Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Button je baš krenuo iz ničega. Tamo iz jadnog Williamsa sa BMW-ovim motorima. Pa tvornička Honda. Jadnik.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ma daj, kad je imao kakav bolid koji je konkurentan? do brawna nikad..
a ako je ta honda bila neki bolid onda je danas i mercedes raketa..
fali ti malo malo objektivnosti
nije sjeo ko lewis (zasluzeno da se razumijemo) u mcm..
a ako je ta honda bila neki bolid onda je danas i mercedes raketa..
fali ti malo malo objektivnosti

nije sjeo ko lewis (zasluzeno da se razumijemo) u mcm..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ti nisi ni pročitao članak, on je zahvalan McLarenu i ne optuživa nikog za bolid već je zabrinut kad odvozi na nož krug u kvalama i da sve od sebe pa kad pogleda vremena više od pola sekunde za RB-om. E tu je zabrinut (frustriran) što je dao sve a ovi odvoze 1 krug i odmah pole postion. McLaren je jednostavno spor u kvalama i oni moraju već prije kvala razvijat strategiju i čuvat gume za trku. E sad zamisli koliko je vozačima RB-a lakše kad startaju ispred i već vjerojatno u petak znaju da će osvojit pole postion. Oni ne trebaju ništa reskirat, dovoljno je ić na 'provjerenu' strategiju i zadržat prvo mjesto dok drugi ako ih žele prestić moraju imat ili brži bolid ili strategiju puno bolju ili jednostavno imat sreće s safety carom i ko zna kakvim vremenskim prilikama i pizdarijama.ostoja je napisao/la:Pa ovo je žalosno,frustriran je a vozi jedan od najbržih bolida.Šta bi rekao da je morao da krene od ničeg kao Buton što je krenuo ili bilo ko drugi osim njega.Najviše me i pogađaju te njegove izjave protiv McLarena,tj njegove brzine a sve što je do danas postigao ima da zahvali McLarenu.Takva momčad da jednog početnika ubaci i stavi ga odmah za prvog vozača,a kako im on vraća.Izdajnik.Ćale od Lewisa je napisao/la:Coulthard: 'Hamiltona frustrira McLarenov bolid' (autosport.hr)
evo još jednog vozača koji opravdava i razumije stil i vožnju Hamiltona. Svaka čast Coulthard!
U idealnim uvjetima startat s 4. pozicije i ciljat na pobjedu je gotovo nemoguće ako prvi starta normalno i vozi konstantno brze krugove te boks odradi planski i bez greške. Ove godine svi se moraju potrudit iz petnih žila ako žele RedBull pobjedit, što konstruktorski što vozački.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ja ovaj intervju vidim tek sad i nova mi je informacija da zapravo nije bio oštećen ovjes na Lewisovom bolidu nego samo je puknula guma...mogao je on još daleko doći u toj utrci...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0kdiAl5J ... re=related[/youtube]

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
i prednje krilo je bilo potrgano a da nije stao nebi SC izašao van tako da bi imao +1 krug za većinom vjerojatno dok bi došao do boksa i dok bi oni to sredili. Da li bi stigao do bodova uopće je veliki upitnik jer bi morao prvo sve lovit ispred sebe s krugom zaostatka, to bi bilo smješno. Zapravo bi smetao svima.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Uspio bi puno više od toga po mojem mišljenju
.
Jer ubrzo nakon toga se dogodio onaj prekid, a nakon prekida bi bio na zadnjem mjestu ali u priključku (uostalom kao i Button koji je pobjedio...).

Jer ubrzo nakon toga se dogodio onaj prekid, a nakon prekida bi bio na zadnjem mjestu ali u priključku (uostalom kao i Button koji je pobjedio...).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Imao bi krug zaostatka ali HRTove,Virgine i Lotuse bi brzo prošao a onda bi mu već neki SC pomogao...na žalost nikad nećemo saznat šta bi bilo
- Igor18
- Veteran
Nakon tog intervju javili su da je bolid bio oštećen.King iCool je napisao/la:Ja ovaj intervju vidim tek sad i nova mi je informacija da zapravo nije bio oštećen ovjes na Lewisovom bolidu nego samo je puknula guma...mogao je on još daleko doći u toj utrci...![]()
Ovo je izjava ubrzo nakon kaj se vratio u box, dok bolid još nije bio pregledan
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Na jednom forumu sam naletio
2007 canada: win
2008 canada: crash
2010 canada: win
2011 canada: crash
2009 Italy out at 2nd lesmo on last lap
2010 Italy out at first lesmo on first lap....
znaci 2012 Hamilton pobjeđuje
2007 canada: win
2008 canada: crash
2010 canada: win
2011 canada: crash
2009 Italy out at 2nd lesmo on last lap
2010 Italy out at first lesmo on first lap....
znaci 2012 Hamilton pobjeđuje

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
Pa 2004. nije bila baš eko.Igor18 je napisao/la:ona "eko" honda bila je sporija od današnjeg lotusa
BAR-Honda 119
McLaren-Mercedes 69

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nije 2004. bila eko on misli na hondu iz 2007. i 2008. Zbog onih boj kad je bolid izgledao kao naš planrtDani je napisao/la:Pa 2004. nije bila baš eko.Igor18 je napisao/la:ona "eko" honda bila je sporija od današnjeg lotusa
BAR-Honda 119
McLaren-Mercedes 69
- Dani
- Legenda
Ma ja sam mislio da je imao dobar bolid 2004. Nije bio ferrari ali odmah do njega su bili.

- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Da, baš smo imali prilike vidjeti kako "provjerena" strategija RedBulla funkcionira, Monaco npr. kad je sve promašeno ali je sinergija brzine bolida i kvalitete (+ crvena zastava, ali to nikad nećemo saznati) sačuvala prvo mjesto iako je izgledalo da je sve izgubljeno.Ćale od Lewisa je napisao/la: E sad zamisli koliko je vozačima RB-a lakše kad startaju ispred i već vjerojatno u petak znaju da će osvojit pole postion. Oni ne trebaju ništa reskirat, dovoljno je ić na 'provjerenu' strategiju i zadržat prvo mjesto dok drugi ako ih žele prestić moraju imat ili brži bolid ili strategiju puno bolju ili jednostavno imat sreće s safety carom i ko zna kakvim vremenskim prilikama i pizdarijama.
U idealnim uvjetima startat s 4. pozicije i ciljat na pobjedu je gotovo nemoguće ako prvi starta normalno i vozi konstantno brze krugove te boks odradi planski i bez greške. Ove godine svi se moraju potrudit iz petnih žila ako žele RedBull pobjedit, što konstruktorski što vozački.
Osim toga, zadnjih par utrka najbolji start ima Ferrari (zanimljivo, i Renault je prije nekoliko godina bio najjači na startu kad je tamo bio Alonso).
- Slash
- Veteran
Imao sam ukazanje.
Hamilton je prvak 2011.
100% sam siguran. Znam da tako trenutno ne izgleda, ali vidjet ćete!
Hamilton je prvak 2011.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
mora da je bila noćna moraSlash je napisao/la:Imao sam ukazanje.
Hamilton je prvak 2011.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
Kaj, Red Bull će diskvalificirat jer će se dokazat da gorivo miješaju sa energetskim napitkom?Slash je napisao/la:Imao sam ukazanje.
Hamilton je prvak 2011.

- Centurion
- Test vozač
to sam i ja govorio (miješanje energetskog pića)Igor18 je napisao/la:Kaj, Red Bull će diskvalificirat jer će se dokazat da gorivo miješaju sa energetskim napitkom?Slash je napisao/la:Imao sam ukazanje.
Hamilton je prvak 2011.
ma naći će da zapravo oni ne koriste konjske snage već bikovske snage (???)
OT:
iako je lijepo biti tako optimističan, mislim da više nitko ne može dostići Vettela, još koja utrka i na pola sezone smo,
a ako on uspije sad voziti barem da bude na 3. mjestu, Vettelu će biti dovoljno za prvenstvo...
70 bodova... to znači da bi Hamilton trebao biti 1. sljedeće 3 utrke, a vettel biti svaku van bodova... jednostavno teško za zamisliti uopće...
- Schumy.d
- Legenda
Jako teško... ne zato jer je Vettel toliko dobar, već zato jer i Hamilton ima dobru konkurenciju u borbi. Neće njemu biti lako ni pored Webbera, Alonsa i Buttona pobjeđivati samo tako. A o Vettelu da ne govorim.
Čak i da Seb odustane nekoliko utrka, teško da će Hamilton pobijediti u svakoj.
Čak i da Seb odustane nekoliko utrka, teško da će Hamilton pobijediti u svakoj.
- Igor18
- Veteran
Naravno, teoretski još nije ništa gotovo.
Ali gledajući cijelokupnu sezonu, ta teorije bliža je znanstvenoj fantastici nego da bi se zaista mogao dogiditi takav rasplet..
Nažalost po njegove navijaće i zanimljivost prvenstva, Hamilton olako prosipa bodove.
Ali gledajući cijelokupnu sezonu, ta teorije bliža je znanstvenoj fantastici nego da bi se zaista mogao dogiditi takav rasplet..
Nažalost po njegove navijaće i zanimljivost prvenstva, Hamilton olako prosipa bodove.
- Slash
- Veteran
Teorija da će Button sa 6 stopova pobjedit na VN Kanade bila je također bliža znanstvenoj fantastici prije par dana
.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Eh kad bi svaka utrka do kraja bila blesava ko ona u Kanadi onda bi sve bilo moguće. Ali "mirne" suhe utrke teško će bilo ko izbiti Vettelu iz ruka. Čak i Kanadi gdje je dva puta gubio kontrolu nad autom je završio drugi.Slash je napisao/la:Teorija da će Button sa 6 stopova pobjedit na VN Kanade bila je također bliža znanstvenoj fantastici prije par dana.
A i Button je kralj tih ludih utrka tako da nije ništa čudno što je uspio pobjediti.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Schumy.d
- Legenda
Dobro ti uspoređuješ jednu utrku (i to utrku sa čudnim okolnostima) sa cijelim prvenstvom?Slash je napisao/la:Teorija da će Button sa 6 stopova pobjedit na VN Kanade bila je također bliža znanstvenoj fantastici prije par dana.

Pa ne vozi Lewis samo protiv Vettela, pobijedio je u jednoj od 7 utrka, Ferrari se diže u formi...
Ne kažem da nije moguće, ali jako teško. Čak je Button u boljoj poziciji da hvata Vettela.
- Slash
- Veteran
Vidim da opet moram pojašnjavat poantu.Schumy.d je napisao/la: Dobro ti uspoređuješ jednu utrku (i to utrku sa čudnim okolnostima) sa cijelim prvenstvom?

Dakle, poanta je da se u F-1 događaju nevjerojatne i neočekivane stvari, kako u jednoj utrci, tako i u 12 utrka.
Nemam stvarno namjeru ni sa kim se prepirat oko ove gluposti, ja tvrdim da će Hamilton bit prvak, a vi me proglasite idiotom slobodno. Ali, na kraju sezone.