Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sennacher
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vettel
Re: Sebastian Vettel
5 utrka - 4 pobjede i 1 drugo mjesto!
Stvarno taj mali nema pojma!
Sve pomalo podsjeća na starog Enza koji nikad nije previše cijenio vozače - oni kod njega nisu pobjeđivali zato što su dobri nego zato što su vozili Ferrari.
Sve pomalo podsjeća na starog Enza koji nikad nije previše cijenio vozače - oni kod njega nisu pobjeđivali zato što su dobri nego zato što su vozili Ferrari.
-
- Navijam za: Nikoga
sennacher je napisao/la:5 utrka - 4 pobjede i 1 drugo mjesto!
Da nije bilo varke Hamiltona u Kini bilo bi pet od pet.Složio bi se ovaj put s legendom, iako su tada do izražaja dolazile vozačke sposobnosti,manje bolid.Da ne vozi Red Bull bi bio negdje u sredini poretka,ali takva je današnja formula 1.Imaš li vrhunski auto imaš i vrhunske rezultate.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Da, ali isti auto vozi i Webber pa nisu podijeli pobjede... Mali je dobar, i glupo je sad tu tražiti opravdanja. Pogotovo je nezgodan kad ima čistu stazu (a to ne dolazi izvlačnjem brojeva iz šešira) ispred sebe, tad kontrolira sve od početka do kraja. Ove godine nema pogrešaka (zasad) i ako itko osvoji prvenstvo osim njega, to će biti pothvat.The Best je napisao/la:sennacher je napisao/la:5 utrka - 4 pobjede i 1 drugo mjesto!
Da nije bilo varke Hamiltona u Kini bilo bi pet od pet.Složio bi se ovaj put s legendom, iako su tada do izražaja dolazile vozačke sposobnosti,manje bolid.Da ne vozi Red Bull bi bio negdje u sredini poretka,ali takva je današnja formula 1.Imaš li vrhunski auto imaš i vrhunske rezultate.

-
- Navijam za: Nikoga
Već sam napisao da Webber za mene nije klasa niti referenca Vettelu.Prošle godine se još kako tako nosio s Vettelom,ali ove godine(možda griješim) još više ekipa favorizira Vettela.Kad se u utrci treba ispitivati KERS isprobava ga Webber,dok Seb vozi bez njega.gringo73 je napisao/la:[
Da, ali isti auto vozi i Webber pa nisu podijeli pobjede... Mali je dobar, i glupo je sad tu tražiti opravdanja. Pogotovo je nezgodan kad ima čistu stazu (a to ne dolazi izvlačnjem brojeva iz šešira) ispred sebe, tad kontrolira sve od početka do kraja. Ove godine nema pogrešaka (zasad) i ako itko osvoji prvenstvo osim njega, to će biti pothvat.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Treba još dodat da je svakog vozača koji je s njim vozio pobjedio do sadgringo73 je napisao/la: Da, ali isti auto vozi i Webber pa nisu podijeli pobjede... Mali je dobar, i glupo je sad tu tražiti opravdanja. Pogotovo je nezgodan kad ima čistu stazu (a to ne dolazi izvlačnjem brojeva iz šešira) ispred sebe, tad kontrolira sve od početka do kraja. Ove godine nema pogrešaka (zasad) i ako itko osvoji prvenstvo osim njega, to će biti pothvat.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
nakon loših slobodnih treninga, mali je pokazao tko je trenutno najbolji vozač u kvalifikacijama.nema ga nigdje do q3 i onda bljesne, složi najbolje sektore i skoro pola sekunde ispred drugoplasiranog.sve više podcjenjivanja i priče da je to zbog auta,kako mu hamilton u lošijem autu bez problema parira,a dečko šuti,vozi i razvaljuje konkurenciju
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
ne mogu ga podnjet, al moram priznat da zna vozit
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
-
- Veteran
i meni bas ide na jetru a narocito sa onom na kraju utrke:"Thats what Im talking about!" e tu ga ne mogu smisliti,al da vozi zna,e sad dal je to zbog auta ili zbog njega-neznam,al volio bi ga vidjeti u ovogodisnjem Ferrariju pa da vidim sta bi tad uradio 

Alonsista hasta la muerte..
- darky
- Profesionalni vozač
ma znaš ono, kad te krene sreća, onda te ide.
recimo ferari je sa masom išao štopati hamiltona, umjesto da su masu podmetnuli vetelu
također vetel je imao ludu sreću da uvijek naleti na auto ispred sebe u ravnici a ne na zavoju
i kad uspiješ imati čistu stazu, onda možeš i odvesti super krug (a on je dokazao da zna voziti kvalifikacijske krugove)
recimo ferari je sa masom išao štopati hamiltona, umjesto da su masu podmetnuli vetelu
također vetel je imao ludu sreću da uvijek naleti na auto ispred sebe u ravnici a ne na zavoju
i kad uspiješ imati čistu stazu, onda možeš i odvesti super krug (a on je dokazao da zna voziti kvalifikacijske krugove)
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Da stavis Hamiltona/Alonsa sa Vettelom recimo u HRT ili Lotus vjeruj te mi da bi Vettel bil losiji od njih dvojice. Lako se on kurči (oprostite na izrazu) kad imaju superiorniji bolid od svih i svaki jebeni put strata s P1 ili P2. Al kaj je tuje.
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
pa i ja mislim da bi bio losiji od Hame i Alonsa al valjda cemo nekad i to vidjet pa cemo tad i znati 

Alonsista hasta la muerte..
-
- Profesionalni vozač
I Massa je znao pobjedjivati kad starta 1. Vise puta. To nije kvalitet vozaca.
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
O da, kad Alonso loše završi onda je to zato jer taj dan nije moglo bolje jer on uvijek vozi savršeno. Kad Hamilton loše vozi nije imao sreće. Kad Vettel loše vozi onda je to zato kaj je papak i zelen, a kad pobjeđuje to je zato jer ima najbolji bolid.
Lošiji je on i od Webbera koji isto nema sreće, a i ekipa mu ne da. Još se nikad nije čulo iz boksa "Sebastian je brži od tebe" (što bi tek bilo da jest), kad se napadnu i razbiju onda ih se ismijava, McLarenovcima se divi, a Ferrarija se opravdava kao normalni dio taktike da se broj 2 redovito miče.
Ovakvo licitiranje nema stvarno smisla, mali šuti i vozi, a njegova vožnja najviše govori.
Ponavljam (iz jedne druge teme): rekli su mu "vidjet ćemo što znaš u Monacu!", ali zasada opet sve po starom. Šta još treba učiniti (osim danas pobijediti, ali ni to neće pomoći) da se prestane kenjat po njemu. Svatko nekog voli ili ne voli, svatko ima svoje želje, ali barem djelomična objektivnost je moguća.
Lošiji je on i od Webbera koji isto nema sreće, a i ekipa mu ne da. Još se nikad nije čulo iz boksa "Sebastian je brži od tebe" (što bi tek bilo da jest), kad se napadnu i razbiju onda ih se ismijava, McLarenovcima se divi, a Ferrarija se opravdava kao normalni dio taktike da se broj 2 redovito miče.
Ovakvo licitiranje nema stvarno smisla, mali šuti i vozi, a njegova vožnja najviše govori.
Ponavljam (iz jedne druge teme): rekli su mu "vidjet ćemo što znaš u Monacu!", ali zasada opet sve po starom. Šta još treba učiniti (osim danas pobijediti, ali ni to neće pomoći) da se prestane kenjat po njemu. Svatko nekog voli ili ne voli, svatko ima svoje želje, ali barem djelomična objektivnost je moguća.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
svaka čast na postu, slažem se 100 % sa svime rečenim jer i mene u zadnje vrijeme jako smeta ovo bezrazložno pljuvanje po momku iako nisam njegov navijačsennacher je napisao/la:O da, kad Alonso loše završi onda je to zato jer taj dan nije moglo bolje jer on uvijek vozi savršeno. Kad Hamilton loše vozi nije imao sreće. Kad Vettel loše vozi onda je to zato kaj je papak i zelen, a kad pobjeđuje to je zato jer ima najbolji bolid.

