Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Re: VN Španjolske, Circuit de Catalunya, 20.-22.5. 2011.
solidna utrka....odličan start Alonsa i Schumia, loš Webbera i Buttona...1.dionica mirna, no kad je Alonso izgubia 1.misto vidilo se da nisu u konkurenciji Red Bulla i McLarena...Hamilton odlično pratia Vettelov ritam te ipak dokazuje da mu more zapet...Button fenomenalna taktika i vožnja, nadmudria i Webbera i Alonsa, Mercedesi solidni, Massa katostrafalan, Heidfeld vozač utrke
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
A u 3 p.m. ,pun mi je k*r*c više tog Vettela,postat će procesija sezona ako nastavi ovako...bilo bi dobro da u idućoj utrci eventualno bude lošiji od 6.-7. mjesta,radi zanimljivosti prvenstva.Nije da san neki navijač Hamiltona ali san stvarno priželjkiva da ga pretekne,da barem bude malo zanimljivije,ovako se bojin da bi prvenstvo moglo bit riješeno u srpnju.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Samo prva 4 vozača su ostala u istom krugu.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nakon ove utrke definitivno mogu reći da je ovo jedna od lošijih sezona koje pratim.Ove gume su zaslužne za to,kao i njihovo ograničavanje.Pa dajte im guma koliko hoće na izbor pa nek ih deru a ne ovako
Što se tiče utrke jedino što ću pamtiti je fantastičan start Alonsa drugo sve za zaborav(i još ću pamtiti da sam prvi put u životu navijao da Lewis nekoga pretekne)
Što se tiče utrke jedino što ću pamtiti je fantastičan start Alonsa drugo sve za zaborav(i još ću pamtiti da sam prvi put u životu navijao da Lewis nekoga pretekne)
...put u raj nije posut ružama...
- Spretni Pajkan
- Početnik
Vjerojatno i jaChuck Norris je napisao/la:Nakon ove utrke definitivno mogu reći da je ovo jedna od lošijih sezona koje pratim.Ove gume su zaslužne za to,kao i njihovo ograničavanje.Pa dajte im guma koliko hoće na izbor pa nek ih deru a ne ovako

1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
A ja ti velim da ti nije prvi puta.Chuck Norris je napisao/la:Nakon ove utrke definitivno mogu reći da je ovo jedna od lošijih sezona koje pratim.Ove gume su zaslužne za to,kao i njihovo ograničavanje.Pa dajte im guma koliko hoće na izbor pa nek ih deru a ne ovako

A sad... Hebem ti i di Restu, Massu i najviše Liuzzija, da ih hebem. Hamilton skine 2 desetinke i onda izgubi 4 iza Masse i ova dva specijalca. I da, jebem li ti i ovu stazu također!

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A dobro,tada nije baš mu bio na repu pa ne brojimArai je napisao/la: A ja ti velim da ti nije prvi puta.Abu Dhabi, iste pozicije, isti vozači i tamo si za njega navijao.
![]()
r!

...put u raj nije posut ružama...
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Jako dobra utrka s obzirom na stazu gdje se vozilo, fantastična vožnja Vettela i vrlo dobra Schumija uključujući start 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Usprkos tome što je bilo manje pretjecanja nego do sad ove sezone, meni je bila daleko najbolja utrka. Na iglama zadnjih 20 krugova. Desetka!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamilton, Button, Webber and Alguersuari under investigation for "failing to slow" for yellow flags... - BBC upravo objavio. (i da budu kažnjeni sa 20 sekundi, poredak bi ostao isti
)

