Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Fernando Alonso
Alonso o konkurenciji:
Vettel - "Very fast and precise. If he is coming first in a race, he is difficult to stop"
Webber - "Experienced, calm and very consistent. It is very rare to see him fail"
Button - "Has a great instinct for difficult races in rain or with the safety car. This is an unique talent"
Schumacher - "He is the champion, we all respect him and he is a driver always capable of surprising"
Massa - "Very quick, knows the team and is very hungry to win"
Hamilton - "He is a great driver and maybe the fastest at the moment in Formula One"
Link
Vettel - "Very fast and precise. If he is coming first in a race, he is difficult to stop"
Webber - "Experienced, calm and very consistent. It is very rare to see him fail"
Button - "Has a great instinct for difficult races in rain or with the safety car. This is an unique talent"
Schumacher - "He is the champion, we all respect him and he is a driver always capable of surprising"
Hamilton - "He is a great driver and maybe the fastest at the moment in Formula One"
Link

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...mora mu se priznati da je lijepo to sročio...ni ja ne bih bolje
...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Ma LOL evo naseg visprenog diplomata Alonsa kako siri mir i ljubav.gringo73 je napisao/la:Alonso o konkurenciji:
Ma kakvi, Webber ne pozna opce rijec fejl u svom rjecniku (Valencija, Juzna Koreja...)

- darky
- Profesionalni vozač
pa to je je politička alibi izjava da se odmah ogradi ako ne bude mogao do naslovaLord of the Ring je napisao/la: Ma LOL evo naseg visprenog diplomata Alonsa kako siri mir i ljubav.
Ma kakvi, Webber ne pozna opce rijec fejl u svom rjecniku (Valencija, Juzna Koreja...)
-
- Navijam za: alonsa
Osvojit ce naslov i učinit ce vettela smjesnim!darky je napisao/la:pa to je je politička alibi izjava da se odmah ogradi ako ne bude mogao do naslovaLord of the Ring je napisao/la: Ma LOL evo naseg visprenog diplomata Alonsa kako siri mir i ljubav.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
haha baš to, još bih uz ovo tvoje dodao i australiju, singapur, tursku... Ma stvarno rijetko fejla čovjek, samo svaku drugu utrku.Lord of the Ring je napisao/la: Ma LOL evo naseg visprenog diplomata Alonsa kako siri mir i ljubav.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Evo šta je imao reći Alonso na temu Vettel-Ferrari.
FA: Of course Vettel wants to race for Ferrari!
Svi vozači imaju želju da voze za jednu od top ekipa, Alonsova želja je bila McLaren ali eto muka ga je natjerala da mora voziti i za Ferrari i sigurno mu je teško zbog toga. Malo lakše mu bude vjerovatno kad vidi račun u banci.
FA: Of course Vettel wants to race for Ferrari!
Svi vozači imaju želju da voze za jednu od top ekipa, Alonsova želja je bila McLaren ali eto muka ga je natjerala da mora voziti i za Ferrari i sigurno mu je teško zbog toga. Malo lakše mu bude vjerovatno kad vidi račun u banci.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ako je vjerovati Berniju (tvrdnja je u Bernijevoj novoj knjizi), Alonso je 2007. u Mađarskoj od Dennisa tražio da sabotira Hamiltonov bolid, da mu ulije manje goriva tako da Hamilton ne uspije završiti trku. Link

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
:S ako se pokaže da je ovo istina moglo bi biti svačega za alonsa...gringo73 je napisao/la:Ako je vjerovati Berniju (tvrdnja je u Bernijevoj novoj knjizi), Alonso je 2007. u Mađarskoj od Dennisa tražio da sabotira Hamiltonov bolid, da mu ulije manje goriva tako da Hamilton ne uspije završiti trku. Link
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A od kud bi Bernie to znao,rekao mu Dennis u povjerenju?Nije mi se činio baš da su u tako dobrim odnosima sa Dennisom(ni Bernie ni Max)
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Zbog čega točno?Centurion je napisao/la: :S ako se pokaže da je ovo istina moglo bi biti svačega za alonsa...

