vidiš, ja sam baš nakon te tekme mislio da bi dinamo mogao nešto i napraviti u LP, jer protiv reala su igrali najbolje u ove tri tekme, definitivno zaslužili bod, dok su u ove druge dvije bili užas, posebno u ovoj zadnjoj...Schumy.d je napisao/la:Ma sasvim očekivan rezultat. Ajax je jača momčad od Dinama i poslije utakmice Real - Ajax znao sam da Dinamo nema šta tražiti.
@chuck - nzm zašto si stalno protiv ibaneza al danas nije bio ništa lošiji od ostatka dinamove ekipe, još je bio i među boljima...
meni su za oko zapeli badelj, koji je tolko precjenjen igrač da je to strašno, pa taj lik nezna loptu dodat, onaj mali kovačić je za njega izmislio nogomet..., pa onda vida, inače dobar danas rupa, šimunić isto loš, spor... a najveća rupa od svih je jurčić (tolika rupa da počinjem vjerovat da bi hajduk mogao osvojit naslov, iako dinamo ima duplo bolju ekipu)... Dinamo gubi 1:0, lovi rezultat a on se povlači i umjesto napadača uvodi obrambenog igrača. A na kraju utakmice u izjavi je 3 puta rekao da je zadovoljan igrom