Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Mourinho nije zadovoljan suđenjem, opet je Real ostao s igračem manje

"Samo bih želio jednom prilikom iste kriterije na obje strane. Zašto je uopće Albiol dobio crveni, nije mi jasno. Sada neće moći igrati finale Kupa kralja. No, ako je već dobio crveni zbog ničega, onda je valjda trebao i Dani Alves pocrvenjeti", startao je s pričom Mourinho i nastavio:

"Kada igram protiv Barcelone stalno moja momčad mora igrati s igračem manje. To je sada već normalno. Ma, jednom, samo jednom bih volio vidjeti Barcelonu s igračem manje."
Kako te nije sram pričati,dobiješ 2 velika sudačka poklona i opet ti malo
...put u raj nije posut ružama...
Bad-Boy
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la Bad-Boy »

Chuck Norris je napisao/la:
Mourinho nije zadovoljan suđenjem, opet je Real ostao s igračem manje

"Samo bih želio jednom prilikom iste kriterije na obje strane. Zašto je uopće Albiol dobio crveni, nije mi jasno. Sada neće moći igrati finale Kupa kralja. No, ako je već dobio crveni zbog ničega, onda je valjda trebao i Dani Alves pocrvenjeti", startao je s pričom Mourinho i nastavio:

"Kada igram protiv Barcelone stalno moja momčad mora igrati s igračem manje. To je sada već normalno. Ma, jednom, samo jednom bih volio vidjeti Barcelonu s igračem manje."
Kako te nije sram pričati,dobiješ 2 velika sudačka poklona i opet ti malo
Ma to je s gol.hr oni uvijek nadodaju gluposti i napuhnu ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Tako je to kada nema van Gaala.

Bayern 5 - 1 Leverkusen ( Gomez 3x, Ribery, Rolfes-autogol)

Moglo je biti i vise, no ne zalim se. :D
Tri boda su tu, 3 mjesto opet pod kontrolom, tko zna, ako Leverkusen do kraja napravi tri kiksa, a Bayern upise sve pobjede do kraja, eto drugog mjesta, i direktan plasman za Ligu prvaka iduce sezone. :D
slika
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Scuderia je napisao/la:Tako je to kada nema van Gaala.

Bayern 5 - 1 Leverkusen ( Gomez 3x, Ribery, Rolfes-autogol)

Moglo je biti i vise, no ne zalim se. :D
Tri boda su tu, 3 mjesto opet pod kontrolom, tko zna, ako Leverkusen do kraja napravi tri kiksa, a Bayern upise sve pobjede do kraja, eto drugog mjesta, i direktan plasman za Ligu prvaka iduce sezone. :D
To je teorija,budi zadovoljan i sa 3. mistom,ako navijaš za Bayern.Ipak neće vjerojatno izmać LP.A bitno da Borussia ide dogodine u LP izravno =D> napokon i da posli dugo godina čekanja i ultrasi sa Westfalena vide elitno natjecanje. 8)
Da se još vratin na Mourinha,šta se ima žalit kad je:
1)prošle sezone sa Interom postiga gol iz ofsajda,i nakon faula,u onoj 3-1 utakmici.
2)Real igra prljavo i grubo u ovoj utakmici na Santiago Bernabeuu,nisan gleda,ali čujen da je bilo vrlo prgavo,da je sudac propustija nekoliko startova Realovaca sankcionirat žutim kartonom.A onaj "penal" za Real je smijurija,nije ga ni taka. :^o
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Messi seljačino, to ne rade ni u našem jadnom nogometu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Spretni Pajkan je napisao/la: Da se još vratin na Mourinha,šta se ima žalit kad je:
1)prošle sezone sa Interom postiga gol iz ofsajda,i nakon faula,u onoj 3-1 utakmici.
2)Real igra prljavo i grubo u ovoj utakmici na Santiago Bernabeuu,nisan gleda,ali čujen da je bilo vrlo prgavo,da je sudac propustija nekoliko startova Realovaca sankcionirat žutim kartonom.A onaj "penal" za Real je smijurija,nije ga ni taka. :^o
1) Protiv Barcelone je rano ostao bez Motte koji je nepravedno isključen
2) Barcelona je dobila više žutih nego Real, toliko o tome. A ako Alves nije dirao Marcela, sigurno nije dirao ni loptu. ;)
Zaboravio je i Piqueu dati 2. žuti isto pa se nitko ne buni, a crveni je ionako po meni prestrog.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dzaba se raspravljate i jedni i drugi

Utakmica od sinoc ce mi ostati u sjecanju samo po tome sto je Messi ispao seljak..

