Talijanska su momčad, bez obzira na Rad Bull pozadinu.Centurion je napisao/la: zašto oni? xD to nekakva zezancija ili?
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- 47
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Chinese GP - Work with an eye on the race 4.15.2011
Shanghai, 15 April – In the second session of free practice for the Chinese Grand Prix, Sebastian Vettel confirmed his supremacy from the morning, recording the best time (1.37.688) ahead of the McLarens of Lewis Hamilton (1.37.854) and Jenson Button (1.37.935). Felipe Massa’s 150° Italia was sixth with 1.38.507, while the other Ferrari of Fernando Alonso was further back after being forced into a long wait in the pits due to a hydraulics problem after only 11 laps. The Spaniard returned to the track with minutes to go before the end but he was unable to improve beyond 14th place (1.39.779). Following the unusual morning programme, which was dedicated to evaluating different aerodynamic solutions as it was in Sepang, in the afternoon the team focused on comparing the two tyre compounds in preparation for Sunday’s race.
The third and final session of free practice will take place at 11am local time tomorrow morning.
http://www.ferrari.com/English/Formula1 ... tice2.aspx

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ferrari je loš i kada su u pitanju kvalifikacije a i race pace, Mercedes i Reno su bolji.
Možda nas očekuje najgora utrka do sada, što se tiče Ferrari-ja.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari je loš i kada su u pitanju kvalifikacije a i race pace, Mercedes i Reno su bolji.
po čemu to zakljucujes? bili su takvi i u maleziji pa su bili ispred njih
na prvom treningu su bili aero testiranja, na drugom je alonso imao problem s hidraulikom i napravio je samo 11 krugova ..
Link
Link2

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
da, skontao sam trenutak kad sam postao da je to Toro Rosso a ne Red bull47 je napisao/la:Talijanska su momčad, bez obzira na Rad Bull pozadinu.Centurion je napisao/la: zašto oni? xD to nekakva zezancija ili?

ali mi se nije dalo ispravljati pa sam samo ostavio hh
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Mislim da bezveze panicis. Sacekajmo prije svega oficijelne izjave, a onda i subotu... Imali su neke Update, sigurno su se orijentisali dobrim dijelom na isprobavanje istih. A alonso u drugom dijelu nije odvozio uopste simulaciju kvalifikacija... Uostalom, zar stvarno mislis da su ova vremena relevantna, pogotovo imajuci u vidu gdje stoj Mercedes...F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari je loš i kada su u pitanju kvalifikacije a i race pace, Mercedes i Reno su bolji.

Ferrari
Felipe Massa, P1 - 1:41.046, 6th; P2 - 1:38.507, 6th
“As was already the case in the first two races of the season, today we witnessed a very fast Red Bull. I am reasonably pleased with the handling of the car over a long run, which produced some interesting results. I am hoping for a better qualifying, but we know it will be very difficult, while from what we have seen today, I think the situation in the race could be similar to what we saw in Malaysia. Fernando used some new parts but it is too soon to say if they really represent progress: unfortunately, he had problems and did not manage to do as much as was scheduled. The soft tyres seem much better than the hards: not only do they give more grip, which is normal, but also the degradation is not as high as we have seen before. Over the years, I find it even more enjoyable coming here to Shanghai: at the start it was all a bit chaotic, but now the situation has improved and, as is the case in my home country, Brazil a lot of effort is going into making progress in many areas and that can be clearly seen.”
Fernando Alonso, P1 - 1:41.434, 12th; P2 - 1:39.779, 14th
“I lost valuable time because of a hydraulic problem, in both sessions, but most of all in the second one. Unfortunately, I did not manage to do any long run testing to get an idea of the tyre degradation, but fortunately, Felipe managed to do that on both types, so at least we have a good basis to start from. As for the new aerodynamic components, it is too early to say if they really produce an advantage. The engineers will now have to study the data carefully, before drawing any definite conclusions as to whether or not we are moving in the right direction in terms of development. From the little I could see, there are no problems – or at least they are very slight – in terms of warm up on the hard tyres, which could be an improvement for managing the tyres in qualifying. I don’t expect much to change from what we saw in Malaysia and Australia: McLaren and especially Red Bull are quicker than us and are favourites. At the moment we are not capable of fighting for the win, but that doesn’t mean we won’t be trying.”
Pat Fry, Ferrari deputy technical director
“I think we had more problems today in three hours than we had in the whole fifteen days of winter testing. A shame, because we needed to cover some distance, especially with Fernando, who was experimenting with the latest aerodynamic solutions that they have come up with in Maranello. We will try and make a virtue of necessity and carry out the job of analysing the data with the data we managed to gather. The hydraulic problems on car number 5 stem from the same fault, a defective component and we will take action to fix it for the rest of the weekend. Luckily, Felipe had no problems and was able to run continuously, doing long runs on both types of tyre. We will aim to be as well prepared as possible for qualifying and the race, but I don’t think we can expect anything very much different to what we have seen in the first two Grands Prix of the season.”
Dake, nit' smrdi nit' mirise... U kvalama cemo ganjati 4-5 mjesto, u utrci je i podij moguc...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Po svemu viđenom do sada Ferrari je 5 momčad u Kini, biće sutra velika borba za ulazak u Q3.
U Maleziji je Ferrari bolje izgledao, posebno kad je u pitanju race pace.

