zvjerko je napisao/la:
Preko velike grbe ne, ali preko malog hupsera volan bi se samo stresao i auto bi nastavio ravno (možda ne po istom pravcu ali ravno tj volan bi se vratio u sredinu) ...
pa to upravo pricam, ne bi isao po istom pravcu, volan se vraca u sredinu jasno, ali posto se mjenja malo putanja ovdje u centru volana zbog deadzona dolazi do sranja.. jer kad ulovi ffb van deadzona (ti jos uvijek ides ((pokusavas)) ic ravno) volan se stvrdne (ffb) i lagano radi lijevo desno, od tvrdog do bez ffba u samom centru i ovisno o volanu odredjen postotak deadzona..
navikne se na to, meni ravno nije problem vise, jest da je malo zaje ako se vozi uz nekog i pokusava se drzat ista putanja do zavoja, al ionako je tesko bit konkurentan sa bimerom pa ni to nije problem
zvjerko je napisao/la:
Jedna od rijetkih stvarno vjernih staza je eastern creek laser pa ću probati i tamo, ali 99% ostalih staza je rađena sa umjetnim grbama i nevjerujem da je netko stavljao neravninu svakih 5cm po stazi ... po meni je problematičan mod tj kao da je fiziku radio netko na a) tipkovnici, b) gamepadu c) volanu na feder bez FFB-a i d) kao da su okrenuli jedan od FWD auta, stavili mu 6 brzina na rikverc i jednu naprijed te rekli rezervoaru "ti si sad motor" ...
... ima dosta modova na kojima mi FFB radi loše ali nijedan do mjere da je nevozljiv kao ovaj ... zašto onda imam volan sa FFB-om ... sigurno ne po da bih pljuckao nečijem trudu i dobroj volji da podijeli svoj uradak sa nama ... ja to zovem konstruktivnom kritikom.
probaj i na oran parku koji je takodjer laserski i gdje je dosta "grez" asfalt pa je dosta gripa sto utjece na ffb..
sto se tice svakih 5 cm, probaj zadnji spa sto smo vozili, djelovi staze su grbavi toliko da imas feeling da vozis po onoj (nikad ne znam kako da nazovem) cesti na kvadratice

na nekoj nizbrdici pa kao nekakva zastita za led, ili ona cesta na susaku koju su rimljani poplocili.. eee poplocena cesta
ugl.. cudi me sto imas toliko problema oko ffba, jer meni se sasvim oke osjeti, a ni ja ne vozim modove gdje je ffb los..
al nebitno.. ja ionako nisam ushicen modom.. te voznje na guzici i prolazenja proguravanjem nisu mi bas sexy, a i posto meni kod svakog dodira postoji mogucnost da se volan decentrira i s te strane mi je pusiona
tako da ja pozdravljam svaku negativnu kritiku
bilo kako bilo, bar na kratko bismo mogli napravit predah.. histroix, corrole, gt..?