Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la darky »

zato jer ne želi jednako brzog ili bržeg vozača od sebe (da nema taj problem ne bi pobjegao iz McL-a)
BTW, i prost je imao klauzulu u ugovoru da sena ne smije doći u isti tim (poslije onog razdora u McL-u)

uostalom alonso je preskupo plaćen da bi bio vozač broj 2
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

darky je napisao/la:zato jer ne želi jednako brzog ili bržeg vozača od sebe (da nema taj problem ne bi pobjegao iz McL-a)
BTW, i prost je imao klauzulu u ugovoru da sena ne smije doći u isti tim (poslije onog razdora u McL-u)

smijesno mi je kak komentirate novi Alonsov ugovor...kaj je malo ljubomore u tome kaj ima takav ugovor...naravno,vi znate i sve klauzule tog ugovora...
dalje,malo je smijesno isticati Prosta u smislu timskih kolega kad je covjek vozio protiv Senne,Mansella,Laude...i ko mu onda moze zamjeriti kaj je 93 htio mirnu sezonu i oprostaj s naslovom(cak ni ja koji sam Sennu obozavao,a njega tad ko klinac mrzio)
sezona u McM 2007.g je prozvakana...zbilja cudno da je pobjego iz ekipe(istina da je istjeran) u kojoj sef momcadi javno kaze da su se utrkivali protiv Kimija i Alonsa...i na kraju zavrse s istim bodovima...nemam namjeru omalovazit uspjeh tadasnji Hamiltona,al bolji nije bio vec podjednak ak sagledamo cijelu situaciju(i smatram ga i danas uz Alonsa najboljim)
stoga,od vremena Schumija Ferrari se orjentirao su se na jednog vozaca i tzv.vodonosu...kaj je sad tu cudno...iako smo vidjeli da je 2008.vodonosa istisnuo Kimija i on bio taj koji se borio za naslov
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

Dodi_napalm je napisao/la:zamisli pogled u očima Fernanda kad bi saznal za potpis ugovora sa Vettelom.. auuuu
nema šanse.. :)
i uvjeren sam milijun posto da bi ga Alosno redovito šamara u ferrariu!!

vettel ima nadmoćno auto u poslijednje dvije sezone, i nije teško taj bolid vozit a da sjedne u ferraria kojeg moraš vozit uvijek na limitu da bi napravio dobar posa, e to mladi njemac nema, tu sposobnost, tu je alonso bolji!
Život bez brzine nije život
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

5 godina? malo ambiciozno... ali dobro... znamo da se ti ugovori mogu prekinuti kad oće ^^
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Šta je ovdje čudno?

Imaju odličnog vozača i usput uzimaju velike novce od Santandera.
Avanti FER, Avanti!!!
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Super potez Ferarija,prisvojio je top vozaca i sad idemo na jedno 3-4 naslova sv.prvaka.. =D> :D
Alonsista hasta la muerte..
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Možete vi pričati šta hoćete, ali Alonso je trenutno najkompletniji vozač u F1. Hamilton, Vettel i Kubica su brutalno talentirani momci, ali Alonso je kompletan vozač koji ima baš sve.

I to što Vettelu neki prebacuju da je prvak što ima najbolji bolid je patetično. Niko nikada u kanti od bolida nije postao prvak. Osim toga u Monzi 2008. je pokazao da je Vettel puno više od prosječnog vozača.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

goran007 je napisao/la:
darky je napisao/la:zato jer ne želi jednako brzog ili bržeg vozača od sebe (da nema taj problem ne bi pobjegao iz McL-a)

