Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- F1NAC
- Moderator

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: VN Španjolske, Circuit de Catalunya, 20.-22.5. 2011.
Kovalainen u Q2

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- _dreamer_
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
Alonso: Ferrari is undrivable!
Divno... Jao koji su moroni ovi ljudi u FIA-i.
Sto ovo vise Ferrariju treba... Neka se ljudi pokupe i neka fino istupe iz ovog cirkusa...
Divno... Jao koji su moroni ovi ljudi u FIA-i.
Sto ovo vise Ferrariju treba... Neka se ljudi pokupe i neka fino istupe iz ovog cirkusa...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 21 svi 2011, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- F1NAC
- Moderator

ah ode taj dobro najavljivani vikend u vjetar
Vettel bez KERSa 21.5
Vettel bez KERSa 21.5

- _dreamer_
- Rezervni vozač

Alonso gubi u trecem sektoru 7 desetinki. Nije mi jasno kako bas u tom sektoru, zar im ne bi trebao lezati taj dio gdje aerodinamika i nije toliko dominantna... wtfF1NAC je napisao/la:ah ode taj dobro najavljivani vikend u vjetar![]()
Vettel bez KERSa 21.5
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari
Opet ce Vettel odvoziti jedan krug u Q3 kao u Turskoj i natrag ce u garazu. I onda ce reci: Da vidim tko ce biti najblizi

- F1NAC
- Moderator

Jedina svjetla tocka kvalifikacija Kovalainen (15) ispred obe Fi
i Maldonado u q3

- _dreamer_
- Rezervni vozač

A vala je i ovaj Lewis pravo tele. Pa covjece, unisti sebi gume koje sutra treba da te sluze...
- F1NAC
- Moderator

ma daj 1 40 do kraja kvala i ovi izlaze van iz auta. Uopce nije fora .

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

- _dreamer_
- Rezervni vozač

ALonso
Moj veliki naklon, majstore. Sta bi tek bilo moguce da su ostavili ovo novo zadnje krilo...
Teamradio!!! Nesto najsimpaticnije na svijetu... Fakt je ipak da je zalosno da se Alonso raduje kao malo dijete radi cetvrtog mjesta...
Vamos Nando!
I pazite salve zvizduka za prvu trojicu, heheh
Moj veliki naklon, majstore. Sta bi tek bilo moguce da su ostavili ovo novo zadnje krilo...
Teamradio!!! Nesto najsimpaticnije na svijetu... Fakt je ipak da je zalosno da se Alonso raduje kao malo dijete radi cetvrtog mjesta...
Vamos Nando!
- F1NAC
- Moderator

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_wXIAZ10 ... re=related[/youtube]
obratite paznju na RBovo krilo

- mcLuke
- Početnik

- Navijam za: McLaren
Klima se kao na onoj slici. Čini se jako elastično. Da im neko samo malo takne to krilo, bilo bi svugdje okolo.F1NAC je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=_wXIAZ10 ... re=related
McLarenovo opet najviše, najčvršće
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Od Španjolaca drugo nisam ni očekivao._dreamer_ je napisao/la:ALonso![]()
![]()
![]()
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dero
- Profesionalni vozač

Nogometna publika^^
Najbolja scena mi je RB pitwall nakon što je Webber osvojio pole, mislim da bi sretniji bili da su Ferrari ili Mcm bili ispred
Poredak prvih pet nakon kvala je isti kao i prošle godine
Najbolja scena mi je RB pitwall nakon što je Webber osvojio pole, mislim da bi sretniji bili da su Ferrari ili Mcm bili ispred
Poredak prvih pet nakon kvala je isti kao i prošle godine
- mcLuke
- Početnik

Malo ovo postaje iritantno. Oni su odvozili 1 krug na početku q3 i počeli u slaviti pole jer u bili sigurni da im niko ne može niti blizu.
Nestalo je nešto napetosti u kvalifikacijama zbog tih guma. Samo se gleda kako da se bolje zašparaju gume pa svi idu samo na 1 krug. To nas dovodi do čestitki 5 minuta prije kraja.
Nestalo je nešto napetosti u kvalifikacijama zbog tih guma. Samo se gleda kako da se bolje zašparaju gume pa svi idu samo na 1 krug. To nas dovodi do čestitki 5 minuta prije kraja.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
To je već od prošle godine tako. Red Bull je na 1 krug daleko najbrži, a logično je da im to daje veliku prednost za utrku jer ipak je lakše voziti utrke kad stalno startaš sa 1. ili 2. mjesta izuzev 2 ili 3 staze poput Kanade ili Monze...mcLuke je napisao/la:Malo ovo postaje iritantno. Oni su odvozili 1 krug na početku q3 i počeli u slaviti pole jer u bili sigurni da im niko ne može niti blizu.
- _dreamer_
- Rezervni vozač

Dobro, mnogi ce reci neukusno. No poslije ove farse sa zadnjim krilom je sasvim logicno da su ljudi isfrustrirani i da iskazuju svoje nezadovoljsvo, prije svega jer se Red Bullovim inovacijama uvijek nadje odgovarajuca interpretacija zakona. Sto se tice Hamiltona, ne znam da li su zvizduci upuceni i njemu. Vjerovatno nisu, a ako jesu, onda bi to moglo biti samo radi 2007.Dani je napisao/la:Od Španjolaca drugo nisam ni očekivao._dreamer_ je napisao/la:ALonso![]()
![]()
![]()
A ne znam cemu toliko cudjenje, da se ovo odrzava u nekoj od nasih zemalja, i da FIA "osteti" nekakav nas domaci tim, pa publika bi ove gadjala stolicama, zvizdanje bi im doslo kao Mozartova muzika...
- sennacher
- Početnik

