haha koji konj.. bilo je ili u drvo ili pokosit drustvo.. ovom trebha zabranit da izlazi iz kuce..
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
To se slažem.Dani je napisao/la:Tamo bi trebao dobiti na snazi i eksplozivnosti. Možda se i razvije u nekakvog super igrača. Predispozicije za to ima.
Malo više informacija?elder je napisao/la:Jel danas ko planira gledati sigurno jednu od najvecih borbi u MMA.
Fedor vs Henderson
Jedva cekam da vidim kaj bude Fedor napravil jer nema boljeg borca od njega niti bude ikad vise poslje njega bilo. Lik je apsolutni kraj
Na sreću ili ne, poraz je poraz.Armanini je napisao/la:propao? pa imao je rjesenu borbu.. ovo je bilo na srecu ishod..
btw, ove klinceve bi trebalo zabranit..
Ne slazem se s tobom, Fedor se moze u svakom trenutku boriti protiv svakoga. On je po procjena mnogih najbolji borac danasnjice, a ovo kaj se desilo u ovom mecu je sramota. Prvo udarci u zadnji dio glave su zabranjeni, a to da sudac nije dal priliku da se digne s poda je cista sramota.Schumy.d je napisao/la:Na sreću ili ne, poraz je poraz.Armanini je napisao/la:propao? pa imao je rjesenu borbu.. ovo je bilo na srecu ishod..
btw, ove klinceve bi trebalo zabranit..
Nitko te ne pita kakav je... I s obzirom da mu je ovo već 2. zaredom, mislim da je propao.
Ili bolje rečeno, nije se nikad ni snašao u kavezu.
I po meni je jedan od najbolji u ringu, ali u kavezu su pravila drugačija i tu se on nije snašao. Moja procjena je da nema šanse protiv Velasqueza.elder je napisao/la: Ne slazem se s tobom, Fedor se moze u svakom trenutku boriti protiv svakoga. On je po procjena mnogih najbolji borac danasnjice, a ovo kaj se desilo u ovom mecu je sramota. Prvo udarci u zadnji dio glave su zabranjeni, a to da sudac nije dal priliku da se digne s poda je cista sramota.
Po mojoj procjeni
Di si bio kad zadnja 3 mjeseca nije znao za pobjedu?Dr. DJ je napisao/la:...nitko ne spominje veliku pobjedu i odlicnu igru Dodiga...svaka cast !
Ne slažem se uopće s tobom. Dečko je napredovao na ljestvici strašno u godinu dana. Lani nije nitko znao za njega, a ove godine pobjeđuje Nadala i u top 50 je na svijetu. Čak mi ponekad izgleda bolje nego Čilić.Bibi je napisao/la: Di si bio kad zadnja 3 mjeseca nije znao za pobjedu?
Ok,svaka cast na pobjedi nad Nadalom.Ne moze se svatko pohvalit time,ali bljesak i nista vise sad ce izgubit od Tipsarevica
DodiĐArmanini je napisao/la:zasto ga strani komentatori zovu dodič?