Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

47
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la 47 »

evo ga, kao što sam gore napisao!

IP: 93.138.13.59
slika
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

47 je napisao/la:evo ga, kao što sam gore napisao!

IP: 93.138.13.59
ajde da se jednom ravnas po meni haha
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Mansell je napisao/la:A da nije tebe isto zatrpao jer cujem da je opci kaos u Rijeci pa sam se zabrinuo malo za tebe. :)
P.S. Kod mene 35 cm snijega palo,.
Armanini je napisao/la:hehe..
nego kimi.. vidim da se lose nosite u gradu sa snijegom :)
kod mene ga sinoc napadalo.. - nije ga toliko bilo koliko sam ja ziv barem..
Je, napadalo ga kao nikad do sad (u ovih kratkih 21 god mog života :biggrin: )
U gradu totalni kaos, a kod mene bilo preko 20cm. :festa2: Danas se već dosta otopilo pa ga je u sad u pola manje.
slika
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ajmo, šta se čeka?! server otvoren! GAAAS!! :D
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

ja bi došao al mi ne radi staza, uopće je ne može učitat, samo mi javi neki error i izbaci me u windowse. :zid:
slika
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Nemam pojma zašto nemogu chatati al tek da znate ... x je moja malenkost.
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Kimi, sad vozimo Seven hills, ili možda nešto drugo što već imaš, pa probaj uletit, javi mi se na msn
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja sam imao problema dosta ovaj tjedan kako privatno tako i s kompom pa nisam stigao, al sredio sam napokon igru i staze pa se pridružujem...

zvjerko biće mi čast utrkivat se s tobom :D
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ajmo večeras onda....mogli bi simulirati ligu, barem jedan rejs sa ulaskom u pit.
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Vozim trku danas u ligi tak da mene nema danas.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

onaj endurance?
gl!
rFactor F1 HR server Info
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

rFactor 2 new progress report:
So, let’s see. We finished the second pass on the last of the tracks, which was historic Belgium. When you saw the video, static crowds hadn’t been added yet, which they are now. We’ve started making the last pass on these tracks, which involves up-sizing textures when and where we can–where it makes sense to do so–as well as adding little pieces of glitz art. Do remember, we are trying to simulate large grids at good frame rates across a variety of machines–even with graphic options there still has to be give and take. There really IS only so much GPU and CPU bandwidth to go around

I also just finished reworking all the car/terrain reaction VFX. If you recall in rF1 our particles were… well, you know (I mean, they weren’t BAD [well, the fire was]), but they weren’t great either). Well, I’m glad to say that they are no longer “well, you know”. The programmers added some elements so I can control the particles better. So now we can get gravel kicking up and falling back to the ground as you traverse over a sandtrap, or grass and chunks of dirt that get kicked up when you spin the tires while offroad. All the skids have had a make over, as well as dust and various car smoke. OH, and our fire now looks like fire

I’ve also created particles for new features that HOPEFULLY can be added before we release. If not, they are there for us to implement in post-release updates.

Um, let’s see…. I also just finished adding first pass, animated team members to the pit area on one of our tracks (as a test to see if it’s worth it). These include some guys standing around talking, as well as people sitting at the telemetry stations going about their business. These aren’t really meant to directly interact with the cars–they’re just there to give the pit lane some life. For a first pass, it actually does what I intended–the pit lane doesn’t look like a barren wasteland devoid of people any more. Obviously we can’t have hundreds of crew members walking around (well, not unless no one would mind the game running at 5 FPS), but it’s FAR better than none at all…

Luc has been doing some work on a rF1 track “update” that should be included with rF2 in what we’re calling the “mod” section (more on that later). The purpose of this track is to show you how any rF1 track might look with just enough work done to it to get it running in rF2. And he’s roughing out some documentation of the procedures involved (which we will expand on post-release for you modders out there). The idea is to show you all that it will take SOME work to get an rF1 track up and running, and a bit more work to get it running with the ability to use new features, but none of this work should be too difficult.

Our Post FX work is progressing and hopefully we’ll have some early shots to show of that when we think it’s okay to do so (see, even WE have standards when it comes to WIP screens)….

