Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Domaći nogomet
Ma mislim da nije to toliko zbog jeftinih ulaznica koliko mislim da su ljudi željni vidjeti kako izgleda novi Maksimir i nova Dinamova momčad. Sve je spremno da se uđe u LP ove godine (iako ja u to jako sumnjam, ponajviše zbog nestručnog trenera), ali tko zna, neka ovo uređenje Maksimira bude prekretnica u Dinamovom postu od LP.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Evo fotografije...

EDIT.

EDIT.
Carlsberg novi sponzor Hajduka, ali neće na prsa
Carlsberg bi se od srijede trebao naći na popisu sponzora Hajduka, dansko pivo iz koprivničkih pogona, o pregovorima s tom firmom, brandom iz pivovare iz Koprivnice već smo pisali, ali je potrajalo neko vrijeme dok se ugovor nije finiširao.
U Hajduku novog sponzora predstavljaju u podne u srijedu, međutim izvjesno je da to nije sponzor za centralno mjesto na dresu, na prsima, nego će se prikačiti na popis na kojemu su dosad već i Splitska banka, Croatia osiguranje, Euro Daus...
Teško je ulaziti u financijske špekulacije koliko je ugovor težak u ovim recesijskim vremenima, svaki ugovor je gotovo podvig. Računa se da će Carlsberg tražiti svoje pravo da se toči uokolo stadiona i poremeti konstelaciju snaga oštre pivovarske konkurencije.

- Armanini
- Svjetski prvak
bit cu oprezan, al gledao sam slike i meni izgleda u najmanju ruku smijesno..
ode hnl sa hrta..
http://www.index.hr/sport/clanak/nakon- ... 59854.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
ode hnl sa hrta..
http://www.index.hr/sport/clanak/nakon- ... 59854.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Schumy.d
- Legenda
Ova plava trava još nije izravnata, mislim da neće biti tako šareno plava kad se poravna, tj. povalja.Armanini je napisao/la:bit cu oprezan, al gledao sam slike i meni izgleda u najmanju ruku smijesno..

Meni stadion izgleda odlično.
Travnjak perfektan, ista trava kao na Santiago Bernabeuu
- Armanini
- Svjetski prvak
da, pretpostavljam, zato kazem da sam oprezan jer je sad malo tesko dobit pravi dojam.. iako sumnjam da ce mi se promjenit 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Jel ovo stadion ili cirkus ? mislim ova plava trava ?? wtfScuderia je napisao/la:Evo fotografije...
[ http://www.index.hr/images2/maksimir_di ... inamo.jpeg] ]

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
U svakom slučaju ljepše od one atletske staze. Kad se izvalja i bude u istoj boji, bit će to odlično.F1NAC je napisao/la: Jel ovo stadion ili cirkus ? mislim ova plava trava ?? wtf
- F1NAC
- Moderator
mogli su bazen napravit oko travnjaka .. imalo bi vise smisla

- Schumy.d
- Legenda
Ljudi urede stadion napokon koliko-toliko i onda se pišu ovako glupi komentari...F1NAC je napisao/la:mogli su bazen napravit oko travnjaka .. imalo bi vise smisla
Meni je ta plava trava pravo osvježenje i sasvim dobro će to sve skupa izgledati. U usporedbi sa starim Maksimirom, ovo je kao novi stadion.
- Scuderia
- Moderator
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Ma pusti ljubomorna torcidaSchumy.d je napisao/la:Ljudi urede stadion napokon koliko-toliko i onda se pišu ovako glupi komentari...F1NAC je napisao/la:mogli su bazen napravit oko travnjaka .. imalo bi vise smisla
Meni je ta plava trava pravo osvježenje i sasvim dobro će to sve skupa izgledati. U usporedbi sa starim Maksimirom, ovo je kao novi stadion.

- F1NAC
- Moderator
sorry moram te razocarat ne gledam to sranje od hnla .. rađe cu gledat coravu kokoš kako pokusava nabost zrnoGERMAN je napisao/la:Ma pusti ljubomorna torcidaSchumy.d je napisao/la:Ljudi urede stadion napokon koliko-toliko i onda se pišu ovako glupi komentari...F1NAC je napisao/la:mogli su bazen napravit oko travnjaka .. imalo bi vise smisla

Inače dok sam pratio dok je jos hrvatski nogomet bio koliko toliko normalan za Rijeku

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Scuderia je napisao/la:Jurcic i Badelj
KLIK
malo su previše sigurni u sebe. posljednji put kada su igrali protiv naftaša nisu dobro prošli...
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Tocno to! Od svih stvari na koju mozemo biti ljubomorni najvise je stadionGERMAN je napisao/la:Ma pusti ljubomorna torcidaSchumy.d je napisao/la:Ljudi urede stadion napokon koliko-toliko i onda se pišu ovako glupi komentari...F1NAC je napisao/la:mogli su bazen napravit oko travnjaka .. imalo bi vise smisla

Salu na stranu!
Ovo stvarno izgleda ko preporodeni Maksimir i nadam se da ce sto vise ljudi biti na stadionu jer to Dinamu treba.
@Schumy.d
Nije bas da cijene nisu utjecaje na prodaju karata.Inace,nevjerujem da bi se 20 hiljada ljudi skupilo sa starim cijenama

A od prvenstva ocekujem najvecu dominaciju Dinama nad Hajdukom u povijesti.Nazalost

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Botoksirani retuširani Maksimir,aj da i to vidimo 

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Schumy.d
- Legenda
A čuj, da se skupi i 20 tisuća protiv Neftchija, ja bih bio zadovoljan sa posjetom. Ipak nije neki zvučni protivnik, a 20000 je jako dobra brojka za naš nogomet.Bibi je napisao/la: @Schumy.d
Nije bas da cijene nisu utjecaje na prodaju karata.Inace,nevjerujem da bi se 20 hiljada ljudi skupilo sa starim cijenama![]()
A od prvenstva ocekujem najvecu dominaciju Dinama nad Hajdukom u povijesti.Nazalost
A za ovo drugo, ja baš mislim da će biti kontra. Mislim da Jurčić nije trener za Dinamo i da će biti dobra borba sa Hajdukom ove godine. Da se gledaju samo igrači, onda je Dinamo ispred Hajduka puno, ali trener je najslabija karika ovog Dinama po meni.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Slazem se da Jurčić nije trener za dinamo ali pusti mozda bude sad bolje nek je prvi puta bilo.
Darkness rises when silence dies
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Ja i prika smo prošle godine u trajektu sa Lastova za Split raspravljali o Dinamovim trenerima,i,iako je bio najfriškiji(taman je tad Zajec doša na klupu),Jurčića se nismo ni sitili
,toliko o njemu.

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Bibi
- Kontakt:
Za HNL ce i Jurcic bit dovoljan,a za LP vidit cemo...moci ce se vec nesto zakljucit poslije vecerasnje tekme
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Armanini
- Svjetski prvak
skromna predstava prvo poluvrijeme.. skoro im se obilo u glavu taj kruno pristup, da mpenza ima malo strpljenja mogli su prvi zabit i onda se sve mjenja..
ugl, drugo poluvrijeme ne mislim gledat, i ovo je bilo previse potrosenog vremena, ljuti me katastrofalan prijenos.. tribine krcate, a ama bas ni jednom kroz utakmicu se ne pokazu (osim jednom u snimci akcije), katastrofalno.. a i drago je tlaka vise.. sa svojim uspupkavanjem dinamu, nadam se da ce mu barem dres dat il pustit nek protrci jednom travnjakom..
ugl, drugo poluvrijeme ne mislim gledat, i ovo je bilo previse potrosenog vremena, ljuti me katastrofalan prijenos.. tribine krcate, a ama bas ni jednom kroz utakmicu se ne pokazu (osim jednom u snimci akcije), katastrofalno.. a i drago je tlaka vise.. sa svojim uspupkavanjem dinamu, nadam se da ce mu barem dres dat il pustit nek protrci jednom travnjakom..
- Schumy.d
- Legenda
Šteta da ga nisi pogledao...Armanini je napisao/la: ugl, drugo poluvrijeme ne mislim gledat, i ovo je bilo previse potrosenog vremena, ljuti me katastrofalan prijenos.. tribine krcate, a ama bas ni jednom kroz utakmicu se ne pokazu (osim jednom u snimci akcije), katastrofalno.. a i drago je tlaka vise.. sa svojim uspupkavanjem dinamu, nadam se da ce mu barem dres dat il pustit nek protrci jednom travnjakom..
Inače, čestitke Dinamu, odigrali su onako kako i trebaju odigrati s obzirom na protivnika. Taj Neftchi se opisivao kao težak protivnik željan igre, a u Zagrebu su se samo držali svog bunkera.
Za stadion i tribine

- Bibi
- Kontakt:
Neftchi je bio potpuno ravnopravan u prvom poluvremenu,a i u drugom su imale neke konkretne sanse,ali falilo je zavrsnici.Dinamu je sve ulazilo,njima nije takav je nogomet.Kad se zabi drugi gol i to u prvim sekundama 2.poluvremena onda je sve lakse.Dobro,prva sluzbena utakmica ima vremena za napredak,ali nisam optimist.
Ozbiljnie ekipe ce to znat iskoristit
Cosic totalni retaj od komentatora.I on se pogubio tokom ovim priprema neznam koji je razlog tome...
Ozbiljnie ekipe ce to znat iskoristit

Cosic totalni retaj od komentatora.I on se pogubio tokom ovim priprema neznam koji je razlog tome...

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Neka Jurcic stavi nekog drugoga da izvodi slobodnjake. Badelj dobar, Krstanovic dobar. Leko odlican. Vidi se da ima najvise europskog iskustva, i to je pun pogodak Maminja, sto se tice pojacanja.

- Schumy.d
- Legenda
Ma daj, bili su ravnopravni Dinamu zato jer su Dinamovi igrači bili loši prvo poluvrijeme. Igrali su čisti bunker i uspjeli napraviti 2 kontre s neopasnim udarcima. Dinamo je u prvom poluvremenu prihvatio njihovu igru i nisu mogli razbiti bunker jer su igrali sporo, svaki igrač je imao 3,4 dodira s loptom i onda se Neftchiju bilo lako braniti.Bibi je napisao/la:Neftchi je bio potpuno ravnopravan u prvom poluvremenu,a i u drugom su imale neke konkretne sanse,ali falilo je zavrsnici.Dinamu je sve ulazilo,njima nije takav je nogomet.Kad se zabi drugi gol i to u prvim sekundama 2.poluvremena onda je sve lakse.Dobro,prva sluzbena utakmica ima vremena za napredak,ali nisam optimist.
Ozbiljnie ekipe ce to znat iskoristit![]()
Drugo poluvrijeme su plavi odigrali s puno bržim protokom lopte i manje dodira i Neftchi može bit sretan šta nisu primili još golova.
Dinamo je klasa više od Azera i rezultat je pokazatelj sasvim realne razlike. Nema potrebe da se u novinama prije utakmice stalno piše kako su dobili teškog protivnika i slične bljuzge jer Dinamo sa ovakvim kadrom igrača ovakve momčadi MORA samljeti sa par golova razlike, a ne da stalno strahujemo od protivnika već u 2. pretkolu.
Najbolje mi je kad je Ćosić rekao da su Azeri jedna ozbiljna momčad koja zna igrati nogomet i da su jako dobri.
Pa hebote, šta bi bilo tek da dođu Španjolci ili Englezi u Maksimir kad se ovakvih bojimo.

Ali, jučer je to odrađeno kako treba.
I još da spomenem Kelavu koji je imao par katastrofalnih procjena koji sva sreća nisu koštali Dinamo. Nećeš ti Kelava s takvim izletima tako brzo u repku.

- Scuderia
- Moderator