GERMAN je napisao/la:jebote cale mene bootas a fiore te pogodi OMG
ispričavam se, ovaj put nisi bio ništa kriv.
Meni je prekipjelo zbog toga što u prvom krugu uvjek neka sranja pa se 100 puta restarta, reko sam ko me sljedeći zvizne ide van...ipak je bio Fiore.
Dajte naučite već neki osnovna pravila utrkivanja, ako se prekočiš ne vraćaj se prvom prilikom kroz šikanu ili zavoj u putanju...produži ravno gdje si se prekočio ako ima mjesta i propusti onog što si sječenjem zavoja/šikane prešao. Normalno da će šikana ili pasice izbit auto kad se bez gasa vraćaš preko njih pa se napravi sranje.
Druga stvar, mnogi gledaju se provuć čim se ukaže i nemoguća prilika. Čovjeka počne nosit bočno kroz eau rouge, ja se dajem čim više desno na izlazu iz zavoja, čak van na prljavi dio preko pasice da bi Finac pun gas držao i onda moram čekat da prođe on da se ja vratim na stazu. Jer da se vraćam ispred njega vjerojatno nebi kočio nego bi bio crash, pa nas prođe obojicu i ispadne nešto spektakularno zbog jednoga što mora malo pazit.
Također ima tu i neporeznog izlaska iz zavoja kad su dvojica bočno, onaj s unutarnje počne davat gas do kraja prema van kao da je sam i ovog vanjskog stjera preko ruba van.
...mislim, ja sam odustao odavno od tjeranja pobjeda ili nekog ludog dokazivanja, ne vodi se statistika o pobjedama i brzim krugovima pa da je potrebno jurit ko da nema sutra. Meni je stalo do fer utrkivanja, pa makar to bila borba za 15tu poziciju i borio se s tim igračem 15 krugova. Zato igram touring modove jer u drugim nije moguće na ovakvoj blizini bit.
Tu se napada maksimalno ako si +0.150 za nekim, ne vidim da je moguće čisto proć s +0.300 (nije to F1).
Kome nije stalo do utrkivanja neka mi kaže, ja ću ga svaki put pustit napred.