Ma tako je,ne treba više zvat smrdljive Venecijance,ni Vukušića,ni Lendrića u u21 reprezentaciju,ni nikog.Samo igrače Dinama,bivše igrače Dinama,i dijasporce.Evo,baš bi predložio da se zovne i Ibaneza,a da se odjebe ono smeće od Strinića.Šta se ti smradovi imaju žalit,stalno nešto kukaju da su pokradeni i seru kmeee kmeeee,a samo su oni nesposobni levati.Di bi Mamić uopće namjestio iti jednu utakmicu,a pogotovo gradski derbi u Splitu,ipak,ko bi prepustio slučaju da se pred veliki derbi uđe sa samo 3 boda prednosti(ili,ne daj Bože,samo jednim)...Schumy.d je napisao/la:I tako već *ebenih 6 godina...Dani je napisao/la:To može samo Hajduk i njegovi navijači. Stalno je netko protiv njih. Pa čak i protiv Rumunja su ih pokrali suci i to u režiji Zdravka Mamića koji je u dosluhu sa Blatterom.![]()
![]()
Pa zabijte im 5 komada pa vas neće pokrasti... Meni nije jasno da se vi nadate nekom naslovu sa igračima iz Australske 5. lige uz Dinamo koji ima par igrača koji komotno mogu sutra u jednu od liga petice.
Pa vaša igra je za k...c kad moram tako reć. Protiv Stokea u 180 minuta niste stvorili pravu šansu i svi su vam krivi, samo igrači i uprava ne.![]()
Najprije pometite svoje dvorište, dovedite si prava pojačanja i možda bude nešto od vas.
A ove gluposti da Hajdukovci ignoriraju repku oštro osuđujem i ne mogu shvatiti nikako! Ne treba ih više ni zvati poslije ovoga. A i klub nema pravo zabraniti nekom igraču odaziv u repku.

Mislin,ljudi,ozbiljno.Nije da ne priznajen da je Dinamo jači,igrački,logistički,po svim segmentima.Ali mi smeta šta je liga postala septička jama,i despotizam Mamića,koji drma ligom,kupuje suce za svaki slučaj, i ponaša se ko džingis kan.Nek osvoje i 15 naslova za redom sa svojom igrom,ali samo da ostali nisu u startu zakinuti.Ali,to će se dogodit jedino ako DORH zakuca Mamiću na vrata,a čini mi se da su i DORH i Uskok na dugogodišnjem odmoru...