- Navijam za: Vettel
Da je zbilja tako vjerojatno bi Vettel još jednom napao pole jer je bilo vremena, malo je glupo što to nije i probao, ali očito bi gumarska taktika sutra mogla odigrati puno toga. Vettel po gumama ima puno rezerve jer je najmanje vozio na slobodnim treninzima, ali očito je njegov veliki problem KERS. Čak 0,2 zaostatka i nije malo, a mogao bi sutra KERS biti problem za Vettela na startu, ne toliko u odnosu na Webbera već u odnosu na Hamia i Alonsa iza leđa uz neparnu startnu poziciju. U utrci ipak očekujem da će biti jak, baš zbog sačuvanih guma i naravno brzine RedBull-bolida. Faktor "Alonso u Španjolskoj" također nije zanemariv, ali s obzirom na bodovnu ljestvicu za Vettela je sve do 5. mjesta lijepi bodovi u zalihi, osobito ako ih osvoji više od Hamiltona.
Naravno, ako konačno malo srede taj KERS, dobra pozicija (postolje) nije uopće upitna.
Hami s gumama je opet na "vi", ali zanimljivo da nitko (osim Alonsa) nije poslije kvala izgledao osobito sretan, pa ni sam Webber. Moglo bi se u utrci svašta odigrati, uostalom u njoj se i dijele bodovi, pole i najbrži krugovi samo su dio statistike (Barcelona ima veliki posjed lopte i onda kad na kraju izgubi, ali broje se golovi).
Druga čudna kombinacija mi je taktika MSC-Brawn koji uopće nije izašao na završne kvale. Zanimljiva taktička odluka, ali njihova taktika baš i ne daje rezultate kao nekad.
Button standard, kao i loš Massa, što ne znači da ne bi mogli sutra nešto ušićarit, a da nitko ne skuži kako.
Naravno, ako konačno malo srede taj KERS, dobra pozicija (postolje) nije uopće upitna.
Hami s gumama je opet na "vi", ali zanimljivo da nitko (osim Alonsa) nije poslije kvala izgledao osobito sretan, pa ni sam Webber. Moglo bi se u utrci svašta odigrati, uostalom u njoj se i dijele bodovi, pole i najbrži krugovi samo su dio statistike (Barcelona ima veliki posjed lopte i onda kad na kraju izgubi, ali broje se golovi).
Druga čudna kombinacija mi je taktika MSC-Brawn koji uopće nije izašao na završne kvale. Zanimljiva taktička odluka, ali njihova taktika baš i ne daje rezultate kao nekad.
Button standard, kao i loš Massa, što ne znači da ne bi mogli sutra nešto ušićarit, a da nitko ne skuži kako.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Bravo za Webbera drago mi je da je skinuo Vettela.Alonso fantastičan
Ove godine kvalifikacije su dosadne za gledati jer je izgleda najvažnije čuvati gume,tako da u q3 gledamo samo 1 izlazak vozača ili što je još gore nijedan.Toj nezanimljivosti također doprinosi dominacija RB
Ove godine kvalifikacije su dosadne za gledati jer je izgleda najvažnije čuvati gume,tako da u q3 gledamo samo 1 izlazak vozača ili što je još gore nijedan.Toj nezanimljivosti također doprinosi dominacija RB
...put u raj nije posut ružama...
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Sutra bude zanimljivo, nema kaj nema. Ako sve prođe dobro na startu i ostane ovakav poredak moglo bi biti krvi. A kaj se tice Hamiltonovog brusenja gume, na press konferenciji za prva tri posle qulif su ga pitali oce li mu stvarati probleme. Odgovril je Nebude na tim gumam starta i mogu positi balans kotaca tako da mu nece predstavljati neki problem.
Samo se nadam da red bull nebude odjutril napred i da bude to to. Nek borbu do zadnjeg zavoja
Samo se nadam da red bull nebude odjutril napred i da bude to to. Nek borbu do zadnjeg zavoja
Darkness rises when silence dies
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
Dobre kvale!
red bull bježi odmah na početku, osim ako se ne skrše u prvom zavoju, a borba mclarena i ferrara će bit dobraaaaa...
jedva čekam!
red bull bježi odmah na početku, osim ako se ne skrše u prvom zavoju, a borba mclarena i ferrara će bit dobraaaaa...
jedva čekam!
Život bez brzine nije život
- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Dosta onako cudne kvale, ocekivao sam Red Bull 1-2 ali malo mi je ovo s cuvanjem guma postalo cudno pratiti no sto je tu je, ovo je moderna F1. Izuzetno mi je drago da je Webber ispred Vettela te da je Alonso odradio odlican kvalifikacijski krug (s obzirom na formu Ferrarija u kvalifikacijiama, mozemo biti zadovoljnji), na utrci ce se ciljati na postolje a mozda cak i pobjedu ako se poslozi dobra strategija.
- _dreamer_
- Rezervni vozač

RB je na pravcu sporiji nekih 8kmh nego Ferrari. Interesantno...
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
Pa ovo je strašno, ovako ni Ferrari nije vozio 2002.
Tad je bar Williams znao često uzeti PP, sad ostali zaostaju po sekundu!
Tad je bar Williams znao često uzeti PP, sad ostali zaostaju po sekundu!
- darky
- Profesionalni vozač

je to je ona famozna mapa rada motora... bez nje RB je možda i sporiji od Mcl I ferarija