Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la:Ma sasvim očekivan rezultat. Ajax je jača momčad od Dinama i poslije utakmice Real - Ajax znao sam da Dinamo nema šta tražiti.
vidiš, ja sam baš nakon te tekme mislio da bi dinamo mogao nešto i napraviti u LP, jer protiv reala su igrali najbolje u ove tri tekme, definitivno zaslužili bod, dok su u ove druge dvije bili užas, posebno u ovoj zadnjoj...

@chuck - nzm zašto si stalno protiv ibaneza al danas nije bio ništa lošiji od ostatka dinamove ekipe, još je bio i među boljima...
meni su za oko zapeli badelj, koji je tolko precjenjen igrač da je to strašno, pa taj lik nezna loptu dodat, onaj mali kovačić je za njega izmislio nogomet..., pa onda vida, inače dobar danas rupa, šimunić isto loš, spor... a najveća rupa od svih je jurčić (tolika rupa da počinjem vjerovat da bi hajduk mogao osvojit naslov, iako dinamo ima duplo bolju ekipu)... Dinamo gubi 1:0, lovi rezultat a on se povlači i umjesto napadača uvodi obrambenog igrača. A na kraju utakmice u izjavi je 3 puta rekao da je zadovoljan igrom #-o
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

K1M1 je napisao/la: vidiš, ja sam baš nakon te tekme mislio da bi dinamo mogao nešto i napraviti u LP, jer protiv reala su igrali najbolje u ove tri tekme, definitivno zaslužili bod, dok su u ove druge dvije bili užas, posebno u ovoj zadnjoj...
Protiv reala su igrali dobro, ali ruku na srce tu utaknicu real nije kak oni igraju. I zato nam je izgledalo da je dinamo bil jako dobar. Ma necu se ponavljati, ali s ovakvim trenerom koji nakon takve utaknice izjavi ja sam ponosan igracima dali su sve kaj su mogli i da je zadovoljan je katastrofa. Posle sam slusal presicu live na 24sata kaj su prenosili pitali su Jurcica kako može popraviti da realizaciju bude bolje, a ovaj odgovri daj mi 2mil eura ili 20mil eura nisam siguran i stvar rjesena.

Sve dok je on na klupi dinama, nemamo sanse.
Darkness rises when silence dies
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...Jurčić nije trener nego Mamićev potrčko (ili poltron ili dečko ili poslušnik ili ...) i zato je gdje je sada...loša domača liga bez pravih natjecateljskih utakmica če svaki naš klub "koštati" protiv iole ozbiljnijeg europskog protivnika...blijedo izdanje momčadi gdje se lijepo vidjelo da su modri istrčali i nisu znali što treba raditi jer im nitko vjerojatno to nije znao pojasniti...bolno je kad te realnost lupi u glavu no što je je tu je jbga. moraš dalje...dinamo vjerojatno neće doćekati proljeće u Europi no na to su već desetljećima valjda navikli svoje navijače pa neće biti tragedije...Ajax (ne ono sredstvo za čišćenje) je bio bolja momčad i to su kapitalizirali...a "ovo stanje" svih naših klubova na Europskoj sceni će ostati sve dok se ne naprave korjenite promjene u našem nogometu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kolko god sam mislio da Jurcic ima barem zrno graska u glavi sada sam siguran da nema.Kaze on mi se pripremamo za dogodine ligu prvaka :lol: :lol: :lol:

Podcjenjivacki do jaja...tu bahatost treba iskoristiti :badgrin:

A o jucerasnjoj utakmici vise manje sve ste rekli.Dinamo moze biti sretan sto su ovi gadali tocno u Kelavu pogotovo onaj tetovirani.Treba to znat promasit :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Jurcic... :lol: :lol:
Smijeh od trenera.

Prije utakmice, zbilja sam mislio da mogu (makar) odigrati nerjeseno, ali sam se prevario.

Jurcic govori da je zadovoljan. Na domacem terenu, Ajax izbori vise udaraca iz kornera, ima veci posjed lopte.... :roll:

Secer za kraj, uvodjenje defenzivnog veznjaka kada gubi utakmicu, umjesto da ih sve gura prema naprijed, ionako nemaju sta izgubiti, on vadi napadaca za defenzivnog veznjaka. :roll:

Njegova izjava za tu izmjenu :
"Nisam jukebox da ispunjavam želje publike. Moja ekipa je padala i želio sam je podignuti tako da Sammira gurnemo naprijed i oslobodimo ga defenzivnih zadataka, ali to nisu bile reakcije na to, nego na napise u medijima. Ubaciti pet špica ne znači da ćete biti ofenzivniji."
Ne znam sta da kazem, nego bravo Jurcicu. =D> :roll:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

