Komentatori i prijenosi utrka

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: [2011.] Komentatori i prijenosi utrka

Post Postao/la elder »

hehe blazicko je za Buttona navijal :)
Darkness rises when silence dies
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Je, i za Buttona (dok je bio u Hondi :D), ali zadnjih bar sezona je baš bio Alonso, Alonso.

OT.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

joooooj :D
hahahaha

prejak!
rFactor F1 HR server Info
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Haha honda honda honda kakva akcija
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

elder je napisao/la:hehe blazicko je za Buttona navijal :)
Button je Blažu tiha patnja, baš kao i Fisichella Jergoviću. :)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

sad vidim taj video blaža .. Kako bi on rastezao da komentira trke ,pogotovo Kanada :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

uživio se ^^
eto to ja želim, samo malo entuzijazma u svoj posao da uvedu, a ne ko da komentiraju dokumentarni film
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Izvini, Jergoviću, ali Minardi je bila respektabilna ekipa i nije bila "šala" kao što ti govoriš.

Imamo jedan novi biser Dijakovića: Ditrih MaŠetić.
Avanti FER, Avanti!!!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Mislim da bi mogli maknit sve reklame iz prjenosa, pa neka ih prepriča Dijaković, to mu ide dobro :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

The Greatest je napisao/la:Izvini, Jergoviću, ali Minardi je bila respektabilna ekipa i nije bila "šala" kao što ti govoriš.
Mislim da je Jergović ovaj put u pravu. Minardi je u 20 godina formule 1 osvojio 38 bodova. 2005. su izvukli 7 bodova samo zbog onog čudnog Indianapolisa. U 5 godina prije toga osvojili su samo 3 boda. Mislim da ih se zasluženo može nazvati šalom za razliku od danas Toro Rossa.
A i sama legenda komentiranja f1, Ivica Blažičko, ga je više puta nazivao kantom. :D
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

respektabilna ekipa :P
vjerojatno je on respektira jer je to bila prva postaja alonsa..
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

mcLuke je napisao/la: Mislim da je Jergović ovaj put u pravu. Minardi je u 20 godina formule 1 osvojio 38 bodova. 2005. su izvukli 7 bodova samo zbog onog čudnog Indianapolisa. U 5 godina prije toga osvojili su samo 3 boda. Mislim da ih se zasluženo može nazvati šalom za razliku od danas Toro Rossa.
A i sama legenda komentiranja f1, Ivica Blažičko, ga je više puta nazivao kantom. :D
Nas kaj me zanima kakava bi bila Jergovica momcad ona koja je u 2010 trebala uci zajedno s lotusom,HRT-om bas me zanima dal bi bili bolji od minardia.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Da li bili bolji od Minardija ili ne sad nema veze. Blamirali su se do neba jer nisu uspjeli do F1 a glasni su bili ono: “sve u 16“. Nije lako doci do F1 sa tako malo novca i zato mislim da treba respektirati te male momcadi poput HRTa ili Virgina makar im se nekad desavale smjesne situacije i raspadao im se bolid,ali su tu i natjecu se.
bitstring

Post Postao/la bitstring »

Dijaković: "sjetimo se samo schumach..."
Jergovic: "ŠŠŠŠ pusti ga sad"
---3 sekunde tisine, slusa se zvuk motor u prolasku kroz Eau Rouge---
Jergović: "dobro, to smo htjeli cut..."
Dijaković: "dakle, gdje smo stali..."

iako jergović već 2 dana prica "kernel" instead of "kemmel".

dobri su mi :D
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Armanini je napisao/la:respektabilna ekipa :P
Aj...

Je l' može jednom neki post proći bez ovakvih gluposti? Nema to veze što je bila "prva postaja Alonsa". Minardi je osnovan '79.
Održali su se gotovo 30 godina.

Samim tim su zaslužili respekt. Sponzori i ostali ih nisu mazili, ali ipak su se borili za ostanak. Nazvat' ekipu koja se održala toliko vremena šalom, je malo glupo.

