Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la King iCool »

Uf,uf, izgleda dobro. :)
Iako je tek petak i trebamo biti oprezni,ali na long runovima smo danas bili jako dobri a niti na 1 brzi krug nismo tako loši. Svejedno je sutra na kvalama RBR favorit ali nismo tako daleko.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

King iCool je napisao/la:Uf,uf, izgleda dobro. :)
Iako je tek petak i trebamo biti oprezni,ali na long runovima smo danas bili jako dobri a niti na 1 brzi krug nismo tako loši. Svejedno je sutra na kvalama RBR favorit ali nismo tako daleko.
Aa, i Button i Hamilton su bili konstantni na long runovima. Red Bull, Ferrari i Mclaren jako jako ujednaceno. Mislim da bi ove qulif mogle biti jako zanimljive.
Darkness rises when silence dies
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

zasada dobro izgleda no ja sam vječiti pesimist pa ću ja reći da drugi nešto kriju :/
tofa

Post Postao/la tofa »

Centurion je napisao/la:zasada dobro izgleda no ja sam vječiti pesimist pa ću ja reći da drugi nešto kriju :/
vjerojatno kriju zabrinutost :)
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

klima je napisao/la:McLaren kad je los na treninzima onda je dobar na pol-u i trci, a kad je dobar na treninzima onda je racku i nigdje ga nema.
da, tako nešto, osim kad je bio monaco... tada je McLaren bio cijeli vikend odličan, samo što smo imali nesreće tijekom kvalifikacija
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Biće odličan vikend za nas,osijećam.
slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Mislim da ovdje imaju velike šanse jer mi se ćini da su pronašli brzinu, a i kažu da nebude nešto prevruće pa valjda bu nam to išlo isto malo na raku, ubiti ovak kak je na treningima bilo je super...
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Mislim da ovdje imaju velike šanse jer mi se ćini da su pronašli brzinu, a i kažu da nebude nešto prevruće pa valjda bu nam to išlo isto malo na raku, ubiti ovak kak je na treningima bilo je super...
Istina brzina je tu, al opet kak su i sami u Mclarenu komentirali tek u subotu pocinje prava stvar, a i vrijeme bi nam moglo ici na ruku :)

slika
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Sve me nekako strah da brzina koju pokazujemo danas nestane. Neznam dal je to do vremena il se samo ne želim razočarati opet. Nadam se da će sutra biti 1-2 za McM. Danas mi je manje bitno :)
tofa

Post Postao/la tofa »

jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

tofa je napisao/la:jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
gledao sam na BBC-u. Kažu da se muče s setupom pogotovo Hamilton a i temp je malo skočila. Hamilton nije uspio na super softicama složit krug, imao je nekoliko greškica a nakon 2 kruga te gume više nisu za lovit vrijeme tako da se nadam boljim kvalama al nekako mi se čini da će RB bit ispred s dobrim plusom +
slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

tofa je napisao/la:jel netko gledao 3. trening, šta se dogodilo gdje je nestala ona sekunda od jučer ?
Gledao sam ja i svi su izašli na kraju na mekim gumama i svi su vremena popravili osim Hamiltona, jer je valjda 3 puta pogrješio tako da je njegovo najbolje vrjeme u stvari na tvrdim gumama zabilježeno. Ali ono što se meni čine je da čim je toplije da gubimo brzinu i nemamo nikakve šanse za pol, bojim se da nam danas ne gine 2-3 startni red. :(
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Definitivno ima razloga za optimizam.
Ali, Button nema toliko loše vrijeme s obzirom na to da je imal prilično nesavršen krug. Kažu da će se maleni oblaci pojaviti nad stazom, tako da neće biti direktne vrućine. Hamilton je ovaj krug vozio na tvrdim gumama, ali bez grešaka mu sektori na mekanima nisu bili puno lošiji od drugih.
Prošlu utrku je bio još veći zaostatak pa su nas iznenadili na kvalama.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Brzina je tu, a priliku smo propustili koju možda nećemo dobiti još dugo, dugo vremena. Sutra na startu Vettel pada na treću poziciju ;D
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Caldor je napisao/la:Brzina je tu, a priliku smo propustili koju možda nećemo dobiti još dugo, dugo vremena. Sutra na startu Vettel pada na treću poziciju ;D
Odlican rezultat za Hamiltona i Buttona, sutra bude herr Vettel pod pritiskom ak sve dobro prođe na startu
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Veseli me to što ćemo bit brži na 'prime' gumama ako nisu u RB nešto sredili u zadnji čas po pitanju race-pacea
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Mislim da će start biti apsolutno krucijalan i ako se Lewis uspije obraniti od Jensona ima dobru šansu za pobjedu jer ima jedan potpuno novi set super softa za utrku a Vettel i ostali nemaju.
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Mislim da se ne mora braniti, nego napasti Vettela, kao i Button.
Bilo bi idealno da ga oba prestignu i probaju se odvojiti.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

mcLuke je napisao/la:Mislim da se ne mora braniti, nego napasti Vettela, kao i Button.
Bilo bi idealno da ga oba prestignu i probaju se odvojiti.
u madjarskoj je desna strana jako prljava na startu...
RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
sta je je, zezno je lewis taj krug... ali utrka ima jos 70 krugova....
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Evo ga opet, mi iznosimo činjenice. I svako ima pravo kometirati u bilo kojoj temi gde oce, pa tako i ti samo navali
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, i...
Vidi se koliko je Hamilton brz. On je svoj pravi krug zeznuo, ostao mu je onaj otprije.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

RedBull&Ferrari je napisao/la:pošto vidim da većina vas ovdje stalno trolla po redbullovim stranicama došao sam ja malo kod vas... hamilton sa 2 greške u zadnjem krugu na 2.mjestu, eto toliko koliko je mclaren brz, sad više ne možete bit plačipi.ke i kukat, imali ste sigurno najbrži bolid... da je vettel napravio onakvu grešku u zadnjem zavoju odmah bi vas par došlo i počelo trollat i vrijeđat na vettelovu stranicu... nadam se da uviđate sad koliko je to jadno... čast iznimkama, tj. pravim normalnim realnim objektivnim navijačima mclarena, njima čestitam na 2. i 3.mjestu i želim im sve najbolje sutra u trci...
To je tako jadno da si i ti počeo isto radit... ;)
A uostalom sutra se bodovi djele.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Q3 usporeda krugova Hamilton,Button,Alonso,Massa,Webber,Vettel:

Prvi krug u Q3:
1.Hamilton \28,7\28,7\22,5 ~ 1:19.978
2.Vettel \28,7\28,7\22,7 ~ 1:20.045
3.Alonso \28,7\28,7\22,8 ~ 1:20.365
4.Button \28,8\29,1\22,5 ~ 1:20.463
5.Massa \28,7\28,9\22,8 ~ 1:20.555
Webber \29,0\29,1\22,5 ~ 1:20.768

Drugi krug Q3:

1.Vettel \28,4\28,6\22,5 ~ 1:19.815
2.Hamilton \28,4\28,8\22,7 ~ 1:19.9xx
3.Button \28,4\28,9\22,5 ~ 1:20.024
4.Massa \28,4\28,9\22,9 ~ 1:20.350
5.Alonso \28,5\28,8\23,1 ~ 1:20.4xx
6.Webber \28,9\28,9\22,5 ~ 1:20.474

Jedino Alonso i Hamilton nisu u drugom krugu popravili svoje vrijeme.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ovi u Mclarenu su ko Lauda kad kažu da su dobri nisu, kad kažu da nisu dobri dobri su :biggrin:
Meni se čini da su danas bili najbrži
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Odgovori