smijesno mi je kak komentirate novi Alonsov ugovor...kaj je malo ljubomore u tome kaj ima takav ugovor...naravno,vi znate i sve klauzule tog ugovora...
dalje,malo je smijesno isticati Prosta u smislu timskih kolega kad je covjek vozio protiv Senne,Mansella,Laude...i ko mu onda moze zamjeriti kaj je 93 htio mirnu sezonu i oprostaj s naslovom(cak ni ja koji sam Sennu obozavao,a njega tad ko klinac mrzio)
sezona u McM 2007.g je prozvakana...zbilja cudno da je pobjego iz ekipe(istina da je istjeran) u kojoj sef momcadi javno kaze da su se utrkivali protiv Kimija i Alonsa...i na kraju zavrse s istim bodovima...nemam namjeru omalovazit uspjeh tadasnji Hamiltona,al bolji nije bio vec podjednak ak sagledamo cijelu situaciju(i smatram ga i danas uz Alonsa najboljim)
stoga,od vremena Schumija Ferrari se orjentirao su se na jednog vozaca i tzv.vodonosu...kaj je sad tu cudno...iako smo vidjeli da je 2008.vodonosa istisnuo Kimija i on bio taj koji se borio za naslov
nema tu ljubomore, čista logika,
1. alonso je jedan on najplačenijih vozača u F1 danas (možda i najplačeniji)
2. njemu kao ni MS nije u interesu da mu u momčad dođe netko koji je "brži od njega" jer onda njegova velika plaća nema smisla i dolazi u pitanje njegov angažman
3. ako je potpisao na 5 godina znači da mu nije svejedno tko će sjediti u drugom ferariju ( i ne bih se začudio da i masa ostane jako dugo (jer je poslušan i pouzdan vozač) u ferariju)
4. Alono je pobjegao jer on je tražio raskid ugovora, momčad ga nije voljela, ali su profesionalno do zadnjeg dana i zadnje utrke pripremili auto da postane prvak, spletom okolnosti nije, ali malo je falilo
5. famozna izjava da se hamilton takmiči protiv alonsa je bila logična i RD je čak i bio ponosan na tu činjenicu pokazujući koliko su McL mercedesi nadmoćni, također je i bila logična jer je sa prednošću koju je imao hamilton čudo da se kimi uopće doćepao naslova, jer jedini stvarni konkurent hamiltonu je bio alonso u istom autu

dakle meni je sasvim logično da će alonso tražiti da ima pravo veta na ime suvozaća i da sam ima pravo birati tko će to biti (a onda sigurno neće biti netko "prgav i bezobrazan" i brži od njega)
Također je i logična opcija da je potpisao ugovor na toliko vremena
a) ferari koliko god da šteka i kašljuca je ipak ferari
b) a kamo drugdje može otići ?
McL - huh, jako teško;
RB- na megdan Vetelu sumnjam,
Mercedes (ali oni još šepaju),
a svi ostali su ipak druga liga
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

@darky
osvrnut cu se ovak "letece" na tvoj post...
previse koristis rijec logicno,sto mozda i nije cudno jer nemas argumente...sto naravno i nije nelogicno posto pricas o necem sto ne mozes znati jer ugovor nisi vidio...isto tak mi je smijesno kad komentiras neke stvari unutar McM-a posto niko od nas ne zna kaj se dogadalo iza zatvorenih vreta...no,ajmo pokusati malo redom...
3.naravno da je njemu ko top vozacu se u interesu osigurat u top momcadi dugogodisnjim ugovorom...pogotovo ako ti je u drugu najbolju momcad put zatvoren(ne govorim ko je bolji Ferrari ili McM vec ih izdvajam zajedno)...smatram da Red Bull nece moci vjecno pratit taj tempo...no,vidjet cemo
4.opet se vracam da je glupo govorit ko je pobjego,a ko istjeran...jedan bivsi forumas koji je imao informacije iz same momcadi mi je na pola sezone reko da Alonso nece bit prvak jer ce mu "nasapunat dasku"(njegove rijeci,a decko je navijac Hamiltona) i isto tak j reko odmah poslije Mađarske da je doslo do ozbiljne svađe i da je Alonsa odmah odlucio istjerati,ali neki sponzori su "odradili" Rona da ovaj odvozi do kraja...
5.famozna izjava nije bila da se Hamilton takmici protiv Alonsa(sto je bilo normalno i realno) vec je to izjava nakon sto je Hamilton zavrsio u pijesku pored bokseva...to je bila izjava -"Mi smo se....."- sto bas nije normalno... isto tako se tu utrku pojavila i spekulacija oko tlaka u gumama na kvalama jer je Fernando bez pogreske u krugu zaostao oko 7 desetinki(podatak iz glave,plus-minus nesto) za Lewisom i bio tek cetvrti na gridu
5.ja ne smatram da su mu profesionalno pripremali bolid nakon Belgije kad je bilo rociste u Parizu...iako je sad to u sferi mojih nagadanja,ali bolid u Brazilu po meni nije bio ni najmanje pripremljen za Alonsov triumf...zaostao je ogromnih 57 sekundi za Kimijem i pobjegao svega 5 sekundi Rosbergu koji ni priblizno s Williamsom nije bio ta kategorija...stoga,fakat ne mogu vjerovat da je Alonso za Brazil dobio bolid s kojim se moglo do titule...samo kaj je McM-u pokvario planove tu trku Hamilton....
no,necu vise o sezoni 2007,bar ne o temi o Ferrariju...tvoja istina je ona u koju ti vjerujes...ja sam radostan kaj je Alonso potpisao dobar ugovor,zelim mu srecu i iako se sad svi sprdate kak ce sigurno ostati Massa u Ferrariju samo se sjetite kak je Kimi prosao s njim!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Vidm da imaš neke insajderske informacije,pa bi te molio da nam daš još detalja iz ugovora
darky je napisao/la:uostalom alonso je preskupo plaćen da bi bio vozač broj 2
Trenutno ne postoji niko od aktivnih vozača kome bi Alonso mogao biti br.2 :| Kao što je kolega One and only rekao trenutno najkompletniji vozač

@goran007
Odličan post =D>
...put u raj nije posut ružama...
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

goran007 je napisao/la:iako se sad svi sprdate kak ce sigurno ostati Massa u Ferrariju samo se sjetite kak je Kimi prosao s njim!
BTW Kimi i Massa su imali ravnopravan status u ekipi, nije bilo nikakvog broja 1, mada kad razmislim o 2008 i onoj famoznoj suspenziji moguce da je i suprotno. Alonso je jasni broj 1 i tu nema nikakve dileme, tako da tesko moze njemu da se dogodi situacija da bude ugrozen od strane timskog kolege. Evo pre desetak dana imali smo izjavu celnih ljudi Ferrarija da imaju u planu produzetak saradnje sa Massom.

I da Kimi je odlicno prosao sa Massom , osvojio je WDC, a za Ferrari su njih dvojica osvojili 2 konstruktorske titule.

Sto se tice ovog produzenja ugovora, logicna stvar za Ferrari, Vettel je produzio saradnju sa RB do 2014, Hamilton bas nesto nije vidjen da napusti McLaren, od ovih novih vozaca niko se nesto posebno ne istice da bi mogao da konkurise za mesto, tako da im je bolje da vezu Alonsa za narednih 5 godina nego da rizikuju da eventualno predje u RB, Mercedes...
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Kimi the best je napisao/la:
goran007 je napisao/la:iako se sad svi sprdate kak ce sigurno ostati Massa u Ferrariju samo se sjetite kak je Kimi prosao s njim!
BTW Kimi i Massa su imali ravnopravan status u ekipi, nije bilo nikakvog broja 1, mada kad razmislim o 2008 i onoj famoznoj suspenziji moguce da je i suprotno. Alonso je jasni broj 1 i tu nema nikakve dileme, tako da tesko moze njemu da se dogodi situacija da bude ugrozen od strane timskog kolege. Evo pre desetak dana imali smo izjavu celnih ljudi Ferrarija da imaju u planu produzetak saradnje sa Massom.
.
Alonso je broj 1 jer je to izborio svojim vožnjama ,zato što prošlu i ovu sezonu redovito "šamara" Massu
...put u raj nije posut ružama...
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

¸@Kimi the best

potpuno sam se nadao ovakvom komentaru,tj.odgovoru i oprosti kaj ne dijelim tvoje misljenje...Kimi i Massa bili su u potpunosti podjednaki...svakom je pripala po jedna sezona i u trecoj su prije ozljede bili u egalu...ako se vratimo o prici o prvom i drugom vozacu koji ces ti naravno forsirati vrlo cu ti jednostavno odgovoriti da je Massa u Brazilu ucinio jednaku uslugu ko i Alonsu u Njemackoj...Alonsu se na pocetku sezone Massa nije micao,cak ga u Australiji nije htio ni napasti a posto ga je u nastavku sezone pojeo,normalan je bio slijed dogadaja...ako gledamo kroz prizmu osvajanja naslova onda je Kimi uspjesniji jer je osvojio naslov u toj sezoni dok je Massu u njegovoj od naslova dijelio jedan zavoj...no,nije bitno...svi su ocekivali da ce Kimi napraviti Massi ono sto mu je napravio Alonso...u svakom slucaju nije se moglo primjetiti na stazi ta silna razlika u milijunima eura place...
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

goran007 je napisao/la:@darky
.....
ja sam radostan kaj je Alonso potpisao dobar ugovor,zelim mu srecu i iako se sad svi sprdate kak ce sigurno ostati Massa u Ferrariju samo se sjetite kak je Kimi prosao s njim!
ja sam iznio svoje mišljenje i kod njega stojim
i ono što je meni logično, ne mora biti i tebi
meni je logično da ako alonso ostaje 5 godina u ferariju da će se probati osigurati na sve moguće načine da mu jedan od najljućih konkurenta ne počne pravit konkurenciju i unutar ferarija.
ja se ne sprdam sa masom, već samo konstatiram da je meni i opet logično da masa sad ostane poduže vrijeme
masa je brz i pouzdan vozač i ako alonso zapne, masa može pokriti (pokazao je da može) rupu