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...prva utrka sezone gdje DRS nije ubio utrku...zato sam "napokon" zadovoljan...8
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Dobra utrka bila bi bolja da je Hamilton uspjel preci Vettela, ali jebi ga RB je brzi kroz brze zavoje. Da ne velim da je se par bolida Hamiltonu nije maknulo kad ih je obilzail za krug, najgori je HRT bil.
Iz trke bi izdvojil start Alonsa i voznje Hamiltona i Button.
Iz trke bi izdvojil start Alonsa i voznje Hamiltona i Button.
Darkness rises when silence dies
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja sam dao ocjenu 7 jer je bilo napetih borbi oko prve 3 pozicije inače staza je dosadna.
One borbe od 5te pozicije pa nadalje me skoro pa niti ne zanimaju jer su to više manje "preskakanja" zbog ogromnih razlika u komponenti i potrošenosti guma. Vidjeli smo Vettela i Buttona kad su izašli na svježim, jednostavno možeš preteć tko god ti se nađe ispred i gdje god poželiš.
One borbe od 5te pozicije pa nadalje me skoro pa niti ne zanimaju jer su to više manje "preskakanja" zbog ogromnih razlika u komponenti i potrošenosti guma. Vidjeli smo Vettela i Buttona kad su izašli na svježim, jednostavno možeš preteć tko god ti se nađe ispred i gdje god poželiš.

- elder
- Svjetski prvak
Hamilton , Button, Weber pod istragom radi ne usporavanja prilikom zutih zastava
- mrd
- Profesionalni vozač
napokon borba za vrh! Mene samo brine što je Hamilton toliko zabrinut zbog red bullovog downforcea, nisam navikao na to od njega.

- elder
- Svjetski prvak
Neznam gde si ti dobil domajam da je zabrinut, samo je spomenul da u brzim zavojima red bull ima nevjerovatan downforce i da radi toga se nije mogel dovoljno priblizitimrd je napisao/la:napokon borba za vrh! Mene samo brine što je Hamilton toliko zabrinut zbog red bullovog downforcea, nisam navikao na to od njega.
- Spretni Pajkan
- Početnik
Također,7 radi manjeg utjecaja DRS-a i borbi za prve 3 pozicije,dvoumija san se između 6 i 7,ali kad se sve skupa zbroji i oduzme,što se tiče atraktivnosti gledanja,jedna od boljih GP Španjolske do sada,ali osobno nisan zadovoljan samim rezultatima(Webber 4,Kobayashi 10,manje momčadi relativno slabo)
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Jedini problem ovdje je bio tzv "prljavi zrak" zbog kojeg se gubi dio downforce-a i to me nervira kad vidim da mu ode 4 desetinke u samo jednom brzom zavoju. Kad bi FIA smanjila kolicinu prljavog zraka trke bi bile zanimljive pa cak i bez DRS-a.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- mrd
- Profesionalni vozač
Pa tokom presica u 2 od 5 rečenica koje je rekao je to spomenuo plus još prije utrke je rekao da ne razmišlja o borbi sa red bullovima jer su prebrzi. Nadam se da se varam, ali ne sviđa mi se omjer brzina i to što mclaren ne popravlja to svoje prednje krilo (ne kažem da ne rade ništa, ali izgleda da još ne uspijevaju da sastave stabilno i dobro prednje krilo koje se može koristiti na stazi). Napredak je vidljiv, to mi je drago.elder je napisao/la:Neznam gde si ti dobil domajam da je zabrinut, samo je spomenul da u brzim zavojima red bull ima nevjerovatan downforce i da radi toga se nije mogel dovoljno priblizitimrd je napisao/la:napokon borba za vrh! Mene samo brine što je Hamilton toliko zabrinut zbog red bullovog downforcea, nisam navikao na to od njega.