And finally, Gjon and I spoke today about adding another historic track to rF2, HOPEFULLY for release. It seems reasonable to do it in the time we think we have left, but it is a track NOT to be taken lightly from an artist’s point of view. No, I won’t tell you what it is–it’s a surprise (and I don’t want to get anyone’s hopes up in case it doesn’t make initial release). If it doesn’t make it then it’ll be a great addition to our first post-release update. I will tell you that I’m very excited to be working on it though…

I’ll see what I can do about getting some quickie screen shots of the new FX or something in the next few days for Tim to put up….

Anyway, that’s about it for this update–think I’ve used up my allotment of virtual ink for this one. OH, I will add one more thing. The AI programmer has been doing a good amount of work in that area lately. The AI is not quite where we want it yet, but I can honestly say I’m having FUN racing the AI now, and I could never say that about rF1 AI. They are challenging, and a lot smarter about who is around them on track. Again, there’s still work to be done, but even at this stage the difference is night and day, so kudos to him
slika slika slika

Ocekuje se da bi igra trebala izac do kraja ove godine. Znaci za koji dan mozda :P
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

cemo se vozikat veceras?
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Armanini je napisao/la:onaj endurance?
gl!
Nije nam jos pocela sezona to tak malo vozimo nedjeljom.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Ja sam večeras na GT legends ... 9 krugova na nordu VLN. Krećemo u 8 sa treningom i kvalama, utrka kreće oko 9 i trebala bi završiti oko 11 jer prosjek po krugu je oko 10:40 (klasa 5 tj TC-65 auti poput alfe gta, cortine, mustanga, minija ... ja sam sa triumphom TR4) ...

...ako ne tražim previše ... molio bih nekog da stavi linkove za staze u jedan post tako da mogu provjeriti šta imam od toga, a šta mi fali za "strugnuti malo boje sa vaših auta" ... a utisci od sinoć ... pa oprali ste me lijepo no smislio sam dobar izgovor = na tom modu (Rx) mi volan poludi, odjednom FFB radi u kontra smjeru, volan počne vući u stranu i gas i kočnica se ponašaju "digitalno" (ali stvarno)! Ne bi bio problem da je tako od samog početka ali kad se to desi usred utrke ... neznam šta bih mislio.

PS - Jel dobar izgovor?
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Dobar ti je izgovor jer meni ffb radi tocno istu stvar! Skrenem desno u desnom zavoju i umjesto da mi volan vuce lijevo on mi do kraja desno skrene! Stvarno cudno...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Mansell je napisao/la:Dobar ti je izgovor jer meni ffb radi tocno istu stvar! Skrenem desno u desnom zavoju i umjesto da mi volan vuce lijevo on mi do kraja desno skrene! Stvarno cudno...
...ali samo na tom modu. Na ostalima sve radi kako treba. No kad smo već kod čudnih stvari ... malo sam provjerio sa MoTecom i vidim da je štelanje setupa "psihološko" tj parametri se baš i ne mijenjaju (najtvrđe postavljeni federi i amortizeri u odnosu na najmekše) i posebno čudna stvar na kočenju - zadnji amortizeri se sabijaju više od prednjih :-k ... ali bar je zabavan za naganjati se s nekim.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

yep, takodjer se bas ne voli sa real feelom.. a i neki parametri vezani uz suspenziju potrebni za leoffb nisu postojeci ako se ne varam..

al svejedno kad se malo ustima radi odlicno.. i velika je razlika izmedju 87 i 2006 sto je ocekivano i dobro da je :)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Otvaram server u 21:00 ako tko bude htio ganjat.
Grobnik i seven hills
WTCC1987
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

zvjerkoooooooo :D al si ga zakompliciro :D nije fora jedna trka sad mi vise volimo vise trka na kratkim stazama od minute i po po krugu veca je spica nego nord :)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

+ tog ja cu doc za 45 minuta 1 sat maksimalno moram odigrat cb :D
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

A hebemu, vozio bih al opet nemogu jer mi kao što sam već prije rekao grobnik ne radi. :<<
Jel zna netko kako riješiti problem, nisam ja valjda jedini baksuz kojem ne radi. :?
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

A možda ak si instaliraval onaj prvi Grobnik kaj je Mansell stavil, pa sad ovaj...možda se pomiješali fileovi...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

evo IP:82.132.55.10
serv otovren
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

glupo pitanje, al jesi probao skopirati stazu u neki novi folder u locations?
slika
Odgovori