A za njegov USF1 ne vrijedi ni govoriti.
Avanti FER, Avanti!!!
Centurion
Test vozač
Test vozač

mcLuke je napisao/la:
The Greatest je napisao/la:Izvini, Jergoviću, ali Minardi je bila respektabilna ekipa i nije bila "šala" kao što ti govoriš.
Mislim da je Jergović ovaj put u pravu. Minardi je u 20 godina formule 1 osvojio 38 bodova. 2005. su izvukli 7 bodova samo zbog onog čudnog Indianapolisa. U 5 godina prije toga osvojili su samo 3 boda. Mislim da ih se zasluženo može nazvati šalom za razliku od danas Toro Rossa.
Armanini je napisao/la:respektabilna ekipa :P
ZNAČI po vašem ni Williams nije respektabilna ekipa pošto su ove godine sakupili samo 4 boda?
Pa ne budite smješni, svaki tim koji uđe u F1 je respektabilan,
naručito ona koja se održala 20 godina, malo timova može to reći,
imali 1 bod ili ne imali, ok su, probajte vi napraviti od ničega nešto,
ni Ferrari ni McLaren ni Red Bull nisu odmah bili kompetentni, i oni su morali proći svoj put...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

joj malo lakse..
sto ste toliko nervozni :)

minardi ima pun k godina "povijesti" u f1 i s te strane kapa dole..

to sto je pun k godina u f1 bez ikakvog rezultata - kanta.. kakav respekt zasluzuju sto u 20 godina nisu razvili bolid barem za sredinu poretka..

al oke, bio je tim za kaljenje novih vozaca i zato imaju neku vrednotu..

kakav sad williams ima veze sa ovom raspravom? mah.. sunce przi, toplo je za poludit, ne fantazirajte previse ;)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pa nebi Minardi bio kanta da se imalo novaca. Ali novaca nije bilo i sa onime što su mogli su itekako dobri bili. Makar su uvijek bili otraga, uglavnom jer su koristili motore čiji je dizajn zaostajao koju godinu za trenutnim, jer nisu imali novaca da bi bolid razvijali tokom sezone...a vi zaboravljate da su oni, iako su znali da 2006. neće biti u F1 sredinom 2005. doveli na stazu novi bolid i to odmah pripremljen za oba vozača. Zaboravljate da je Toro Rosso zapravo ta ekipa. Nalazi se u istoj tvornici, čak je i talijanska verzija Red Bullovog tima da bi se donekle održala ta tradicija. Ta ekipa čim se domogla RB-ovih novaca i odličnog motora (Ferrari) uspijela čak biti ispred svoje materinje momčadi u poretku SP-a 2008. Dakle, iako je postava gotovo identična, oni su od 2 godine od uvjerljivo zadnjih došli u središte poretka. Meni je još uvijek žao Jordana i Minardija i rado bih dao HRT i Virgin da bi se te dvije ekipe vratile. Nedostaju žuto-crni i crno-bijeli tu negdje, pa makar i na kraju poretka....
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Meni je bolje imat 1 Minardi na stazi nego 10 Red Bullova
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sa onime što su mogli su itekako dobri bili. Makar su uvijek bili otraga
:D tko je tu lud..

ma sve je to super i sve za 5.. nisu imali novaca.. nije stvar u tome da su imali malo novaca, nego je stvar da nisu nis ulagali, nit razvijali.. i to je vama za pohvalu?

sam si spomenuo da je toro rosso kupljeni minardi i sam si spomenuo sto su oni napravili od te momcadi, i dalje jedna od najslabijih, al se najcesce moze borit sa 2 momcadi.. o bodovima je nespretno govorit posto je sasvim druga pjesma i 10 mjesta bodovanih naspram nekadasnjih 6, but still..

da je tim imao dusu, jest.. navikli smo na njega.. meni ce taj tim ostat zauvijek u sjecanju kao najveca kanta koja nije progresirala ni jednu sezonu.. vrlo simpatican tim :)
a bolida cu se sjecat uvijek u dimu :P
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:nije stvar u tome da su imali malo novaca, nego je stvar da nisu nis ulagali, nit razvijali..
Ajde ti ulaži ono što nemaš. Nemožeš ulagati u npr. ljude, tvornicu i sl. ako imaš love jedva za sezonu odradit

Armanini je napisao/la:sam si spomenuo da je toro rosso kupljeni minardi i sam si spomenuo sto su oni napravili od te momcadi, i dalje jedna od najslabijih, al se najcesce moze borit sa 2 momcadi..
Možda ove i prošle jesu malo slabiji, no 2007., posebno 2008. sa pobjedom u Italiji te 2009. su bili više nego čvrsto u sredini poretka. A da ne govorim da je 2007. nadmašena i sestrinska ekipa Red Bull u konstruktorskom poretku.
Armanini je napisao/la: o bodovima je nespretno govorit posto je sasvim druga pjesma i 10 mjesta bodovanih naspram nekadasnjih 6, but still..
Ja sam rekao nakon 2 sezone da su se borili za bodove, znači 2007 pa nadalje, a koliko znam sve do kraja 2009. su prvih 8 dobivali bodove, a ne 10 kao sada.
Armanini je napisao/la:da je tim imao dusu, jest.. navikli smo na njega.. meni ce taj tim ostat zauvijek u sjecanju kao najveca kanta koja nije progresirala ni jednu sezonu.. vrlo simpatican tim :)
a bolida cu se sjecat uvijek u dimu :P
Kako nisu napredovali ništa? Pa njima je na početku svake sezone bio uspjeh osigurati sredstva za sezonu. Odmah u startu jedna recimo pobjeda. Onda, na početku sezone nebi ni zaostajali toliko, ali kažem, novaca nije bilo i dok bi svi napredovali oni bi ostajali isto. Da je bio jedan dobar sponzor mislim da bi momčad još uvijek postojala pod imenom Minardi. Ali tada je jedini izlazak iz krize bio prodaja Red Bullu. I nije uvijek bio u dimu, zadnje 2-3 godine se češće dimio jaguar, jordan i BAR nego Minardi.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pa o tome ja pricam.. sto je vodstvo tima radilo tih 20 godina? nista.. to sto nisu imali novaca je do njih samih.. nije bilo interesa jer nisu imali nikakvih ambicija.. imali su tim, vozace su placali minimalno, minimalno trosili na razvoj, ono sto su zaradili stavljali su u djep..

do vodstva je da zaposli managere koji ce lobirat sponzore, dovest novac, ulagat i razvijat se..

tim je postojao samo da postoji, bez ikakve ambicije i to je tebi za pohvalu?
uspjeh je to sto su uopce na gridu? ja sam za timove koji imaju viziju i zelju da se utrkuju, da progresiraju, a ne da kruze..
zadnje 2-3 godine? oke, neka bude, ostaje 15 godina dimljenja :)
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Armanini je napisao/la:pa o tome ja pricam.. sto je vodstvo tima radilo tih 20 godina? nista.. to sto nisu imali novaca je do njih samih.. nije bilo interesa jer nisu imali nikakvih ambicija.. imali su tim, vozace su placali minimalno, minimalno trosili na razvoj, ono sto su zaradili stavljali su u djep..

do vodstva je da zaposli managere koji ce lobirat sponzore, dovest novac, ulagat i razvijat se..

tim je postojao samo da postoji, bez ikakve ambicije i to je tebi za pohvalu?
uspjeh je to sto su uopce na gridu? ja sam za timove koji imaju viziju i zelju da se utrkuju, da progresiraju, a ne da kruze..
zadnje 2-3 godine? oke, neka bude, ostaje 15 godina dimljenja :)
ti očito ne razumješ osnove poslovanja,
ako će netko uložiti novce, misliš da će uložiti u tamo zadnje ili u one koji će biti u sredini poretka ili čak ispred??
JAKO je teško naći sponzore, a u tih 20 godina nije bilo nekih velikih uspjeha, kako misliš da će dovesti sponzore?
Dovesti novce je jako teško, a i kad bi doveli morali bi prvo otplatiti dugove, platiti vozačima, a zadnje ide u razvijanje.
Znamo priču o onoj srpskoj ekipi koja JE imala novce da uđe ali jednostavno nije ušla, sam ulazak u F1 je težak i zato svaka ekipa koja se održi u F1 je respektabilna. A i spomenuo sam williams zato što se oni nalaze u situaciji kao minardi prije nešto godina. Zadnji sa samo par bodova osvojenih. Probaj ti dići ući u F1 pa da vidimo kako bi ti išlo (+ naći sponzore + naći vozače + zaposliti ljude + imati novca za sve to platiti)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ako će netko uložiti novce, misliš da će uložiti u tamo zadnje ili u one koji će biti u sredini poretka ili čak ispred??
ti ne shvacas da ne idu potencijalni ulagaci okolo p svijetu trazeci tim u kojeg bi ulozili, vec menageri timova imaju zadatak nac neku zlatnu kravu, prodat malo magle uz neki ostvariv plan..
JAKO je teško naći sponzore, a u tih 20 godina nije bilo nekih velikih uspjeha, kako misliš da će dovesti sponzore?
ti si siguran u ovo sto si napisao?
u sadasnje vrijeme jedan novi tim koji je takodjer na zacelju poretka je eto uspio osigurati nekoliko iznimno dobrih ugovora za sljedecih 5 godina, a kamo li ne u ono vrijeme, vrijeme blagostanja u svijetu kapitalizma..
u 20 godina se ime afirmira, bilo na kakav nacin i kao takav ima odredjene mogucnosti jer je ime vec poznato..
Dovesti novce je jako teško, a i kad bi doveli morali bi prvo otplatiti dugove, platiti vozačima, a zadnje ide u razvijanje.
pises tek da pises.. ili si im ti imao uvid u knjige pa znas kako i sto? koje vozace? pa takvi timovi placaju vozace minimalno..
Znamo priču o onoj srpskoj ekipi koja JE imala novce da uđe ali jednostavno nije ušla, sam ulazak u F1 je težak i zato svaka ekipa koja se održi u F1 je respektabilna.
stvar je mjesta na gridu kojeg nije bilo..
svaka ekipa je respektabilna?
hrt je respektabilan? ma daj molim pa kakvo je to shvacanje? samo zato jer su u f1? pa ne odkidaju iz vlastitog djepa da se djiraju po stazu.. ma..
lotus je respektabilan jer su dosli kao i kad i ovi, al je velika razlika..
dok je virgin tu zbog vlastite promocije kompanije, malo zabave, malo pretakanja novca na druge strane i bez ikakve buducnosti i aspekta, "lotus" je dosao u formulu da bude tim i da se razvija, napreduje, sa tocno odredjenim dugorocnim ciljem.. i to ostvaruju..
to je respektabilan tim.. ovo dvoje je +urac od ovce.. ja zatvorim oci kad prolaze stazom jer najcesce smetaju nekom..
A i spomenuo sam williams zato što se oni nalaze u situaciji kao minardi prije nešto godina. Zadnji sa samo par bodova osvojenih.
ma usporedba ti nema nikakvog smisla.. williams kao jedan od najvecih timova, minardi kao jedan od najgorih..
kakve veze ima trenutna situacija.. mah.. ti primjeri bez smisla su besmisleni :P
Probaj ti dići ući u F1 pa da vidimo kako bi ti išlo (+ naći sponzore + naći vozače + zaposliti ljude + imati novca za sve to platiti)
pa ako bih imao prave ljude, prvotno ljude koji bi uspjeli osigurat budget i koji bi nastavljali lobirat jos i jos moj bi tim u 2 sezone bio na podiju :D
ako ne bih imao dovoljno novaca nit buducnosti ne bi ni mislio na f1, vec bi sastavio tim u nekoj drugoj jeftinijoj trkacoj seriji gdje bi mogao bit kompetitivan..

ma neznam.. vama je valjda misljenje da sve sto ima veze sa formulom1 je vrijedno divljenja..
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

evo ovako ovo je zadnji post koji ću postaviti zato što počinje biti off topic;
pogledaj HRT, ima 3 ili 4 sponzora i jedva preživljavaju,
nemoj molim te govoriti da pričam samo kako bih pričao,
moraš imati respekt prema momčadi.
I DA JAKO JE TEŠKO PRIKUPITI NOVAC, naručito onoliko koliko ti je potrebno,
a ne samo to nego je i teško prikupiti za vozača, znamo da neke momčadi traže od vozača da prikupe svoje novce od novih sponzora,
da teško je naći novac...
Odgovori