Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pitanje kako ce se ta guma ponasat u trciMika_bar je napisao/la:Odličan krug, opet izvadi par desetinki iz rukava, još ono blokiranje prednjeg ljevog u zadnjem zavoju, još bi bio brži desetinku dvije, samo sutra pametno i 1-2 ovaj puta doma!
Normalno, to nije bilo tako strašno...F1NAC je napisao/la:pitanje kako ce se ta guma ponasat u trciMika_bar je napisao/la:Odličan krug, opet izvadi par desetinki iz rukava, još ono blokiranje prednjeg ljevog u zadnjem zavoju, još bi bio brži desetinku dvije, samo sutra pametno i 1-2 ovaj puta doma!
Slazem se, čak i sam Hamilton na presici je izjavio da ce sutrašnji tyre management biti sve a svi znamo da Hamilton nije tip vozača za kalkuliranu vožnju.goran007 je napisao/la:slazem se da odlican krug,ali mislim da ce u utrci Button predstavljati puno veci problem nego na kvalama...naravno ak start svima protekne ok
Ma jao,VEĆ drugu utrku zaredom ??!Vuksa_KC je napisao/la:Mora sutra pobijediti, inače će pomalo podsjećati na Massu nekad, tj. izgledalo bude ko da mu se za pobjedu trebaju 'super ultra' uvjeti poklopiti, koje sad već ima 2. utrku za redom. Ako ne uspije, vjerojatno onda još uvijek ima neki pritisak koji ga muči.
Ja bi prije rekao da ce dobiti glatko ako padne kišaChuck Norris je napisao/la:Ja očekujem da će Lewis ovo sutra glatko dobiti ako bude suha utrka.A ako bude kiše onda je teško šta prognozirati
Vuksa_KC je napisao/la:Mora sutra pobijediti, inače će pomalo podsjećati na Massu nekad, tj. izgledalo bude ko da mu se za pobjedu trebaju 'super ultra' uvjeti poklopiti, koje sad već ima 2. utrku za redom. Ako ne uspije, vjerojatno onda još uvijek ima neki pritisak koji ga muči.
misliš, tko je bolji u čuvanju guma i taktici?Sanel je napisao/la: Ili je jednostavno netko drugi brži, primjerice Button.
Gledaj i s boljim cuvanjem guma, mislim da danas nebu samo tako cuvati gume i da budu bolje prosli oni koji budu napradali. Jer jedno kaj je gp2 race two pokazala da je ovo staza gde se da pretjecati.K1M1 je napisao/la:misliš, tko je bolji u čuvanju guma i taktici?Sanel je napisao/la: Ili je jednostavno netko drugi brži, primjerice Button.
tko je brži vozač od mclarenovog dvojca vidi se u kvalifikacijama (i prošle godine a i u ove dvije utrke), hamilton laganini dere buttona u kvalama...
nažalost (kao što je već rekao kolega 'Ćale' na jednoj drugoj temi), u današnjoj f1 bolje prolazi onaj koji dobro čuva gume nego onaj koji je brži vozač, al tako je kako je..
ne nisam tu mislio na msc ( auto još uvijek nije dovoljno dobar ) već na butona. dedino vrijeme tek će doći , mlad je.senamozart je napisao/la:kolega peki.
šta ti stvarno misliš da bi lewis mogao nešto izgubiti sa schumacherom.
ako tako misliš stavljam te u listu klasa Optimist
drugo nije ni mogo, zajebali su ga u boksu s onim zaustavljanjem više od 5sec a prije toga ista greška ko u Melbournu kad je Button išao prvi na izmjene. Hamilton jednostavno mora ić prije po gume!darky je napisao/la:nakon dvije utrke, čini mi se da je luis odlućio ponoviti početak svoje rooki sezone
ganjati postolja, ne pobjede
izgleda mi vrlo odlučan da osvoji naslov, manje atraktivan, ali vrlo efikasan