Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Heheh, ima milion nacina, ali nijedan legalan ili normalanIgor18 je napisao/la:Izgleda da za RB nema staze koja mu im ne odgovara..
A Vettel ima tajming kad se treba razbit tak da ne znam na koji način se može zaustaviti
Jedino da dobije otkaz haha
Đaba ti i to kad Vettel ode u prva 2 kruga 2 sec..Armanini je napisao/la:
al sutra bi trebala bit luda utrka.. sa tom *urcevom dvostrukom zonom bit ce tesko ostat ispred (barem bi trebalo bit) pa bi mogli konacno vettla vidjet u kakvoj akciji..
Da, potez je bio odličan, zapravo gušt mi je bilo vidjeti to jer formula se inače svodi na vožnju kao po tračnicama.Armanini je napisao/la:hehe i to sto kazes..
ma uvijek se nadje nesto zanimljivo..
ako nis, ludi kobayashi i powerslide cm od zida prvaka
Ma šta reć, još jedna u nizu gluparija fie. Ponovno nakon nekoliko godina uveli to pravilo i onda ga ne provodeF1NAC je napisao/la:koji k.............????? D'Ambrosiu dopusten nastup u trci ? ovo 107 neznaci nis :S
Alonso je poznat kao vozac koji je uvijek vrlo agresivan u prvim krugovima, ponajvise radi toga sto zagrije optimalno gume za razliku od mnogih drugih. Ne vjerujem da ce mu vettel pobjeci mnogo u prva 3 kruga, tj, ne vjerujem da ce mu pobjeci uopste, te ocekujem da ga alonso (a ko zna, mozda i massa) - ako ne na startu - uzme vec u nekom 6-7 krugu najkasnije.GERMAN je napisao/la:Đaba ti i to kad Vettel ode u prva 2 kruga 2 sec..Armanini je napisao/la:
al sutra bi trebala bit luda utrka.. sa tom *urcevom dvostrukom zonom bit ce tesko ostat ispred (barem bi trebalo bit) pa bi mogli konacno vettla vidjet u kakvoj akciji..
Bio je genijalan. Jer ga je vuklo prema zidu, i čistom snagom motora se izvukao da ne dodirne zid. Genijalno. Totalna kontrola.Zweki je napisao/la:Da, potez je bio odličan, zapravo gušt mi je bilo vidjeti to jer formula se inače svodi na vožnju kao po tračnicama.Armanini je napisao/la:hehe i to sto kazes..
ma uvijek se nadje nesto zanimljivo..
ako nis, ludi kobayashi i powerslide cm od zida prvaka
_dreamer_ je napisao/la: Alonso je poznat kao vozac koji je uvijek vrlo agresivan u prvim krugovima, ponajvise radi toga sto zagrije optimalno gume za razliku od mnogih drugih. Ne vjerujem da ce mu vettel pobjeci mnogo u prva 3 kruga, tj, ne vjerujem da ce mu pobjeci uopste, te ocekujem da ga alonso (a ko zna, mozda i massa) - ako ne na startu - uzme vec u nekom 6-7 krugu najkasnije.
D'Ambrosio je dobio dozvolu za nastup iz razloga jer je u kvalama vozio s rezervnom šasijom... Bar je takvo objašnjenjeIgor18 je napisao/la:jeblo ih 107 %
Ak ste ga uveli onda se treba pridržavat... kak je sad d ambrosio dobio dopuštenje, na temelju čega??
nije ušo, nema ga se kaj puštat..
nadam se da bu alonso prešo vettela, da ovaj ne odjuri naprijed.. a i massa bi mogo odradit posel pa nek se vettel malo muči...
Zweki je napisao/la:Pa ja se sve nadam kiši ove sezone i nikako... . Sad ili nikada.
Kod: Označi sve
Showers with risk of a thunderstorm. Wind southeast 20 km/h. High 21. UV index 3 or moderate.