ma da al je napisao da je apsolutna buttonova krivica pa mi je cudnoIgor18 je napisao/la:vjerovatno je mislio na situaciju s hamiltonom

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ma da al je napisao da je apsolutna buttonova krivica pa mi je cudnoIgor18 je napisao/la:vjerovatno je mislio na situaciju s hamiltonom
Onda se sa lojzekom sigurno nije borio jer je ovaj došao u f1 kad je msc otišao. Mislim da je riječ o VN Francuske. 2004. kad su se alo i msc borili a msc je imao 4 planirana zaustavljanja da bi prošao alonsa.7Times je napisao/la:Ono kad se borio sa Lojzekom. 4 pita.
marcus je napisao/la: A što je sa Vettelovim naglim i opasnim kočenjem kolone i zatim ubrzavanjem njemu po volji?!
prvi SC (osim onog na startu) je izašao nakon sudara hamiltona i buttona.tada button odlazi u boks i vjerojatno nakon izlaska iz boksa je prebrzo vozio da stigne kolonu.u međuvremenu su hamilton i button bili pod istragom zbog svoje situacije.marcus je napisao/la:Ja se zaista ispričavam...možda moje izražavanje na hrvatskom te citiranje na engleskom jeziku nije jasno, ali....ponavljam - Button nije dobio kaznu za brzu vožnju boksu (pit lane speeding) nego za nekakvu prebrzu vožnju pod sigurnosnim automobilom, a budući je u istoj obavijesti i zbog istog prekršaja bio spomenut i Lewis jasno je kako se tu radi o prvom safety caru.
Budući me ta situacija "muči" od nedjelje, a nitko nigdje nije to spominjao (zaista nebitna stvar nakon svega što se događalo na utrci) mislio sam kako će ekipa na forumu dati konstruktivan odgovor.
Pretpostavljam da je razlog slijedeci:marcus je napisao/la:Ja se zaista ispričavam...možda moje izražavanje na hrvatskom te citiranje na engleskom jeziku nije jasno, ali....ponavljam - Button nije dobio kaznu za brzu vožnju boksu (pit lane speeding) nego za nekakvu prebrzu vožnju pod sigurnosnim automobilom, a budući je u istoj obavijesti i zbog istog prekršaja bio spomenut i Lewis jasno je kako se tu radi o prvom safety caru.
Budući me ta situacija "muči" od nedjelje, a nitko nigdje nije to spominjao (zaista nebitna stvar nakon svega što se događalo na utrci) mislio sam kako će ekipa na forumu dati konstruktivan odgovor.
hamilton je vozio samo 7 krugova utrke,od toga prva 4 iza SC-a. vremena krugova koje je on vozio iza SC-a nisu ništa brža od vremena koja su vozili recimo Rosberg i Schumacher,neki su vozili i sekundu-dvije sekunde brži,neki sekundu-dvije sporiji krug pa nisu bili pod istragom jer su to vremena vožena iza SC-a ,u koloni.da bi hamilton bio pod istragom zbog toga,morao je preteći nekoga.u tom slučaju bi bio pod istragom zbog preticanja za vrijeme SC-a,dakle ili neka greška u sustavu ili su ovi iz FIA-e poludilimarcus je napisao/la:@ vidc - recimo kako je moguće da je službeni komentator F1 Live Timinga pogriješio....ali kako onda na nekoliko web stranica nalazim opise poput ovoga: The second investigations was for Hamilton and Button speeding under the safety car. Button later received a drive through penalty for this. Zaista si neki ljudi na ovom forumu uzimaju za pravo kako znaju više od službenog osoblja F1 koje se nalazi uz stazu.
@ James Hunt - drago mi je što ste citirali ista pravila koja sam citirao u svojem prvom pitanju danas. To nam nažalost ne pomaže. Htio sam na forumu povesti konstruktivnu raspravu oko toga zašto se i kako to moglo u tim uvjetima dogoditi.
da,očito je bio pod istragom i on.James Hunt je napisao/la:Button je kaznjen prilikom drugog SC-perioda (znaci nakon sudara Button-Hamilton), a sto se Hamiltona tice, ovo mi je prvi glas da je bio pod istragom iz istovjetnog razloga.
Mislim da je to svima odmah bilo jasno osim JergovićuF1NAC je napisao/la:pogledajte samo koliko je button završio od apexa dalje , Alonso mu je pustio mjesta dovoljno.
Čak ne nužno drugi vozač.Toon je napisao/la:...za sada vrlo malo vjerojatno...a kao što armanini veli vjerojatno najbolji drugi vozač u svim jakim ekipama...mislim da su ovo čista nagađanja ili puštanje probnih balona, pa da se vidi kako se diše...
...on je prije svega jedan konstantan vozač koji će vrlo rijetko napraviti neku veliku glupost...to mu je recimo pomoglo da je sada trenutno ispred svog momčadskog no sumnjam da će izdržati do kraja (naročito ako se i momčadskom nešto poklopi)...bilo koju momčad od recimo eminentnijih pogledaš (mercedes, mcl, ferrari, rb, reno) - Button bi u svakoj od njih mogao biti "samo" drugi vozač onako gledajući koeficijente...Schumy.d je napisao/la: Čak ne nužno drugi vozač.
Ove sezone po meni vozi bolje od Lewisa.