-
- Navijam za: Nikoga
Alonso je imao fenomenalan start i potonuće.Red Bull još uvijek ima veliku prednost i Hamilton je samo svojim vozačkim sposobnostima uspio napraviti utrku zanimljivom.Botun je genijalni taktičar.Ferrari je bljesnuo u Turskoj,a danas su pokazali da su opravdano tu gdje jesu.Miljama iza RBR i McLarena.
- elder
- Svjetski prvak
All four drivers are reprimanded over the yellow flags incident, with no further punishments applyingelder je napisao/la:Hamilton , Button, Weber pod istragom radi ne usporavanja prilikom zutih zastava
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ako netko nađe na emisiju bbc-a nakon utrke molim da stavi link
Michael is faster than you!!
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
utrka vrlo dobra, cak i odlicna za jednu od najgorih staza za utrkivanje..
sva 3 asa zasluzila mjesto gdje jesu..
ferrari se cinio da ce bit barem pari sa mcm, a ono pusiona teza..
mansell - bas sada nema vise efekta prljavog zraka kolko je bilo prije.. ni blizu.. jasno da se ne moze pratit nekog na guzici kroz brze zavoje, a pogotovo ne rbr-a
webber katastorfa, sto bi on bez kersa?
massa - nemam vise volje uopce razmisljati o njemu i o ferrariju.. najgore sto ova postava ostaje na dalje.. osobno mi alonso nije mrzak kolko drugima, al al.. a massu.. mjenjao bi ga za skoro bilo kog vozaca iz top18..
drs nije tu igrao ulogu, sto je cudno.. al opet.. borbe koje su bile su ukljucivale rbr koji je drukciji bolid od ostalih tako da je vettel uspio dovoljno uzet vremena u zadnjem sektoru da lewis ne uspije realizirat prednost od 15-ak kmh vise, a alonso se lako drzao ispred posto je brzi tih 15-ak kmh..
sve u svemu dovoljno zabavna utrka.. a i opcenito sezona.. jest da se zna pobjednik.. jest da je danas ko nekad par bolida zavrsilo utrku u istom krugu, jest da je prrevise boxeva gdje ferrari u svakom gubi po sekundu, al svejedno utrka kao zasebna je svaka zanimljiva..
sva 3 asa zasluzila mjesto gdje jesu..
ferrari se cinio da ce bit barem pari sa mcm, a ono pusiona teza..
mansell - bas sada nema vise efekta prljavog zraka kolko je bilo prije.. ni blizu.. jasno da se ne moze pratit nekog na guzici kroz brze zavoje, a pogotovo ne rbr-a

webber katastorfa, sto bi on bez kersa?
massa - nemam vise volje uopce razmisljati o njemu i o ferrariju.. najgore sto ova postava ostaje na dalje.. osobno mi alonso nije mrzak kolko drugima, al al.. a massu.. mjenjao bi ga za skoro bilo kog vozaca iz top18..
drs nije tu igrao ulogu, sto je cudno.. al opet.. borbe koje su bile su ukljucivale rbr koji je drukciji bolid od ostalih tako da je vettel uspio dovoljno uzet vremena u zadnjem sektoru da lewis ne uspije realizirat prednost od 15-ak kmh vise, a alonso se lako drzao ispred posto je brzi tih 15-ak kmh..
sve u svemu dovoljno zabavna utrka.. a i opcenito sezona.. jest da se zna pobjednik.. jest da je danas ko nekad par bolida zavrsilo utrku u istom krugu, jest da je prrevise boxeva gdje ferrari u svakom gubi po sekundu, al svejedno utrka kao zasebna je svaka zanimljiva..
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
živčanluk me puca opasno, kao da sam u PMS-u..!
dopizdilo mi je više gledat vettela i Vettela, i što ga ponavlja njemački komentator i po imenu i prezimenu u jednoj utrci barem 150.000 puta!! pa hoće li netko sjest, napravit auto dobro i postavit na pit wallu ljude sposobne za donošenje dobrih odluka i da na poslijetku netko skine dosadne red bullovce?!
f1 je se danas sveo samo na webbera i vettela tj samo na vettela...
ma daj mi pištolj da idem reda dovest u ferrari!!

dopizdilo mi je više gledat vettela i Vettela, i što ga ponavlja njemački komentator i po imenu i prezimenu u jednoj utrci barem 150.000 puta!! pa hoće li netko sjest, napravit auto dobro i postavit na pit wallu ljude sposobne za donošenje dobrih odluka i da na poslijetku netko skine dosadne red bullovce?!
f1 je se danas sveo samo na webbera i vettela tj samo na vettela...
ma daj mi pištolj da idem reda dovest u ferrari!!

Život bez brzine nije život
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
WTF? jesam ja to dobro razumio da su prespori?gringo73 je napisao/la:Hamilton, Button, Webber and Alguersuari under investigation for "failing to slow" for yellow flags... - BBC upravo objavio. (i da budu kažnjeni sa 20 sekundi, poredak bi ostao isti)

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja