Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Schumy.d je napisao/la: Znači tebe netko izbaci iz utrke i onda ti taj isti kaže da si smiješan i glup. To je pravo mišljenje?
Šta bi onda tek ostali trebali reć za Lewisa nakon recimo Brazila 2007. ;)
prvenstveno on je ogorčen na sudačke odluke a Massu i Maldonada je počastio usput. Iz njegovog kuta gledanja on sigurno nije vidio da je Massi oštetio bolid i zašto je Massa produžio u ogradu. Naravno kad ga tim smiri i analizira snimke on će otić i ispričat se svima od reda. To je nažalost ta današnja F1 gdje tim priča a vozač izvršava naredbe.
A što se tiče Brazila 07 i svega ostalog ja bi radije volio da pucaju po ostalima nego da gledam 'plastično cvjeće'
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Lewis još jednom pokazao da je beskompromisan trkač kojemu je jedini cilj biti brži od onoga ispred bez obzira na sve. Koliko je to bilo u Monacu "inteligentno"? Pa i nije baš za MENSA-u - no on je takav i neka ostane takav jer je to tip vozača koji polako izumiru a uvijek donose dodatan "začin" u trkama...kazne apsolutno zaslužene a "kolateralne" žrtve - ni prvi ni zadnji put na stazi - većina vozaća je bila u obje uloge...Hamilton kriv jeste i za to je "popio" kaznu a to što je u stvari "profitirao" je stvar kretenizma FIA-e i njihovih "zakonika"...
..."lajanje" nakon utrke - napokon netko!!! Nije bitno što priča gluposti i "sere" - pokazao je emocije u tom trenutku koje su bile takve kakve su bile - nije bilo lažne ljubavi, "uvažavanja" i kvaziprijateljstva.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la: Njega su ulovili u pravom trenutku prije nego se smirio i prije nego mu je tim napunio usta pristojnošću. Iskreno ja ovo cjenim, čut pravo mišljenje vozača. Kad bi svi oni imali muda pa rekli o svakome pojedinačno što misle vjerujem da bi svi mjenjali mišljenje o svakom u roku odmah. To je ono što fali F1 ... svi su oni "frendovi" van staze i glumci al dok se utrkuju tu puca adrenalin i pravi osjećaji te misle drugačije jer su svi neprijatelji. Kad jedan drugom stanu na žulj sve se promjeni. Da je drugačije i da nema osjećaja ovaj sport ne bi ga ni gledao. F1 se puno promjenila isto tako nebi me čudilo da Hamilton za par godina ode iz F1 cirkusa.
Znači tebe netko izbaci iz utrke i onda ti taj isti kaže da si smiješan i glup. To je pravo mišljenje?
Šta bi onda tek ostali trebali reć za Lewisa nakon recimo Brazila 2007. ;)
Isto tako mene zanima Lewisovo misljenje o Buttonu nakon dvoboja u Turskoj, da li bi opet bili happy little family ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
limach
Navijam za: Williams i Nico Rosberg

Post Postao/la limach »

U krajnjem slucaju mislim da je Hamilton bio isfrustiran svojim losim plasmanom u kvalifikacijama,a za to su si sami krivi,pa se odlucio na nekom ispucati,a to su bili Massa i Maldonado,ni krivi ni duzni,a on je pokazao Schumaherov stil voznje,ako nemozes obici onda izguraj sa staze,ocito da mu je smetalo to sto je objektivno slabiji bolid ispred njega pa ako neide ljepo onda u zid.
slika

Adrian Newey vrati se!!!!
Renault4ever
Navijam za: Lotus Renault GP

Post Postao/la Renault4ever »

Hamilton je toliko ufurana osoba da to nije normalno.Hamilton misli da je toliki autoritet da mu se neko mora skloniti kada on krene u svoj ludjacki i nekontrolisani napad.Momak je jednostavno smijesan.
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

elder je napisao/la:Je li se ikad koji Ferrarijev vozac isprical kome kada se je tresnul s njim, je li se Schumaher ispričal villeneuve kad se je namjerno zabil u njega da ga izbaci. Nisam htel ovo povlaciti ali idete mi na jetra vec s tim.
naravno da nije ali nije onda izašao pred novinare i nazvao ga smiješnim i glupim
Renault4ever je napisao/la:Hamilton je toliko ufurana osoba da to nije normalno.Hamilton misli da je toliki autoritet da mu se neko mora skloniti kada on krene u svoj ludjacki i nekontrolisani napad.Momak je jednostavno smijesan.
Zato što je crnac, a to mu je pomoglo sve ove godine kad mu se gledalo kroz prste (ili ga se kažnjavalo kaznama koje to nisu, kao ova druga jučer) jer je Bernie želio crnca na gridu i još kad se pokazalo da je stvarno dobar trebalo ga je podržati - ipak je lova u pitanju. Lik jednostavno puca pod pritiskom i to dolazi na vidjelo i pokazuje u barem jednoj utrci po sezoni
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

ja nevidim razliku između ova dva incidenta:

osim sto je prvi trkaći incident a u drugom je Hamilton kriv
toliko o dosljednosti FIA-e
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kako je prošao Webber u Australiji prošle godine nakon kaj je pogodio Hamiltona?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