K1M1 je napisao/la: @chuck - nzm zašto si stalno protiv ibaneza al danas nije bio ništa lošiji od ostatka dinamove ekipe, još je bio i među boljima...
Kako ne bi bio,taj igrač jedino što zna trčati,taktički glup, u obrani se ne zna postaviti nikad pravilno,kad napada igrača uvijek ga napada sa pogrešne strane igrač ga okrene kao malu bebu,a onaj biser u 45 min kad je "zagradio" loptu #-o
Ja zaista u Dinamu nisam lošijeg i glupljeg igrača vidio i zaista mislim da on nema kvalitetu da igra ni u jednom klubu u HNL-u čak ni u 2.ligi HNL
Dinamu je bolje igrati s igračem manje nego s njim u postavi
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Chuck Norris je napisao/la:
K1M1 je napisao/la: @chuck - nzm zašto si stalno protiv ibaneza al danas nije bio ništa lošiji od ostatka dinamove ekipe, još je bio i među boljima...
Kako ne bi bio,taj igrač jedino što zna trčati,taktički glup, u obrani se ne zna postaviti nikad pravilno,kad napada igrača uvijek ga napada sa pogrešne strane igrač ga okrene kao malu bebu,a onaj biser u 45 min kad je "zagradio" loptu #-o
Ja zaista u Dinamu nisam lošijeg i glupljeg igrača vidio i zaista mislim da on nema kvalitetu da igra ni u jednom klubu u HNL-u čak ni u 2.ligi HNL
Dinamu je bolje igrati s igračem manje nego s njim u postavi
Tu se slazem apsolutno sa Chuckom.Stovise,ja bih dodao da nije uopce tako brz kako se mozda cini.Definitvno ne zasluzuje prvu momcad Dinama.U usporedbi s njim Lima je Roberto Carlos ;)

Meni samo nejde u glavu zasto je Suarez otjeran,a Ibanez ostavljen #-o

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:
Tu se slazem apsolutno sa Chuckom.Stovise,ja bih dodao da nije uopce tako brz kako se mozda cini.Definitvno ne zasluzuje prvu momcad Dinama.U usporedbi s njim Lima je Roberto Carlos ;)

Meni samo nejde u glavu zasto je Suarez otjeran,a Ibanez ostavljen #-o
Navodno zbog velike konkurencije u veznom redu.
EDIT.
(-nasao sam nekakav clanak o njemu)
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Imam osjećaj da Dinamo danas uzima bod(ove) u Amsterdamu... :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Imam osjećaj da Dinamo danas uzima bod(ove) u Amsterdamu... :biggrin:
Mislim da imaš loš osjećaj
Sa ovakvim trenerom i igračom kao Ibanez smo smiješna momčad za LP
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Mislim da imaš loš osjećaj
Sa ovakvim trenerom i igračom kao Ibanez smo smiješna momčad za LP
Bit će ipak da imam krivi osjećaj... :?
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

hahahaha koja komedija je to :biggrin: bolje im je da nisu ni ulazili u LP , tako su samo kanta za napucavanje :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la:hahahaha koja komedija je to :biggrin: bolje im je da nisu ni ulazili u LP , tako su samo kanta za napucavanje :D
Ovo je sramota, nije tragedija rezultat vec igra. Igraju bez mašte, pukni loptu pa kam dojde dojde. Ajax ih vozi ko mlade majmune, ja neznam jednostavno neznam kaj bi vise rekel. Cim sam videl sastav i formaciju vec sam znal da od toga nebude nista. I nije mi jasno bečiraj i krstanovic ne igraju a zabijaju, krstanovic u zadnje 3 ukanice 3 gola bečiraj prvi strelac dinama, a igra niš koristi rukavina koji čeka loptu.
U svakom slucaju ak Jurčić veli da nakon tekme da je zadovoljan igrom i mamic ne reagira, onda nam nije za drugo nek da jesmo tu gde jesmo
Darkness rises when silence dies
Schumy.d
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:hahahaha koja komedija je to :biggrin: bolje im je da nisu ni ulazili u LP , tako su samo kanta za napucavanje :D
Ma isplati se LP samo zbog novaca. ;)
Samo je problem šta svi hrvatski klubovi, pa i reprezentacija igraju staromodan nogomet. Mi kasnimo za ostalim nogometnim svijetom 5 godina. Igra je prespora za današnji nogomet.
Treba neki kvalitetan stranac u naš nogomet koji bi donio neki bum.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

znam. Najbolje im je ispalo i to što ce dobit pare neke , a ono kad pogledas tablicu ako se ne varam 0 0 4 i gol razlika 0:9... Sad cijela europa vidi u kakvom je stanju HR nogomet(mislim liga)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Sramota,kako smo jadno izgledali
Bolje bi bilo da nismo ni ušli u LP
Ne mogu vjerovati da nas svak nakanta,a momčadi kao Genk,Bate Borisov,Plzen....osvajaju bodove a da ne govorim o Apoelu
Mi smo prvaci svijeta u precjenjivanju svojih igrača

Loši smo a najveći krivac tome je Jurčić koji nijednu utakmicu nije odigrao s istom formacijom,koji luta s igračima forsira neke igrače.....Iako ovoj momčadi ne bi puno pomogao ni drugi trener vrijeme je da ovaj nazovi trener ode

Jedna limitirana momčad kao Ayax nas razbije u 2 utakmice,nemam riječi

Ne želim više lp nek igraju Euroligu tu imamo neke šanse za koji bod ovdje ne
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Jedna limitirana momčad kao Ayax nas razbije u 2 utakmice,nemam riječi