Niti je igra bila lijepa, niti sudjenje OK..

Sudjenje ne odgovara ni jednim ni drugim, dva gola iz dva penala...hebes takvu tekmu.

A da je malo cudno da Mou protiv Barce uvijek ostane sa 10 igraca...jbg cudno je
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
Spretni Pajkan je napisao/la: Da se još vratin na Mourinha,šta se ima žalit kad je:
1) Protiv Barcelone je rano ostao bez Motte koji je nepravedno isključen
2) Barcelona je dobila više žutih nego Real, toliko o tome. A ako Alves nije dirao Marcela, sigurno nije dirao ni loptu. ;)
Zaboravio je i Piqueu dati 2. žuti isto pa se nitko ne buni, a crveni je ionako po meni prestrog.
Za crveni od sinoć se slažen da je bija prestrog i pogrešna odluka.Za penal,smatran da ga nije bilo,pogotovo nakon pogledane snimke iz drugog kuta.Motta je napravija udarac prema licu,iako se ovaj teatralno bacija.
Uostalom,ne kužin zašto se Mourinho toliko žali na ovu utakmicu kad je i onako rezultatski nebitna,čak i da je Real dobio,prednost Barcelone bi i dalje bila ogromna,i vrlo teško dostižna.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Spretni Pajkan je napisao/la:Uostalom,ne kužin zašto se Mourinho toliko žali na ovu utakmicu kad je i onako rezultatski nebitna,čak i da je Real dobio,prednost Barcelone bi i dalje bila ogromna,i vrlo teško dostižna.
Mou se žali zato jer je to dio njegove osobnosti...takav je bio i u Londonu i u Milanu i sada u Madridu...svaka njegova rijeć će "odjeknuti" na starom kontinentu i potencijalni suci na njegovim utakmicama će je sigurno pročitati i iako su svi načelno neutralni i pravedni to će im negdje u podsvjesti utjecati na odluke...svoje momčadi mobilizira često na način "svi su protiv nas" i zato trebamo "tim svima" pokazati zajedno koliko smo dobri...u svakom slučaju to jest način pripreme za nadolazeće utakmice a da li će mu pomoći će se vidjeti uskoro...bitno da je spektakl...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ako je Messi zbog ovoga ispao seljak šta je tek onda Ramos ispao u Barceloni ili šta reći svaku utakmicu za onog manekena sa postojanom frizurom
Schumy.d
Legenda
Legenda

Evo najava za prekosutra:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1f7neSzD ... r_embedded[/youtube]
:thumbup:

Messi kupuje Realov dres :lol:
Chuck Norris je napisao/la:Ako je Messi zbog ovoga ispao seljak šta je tek onda Ramos ispao u Barceloni ili šta reći svaku utakmicu za onog manekena sa postojanom frizurom
Zar ti ovo odobravaš? :roll: #-o
manekena sa postojanom frizurom
Kompleksi...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Pa se Mourinho pita kako uvijek ostane s 10 igrača protiv Barce

@Schumy

Ne odobravam,nije sportski ali ništa strašno,pogotovo u usporedbi s Ramosom koji svoje kolege iz reprezentacije Puyola i Xavia udara
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: @Schumy

Ne odobravam,nije sportski ali ništa strašno,pogotovo u usporedbi s Ramosom koji svoje kolege iz reprezentacije Puyola i Xavia udara
Po meni je puno teži ovaj Messijev slučaj koji gađa ljude koji GLEDAJU svom snagom. Zamisli samo da je pogodio kakvo dijete tamo u glavu! [-X
Ne opravdavam nijedan slučaj, ali "ništa strašno" je dobro završilo. U svakom slučaju sramotan potez.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: @Schumy

