strašno x

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Centurion je napisao/la: oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD
Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.
derh znam tko je Mika Hakkinen ali nisam gledao ga kad je vozio pa OFC da ne znam kako izgleda, oprostite što sam se rodio 95-te a kad je on vozio ja sam imao 3,4 godine -.-Igor18 je napisao/la:Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.![]()
Sorry na spamu
kako ko je?Centurion je napisao/la:kako god bilo DAJTE MENI TE AUTE NA POČETKU REKLAME xDK1M1 je napisao/la:haha predobrodmarijon je napisao/la:Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpn ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;samo mi nije jasno kako mogu tako red bull reklamirat.
Ovo je više reklama za red bull nego za mercedes.
oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD
haha.. ma zajebavamo se maloCenturion je napisao/la:derh znam tko je Mika Hakkinen ali nisam gledao ga kad je vozio pa OFC da ne znam kako izgleda, oprostite što sam se rodio 95-te a kad je on vozio ja sam imao 3,4 godine -.-Igor18 je napisao/la:Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.![]()
Sorry na spamu
Pravo pitanje i nema ništa čudno u njemu. Kolege na forumu bi trebale da daju informacije i razmjenjuju iste u popularizaciji ovog sporta, a ne da se šprdaju sa postavljenim pitanjem. Mada je bilo zanimljivih odgovora.Centurion je napisao/la:kako god bilo DAJTE MENI TE AUTE NA POČETKU REKLAME xDK1M1 je napisao/la:haha predobrodmarijon je napisao/la:Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpn ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;samo mi nije jasno kako mogu tako red bull reklamirat.
Ovo je više reklama za red bull nego za mercedes.
oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD
nemoraš sve shvaćat tako ozbiljno, ne misliš valjda da sam stvarno to za ban mislio.Dani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.
Centurion je napisao/la:derh znam tko je Mika Hakkinen ali nisam gledao ga kad je vozio pa OFC da ne znam kako izgleda, oprostite što sam se rodio 95-te a kad je on vozio ja sam imao 3,4 godine -.-Igor18 je napisao/la:Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
Sorry na spamu
molim vas da zapamtite da formulu pratim 6 godina, a da je hakkinen prestao 2000-te, kad ga je Kimi zamijenio,zizi je napisao/la:
nije ti neki izgovor. bio si dovoljno star da zapamtiš lica važnih osoba u životu: dvostruki svjetski prvak f1, teta u vrtiću, mama, tata
Igor18 je napisao/la:Brawn blames set-up for poor weekend
Ti u isto vrijeme hvalis i sprdas se s bolidom i mercedesom..........HrC je napisao/la:Igor18 je napisao/la:Brawn blames set-up for poor weekend
Ah što reči kad nemaš opravdanja za ne baš tako dobar bolid kriviš setup.. ili ako si Felipe Massa onda kriviš gume pretežito... valjda će nešto biti od ovog mercedesa jer mi izgleda na oko vrlo dobro što baš i nije zasada no jedan od onih bolida za koje mislim da će ove sezone oslobodit potencijal..
V3GI je napisao/la:Ti u isto vrijeme hvalis i sprdas se s bolidom i mercedesom..........HrC je napisao/la:Igor18 je napisao/la:Brawn blames set-up for poor weekend
Ah što reči kad nemaš opravdanja za ne baš tako dobar bolid kriviš setup.. ili ako si Felipe Massa onda kriviš gume pretežito... valjda će nešto biti od ovog mercedesa jer mi izgleda na oko vrlo dobro što baš i nije zasada no jedan od onih bolida za koje mislim da će ove sezone oslobodit potencijal..![]()
Moguce da je setup, u Maleziju idemo po postolje
V3GI je napisao/la:"Sprdam se sa glupim opravdanjima bolid nije dobar no izgleda mi kao da bi mogao napredovati kroz par utrka čak više od Ferrarija koji mi se čini presterilnim."
Ko tu koga laze, ti mene ili sam sebe