biggrin:
:D , ali mislim da kod Franka teško nešto može stajati ispred 'Williams', posebice na njemačkom:)
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Mislis da ga jos boli iskustvo sa 'BMW Williams F1'? :D
(btw: nazalost, nakon tog "prekida" su i jedni i drugi izgubili :? )

I samo da zavrsim u vezi Porschea, pred niti mjesec dana kada je izasla informacija da bi se mogli vratiti u F1 su i sami rekli da ako se vrate ce se najvjerojatnije vratiti samo kao dobavljaci motora:
Porsche's entry to F1 would most likely be as an engine supplier, rather than having a whole team.
Izvor: http://www.autosport.com/news/report.php/id/87103" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Stari lisac Frank sigurno zna da bi od tog mogućeg partnerstva između njega i VW/Audija najviše profitirao njegov tim koji je već godina sporedni igrač u F1.

Iako je u prvoj polovini decenije ispred imena Williams stajalo BMW ipak je tad Williams bio konkurentan i pobjeđivao u trkama.
slika
ZEN
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ZEN »

Williams BMW-Montoya -to su bila vremena......
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

Zadnji pole postition za Cosworth 1999, zadnji pole position za Williams Cosworth 1983 ... evo jih opet na vrhu =D>
slikaslikaslika
bluemonday
Početnik
Početnik

Kako mi je ovo danas popravilo cijelu sezonu. Vjerujem da će sve polako krenuti prema boljem.
Baš sam danas čitao kako i Phillips napušta sponzorstvo za iduću sezonu, valjda če ovo bar malo
pridonjeti da nađu bar neke malo izdašnije sponzore za 2011.
Odgovori