Dobro, pazi šta si rekao.Slash je napisao/la: Nemam stvarno namjeru ni sa kim se prepirat oko ove gluposti, ja tvrdim da će Hamilton bit prvak, a vi me proglasite idiotom slobodno. Ali, na kraju sezone.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Dobro, pazi šta si rekao.Slash je napisao/la: Nemam stvarno namjeru ni sa kim se prepirat oko ove gluposti, ja tvrdim da će Hamilton bit prvak, a vi me proglasite idiotom slobodno. Ali, na kraju sezone.
Tako je schuey prije pocetka 2009. sezone rekao da nece vise gledati F1 ukoliko Button bude prvakSlash je napisao/la: ja tvrdim da će Hamilton bit prvak, a vi me proglasite idiotom slobodno. Ali, na kraju sezone.
ah tako i ja se nadam za AlonsaSlash je napisao/la:ja tvrdim da će Hamilton bit prvak, a vi me proglasite idiotom slobodno. Ali, na kraju sezone.
A to bi moglo bit u Brazilu...The Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
što bi bilo sramotno i krajnje nepošteno ukoliko stvarno red bull izgubi puno na performansama zbog toga. to bi tek uništilo sezonuThe Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
Ma da.vidc je napisao/la:što bi bilo sramotno i krajnje nepošteno ukoliko stvarno red bull izgubi puno na performansama zbog toga. to bi tek uništilo sezonuThe Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
Ma dobro... i to je važno. Ali mislio sam da će im pasti forma. Možda budu izjednačeni u kvalifikacijama sa Ferrarijem i Mclarenom.Schumy.d je napisao/la:A to bi moglo bit u Brazilu...The Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
Izgleda da će izgubiti baš tamo gdje su najjači,u kvalama,a ako više neće početi svaku utrku iz prvog reda stvar bi se mogla zakomplicirati...vettel ima veliku bodovnu prednost ali dvije loše utrke i već će stvari drugačije izgledati.vidc je napisao/la:što bi bilo sramotno i krajnje nepošteno ukoliko stvarno red bull izgubi puno na performansama zbog toga. to bi tek uništilo sezonuThe Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
vjerujem da će izgubiti,samo ja ne mogu vjerovati da je svima normalno mijenjati pravila bez ikakvog opravdanog razloga u sred sezone samo da bi se red bull usporio i sezona učinila zanimljivijom na vettelovu štetu.totalno bezvezeKing iCool je napisao/la:Izgleda da će izgubiti baš tamo gdje su najjači,u kvalama,a ako više neće početi svaku utrku iz prvog reda stvar bi se mogla zakomplicirati...vettel ima veliku bodovnu prednost ali dvije loše utrke i već će stvari drugačije izgledati.vidc je napisao/la:što bi bilo sramotno i krajnje nepošteno ukoliko stvarno red bull izgubi puno na performansama zbog toga. to bi tek uništilo sezonuThe Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
Ja se nadam da je Slash u pravu sa svojom izjavom o ukazivanju i da će Lewis nekim čudom uspjeti napraviti senzaciju.
Nije prvi put. Mijenjali su i pravila radi Ferrarija, ali između sezona. Usred sezone mijenjati pravila po kojima je neko razvijao svoj bolid i iskoristio ih do maksimuma je glupo. Isto ko da Barci u sred sezone suspendiraju Xavija samo da bi i drugi imali šanse. Bezveze.The Greatest je napisao/la:Ah... k'o da je prvi put.
Nije isto, jer su ovo Xavijeve sposobnosti, a ne njegovih super-kopačkiOne and only je napisao/la: Nije prvi put. Mijenjali su i pravila radi Ferrarija, ali između sezona. Usred sezone mijenjati pravila po kojima je neko razvijao svoj bolid i iskoristio ih do maksimuma je glupo. Isto ko da Barci u sred sezone suspendiraju Xavija samo da bi i drugi imali šanse. Bezveze.
Hehehe,pa napravio je on na zadnje dvije utrke pa rekao bih 5-6 senzacija.Kako odmah favorizuješ Lewisa a vidiš da je Buton mnogo bolji vozač.Ovakvih senzacija nam više ne triba.I nevjerujem da su oni brži samo zbog tog difuzora,mada ni naš bolid nije mnogo sporiji tu je tio negdje.A kladim se da Buton ima status kao i Hamilton u ekipi da bi on bio za vratom Vetelu od početka,ako ne i prvi.Bolid nam je dobar,samo imamo loš pristup prema vozačima.Mada vidim da se većina ne slaže samnom,ali ja vjerujem da Buton ima poziciju u McLarenu kao što ima Hamii bio bi tu negdje sa Vetelom,ako ne i prvi.King iCool je napisao/la:Izgleda da će izgubiti baš tamo gdje su najjači,u kvalama,a ako više neće početi svaku utrku iz prvog reda stvar bi se mogla zakomplicirati...vettel ima veliku bodovnu prednost ali dvije loše utrke i već će stvari drugačije izgledati.vidc je napisao/la:što bi bilo sramotno i krajnje nepošteno ukoliko stvarno red bull izgubi puno na performansama zbog toga. to bi tek uništilo sezonuThe Greatest je napisao/la:Ja sam uvjeren da će Red Bull pasti u poretku kad zabrane blown diffuser.
Ja se nadam da je Slash u pravu sa svojom izjavom o ukazivanju i da će Lewis nekim čudom uspjeti napraviti senzaciju.
koliko znam newey se jasno izjasnio da je protiv te zabrane,sumnjam da bi to izjavio a da zna da im ništa ne znači. pod pretpostavkom je da njima najviše pridonosi jer su oni manje-više od početka testiranja imali taj sistem, a ostali se nekako krpaju pa donose na utrke i testiraju na treninzima.koliko vidim već je odlučeno da od silverstona se to više ne smije koristiti u na isti način kao dosad.koji debilizam!mislim,prošle godine je dozvoljen onaj smiješni f duct i nisu ga htjeli zabraniti jer bi mclaren bio dosta lošiji i prvenstvo ne bi bilo onako zanimljivo.a za ukidanje f duct-a je ČAK i postojao objektivan razlog,al eto, ta FIA je obična hrpa debila i to pokazuju iz dana u dan.Slash je napisao/la:Nije isto, jer su ovo Xavijeve sposobnosti, a ne njegovih super-kopačkiOne and only je napisao/la: Nije prvi put. Mijenjali su i pravila radi Ferrarija, ali između sezona. Usred sezone mijenjati pravila po kojima je neko razvijao svoj bolid i iskoristio ih do maksimuma je glupo. Isto ko da Barci u sred sezone suspendiraju Xavija samo da bi i drugi imali šanse. Bezveze..
Ne znam zašto se diže tolika halabuka oko toga. Ako su tolko dobri, onda im ovo ukidanje neće ništa značit...
Osim toga, nijedan tim onda neće smjet koristit istu stvar. Ne znam zašto bi to bio hendikep konkretno za RB?
To što svekolika javnost PRETPOSTAVLJA da će njima najviše odmoć - a sami oni su rekli da im ništa značajno neće promjenit.
Ja navijam za to da im što više odmogne, da ih baci u sredinu poretka, dapače, ali sumnjam da će se takav ili sličan scenarij odigrat.
pa tvoja mržnja spram Lewisa je nenormalna,ostoja je napisao/la:Hehehe,pa napravio je on na zadnje dvije utrke pa rekao bih 5-6 senzacija.Kako odmah favorizuješ Lewisa a vidiš da je Buton mnogo bolji vozač.Ovakvih senzacija nam više ne triba.I nevjerujem da su oni brži samo zbog tog difuzora,mada ni naš bolid nije mnogo sporiji tu je tio negdje.A kladim se da Buton ima status kao i Hamilton u ekipi da bi on bio za vratom Vetelu od početka,ako ne i prvi.Bolid nam je dobar,samo imamo loš pristup prema vozačima.Mada vidim da se većina ne slaže samnom,ali ja vjerujem da Buton ima poziciju u McLarenu kao što ima Hamii bio bi tu negdje sa Vetelom,ako ne i prvi.King iCool je napisao/la:Izgleda da će izgubiti baš tamo gdje su najjači,u kvalama,a ako više neće početi svaku utrku iz prvog reda stvar bi se mogla zakomplicirati...vettel ima veliku bodovnu prednost ali dvije loše utrke i već će stvari drugačije izgledati.vidc je napisao/la: što bi bilo sramotno i krajnje nepošteno ukoliko stvarno red bull izgubi puno na performansama zbog toga. to bi tek uništilo sezonu
Kopačke ne čine igrača dok bolid sasvim suprotno, čini veci dio vozacaSlash je napisao/la: Nije isto, jer su ovo Xavijeve sposobnosti, a ne njegovih super-kopački.
samo RB i Renault imaju takav razvijeni sustav ispuha plinova i jedini ih koriste za više downforcea od početka sezone. Ovo drugo su sve pokusaji imitacijeSlash je napisao/la:Ne znam zašto se diže tolika halabuka oko toga. Ako su tolko dobri, onda im ovo ukidanje neće ništa značit...
Osim toga, nijedan tim onda neće smjet koristit istu stvar. Ne znam zašto bi to bio hendikep konkretno za RB?
To što svekolika javnost PRETPOSTAVLJA da će njima najviše odmoć - a sami oni su rekli da im ništa značajno neće promjenit.
When asked by AUTOSPORT about if the team had concerns about the impact of the ban from Silverstone, Red Bull Racing team principal Christian Horner said: "There are two issues. One is the impact of it, which I doubt will probably affect us any more or any less than any other team.''vidc je napisao/la: koliko znam newey se jasno izjasnio da je protiv te zabrane,sumnjam da bi to izjavio a da zna da im ništa ne znači. pod pretpostavkom je da njima najviše pridonosi jer su oni manje-više od početka testiranja imali taj sistem, a ostali se nekako krpaju pa donose na utrke i testiraju na treninzima.koliko vidim već je odlučeno da od silverstona se to više ne smije koristiti u na isti način kao dosad.koji debilizam!mislim,prošle godine je dozvoljen onaj smiješni f duct i nisu ga htjeli zabraniti jer bi mclaren bio dosta lošiji i prvenstvo ne bi bilo onako zanimljivo.a za ukidanje f duct-a je ČAK i postojao objektivan razlog,al eto, ta FIA je obična hrpa debila i to pokazuju iz dana u dan.
ja se nadam da se ništa neće promijeniti jer bi bilo smiješno i nepravedno,čak štaviše,volio bih da vettel osvoji naslov 5-6 utrka prije kraja,iz inata FIA-i
U tome i je poanta, da Xavi ima super-kopačke, njih treba zabranit, a ne njegaDero je napisao/la:
Kopačke ne čine igrača dok bolid sasvim suprotno, čini veci dio vozaca
Varaš se. Mass dumper sistem kod Renaulta 2006. Zabranili su ga negdje na pola sezone da Renault i Alonso ne bi više bili toliko dominantni. Baš u vrijeme kada je Schumacherov Ferrari odjednom pojurio 1 sekundu brže nego u prvoj polovici sezone.One and only je napisao/la:Nije prvi put. Mijenjali su i pravila radi Ferrarija, ali između sezona. Usred sezone mijenjati pravila po kojima je neko razvijao svoj bolid i iskoristio ih do maksimuma je glupo. Isto ko da Barci u sred sezone suspendiraju Xavija samo da bi i drugi imali šanse. Bezveze.The Greatest je napisao/la:Ah... k'o da je prvi put.
A ti prvi ne bi bio protiv toga da je u pitanju Mclaren!?Slash je napisao/la:Nije isto, jer su ovo Xavijeve sposobnosti, a ne njegovih super-kopačkiOne and only je napisao/la: Nije prvi put. Mijenjali su i pravila radi Ferrarija, ali između sezona. Usred sezone mijenjati pravila po kojima je neko razvijao svoj bolid i iskoristio ih do maksimuma je glupo. Isto ko da Barci u sred sezone suspendiraju Xavija samo da bi i drugi imali šanse. Bezveze..
Ne znam zašto se diže tolika halabuka oko toga. Ako su tolko dobri, onda im ovo ukidanje neće ništa značit...
Ja navijam za to da im što više odmogne, da ih baci u sredinu poretka, dapače, ali sumnjam da će se takav ili sličan scenarij odigrat.
Bez brige bio je Mac isto na udaru 98., zabranili su im onu famoznu zadnju kočnicu tako nešto. I od tada je Ferrari ulovio McLaren. Dotada su imali 1 sekundu brži bolid. Pa onda onaj berilijski motor. Ma ne znam ekipu kojoj nešto nije zabranjeno.Chuck Norris je napisao/la: A ti prvi ne bi bio protiv toga da je u pitanju Mclaren!?
Apsolutna glupost mjenjati pravila usred sezone.Potpuno neregularna odluka