Dani je napisao/la:Kako je prošao Webber u Australiji prošle godine nakon kaj je pogodio Hamiltona?
pa to je isto trkaći incident, nema govora o kazni
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Lewis Hamilton - Arnold Schwarzenegger vozača u Monacu :D
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Bara993 je napisao/la:ja nevidim razliku između ova dva incidenta:
http://www.youtube.com/watch?v=Ynp28-jt8J0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=H2BjGoS8ORE" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, ja sam tada rekao da je Webber zaslužio kaznu i stojim kod toga. Isto tako podržavam jučerašnju kaznu za Lewisa. Slične su situacije i moj stav je isti.

Evo mog citata napisanog u temi Singapur 2010:
Schumy.d je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la: Ali realno, nije tu po meni trebalo kazniti nikog. Webber je treba stati da Hamilton prođe? Nije ni mogao stati, branio je poziciju, dakle trebao je još skrenuti u lijevo u zid? Možda je Hamilton mogao malo proširiti ulazak u zavoj?
Ovaj put se ne slažem s tobom :D
Mislim da Webber nije branio poziciju jer je bio svjestan da ju je već izgubio prije ulaska u zavoj. Mogao je on stati, ali nije htio dopustiti da ga prođe glavni mu konkurent. Lewis je išao skroz široko u taj zavoj da i Webber može proći, ali ovaj nije smanjio brzinu i jednostavno je i on prošao skroz na vanjsku stranu zavoja.
Po meni kazna jer je Webber tim potezom jako profitirao i utjecao na konačni rezultat utrke.

Inače, meni je bila zanimljiva utrka.
Ocjena 9/10
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

...
Pa ako ćeš pravo razlike ima jer je jučer hamilton došao sa strane zadnji djelić sekunde na kočenju, a prošle godine su vozili paralelno cijeli prošli zavoj i ravnicu prije tog zavoja a uz to webber je malo zakočio doduše nedovoljno a osim toga prošle godine je postojala mogućnost da hamilton malo prođe široko a maldonado je samo mogao u zid, ono sa MSc-om je više bilo plod sreće i odlične reakcije nego normalan prelazak bez posljedica po Schumacheru
McRambo
Navijam za: McLaren

Post Postao/la McRambo »

Kakav plod sreće kod prelaska Schumachera? To je bila majstorija =D>
A Massa nek se javlja kad postane F1 vozač, ako ikada postane. Da nije Todtov sin njegov manager, nebi on vozio ni za Zastavu GP.
Maldonado već ima šanse da nešto bude od njega, izgleda talentiran.
U svakom slučaju naprijed McLaren & Lewis!!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

McRambo je napisao/la:Kakav plod sreće kod prelaska Schumachera? To je bila majstorija =D>
da čitaš malo s razumijevanjem, shvatio bi da kolega govori ne da je pretjecanje bilo plod sreće već rasplet tog pretjecanja, dakle samo sreća i odlična Schumijeva reakcija spasile su da i ova situacija ne preraste u sudar

Hamilton je po n-ti put dokazao da se njegova pretjecanja u 90 % slučajeva svode na silu i ono više sreće nego pameti.
Kad se sjetim samo Turske 2010. i onog nasilnog pretjecanja Buttona, da nisu kolege i da Button nema soli u glavi i vozačke inteligencije, mogli su proć gore nego RedBull
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kod bilo kojeg pretjecanja ako jedan ne popusti, ili se onaj drugi odluči braniti iako ne može, doći će do sudara. Najbolji je primjer Turska 2010. Vettel-Webber.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Kod bilo kojeg pretjecanja ako jedan ne popusti, ili se onaj drugi odluči braniti iako ne može, doći će do sudara. Najbolji je primjer Turska 2010. Vettel-Webber.
Pa da, i tad je kriv ovaj koji je iza jer je on mogao pustiti. Ovaj ispred ima pravo da se brani jednim manevrom. ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

“Immediately after the race he was very down, and during a post-race TV interview he made a poor joke about his penalties that referenced Ali G. However, I’m pleased to say that he chose to return to the track a little while later to speak to the stewards about the joke. They accepted his explanation.
On je odlučio otići do sudaca. Nije pozvan.

slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

izgura ljude s staze a glumi da su oni njega udarili ma nemam konentara za takvu bahatost , totalni tenkre , sad ću da ga stavim na svoju black listu. Tak kak je on vozio tako ja vozim u f1 2010 ako mi ne oslobodi prolaz za preteči ja ga jednostavno zguram s staze i problem riješen
slika
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

spacedoc je napisao/la:izgura ljude s staze a glumi da su oni njega udarili ma nemam konentara za takvu bahatost , totalni tenkre , sad ću da ga stavim na svoju black listu. Tak kak je on vozio tako ja vozim u f1 2010 ako mi ne oslobodi prolaz za preteči ja ga jednostavno zguram s staze i problem riješen
Baš u stilu vozača za kojeg navijaš :D

Mislim da će se i navijači Hamiltona složiti da je u Monacu ipak malo pretjerao sa agresivnošću.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Toon Army je napisao/la:Lewis još jednom pokazao da je beskompromisan trkač kojemu je jedini cilj biti brži od onoga ispred bez obzira na sve. Koliko je to bilo u Monacu "inteligentno"? Pa i nije baš za MENSA-u - no on je takav i neka ostane takav jer je to tip vozača koji polako izumiru a uvijek donose dodatan "začin" u trkama...kazne apsolutno zaslužene a "kolateralne" žrtve - ni prvi ni zadnji put na stazi - većina vozaća je bila u obje uloge...Hamilton kriv jeste i za to je "popio" kaznu a to što je u stvari "profitirao" je stvar kretenizma FIA-e i njihovih "zakonika"...
..."lajanje" nakon utrke - napokon netko!!! Nije bitno što priča gluposti i "sere" - pokazao je emocije u tom trenutku koje su bile takve kakve su bile - nije bilo lažne ljubavi, "uvažavanja" i kvaziprijateljstva.
To je otprilike to.
Jedino se ne bih složio oko onoga "because I'm black" dijela izjave. A kakve je recimo Piquet Sr. stvari govorio o drugim vozačima ovo Hamiltonovo dođe kao da je nahvalio svoje kolege.
Generalno previše se "kenjka" oko ovoga svega. Jedni ga dižu u nebesa, drugi ga nazivaju notornim debilom. Čovjek se utrkivao sa svojim rivalima, u pojedinim trenucima malo je pretjerao i to je to. Ako kazne druge, nek kazne i njega i gotovo. Show must go on.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

Schumy.d je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=Ynp28-jt8J0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=H2BjGoS8ORE" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, ja sam tada rekao da je Webber zaslužio kaznu i stojim kod toga. Isto tako podržavam jučerašnju kaznu za Lewisa. Slične su situacije i moj stav je isti.

Evo mog citata napisanog u temi Singapur 2010:
Schumy.d je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la: Ali realno, nije tu po meni trebalo kazniti nikog. Webber je treba stati da Hamilton prođe? Nije ni mogao stati, branio je poziciju, dakle trebao je još skrenuti u lijevo u zid? Možda je Hamilton mogao malo proširiti ulazak u zavoj?
Ovaj put se ne slažem s tobom :D
Mislim da Webber nije branio poziciju jer je bio svjestan da ju je već izgubio prije ulaska u zavoj. Mogao je on stati, ali nije htio dopustiti da ga prođe glavni mu konkurent. Lewis je išao skroz široko u taj zavoj da i Webber može proći, ali ovaj nije smanjio brzinu i jednostavno je i on prošao skroz na vanjsku stranu zavoja.
Po meni kazna jer je Webber tim potezom jako profitirao i utjecao na konačni rezultat utrke.

Inače, meni je bila zanimljiva utrka.
Ocjena 9/10
I ja mislim da su oba za kaznu, samo FIA treba biti dosljedna, a pokazali su više puta da nisu.
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

A zasto se porede trkaci incidenti iz 2011 sa onim iz 2010 god, ili cak sa onim od prije 30 godina? Mislim, ako je FIA od ove godine zauzela ostriji stav (druga je prica koliko je to sad opravdano ili ne), cemu onda sva ta poredjenja?
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Hamilton je veliki conflict guy, skoro pa novi James Hunt. :D
Djekson
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Nikakav problem za Hamia,dok neko ne poludi i izbaci ga iz utrke,onda ce se sosonja zapitati...
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Sanel je napisao/la:Mislim da će se i navijači Hamiltona složiti da je u Monacu ipak malo pretjerao sa agresivnošću.
to ti je loš vikend
kad ti stvari krenu naopako onda idu naopako, od kavlifikacija do grešaka u utrci.
ali opet svi vozači su postali mimoze i čudom se čude kaj netko ima uopće drskosti da pokuša preticanje (nažalost to je FIAino maslo)
po meni bi morali još malo smanjti širinu bolida pa bi više mjesta na gridu
Odgovori