Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Memphis
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Jenson Button

Post Postao/la Memphis »

drago mi je kaj je on danas pobjedio a ne onaj kržljavi žutokljunac
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

covjek ima neki instikt u ovakvim uvjetima-svaka cast
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Evo sad je bil razgovor sa Buttonom i rekel je da mu je bilo rečeno da uđe u box na promjenu guma na inter, ali je to zanemaril i usel je Hamilton i stavili su mu inter. Tako da je Buttonova odluka bila da ne uđe u box. A buduci je bil prvi na stazi u tom vremenu on je prvi biral.
Darkness rises when silence dies
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kralj kaotičnih utrka definitivno
...put u raj nije posut ružama...
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Čestitke na pobjedi..u 200. utrci pobijedia na stazi gdje je i 1.put pobijedia
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Da, i to u jedine dvije kisne utrke u povijesti Hungaroringa. :D
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

button je vozac sa najvise osjecaja za okruzenje.. situaciju na stazi.. dok ostali su daleko vise agresivni mozda atraktivniji vozaci za gledanje ovaj covjek koristi mozak i rjesava problem.. jos jednom po ko zna koji put fenomenalno odrađena taktika od starta do cilja.. well done jenson..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Odličan danas, potpuno zasluženo je pobijedio.
Najbolji vozač za ove haotične trke, taktičar kao nekad Prost.
slika
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

Savaka čast majstore........

Zasluženo, ko kaže da nije laže sebe i sve ostale !!!!!!!!!!!!
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Buttonu je važan solidan bolid, kiša/promijenjivi uvijeti i 99.99% vjerojatnosti je da je na postolju, samo malo manja je da će pobijediti.
Svaka čast na čuvanju guma, taktici i pametnoj i strpljivoj vožnji.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Čestitam velikom majstoru i zasluženo bivsem a nadam se i buducem svijetskom sampionu.Da nije stalno bio u drugom planu kod nasih bio bi sigurno tik uz Vetela,a ovako puno srece u buduce.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Svaka čast , čestitke ... samo radi te njegove smirenosti i sposobnosti da se u kaotičnim utrkama probije naprijed , donese prave odluke , svakako od 2 Mcl vozača on mi je draži i kompletniji .
... Forza Massa ...
ostoja

Post Postao/la ostoja »

I jedini koji ovdje ima 90% pozitivnih komentara,a i to nesto govori o njemu.
slika
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

kowalski je napisao/la:Ovi komentari (u drugoj temi) o 'poklanjanju' pobjede Buttonu su dno dna.

Button potpuno zasluženo, rutinirano.

Klasa za sebe, kao i uvijek u ovim uvjetima.
+tome,najbolji je stedisa guma od svih vozaca na gridu.On je jedan od onih vozaca koji najbolje funkcionira u iznimno dinamicnim utrkama(dobar dio utrka u kojima je pobijedija su bile iznimno uzbudljive i pune preticanja i dogadjanja),puno je bolji preticac nego kontrolor.To je pokaza i ovaj put,polako se probija u prvim krugovima do 2. mista,i onda ceka pogresku Hamiltona,ovaj mu uzvratija udarac,pa je on opet iskoristija Hamiltonov cliff guma,i posli vise nije bilo sanse da izgubi pobjedu.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Spretni Pajkan je napisao/la:
kowalski je napisao/la:Ovi komentari (u drugoj temi) o 'poklanjanju' pobjede Buttonu su dno dna.

Button potpuno zasluženo, rutinirano.

Klasa za sebe, kao i uvijek u ovim uvjetima.
+tome,najbolji je stedisa guma od svih vozaca na gridu.On je jedan od onih vozaca koji najbolje funkcionira u iznimno dinamicnim utrkama(dobar dio utrka u kojima je pobijedija su bile iznimno uzbudljive i pune preticanja i dogadjanja),puno je bolji preticac nego kontrolor.To je pokaza i ovaj put,polako se probija u prvim krugovima do 2. mista,i onda ceka pogresku Hamiltona,ovaj mu uzvratija udarac,pa je on opet iskoristija Hamiltonov cliff guma,i posli vise nije bilo sanse da izgubi pobjedu.
Extra opis,potpisujem.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

slika govori više od riječi !
... Forza Massa ...
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

objektivnost u prvom planu #-o

Buttonu svaka čast, nakon niza teških godina pokazuje svu raskoš svog talenta zbog kojeg je i bio zapažen na početku svoje karijere =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

McRambo je napisao/la:Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
A čuvanje guma, slaganje taktike po svojoj volji, procjena staze? Nije sve samo u čistoj brzini na stazi.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

McRambo je napisao/la:Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
objektivan si za poludit , ali ne drži mi vodu tvoja priča da razvijaju bolid po njemu , da je dobio bolje inžinjere i sl ipak Hami je već godinama tu , a prije Buttona u timu je bio Kovalainen i sl...ne drži ti teorija vodu. Moj savjet navijaj za svog vozača svakako , ali uz dozu objektivnosti ;)
... Forza Massa ...
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Ferrari4ever je napisao/la:
objektivan si za poludit , ali ne drži mi vodu tvoja priča da razvijaju bolid po njemu , da je dobio bolje inžinjere i sl ipak Hami je već godinama tu , a prije Buttona u timu je bio Kovalainen i sl...ne drži ti teorija vodu. Moj savjet navijaj za svog vozača svakako , ali uz dozu objektivnosti ;)
Upravo to,mislin da je prije obrnuto,da je bolid u startu prilagodjavan Hamiltonu,sto je i logicno jer je ovaj duze u timu.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Spretni Pajkan je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:
Upravo to,mislin da je prije obrnuto,da je bolid u startu prilagodjavan Hamiltonu,sto je i logicno jer je ovaj duze u timu.
Ma to su gluposti prema kome je rađen bolid, oba dvojica su radili s ekipom na razvoju bolida. Tako da niti prema jednom niti prema drugom nije prilagođen bolid, nek je za oboje podjednako. A uspoređivati hamiltona i buttona je bezveze jer je svaki u nečemu dobar hamilton je klasični borac, a button je dobar vozac sa jako dobrim osjecajem za strategiju
Darkness rises when silence dies
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Pa i nisu to gluposti.Nije ovaj bolid napravljen za godinu dana iz nule nego je on evolucija svih prethodnih MPa.I normalno da nijedan vozač nema isti stil vožnje,i kada dođe u neki bolid koji ne odgovara njegovom stilu može imati lošije rezultate nego u slabijem bolidu ali koji mu "leži".A znamo da MP od dolaska Hamiltona leži mu "kao" da je konstruisan baš prema njegovom stilu vožnje.Agresivno,međutim Buton je drugačiji vozač,ali je dosta i kompletan pa se dosta prilagodio ovom bolidu.A što se vidi i iz rezultata.
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ma to su gluposti prema kome je rađen bolid, oba dvojica su radili s ekipom na razvoju bolida. Tako da niti prema jednom niti prema drugom nije prilagođen bolid, nek je za oboje podjednako. A uspoređivati hamiltona i buttona je bezveze jer je svaki u nečemu dobar hamilton je klasični borac, a button je dobar vozac sa jako dobrim osjecajem za strategiju
Ma daj...

To je više sreća nego osjećaj. Nema tu osjećaja kakvi će biti uvjeti... Button ubere pobjedu kada svi drugi ne uspiju.
Avanti FER, Avanti!!!
Odgovori