- _dreamer_
- Rezervni vozač
Da po svemu vidjenom... Ali kljuc u toj prici je da nismo mnogo toga do sada vidjeli.. Ono pravo tek dolazi tako da ta prica ne pije plaho vode, ukoliko mene pitas...F2004_the_best_ever je napisao/la:Po svemu viđenom do sada Ferrari je 5 momčad u Kini, biće sutra velika borba za ulazak u Q3.![]()

edit:
evo i krugova sa drugog treninga... Ne znam zaista zasto mislis da bi Ferrari imao los Racepace, Massini duzi stintovi su sasvim respektabilni. Cak sta vise, cine se boljim nego Mclarenovi... Uostalom, ne znamo koliko ko goriva ima...
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... -times.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
svi su isli sa hevi loadom jer im trebaju informacije o gumama kako se ponasaju
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ja imam neki osjećaj da bi ovaj vikend mogao biti jako dobar za nas.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Vrlo moguce da ce Alonso bit na podiju.
- F1NAC
- Moderator
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Katastrofa.
U Ferrariju se konačno moraju trgnuti ili se moraju desiti neke promjene u upravi.
U Ferrariju se konačno moraju trgnuti ili se moraju desiti neke promjene u upravi.
- F1NAC
- Moderator
a ništa sutra nadat se da konacno proradi start i da bar do podija dođu jer ako ovako nastave nece daleko dogurat

- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Mislim da je vrijeme za plan B kako su i najavili jer ovo je mučenje i nema nekih velikih pomaka bez obzira na nove dijelove. Vjerujem da će do Turske napraviti veliki update cijelog bolida i krenuti malo u moderniji bolid, nemaju šta izgubit. Avanti Ferrari, FerrariWalter je napisao/la:Katastrofa.
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ferrari admits wind tunnel may be at fault
Technical director Aldo Costa confirms that tests will be carried out on Ferrari's wind tunnel to determine if it is giving misleading results.
Ferrari has conceded that there may be a problem with its wind tunnel after the F150 Italia failed to live up to expectation as a challenger to Red Bull in the opening two races of the 2011 F1 season.
Technical director Aldo Costa has confirmed that the team suspects the accuracy of the correlation between date coming from the wind tunnel and that being generated at the track, and will conduct a series of checks on the tunnel at the earliest opportunity. Despite some encouraging testing performances over the winter, neither Fernando Alonso or Felipe Massa made the podium in Australia or Malaysia, and the pair sit fifth and sixth respectively in the championship table, more than 30 points adrift of leader Sebastian Vettel after two rounds.
“In the winter development, in the last test, we tested a lot of new components and, as I already said, some of them are not delivering the performance expected,” Costa told speedtv.com, “So we started an investigation, so we are doing correlation job between the track and the wind tunnel, trying to understand why that should be.
“An F1 car, these days, is a very, very complex aerodynamic machine, so there are a lot of vortices that can interfere one with the other. It's not only happened to us, [but] it's happened from time to time that developments are not bringing the expected performance. So we are doing this investigation and we think that, by Turkey, we should be able to answer all our questions.”
Costa was among the senior Ferrari personnel to make the trip back to team headquarters in Maranello between the Malaysian and Chinese grands prix, and insists that work is continuing apace behind the scenes to bring further developments to the car in time for the return to Europe next month.
“It was not an emergency going back to Maranello, it was already programmed," he claimed, "Of course, we have to catch up. We are quite behind, as we have seen in the first two races, so, at home, people are really motivated to progress and we were discussing, as usual, development programmes and which bits we can bring to the races, how many parts we can anticipate at what race and all this usual stuff.
“But being with a good awareness where we are at this moment in terms of performance so people are really, really pushing to catch up and really motivated to come back to the performance we would like to have.”

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Današnje kvale me nisu nimalo inznenadile. Alonso je i sam rekao da neće kompromitirati setup za utrku zbog kvalifikacija. I mislim da je to jako dobro odrađeno od strane Ferrarija. Svejedno je zaostajali u kvalama pola sekunde ili sekundu za RBR-om i McLarenom, kad ih svejedno ne možeš sustići. Bolje onda optimizirati setup 100% za utrku i u utrci se ravnopravno boriti s njima. Očekujem dobar race pace i Alonsa na postolju.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
Ne razumim kako je moguće da je red bull toliko dominantan u poslijednje dvije sezone, računajući i ovu sezonu kao drugu tu?!
Pratim F1 preko 15god, svjedočio sam uspjesima McLarena kad he Hakinen vozio, pa poslije jnega Schumacher, i sad Red Bullova dominaciuja podsjeća na onda slavnu Ferrari dominaciju i Schumacherovih 5 kruna u toj momčadi! Imaju iskustvo, ikona su u tom sportu, pa ne kontam mimo svih omjih saznanja kako da je bolid"spor"?! Što to Red Bullovci bolje rade od Ferraristia?!
Iz sezone u sezonu se nadam da će bit i vratit se nastare trake, al' vraga, sve gori i gori
Pratim F1 preko 15god, svjedočio sam uspjesima McLarena kad he Hakinen vozio, pa poslije jnega Schumacher, i sad Red Bullova dominaciuja podsjeća na onda slavnu Ferrari dominaciju i Schumacherovih 5 kruna u toj momčadi! Imaju iskustvo, ikona su u tom sportu, pa ne kontam mimo svih omjih saznanja kako da je bolid"spor"?! Što to Red Bullovci bolje rade od Ferraristia?!
Iz sezone u sezonu se nadam da će bit i vratit se nastare trake, al' vraga, sve gori i gori
Život bez brzine nije život
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
imaju adriana neweyaStručnjak je napisao/la:Ne razumim kako je moguće da je red bull toliko dominantan u poslijednje dvije sezone, računajući i ovu sezonu kao drugu tu?!
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Stručnjak
i sve je na aerodinamici ili šta?!-ferrari-F1- je napisao/la:imaju adriana neweyaStručnjak je napisao/la:Ne razumim kako je moguće da je red bull toliko dominantan u poslijednje dvije sezone, računajući i ovu sezonu kao drugu tu?!

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
otkad su motori zamrznuti, sve je na aerodinamiciStručnjak je napisao/la:i sve je na aerodinamici ili šta?!-ferrari-F1- je napisao/la:imaju adriana neweyaStručnjak je napisao/la:Ne razumim kako je moguće da je red bull toliko dominantan u poslijednje dvije sezone, računajući i ovu sezonu kao drugu tu?!
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Stručnjak
ima tu dosta toga osim aerodinamike ako se mene pita, al ovolika dominatnost, rijeko viđena...ostali izgledaju kao početnici
-
- Rezervni vozač
Meni izgleda da da Rbr jos vise biježi nego prosle godine a i Vettel ne radi vise pocetnicke greske! Jedino Weber malo zaostaje!
- Stručnjak
ako gledamo kvalifikacije, bježi podosta, a u utrci je više od 0.5 sekundio po krugu!deda je napisao/la:Meni izgleda da da Rbr jos vise biježi nego prosle godine a i Vettel ne radi vise pocetnicke greske! Jedino Weber malo zaostaje!
- F1NAC
- Moderator
otkud ti ta informacija?Stručnjak je napisao/la:ako gledamo kvalifikacije, bježi podosta, a u utrci je više od 0.5 sekundio po krugu!deda je napisao/la:Meni izgleda da da Rbr jos vise biježi nego prosle godine a i Vettel ne radi vise pocetnicke greske! Jedino Weber malo zaostaje!