-
- Navijam za: alonsa
plasirano da se omete alonsa, nece uspjeti, bit cemo prvaci
- Vuksa_KC
- Veteran
Al ga ti Englezi ne znaju gubiti.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Vrlo lako moguće. Alonso je najveći egoist na gridu i ovo me uopće ne čudi. Bio je sporiji pa je pokušao na ovaj način dobiti utrku.gringo73 je napisao/la:Ako je vjerovati Berniju (tvrdnja je u Bernijevoj novoj knjizi), Alonso je 2007. u Mađarskoj od Dennisa tražio da sabotira Hamiltonov bolid, da mu ulije manje goriva tako da Hamilton ne uspije završiti trku. Link
-
- Veteran
A zašto bi to Dennis rekao BernieuKing iCool je napisao/la:Vrlo lako moguće. Alonso je najveći egoist na gridu i ovo me uopće ne čudi. Bio je sporiji pa je pokušao na ovaj način dobiti utrku.gringo73 je napisao/la:Ako je vjerovati Berniju (tvrdnja je u Bernijevoj novoj knjizi), Alonso je 2007. u Mađarskoj od Dennisa tražio da sabotira Hamiltonov bolid, da mu ulije manje goriva tako da Hamilton ne uspije završiti trku. Link
Ja to samo mogu protumačiti:ili Bernie laprda ili Dennis se osvećuje Alonsu
A to da je bio sporiji ne bih se složio,bitno je ko je započeo tu priču u Mađarskoj.Zašto Lewis se oglušio naredbi iz boxa?Ja bi prije rekao da je Lewis na svaki način htio dobiti utrku,a poslije je samo Alonso odgovorio na njegov način ali je zaboravio jednu stvar a to da je Lewis Dennisov ljubimac

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a neznam zasto je onda dosao voziti nego da na stazi na da sve od sebe da pobjedi alonsa. i bolo kojeg drugog pilota....Chuck Norris je napisao/la:A zašto bi to Dennis rekao BernieuKing iCool je napisao/la:Vrlo lako moguće. Alonso je najveći egoist na gridu i ovo me uopće ne čudi. Bio je sporiji pa je pokušao na ovaj način dobiti utrku.gringo73 je napisao/la:Ako je vjerovati Berniju (tvrdnja je u Bernijevoj novoj knjizi), Alonso je 2007. u Mađarskoj od Dennisa tražio da sabotira Hamiltonov bolid, da mu ulije manje goriva tako da Hamilton ne uspije završiti trku. Link
Ja to samo mogu protumačiti:ili Bernie laprda ili Dennis se osvećuje Alonsu
A to da je bio sporiji ne bih se složio,bitno je ko je započeo tu priču u Mađarskoj.Zašto Lewis se oglušio naredbi iz boxa?Ja bi prije rekao da je Lewis na svaki način htio dobiti utrku,a poslije je samo Alonso odgovorio na njegov način ali je zaboravio jednu stvar a to da je Lewis Dennisov ljubimac
McLaren u <3
-
- Veteran
Nemoj mi izvlačiti riječi iz konteksta.Rekao sam na svaki način a tu uključuje i ne poslušati naredbu iz boxa
- McLewis
- Veteran
a cuj za mene je jedno ne poslusati naredbu iz boxa a druga ucjenjivat ekipu da ti kolegi ne naspe dovoljno goriva jer je brzi???Chuck Norris je napisao/la:Nemoj mi izvlačiti riječi iz konteksta.Rekao sam na svaki način a tu uključuje i ne poslušati naredbu iz boxa
McLaren u <3
-
- Veteran
A ti su uvjeren da je to istina?
Ono što u Bernievoj knjizi piše zanima me isto koliko u knjizi Davida Beckhama ili Nives Celzijus
Sve za što bolju prodaju
Ono što u Bernievoj knjizi piše zanima me isto koliko u knjizi Davida Beckhama ili Nives Celzijus
Sve za što bolju prodaju
- Ferrari-BiH
- Veteran
Dugo nije bilo afere u F1, mora se necime zaciniti pocetak sezone (Bahrein je mala maca)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
ja vjerujem da je sve skupa laž, istina da je Alonso egocentričan ali ovo bi bilo jako nisko te se jako nadam da ovo nije istina.. jer ako je mislim da taj lik nebude više mogel prošetati paddokom.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- McLewis
- Veteran
ha cuj ipak je o alonsu rijec pa vjreujem da je istina...Chuck Norris je napisao/la:A ti su uvjeren da je to istina?
Sve za što bolju prodaju
McLaren u <3
-
- Legenda
čitam čitam i nekako mi se čini da chuck norris ima najozbiljnije komentare.
zato, gledajmo stvari malo šire i nemojmo se zaletavati za populističkim žutilom.
zato, gledajmo stvari malo šire i nemojmo se zaletavati za populističkim žutilom.
Samo neka se trkaju.
- Vuksa_KC
- Veteran
A gle, mogućnosti ima i da Alonso napiše knjigu, vjerojatno dok ode u penziju. Samo se ne bu zvala: My story...sucksChuck Norris je napisao/la:A ti su uvjeren da je to istina?
Sve za što bolju prodaju