Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Re: NOVOSTI - Svibanj

Post Postao/la Slash »

Sad sam se još nečeg sjetio šta se Kanade tiče. Mislim da momčadi tamo neće imati dovoljno setova guma. Ako se dobro sjećam tamo su bila po 3 stopa i na Bridgestone-u, što znači da će na Pirelliju bit 5 stopova :O.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Slash je napisao/la:Sad sam se još nečeg sjetio šta se Kanade tiče. Mislim da momčadi tamo neće imati dovoljno setova guma. Ako se dobro sjećam tamo su bila po 3 stopa i na Bridgestone-u, što znači da će na Pirelliju bit 5 stopova :O.
budu vozlili i na kišnima :biggrin:
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

HRT-ov šef Colin Kolles najavio kako će se uputiti službeni protest tj. ne odbacuje takvu mogućnost za vrijeme VN Monaca zbog "ilegalnih" (može i bez navodnika) ispušnih sustava koje koriste najjače momčadi...COLIN KOLLES
...ne bi me posebno začudilo da se zbog "interesantnijeg" prvenstva i prije najavljenog sastanka nešto zakuha po tom pitanju..
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Koji qurac se oni imaju bunit? da vodećima zabrane taj ispušni sustav bili bi i dalje brži od njih, možda bi stigli vodeće kad bi se vodećima zabranilo da imaju na bolidu stražnje krilo :biggrin: bilo bi im bolje da se zaključaju u tvornicu i neizlaze iz nje dok nepoprave svoj bolid
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Kenny je napisao/la:Koji qurac se oni imaju bunit? da vodećima zabrane taj ispušni sustav bili bi i dalje brži od njih, možda bi stigli vodeće kad bi se vodećima zabranilo da imaju na bolidu stražnje krilo :biggrin: bilo bi im bolje da se zaključaju u tvornicu i neizlaze iz nje dok nepoprave svoj bolid
gle njima je "plaćeno" da se bune (možda ferari ili mercedes stoje iza njh)
velike momčadi se ne žele spusiti na taj nivo jer bi pokazale očaj i nemoć, no ako buni HRT onda je to drugačije
najprije se buni HRT, pa će im se pridružiti lotus, pa onda renault, i onda na kraju će sa težinom utjecaja doći teškaši da FIA.u prisile na promjene
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

FIA to introduce ‘three strikes’ grid penalties
The FIA is set to introduce a ‘three strikes’ rule by the British GP to ensure that reprimands for drivers are no longer meaningless, this blog can reveal.

Last weekend in Spain Lewis Hamilton, Jenson Button and Mark Webber all escaped with reprimands for going too quickly under yellows at the scene of Heikki Kovalainen’s accident.

When such penalties are handed out rivals often complain that they have no value, and thus are of little deterrent to those involved.

Now if a driver gets three reprimands in a season he will be handed a five-place grid penalty.

At least two of the offences must involve driving, as in theory reprimands can also be handed out for being late for the official drivers’ briefing or FIA press conference. Unusually, Paul di Resta received one for missing a weight check in Turkey.

The new system has been discussed by the FIA’s Sporting Working Group and now has to be passed by the F1 Commission and then signed off by the World Motor Sport Council, which is expected to be a formality.

If it is approved, it will be in operation from Silverstone onwards. In the interests of fairness previous reprimands earned this season will be forgotten, and everyone will start from zero.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

F1NAC je napisao/la:FIA to introduce ‘three strikes’ grid penalties
The FIA is set to introduce a ‘three strikes’ rule by the British GP to ensure that reprimands for drivers are no longer meaningless, this blog can reveal.

Last weekend in Spain Lewis Hamilton, Jenson Button and Mark Webber all escaped with reprimands for going too quickly under yellows at the scene of Heikki Kovalainen’s accident.

When such penalties are handed out rivals often complain that they have no value, and thus are of little deterrent to those involved.

Now if a driver gets three reprimands in a season he will be handed a five-place grid penalty.

At least two of the offences must involve driving, as in theory reprimands can also be handed out for being late for the official drivers’ briefing or FIA press conference. Unusually, Paul di Resta received one for missing a weight check in Turkey.

The new system has been discussed by the FIA’s Sporting Working Group and now has to be passed by the F1 Commission and then signed off by the World Motor Sport Council, which is expected to be a formality.

If it is approved, it will be in operation from Silverstone onwards. In the interests of fairness previous reprimands earned this season will be forgotten, and everyone will start from zero.

kao nekada. tri kornera - penal :biggrin:
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

darky je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Koji qurac se oni imaju bunit? da vodećima zabrane taj ispušni sustav bili bi i dalje brži od njih, možda bi stigli vodeće kad bi se vodećima zabranilo da imaju na bolidu stražnje krilo :biggrin: bilo bi im bolje da se zaključaju u tvornicu i neizlaze iz nje dok nepoprave svoj bolid
gle njima je "plaćeno" da se bune (možda ferari ili mercedes stoje iza njh)
velike momčadi se ne žele spusiti na taj nivo jer bi pokazale očaj i nemoć, no ako buni HRT onda je to drugačije
najprije se buni HRT, pa će im se pridružiti lotus, pa onda renault, i onda na kraju će sa težinom utjecaja doći teškaši da FIA.u prisile na promjene
tako šta bi bilo bezveze, buniloi su se jači i prije. Prije će bit da se boje daneće moć upast na trku
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

darky je napisao/la: gle njima je "plaćeno" da se bune (možda ferari ili mercedes stoje iza njh)
ja bi prije rekao da se bune jer nemaju para za upustit se u razvoj primjerice 'hobotnica' ispuha i sličnih novotarija. Zašto se ne bune protiv KERS-a? Jer sve radi fino donosi skoro sekundu po krugu... e sad famozna hobotnica je prilično komplicirana i nepoznata novotarija, onaj tko je najbolje napravi dobit će još skoro sekundu po krugu. Normalno da ovi najveći se neće bunit jer su utukli pare u razvoj tog updatea i čekaju napredak. Čak i ako ne dođu rezultati progutat će i neće priznat pred javnosti da su utukli pare u 'neučinkovitu glupost'. Isto što se McLaren bunio protiv flexi krila na RB-u, ne da nisu imali spremne pare za krilo već ga nisu znali napravit i vjerojatno još neznaju drugu sezonu zaredom. Vjerojatno su pokušavali i utukli (možda milione) para al nema rezultata pa ti ostaje samo bunit se.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Ferrari prisluškivao RedBull?

zadnji put se to dogodilo 2006. kad je Alonso vozio za Renault. SLučajnost ? :doubt:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Slučajnost? Vjerojatno da da. Teško je zamisliti da bi bilo do vozača... Pitanje je samo da li je to zabranjeno i kakve su sankcije. Iako, da sam u red bull-u, ne bi me to previše zabrinjavalo.
Samo neka se trkaju.
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

Slučajnost? Vjerojatno da ne.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Domi je napisao/la:Ferrari prisluškivao RedBull?

zadnji put se to dogodilo 2006. kad je Alonso vozio za Renault. SLučajnost ? :doubt:
pa kaj su oni očekivali da druge momčadi ne prate kao oni rade i samo molim te nek kažu da oni ne špijuniraju ferari i Mcl i mercedes

špijuniranje radijskih frekvencija nije glavno špijuniranje, sigurno na zidu imaju specijalne kamere koje prate boxove konkurencije (današnje špijunske kamere vrlo su male i lako se maskiraju.)
osim toga tko im je kriv ako dozvole da im se kradu povjerljive informacije
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Pa zar od ove godine nije sva komunikacija javna?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma ovaj helmut marko samo ceka da raspali po jačim momčadima i da ih pljuje dok su iza RB. Jos par godina i RB se vraca u sredinu di mu je misto .
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

vjerujem da i oni prisluškuju druge, a to da 2 vozača ulaze zajedno u boks je bilo sasvim normalno u dok su se borili Hakkinen i Schumacher
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:Slučajnost? Vjerojatno da ne.
Ma kakva slučajnost sve je to Alonso organizirao,kao i Singapur....čak se šuška da je on glavni planer napada naWTC a ne Osama Bin Laden kako se do sada mislilo
...put u raj nije posut ružama...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Šok i nevjerica: Nepoznati drznik predsjedniku di Montezemolu dao dislike na Youtubeu!

Nemam pojma al taj F1 Racing ocito nema pametnijeg posla nego piše gluposti . Imam filing kao da klinci pišu postove . :roll: #-o
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

lol, davno sam presto posjećivat taj sajt zbog gluposti, još uvjek mu izgleda sve počinje ovako: Uvijek elegantni Ferrarijev predsjednik. Zanima me jel i elegantan dok sere.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:lol, davno sam presto posjećivat taj sajt zbog gluposti, još uvjek mu izgleda sve počinje ovako: Uvijek elegantni Ferrarijev predsjednik. Zanima me jel i elegantan dok sere.
ma i ja neposjecujem to više , nego naletih na jednom forumu i ono jednostavno se nasmijes i govoris kak failaju oni ..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

F1NAC je napisao/la:
Kenny je napisao/la:lol, davno sam presto posjećivat taj sajt zbog gluposti, još uvjek mu izgleda sve počinje ovako: Uvijek elegantni Ferrarijev predsjednik. Zanima me jel i elegantan dok sere.
ma i ja neposjecujem to više , nego naletih na jednom forumu i ono jednostavno se nasmijes i govoris kak failaju oni ..
Ja im volim zato spuštat, imam već par gafova s njima xD.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

I trebaju gamad jedna, pravilo je preglupo. Ubiti bilo kakvi popravci ili zamjene trebale bi biti ukinute. Samo hladnjaci i grijači guma i to je to. Hamiltonu su novi bolid sklepali u tih deset minuta #-o
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ma lako za hamiltonov bolid, vetelu je darovana pobjeda
Zaključano