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
Za Vettela priča ovako nekako ide. Za prave znalce F1 on se već prošle godine (ako i ne predporešle, ili čak u torro rosu) dokazao kao top klasa.
Ove godine se njih troje baš izdvajaju. Vettel, Hami i Alonso.
Ali da bi Vettel im ao toliko funova, ove godine treba skinut još jedan naslo, onda se 2012. treba vrhunski boriti u nekonkurentnom bolidu, a onda će ga 2013. slaviti i veličati koliko je i zaslužio. Tako to nekako i ide u F1.
Ove godine se njih troje baš izdvajaju. Vettel, Hami i Alonso.
Ali da bi Vettel im ao toliko funova, ove godine treba skinut još jedan naslo, onda se 2012. treba vrhunski boriti u nekonkurentnom bolidu, a onda će ga 2013. slaviti i veličati koliko je i zaslužio. Tako to nekako i ide u F1.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
fantastično odvožena utrka.sjebali mu prvi pit stop,safety car mu nije išao na ruku nikako,crvena zastava možda malo jest,ali diskutabilno,moje mišljenje je da bi svejedno pobjedio i da nije bilo crvene zastave.u svakom slučaju fenomenalna utrka,svaka čast!
- kowalski
- Rezervni vozač
Sretno i spretno.
Svaka čast, zaslužena pobjeda.
Svaka čast, zaslužena pobjeda.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Odlično odvozio, ali kao da mu to nije dovoljno nego još ima i sreće cijeli ovaj vikend za popiz....

- vidc
- Veteran
kakve sreće?K1M1 je napisao/la:Odlično odvozio, ali kao da mu to nije dovoljno nego još ima i sreće cijeli ovaj vikend za popiz....
-
- Navijam za: Felipe Massa
Pitanje za znalce,dali je ikad i jedan f1 vozač bio šampion,a da nije imao auto za top 3???NI jedan,niti je to moguce...
Pametnom dosta...I da toliko osporavani Massa ima u rukama ovakav Red Bull,ne sumnjam da bio bio prvi iz utrke u utrku,pa
cak i Perez ili Maldonado...
Pametnom dosta...I da toliko osporavani Massa ima u rukama ovakav Red Bull,ne sumnjam da bio bio prvi iz utrke u utrku,pa
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Srečković. Ali dobro je danas ovizio na starim gumama. Opet su nadmudrili McLarenov boks.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
Teško bi Massa pored Webbera mogaoDjekson je napisao/la:Pitanje za znalce,dali je ikad i jedan f1 vozač bio šampion,a da nije imao auto za top 3???NI jedan,niti je to moguce...
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
na kvalama lewis popusi, i kad je bio na katastrofalno starim gumama i imao superbrzog alonsa i buttona iza sebe se prekine utrka s cime je stekao pravo da stavi nove gume i pobjedi....vidc je napisao/la:kakve sreće?K1M1 je napisao/la:Odlično odvozio, ali kao da mu to nije dovoljno nego još ima i sreće cijeli ovaj vikend za popiz....
McLaren u <3
- kowalski
- Rezervni vozač
Tip ima najbolji hardware, ali ga i koristi na najbolji mogući način.
A sreća prati hrabre. 5 pobjeda i jedno drugo mjesto je velika stvar,
čak i kad imate najbolji auto.
A sreća prati hrabre. 5 pobjeda i jedno drugo mjesto je velika stvar,
čak i kad imate najbolji auto.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/