Ne želim više lp nek igraju Euroligu tu imamo neke šanse za koji bod ovdje ne
Šta je je, ali da je Ajax limitirana momčad to se ne slažem. Oni su jako dobro posložena MLADA ekipa koja je igrala dobro protiv Reala, a izvukla i bod protiv Lyona.
Realno, oni su daleko bolja momčad od Dinama. ;)

Ja bih volio da se ovi novci iz LP ulože u dovođenje 2,3 prava pojačanja. Pa neka se i prodaju Badelj i Sammir, ali mora Dinamo kupiti prave igrače. Po meni Olić i Petrić nisu nedostižni za Dinamo, a bili bi pravo pojačanje. U vezni red još jednog kapitalca, obrana je sasvim solidna i to je to.

Cijena: 6-7 milijuna eura

Ja bih još spomenuo uspjeh našeg suca Strahonje i njegovih mu pomoćnika koji su debitirali u LP na utakmici Manchester-Otelul. =D>
Koliko vidim, dobro su odsudili utakmicu i nadam se da će postati standardni suci ovog natjecanja.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

http://www.rtl.hr/vijesti/sport/nakon-k ... mburasima/" onclick="window.open(this.href);return false;

Isuse ja ne mogu doc sebi :lol:

24.7.2009-5.5.2013
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Bibi je napisao/la:http://www.rtl.hr/vijesti/sport/nakon-k ... mburasima/

hahahahahahahahahahahh proslava poraza od 4 0 i najgori klub (zasad) u lp :biggrin:
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

F1NAC je napisao/la:
Bibi je napisao/la:http://www.rtl.hr/vijesti/sport/nakon-k ... mburasima/

hahahahahahahahahahahh proslava poraza od 4 0 i najgori klub (zasad) u lp :biggrin:
Pa kad ni jedan drugi klub iz Hrvatske nije sposoban ući u Europsko natjecanje, a kamoli Ligu prvaka. Dinamo je vidio LP. Neki klubovi kao Rijeka i Hajduk recimo neće barem nekoliko desetljeća.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la: Pa kad ni jedan drugi klub iz Hrvatske nije sposoban ući u Europsko natjecanje, a kamoli Ligu prvaka. Dinamo je vidio LP. Neki klubovi kao Rijeka i Hajduk recimo neće barem nekoliko desetljeća.
Ni meni to nije jasno. Navijači Hajduka i ostalih klubova se uglavnom sprdaju na račun Dinama, a sad ja pitam njih zašto oni ne uđu barem u Europsku ligu pa da vidimo kako će se tamo oni snaći!?

Dinamo možda loše stoji na tablici, ali za mene je to jedan veliki uspjeh šta su oupće tu gdje jesu. Pogotovo jer mislim da nemaju niti neku prekvalitetnu ekipu, niti pravog trenera.
Ovako su uhvatili 10-ak milijuna eura za iduću sezonu + ulaznice i suveniri, a i popravili su stadion.

Možda Dinamo stoji loše u LP, ali ja ću se cijeli život sjećati dana kad sam na Maksimiru gledao Real Madrid u punom svom sastavu kako igra protiv Dinama. I zato im hvala!
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ovaj link sto sam stavio uopce nije bila sprdnja na racun Dinama.Nego nesto vise sto nazalost neki forumasi ne mogu shvatit :)
hahahahahahahahahahahh proslava poraza od 4 0 i najgori klub (zasad) u lp
Bit ce i nazalost u povijesti.Predvidam barem 0-12 i to zahvaljujuci Jurcicu i Mamicu.Nego citam kolumnu nekog kretena iz sportneta i kaze lik u tom smislu da u Dinamu igraju vlastiti klinci i zato pate na rezultatima dok Apoel igra sa 15 stranaca (Dinamo ima 11 :lol: ).Uz to kaze da u ovoj grupi di je Dinamo Apoel ne bi ni boda osvojio,a Dinamo da bi se borio za prolaz.Ne vjerujem.
Znaci Shaktar,Zenit i Porto koji svi skupa vrijede pola miljarde eura s njima bi Dinamo bio konkurentan #-o
Uz to kaze ko je Kruno solidan trener...pametnom dosta.Sve je u rukama Mamica koji mu nitko nije dorastao.
Dinamo je vidio LP. Neki klubovi kao Rijeka i Hajduk recimo neće barem nekoliko desetljeća.
Igra je i Hajduk cetvrfinale i pa sta onda.A i ti znas ko ce igrat u LP sljedecih godina jel? Sigurno si predvidio da ce Apoel igrati osminu finala? :roll:

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Dao Bog da 4 naša kluba igraju LP. Ali vidim kako Hajduk radi ( riješava se svojih talenata ) i ne vidim ništa dobro . Najžalosnije je kaj se Hajdukovci mogu napaliti samo na Dinamo i onda odigraju koliko toliko dobro. Dok god ne budu 3-4 kluba u utrci za prvaka naši klubovi će ovako prolaziti u Europi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Jurcic izbacio Sammira
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda