Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
GERMAN
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Rosberg

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la GERMAN »

Koja glupa odluka #-o
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

King iCool je napisao/la:Znao sam,znao sam da će nešto sjebat...čak i kad je imal 10sec prednosti nisam imal dobar osjećaj. A kome to najbolje paše?? Vettelu koji će opet fino uzeti dobre bodove i ništa neće izgubiti na pratioce...
izgubit??? pa dobit ce jos.....
McLaren u <3
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

bože dragi sram me čitati ponašate se ko feraristi i odma pljuvanje čin nije prvi
gume su bile kockanje i nije prošlo :sranja:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

McLewis je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Znao sam,znao sam da će nešto sjebat...čak i kad je imal 10sec prednosti nisam imal dobar osjećaj. A kome to najbolje paše?? Vettelu koji će opet fino uzeti dobre bodove i ništa neće izgubiti na pratioce...
izgubit??? pa dobit ce jos.....
A kaj sam ja napisal? :roll:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

darky je napisao/la:bože dragi sram me čitati ponašate se ko feraristi i odma pljuvanje čin nije prvi
Mah nije to nista samo je na glupi nacin izgubil trku, a da je proslo bilo bi zver. Reci kaj oces zasluzil je pobjedu bil je najbrzi kad su uvjeti bili najgori. Ali kaj ces
Darkness rises when silence dies
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Stvarno mi ga je zao. Imao je odlican pace ali isto tako mnogo peha, bas kao i Alonso. Samo sto je Hamiltonov peh bio neizmjerno veci.. A sto se tice kazne, zasluzena je.. Ali razumijem ga, instiktivno je reagovao, vjerovatno bi svako u onoj frci u zelji da ne izgubi poziciju uradio isto.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

elder je napisao/la:
darky je napisao/la:bože dragi sram me čitati ponašate se ko feraristi i odma pljuvanje čin nije prvi
Mah nije to nista samo je na glupi nacin izgubil trku, a da je proslo bilo bi zver. Reci kaj oces zasluzil je pobjedu bil je najbrzi kad su uvjeti bili najgori. Ali kaj ces
buttona platit da mu inzinjer bude hahahhaha, a mislim da je i kazna koju je popio zasluzena... malo je trebao pripazit skoro je force indiju zvekno na izlazu....
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Kaznu je zasluzil kaj je je, ugrozavanje drugih. Hamilton je izgubil trku promjenom na ssoft, a ne kod inter. ali vozac trke je za mene hamilton uz sve pogreske hamilton je za mene vozac trke
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

gle greške se događaju, ali to nije razlog da se spuštate na razinu pljuvanja čim nije prvi u poretku
ono što je bitno je da je McL pobijedio, button ili hamilton meni je svejedno.
i samo neka tako nastave do kraja prvenstva
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Za (zasluženu) kaznu je sam kriv, a intermedije...mislim da su zagrizli na RBR-ov mamac s Webberom. Bolje da su se zeznili na njemu kad je već imao i kaznu, nego da su to uradili Buttonu.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

McLaren već par utrka ove godine radi na štetu Hamiltona. Vrijeme je da netko dobije otkaz od taktičara. Danas tim nije bio na razini svog vozača.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ma stvar je da button sam donosi odluke i sam je odgovoran za pogreške
sa druge strane hamiltnou ako zeznu strategiju kao danas, krivicu ima momčad (to je sve zbog one prve sezone kad je izgubio naslov jer je sam donosio odluke)
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

Odlično odvežena utrka, osim 1 dijela,
ono nije trebao napraviti, kao u GP2
(http://www.youtube.com/watch?v=MbjRFd205qo" onclick="window.open(this.href);return false;)
zaslužena kazna, što da se nije izmaknuo, udario bi u Hamiltona i bila bi gotova utrka za njih dvojica;
inače je upropaštena utrka, ne vidim zašto otkrivati toplu vodu i ići drugačijom taktikom,
nisu imali šta dobiti, samo izgubiti, i izgubili su :S
ajde... barem smo vidili da smo brži od svih ostalih (barem na ovoj utrci)
lijepa dominacija (sve dok nisu upropastili gumama)
Memphis
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Memphis »

super vožnja ali glupa taktika sa kišnim gumama ga je jako puno koštala
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

I s ovim rezultatom je sve završilo... Ne razumijem zašto se utrkuju jenad protiv drugoga kad smo na 1-2. Samo je trebalo počekati da vettel otiđe u box i zatim napraviti ono što i on u boxu,staviti iste gume...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

darky je napisao/la:ma stvar je da button sam donosi odluke i sam je odgovoran za pogreške
sa druge strane hamiltnou ako zeznu strategiju kao danas, krivicu ima momčad (to je sve zbog one prve sezone kad je izgubio naslov jer je sam donosio odluke)
Tu si apsolutno u krivu. Tek je tu ekipa donosila odluke. Sjeti se Šangaja gdje Hamilton javlja da su gume otišle, ani njemu: ostani još malo. Ista stvar ovu utrku: moraš voziti još 9 krugova na ovim gumama. Tu je izgubio 5 ili 6 sekundi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

nda vi mclarenovci ste kao bolji jeld..

Nego sto rec box ga je s*ebo a sto se tice kazne ja mislim da di resti nije nis opasno skrivi tako da kazna uopce nema smisla
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

@F1NAC
to je stalno tako u ferarijevim temama, čim nisu na 1. mjesto odma se traži linč
nažalost to loše ponašanje se počelo seliti u naše teme :?
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Jel gleda netko bbc? je dao već koji komentar??
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

King iCool je napisao/la:Jel gleda netko bbc? je dao već koji komentar??
Lewis----------->KLIK
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

jeste
izvinio se diresti,nije ga video da nailazi
nije imao vezu sa boxom kad je presao na intere,mislio je da pocinje kisa jer se pre toga okrenuo
Lewis Hamilton said radio communication issues led to his errant switch to intermediate tyres late in the Hungarian Grand Prix.

The McLaren driver was engaged in a spectacular battle for victory with his team-mate Jenson Button in the final part of the race when he opted to pit for intermediates amid a rain shower.

But the track dried almost immediately and he had to make an additional pitstop.

"We were having radio issues," Hamilton explained. "I could hear my engineers, but they couldn't hear me, so I was constantly asking for information but they couldn't hear me. So it was a very difficult call for them.

"I think there was perhaps one point when they got some information from me but maybe it was a little bit of info. I heard them say it was going to rain and it was already spitting, so we opted to go for the wet tyres. I think they called me in and I did the lap. Anyway the tyres went off and it wasn't necessarily the best call, but that's motor racing."

Even if he had not made the tyre decision, Hamilton's hopes of victory were set to be dashed by a penalty for forcing Paul di Resta's Force India off the road as the McLaren did a spin-turn to rejoin after an error at the chicane.

"I made a big mistake," Hamilton admitted. "My left front tyre was pretty worn so I went a bit wide at the chicane and spun, which is very, very rare.

"Then after that I honestly have to apologise to Paul di Resta. I didn't see him. I had absolutely no clue. I don't know what happened but I got a penalty for something, which is to be expected, I guess, sometimes. So I apologise to him."

Button went on to win the grand prix, which Hamilton felt was a fair result.

"Congratulations to Jenson, he was pushing me hard the whole race and the better man won today," he said.

Hamilton was confident that McLaren would have had a one-two on pure speed, which he felt was an ideal way to head into the break between now and the Belgian Grand Prix at the end of August.

"I think we can definitely say the team have done a fantastic job," said Hamilton. "For us to both be the most competitive this weekend I think is a fantastic way to go into the break.

"Of course we would have loved a one-two. I feel like I let the team down a little bit. But we'll bounce back at the next race."
Vettelovka
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Vettel

Post Postao/la Vettelovka »

Dobar posao u početku, dok nisu došli ti boksovi s krivom taktikom. Mislim da su taktiku s intermedijama pokupili od Webbera i to ih je puno koštalo. Mislim da je dobro u cijeloj toj situaciji da nisu Buttonu stavili intermedije jer je Hamilton ionako morao još jednom u boks,a ovako su ipak došli do pobjede
Zadnja izmjena: Vettelovka, dana/u 31 srp 2011, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Sad kad su razgovarli s Di Restom na BBC-u i kad su rapravljali da li je trebalo biti kazne ili ne. Di Resta je rekel da nije izgubil nista osim kaj su mu se gume ohladili. A ostali su isto rekli da kazne nije cak ni moralo biti.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

šteta zbog taktike boksa, uzeli su mu sigurnu pobjedu kao kec iz matematike :D

Ako ništa bar je pokazao kako se vozi po kiši takozvanim 'rain-masterima' kojih trenutno na gridu ima puno
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Ćale od Lewisa je napisao/la:šteta zbog taktike boksa, uzeli su mu sigurnu pobjedu kao kec iz matematike :D

Ako ništa bar je pokazao kako se vozi po kiši takozvanim 'rain-masterima' kojih trenutno na gridu ima puno
Brzi je Alonso bio od njega po kisi, cim je prestigao Rosberga letio je stazom, ako si pratio live timing ;)
slika
Odgovori