Po meni je puno teži ovaj Messijev slučaj koji gađa ljude koji GLEDAJU svom snagom. Zamisli samo da je pogodio kakvo dijete tamo u glavu! [-X
Ne opravdavam nijedan slučaj, ali "ništa strašno" je dobro završilo. U svakom slučaju sramotan potez.
Ti misliš da je on ljude namjerno gađao?Rekao sam nesportski i nepotreban potez,prije svega nesmotren ali da je bilo zle namjere ne vjerujem,iskalio bijes na lopti
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ti misliš da je on ljude namjerno gađao?Rekao sam nesportski i nepotreban potez,prije svega nesmotren ali da je bilo zle namjere ne vjerujem,iskalio bijes na lopti
Da, slučajno je... :roll:
Koji bijes? Zbog čega bijes?
Da ne govorim da nije ni karton dobio za taj svoj "bijes"...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Ti misliš da je on ljude namjerno gađao?Rekao sam nesportski i nepotreban potez,prije svega nesmotren ali da je bilo zle namjere ne vjerujem,iskalio bijes na lopti
Da, slučajno je... :roll:
Koji bijes? Zbog čega bijes?
Da ne govorim da nije ni karton dobio za taj svoj "bijes"...
Tvoje pravo da misliš da je on gađao ljude u publici ne pada mi napamet razuvjeravati te
Volio bi vidit s druge strane kameru gdje je ta opasna po život lopta pogodila
A što se tiče kartona lopta je bila još u igri pa nema razloga za kartonom

Ja sam sinoć malo burnije reagirao jer ovdje samo čekate neki razlog da pljujete po igračima Barce a evo dao sam primjer Ramosa niko od navijača Reala(mislim na forumu) nije ni riječi napisao o tome.Ako vam smetaju takve stvari kao što je ovo što je Messi radio i "borite se" za fair play daj onda imajte jednake kriterije pa reagirajte kad slične stvari Realovi igrači naprave ili neki drugi.Ovako ispada da ste opterećeni Barcelonom ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Tvoje pravo da misliš da je on gađao ljude u publici ne pada mi napamet razuvjeravati te
Volio bi vidit s druge strane kameru gdje je ta opasna po život lopta pogodila
A što se tiče kartona lopta je bila još u igri pa nema razloga za kartonom

Ja sam sinoć malo burnije reagirao jer ovdje samo čekate neki razlog da pljujete po igračima Barce a evo dao sam primjer Ramosa niko od navijača Reala(mislim na forumu) nije ni riječi napisao o tome.Ako vam smetaju takve stvari kao što je ovo što je Messi radio i "borite se" za fair play daj onda imajte jednake kriterije pa reagirajte kad slične stvari Realovi igrači naprave ili neki drugi.Ovako ispada da ste opterećeni Barcelonom ;)
Nije uopće u tome stvar, kad Ronaldo nešto napravi, vi ste ti koji odmah seru po njemu, a Messi je svetac. Messi je prgav igrač i ovo mu nije prvi put da radi takve poteze kad mu ne ide kako bi on to htio i onda kad nešto napravi izigrava nevino dijete.
I nije istina da nitko nije ništa o Ramosu rekao. Ja sam uvijek protiv nasilja na terenu i ono šta su Ramos ili Pepe napravili nikako ne podržavam. Ali ti obožavaš Messija i tebi nikad nije kriv.
Rekao si da sam ja subjektivan, ali, ovaj put si i ti itekako.
Možda je falilo 10 cm da ta lopta ne udari u ogradu, a napucavanje lopte koja je BILA VANI (nije bila još u igri) nikako nije fair play potez i zaslužuje karton kao nesportsko ponašanje.

I ja sam opterećen Barcelonom, a ti nisi iako Realove igrače nazivaš "manekenom sa postojanom frizurom"... Toliko o opterećenosti. :roll:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: I nije istina da nitko nije ništa o Ramosu rekao. Ja sam uvijek protiv nasilja na terenu i ono šta su Ramos ili Pepe napravili nikako ne podržavam.
Nađi mi jedan post poslije te utakmice da je neko od vas spomenuo Ramosa(osim mene i K1M1-a)
Schumy.d je napisao/la:Možda je falilo 10 cm da ta lopta ne udari u ogradu
Je li lopta udarila u ogradu?Je i drugo ništa nije bitno,a sad koliko je cm ja ne znam očito ti imaš više podataka.A ako i je 10 cm pa čovjek ima precizan udarac :biggrin:
Schumy.d je napisao/la:a napucavanje lopte koja je BILA VANI (nije bila još u igri) nikako nije fair play potez i zaslužuje karton kao nesportsko ponašanje
Lopta nije bila vani,odnosno lopta je bila"živa"(sad je li prešla liniju ili ne to nije bitno)
Schumy.d je napisao/la:I ja sam opterećen Barcelonom, a ti nisi iako Realove igrače nazivaš "manekenom sa postojanom frizurom"... Toliko o opterećenosti. :roll:
Kako znaš na koga sam mislio,nisam nikog imenovao :biggrin:
Ja tog dotičnog ne volim ne zato što je Realovac,nisam ga nikad volio čak zbog njega ne volim reprezentaciju koja mi je bila jedna od dražih
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Nađi mi jedan post poslije te utakmice da je neko od vas spomenuo Ramosa(osim mene i K1M1-a)
Evo ga:
luka_kimi je napisao/la: Sad sam pročitao šta je kung-fu Ramos napravio (budući da sam odustao od gledanja negdje oko 70.minute), i stvarno mogu reći, kao navijač Reala, da tom dečku nisu sve na broju... Da ide onako podmuklo i nesportski na protivničkog igrača, i da zatim nokautira pola protivničke ekipe, to nije primjereno igraču Reala...

Poraz boli... Sve nas... :(
Chuck Norris je napisao/la:Lopta nije bila vani,odnosno lopta je bila"živa"(sad je li prešla liniju ili ne to nije bitno)
Lopta je bila vani 100%, nije nu nikako mogao vratiti u teren. A i da nije, to je nesportsko ponašanje za koje se dobiva žuti karton. Neki su dobivali i drugi žuti zbog puno lakše situacije ako se sjećaš.

Ponašao se nesportski i to bi svaki navijač trebao osuditi.
Ali, nebitno, bilo pa prošlo. Neda mi se vječito prepirati oko ovakvih gluposti.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Hebemu misa koji okrsaj...

Schumy.d vs. Chuck Norris :biggrin:

Ajde ljudi popustite malo...imamo jos 3 tekme, pa cemo onda snimiti film o tome ako treba :D

Nego sve nesto kontam, sutra tekma!!!!
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator

Novi domaci dres za Bayern.
slika
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ferrari-BiH je napisao/la:Hebemu misa koji okrsaj...

Schumy.d vs. Chuck Norris :biggrin:

Ajde ljudi popustite malo...imamo jos 3 tekme, pa cemo onda snimiti film o tome ako treba :D

Nego sve nesto kontam, sutra tekma!!!!
Ma sve 5 moramo malo dignuti tenzije prije tekmi :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ma sve 5 moramo malo dignuti tenzije prije tekmi :biggrin:
To smo se mi dogovorili da dignemo malo temu, ali niste se uključili baš... :D

EDIT:
Meni samo ne ide u glavu zašto svi smjenjuju Mourinha u Realu već u prvoj sezoni provedenoj u Madridu? :?
Ancellotti mijenja Josea
Na ovo ću se samo nasmijati. :lol:
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Možda su zakasnili s prvoaprilskima :lol:

Iako,Mourinho je,ako se gleda samo Primera,statistički neuspješniji od osporavanog prethodnika Pellegrinija,78-80 u bodovima,za sada,iako se to još može promijenit.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Scuderia
Moderator
Moderator

Ajmo Neuer !!!!
Iznenadi sve nas, te objavi da ides u ManU. :D [-o<
slika
Odgovori