no ovaj ugovor ima puno veće značenje nego se misli.
1. alosno u ferariju (i za očekivati je da mu neki od top konkunrencije neće tamo doć)
2. Vetel teško da će u ferari prije 2016 (može eventualno u McL ili mercedes)
3. McL je već izjavio nešto ranije da bi željeli idućih 5 godina u svom timu hamiltona i buttona

ako sad gledamo ostaje samo 1 slobodno mjesto po meni i to u RB broj 2 koje je u igri idućih 5 godina (jer weberu istjeće ugovor iako ako su pametni u RB, trebali bi još zadržati webera nakon ovakvog razvoja situacije - IMHO)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

dok ste se vi tu zapricali momci rade pilu u garaži

slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

@darky

moram reci da mi se u principu svidaju tvoji postovi iako o nekim stvarima imam drugacije misljenje...ali to je i normalno...
s ovim zadnjim se u principu i najvise slazem...moguce da Alonso nece htjeti preozbiljnu konkurenciju,a i vidjeli smo kroz vrijeme Michaela da Ferarri savrseno funkcionira kad je usredotocen na jednog vozaca...naravno,da bi se odhrvao dolasku naljucih neprijatelja Fernando ce morati nastaviti voziti na najvisoj razini...
mislim da je jos prerano govorit o vozackoj krizaljci kroz tako dugo razdoblje,ali nije iskljuceno da si u pravu...naravno,tu je jos i Mercedes gdje ce se po meni najprije oslobodit mjesto...iako,muska intuicija :D da ce Massa potrajati znatno krace od Alonsa
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Banka Santander "pozdravlja" produženje Alonso-Ferrari ugovora i uskoro se očekuje i njihovo produženje. NAvodno će za 2013-2016 iskesati 240miliona eura. Link To je otprilike godišnji proračun top F1 momčadi, ja mislim?
"Mrzitelji" (novih, mladih) vozača u manjim momčadima bi na ovakvu stvar rekli da je on (vozač) platio svoje mjesto, tj. banka/Vlada financijski stoji iza njega. Ali, tako te stvari funkcioniraju u F1.
slika
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

vazda oni rade mašinu i na kraju sjebu taktikom sve!
Život bez brzine nije život
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

goran007 je napisao/la:@darky
previse koristis rijec logicno,sto mozda i nije cudno jer nemas argumente...sto naravno i nije nelogicno posto pricas o necem sto ne mozes znati jer ugovor nisi vidio...isto tak mi je smijesno kad komentiras neke stvari unutar McM-a posto niko od nas ne zna kaj se dogadalo iza zatvorenih vreta...no,ajmo pokusati malo redom...
3.naravno da je njemu ko top vozacu se u interesu osigurat u top momcadi dugogodisnjim ugovorom...pogotovo ako ti je u drugu najbolju momcad put zatvoren(ne govorim ko je bolji Ferrari ili McM vec ih izdvajam zajedno)...smatram da Red Bull nece moci vjecno pratit taj tempo...no,vidjet cemo
4.opet se vracam da je glupo govorit ko je pobjego,a ko istjeran...jedan bivsi forumas koji je imao informacije iz same momcadi mi je na pola sezone reko da Alonso nece bit prvak jer ce mu "nasapunat dasku"(njegove rijeci,a decko je navijac Hamiltona) i isto tak j reko odmah poslije Mađarske da je doslo do ozbiljne svađe i da je Alonsa odmah odlucio istjerati,ali neki sponzori su "odradili" Rona da ovaj odvozi do kraja...5.famozna izjava nije bila da se Hamilton takmici protiv Alonsa(sto je bilo normalno i realno) vec je to izjava nakon sto je Hamilton zavrsio u pijesku pored bokseva...to je bila izjava -"Mi smo se....."- sto bas nije normalno... isto tako se tu utrku pojavila i spekulacija oko tlaka u gumama na kvalama jer je Fernando bez pogreske u krugu zaostao oko 7 desetinki(podatak iz glave,plus-minus nesto) za Lewisom i bio tek cetvrti na gridu
5.ja ne smatram da su mu profesionalno pripremali bolid nakon Belgije kad je bilo rociste u Parizu...iako je sad to u sferi mojih nagadanja,ali bolid u Brazilu po meni nije bio ni najmanje pripremljen za Alonsov triumf...zaostao je ogromnih 57 sekundi za Kimijem i pobjegao svega 5 sekundi Rosbergu koji ni priblizno s Williamsom nije bio ta kategorija...stoga,fakat ne mogu vjerovat da je Alonso za Brazil dobio bolid s kojim se moglo do titule...samo kaj je McM-u pokvario planove tu trku Hamilton....
no,necu vise o sezoni 2007,bar ne o temi o Ferrariju...tvoja istina je ona u koju ti vjerujes...ja sam radostan kaj je Alonso potpisao dobar ugovor,zelim mu srecu i iako se sad svi sprdate kak ce sigurno ostati Massa u Ferrariju samo se sjetite kak je Kimi prosao s njim!
Sto se tice ovog boldanog... Ja znam da nema za ovo argumenata, ali sam ubijedjen da je na Alonsu bilo indirektne sabotaze. Znalo se da ce ici iz tima i glupo bi bilo da odnese jedinicu sa sobom u drugi tim. VIdjelo se da je alonso poslije Madjarske imao znacajnih problema sa setupom, na odredjenim stazama je izgledao jako lose. Znam da su to naglabanja, ali ja vjerujem da su tu mehanicari odradili svoj dio posla... Vjerujem da poslije Madjarske nije imao optimalno auto...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Nadam se da Ferrari nece sutra u kvalifikacijama zaostajati kao danas na FP2, inace se vracaju na staro :roll:
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

:smijeh:

Ferrari not ruling out Hamilton swoop

"Ferrari team boss Stefano Domenicali says that Fernando Alonso's new deal through 2016 does not
exclude the possibility of Lewis Hamilton joining the Italian team in that time."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Koga on to...?

Prije će Stefano dobit nogu.
Avanti FER, Avanti!!!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Alonso je također izjavio i da se nada da će u Ferrariju završiti karijeru što je sasvim logično, želja da se u mirovinu ode iz najbolje ekipe u povjesti F1 je normalna, a samim time i potpisivanje dugogodišnjeg ugovora.
Kao i u svakom ugovoru sigurno je da ima nekakvih klauzula, a kakvih to vjerojatno nikada nećemo saznati no uzet ćemo obje solucije u obzir i razmotriti šta bi koja značila.
Ako ima klauzulu da nitko od topvozača ne smije doći u Ferrari dok i on vozi onda je to sasvim u redu iz vrlo jednostavnog razloga, lakšeg osvajanja naslova. Razlog sigurno nije nikakav strahjbolji vozač današnjice? To što timski kolege nisu bili na njegovoj razini (osim Hamiltona) ne znači da ih nije želio nego da je toliko bolji od ostalih da djeluje kao da su ostali mnogo lošiji nego što jesu. Primjer Massa koji je bio ravnopravan sa Kimijem koji je slovio kao najbrži vozač uz Alonsa. Taj isti Massa danas ne može prismrditi Alonsu koji ga redovito gazi na stazi. Neki će možda reći da Massa nakon ozljede nije isti, ja kažem da je Alonso toliko bolji od njega.
I oni komentari da Alonso ne želi biti broj 2 u momčadi su smješne. Kao što rekoh, recite mi jednog vozača kojem bi Alonso bio vodonoša? Nema ga. U najboljem slučaju bio bi, kao što se već jednom i pokazalo, ravnopravan sa Hamiltonom, svi drugi su razina ispod, uključujući i Vettela.

Ja mislim i da je dobro da je potpisao 5-godišnji ugovor jer će sada valjda konačno prestati rasprave da Alonso odlazi u neku drugu ekipu što znači da će imati mirnoću jednu i mogućnost da sekoncentrira samo na ono šta najbolje radi, vožnju, a nek se protivnici malo zamaraju svojim ugovorima i neostvarenim željama :)
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Legalnost novog zadnjeg krila je upitna i vidit ćemo šta će FIA odlučiti sutra. http://yfrog.com/h03ttfjj" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Sanel je napisao/la:Primjer Massa koji je bio ravnopravan sa Kimijem koji je slovio kao najbrži vozač uz Alonsa. Taj isti Massa danas ne može prismrditi Alonsu koji ga redovito gazi na stazi. Neki će možda reći da Massa nakon ozljede nije isti, ja kažem da je Alonso toliko bolji od njega.
Kimi nije bio najbrži uz Alonsa, već daleko najbrži. Imaš i dokaz o tome u vidu broja najbržih krugova. Druga stvar je što je potonji kompletniji vozač.
Dalje, Massa nije isti nakon ozljede. Massa iz 2008. i ovaj su nebo i zemlja.
Ili nas možda želiš uvjeriti da je Alonso "0.6s" za toliko brži i od Kimija?
Sanel je napisao/la:svi drugi su razina ispod, uključujući i Vettela.
Koga si to pitao, odakle ti ovaj info., daj kaži i nama, insajderskih informacija nikad na odmet.

Blasfemija svjetskih razmjera. :lol:
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Odgovori