Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Slash »

Nisam Vettelov fan, samo da se razumijemo.
Samo ne razumijem šta ste sasuli sad drvlje i kamenje na njega. Naviknut je dominirat, pobjeđivat, osvajat naslove, ove sezone, nije mu baš krenulo - potpuno prirodna reakcija.
Button je uvijek bio i ostao gospodin, ali u njegovom slučaju, actually JE njegova krivica, dok Vettel nije ni kriv ni dužan za ovaj incident.
Kazna - u skladu sa svim fiinim retardiranim odlukama/kaznama - kompromitirao je utrku Vettelu, isključivo je njegova greška, i dobio je kaznu. Koja mu, btw, apsolutno ništa ne znači.

Mali vam je izgleda zadnje dvije godine svima nabio komplekse :lol:.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Ovaj post potpisujem od početka do kraja, sve fino i točno rečeno. Hvatate se za neke slamke a današnji pobjednik je imao hrpetine ovakvih situacija. :roll:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Slash je napisao/la:dok Vettel nije ni kriv ni dužan za ovaj incident.
Vettel je itekako kriv jer je skrenuo u lijevo kao da tamo nema nikog.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Pa Kartekyan je vozio svoju liniju a Vettel kad ga je prosao skrenuo je ljevo,kao sto kaze kolega @damjan,kao da nema tamo nikog...i onda Vettel nije kriv???wtf????
Alonsista hasta la muerte..
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Vettel ga je obilazio za cijeli krug, dakle Indijac je bio taj koji je trebao paziti da se što bezbolnije i neprimjetnije makne i omogući vodećima da nastave svoju trku i lov tada za Hamiltonom ak se ne varam. On to nije napravio i kazna je opravdana, iako je i Vettel mogao malo više paziti.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Slash je napisao/la: dok Vettel nije ni kriv ni dužan za ovaj incident.
wtf, jel mi istu situaciju komentiramo? Pa vettel je skrenuo u njega prije nego ga je uspio preteć kako bi što prije došao na trkaću liniju. Šta je ovaj trebao, maknut se u travu?
Karthikeyanov komentar:
"Some of these guys when they lap you, they take the Mickey out of you," he said. "They come and try to push you out of the way to get back on the racing line.''
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Jedan mali detaljčić je da je Kenjan bio zaobilažen za krug.
I ja tu ne vidim da je Vettel skrenuo NA njega.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Slash je napisao/la:Nisam Vettelov fan, samo da se razumijemo.
Samo ne razumijem šta ste sasuli sad drvlje i kamenje na njega. Naviknut je dominirat, pobjeđivat, osvajat naslove, ove sezone, nije mu baš krenulo - potpuno prirodna reakcija.
Button je uvijek bio i ostao gospodin, ali u njegovom slučaju, actually JE njegova krivica, dok Vettel nije ni kriv ni dužan za ovaj incident..
Slažem se s tobom,pa šta su svi napali čovjeka pa i on je od krvi i mesa,manje više sve je ok,mogao je proći i bez srednjeg prsta ali ok

Jedino se ne slažem s tim da ovo nije Vettelova krivica
...put u raj nije posut ružama...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Običan trkaći incident.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

K1M1 je napisao/la: "Some of these guys when they lap you, they take the Mickey out of you," he said. "They come and try to push you out of the way to get back on the racing line.''
Upravo tako.
Boldano se odnosi na sve: Hamiltona, Alonsa, Vettela, svima njima su oni, kad su u lovu na nekog, krastavci na cesti.
I zato ne znam čemu licemjerje i napad na Vettela kad bi i svi ostali top vozači reagirali na isti/sličan način.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pogledajte malo onboard snimku opet. Svi vozači idu udesno pripremajući se za slijedeći zavoj, jedino Vettel ne prati tu liniju. Dečko nije naviknut koristiti retrovizore i onda su mu drugi krivi.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Slash je napisao/la: I zato ne znam čemu licemjerje i napad na Vettela kad bi i svi ostali top vozači reagirali na isti/sličan način.
pa nzm baš da bi svi čovjeka bez razloga nazvali idiotom i to u situaciji gdje dotični uopće nije kriv...
ne misliš da je malo prebahato nekom samo tako reć da je krastavac i idiot?
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Mislim da je. Ali isto tako mislim da je u poslu kojim se oni bave bahatost ''poželjna mana''.
Nije se rodio taj prvak koji nije bio bahat. Osim MOŽDA Gumbeka. Mislim da je Gumbek baš gospodin :D .
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Jedan mali detaljčić je da je Kenjan bio zaobilažen za krug.
http://www.youtube.com/watch?v=LxVxZeYZ_IU" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu se vidi da se Kartikeyan prerano vraćao na trkaću liniju, Vettel je mogao malo sporije i nebi do toga došlo, ali vjerovatno nije očekivao da će se ovaj vraćat na trkaću liniju. Ja bi rekao da je to trkaći incident. Ovo oko bahatosti nema smisla raspravljat, 90% njih bi puno drugačije u određenim situacijama reagiralo da nema PR ljudi oko njih.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Slash je napisao/la:Mislim da je. Ali isto tako mislim da je u poslu kojim se oni bave bahatost ''poželjna mana''.
Nije se rodio taj prvak koji nije bio bahat. Osim MOŽDA Gumbeka. Mislim da je Gumbek baš gospodin :D .
Stav koji ima Button je puno neobičniji za F1 šampiona, nego ovaj Vettelov. Slažem se s ovim što si prije napisao. Indijac kaže da mu je auto bio nestabilan, jer je izašao na pasicu, ali da je malo podigao nogu s gasa ne bi bilo nikakvih problema. U svakom slučaju glupo s njegove strane i razumljiva reakcija Vettela.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Kenny je napisao/la:
Slash je napisao/la:Jedan mali detaljčić je da je Kenjan bio zaobilažen za krug.
http://www.youtube.com/watch?v=LxVxZeYZ_IU" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu se vidi da se Kartikeyan prerano vraćao na trkaću liniju, Vettel je mogao malo sporije i nebi do toga došlo, ali vjerovatno nije očekivao da će se ovaj vraćat na trkaću liniju. Ja bi rekao da je to trkaći incident. Ovo oko bahatosti nema smisla raspravljat, 90% njih bi puno drugačije u određenim situacijama reagiralo da nema PR ljudi oko njih.
ma dajte. ovo je već drugi put u 3 godine da vetel udari gumom i da je probuši kod preticanja...
kaj se mene tiče kriv je vetel
ima puno brži auto i nema se kaj on gurati sa HRT , a ako ga na ravnom nije u stanju preteči onda neka napusti utrkivanje
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Ne stignem sada čitati sve postove ( jer sam na radnom mjestu ), ali moram ovo od jučer komentirati. Seb Vettel se onom izjavom, ponio poput nekog balavog klinca prema Narainu, a on sam je napravio grešku! Kako ne volim kad ljudi ne mogu priznati vlastitu pogrešku!! #-o

Užas!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

koliko se vidi na videima (i onboard i snimka s kamere pored staze), ovo je 100% greška kartikejana. čovjek se prerano počeo vraćat na trkaću putanju i zakačio vettelov zadnji točak. ovo nije trkaći incident jer se oni nisu utrkivali za poziciju.
kad zaobilaziš nekoga za cijeli krug onda ne gledaš da li trebaš ostavljat prostora (u ovom slučaju vettel mu je i ostavio prostora) niti razmišljat o njegovom sljedećem potezu nego ideš dalje.
reakcija je pretjerana svakako, ali ipak malo i opravdana jer ipak mu je vozač koji zaostaje za cijeli krug uništio utrku...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

i vettel se tako lijepo vracao do boxa sa onom raspadnutom gumom direktno po trkacoj liniji, da je sve bilo puno komada od njega bas na trkacoj putanji........
McLaren u <3
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Čista greška Karthikeyana. Točno se vidi kak Karthikeyan skrene prema Vettelu i probuši mu gumu. Vettel nije trebao tak reagirati, tj. trebalo bi sankcionirati i takvo ponašanje da se vozači općenito malo nauče kulturi. Opet normalno da je bio ljut ali mogao je poslje doći do njega i "objasniti" mu par stvari. Ipak nikad se ne zna, možda mu ovi bodovi budu baš trebali za naslov.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ma dajte sa tim srednjakom, pa jebes prvaka koji nije bar jednom pokazao. Meni bas nedostaju ti old schoo primjeri, vatreni dvoboji, rivalstvo i slicno. Danas su svi k'o curice, sve nesto na finjaka.

Morat ce neko Hami zenu ukrasti pa da se posoraju pored staze :biggrin:

I ovo je zakon :
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ferrari-BiH je napisao/la:Ma dajte sa tim srednjakom, pa jebes prvaka koji nije bar jednom pokazao. Meni bas nedostaju ti old schoo primjeri, vatreni dvoboji, rivalstvo i slicno. Danas su svi k'o curice, sve nesto na finjaka.

Morat ce neko Hami zenu ukrasti pa da se posoraju pored staze :biggrin:

I ovo je zakon :
http://www.youtube.com/watch?v=zPOXvyOUA6Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledaj ovo od 1:50 :biggrin:

Danas je u F1 puno PR *ranja i normalno da nam je čudno kad 1 vozač nešto krivo kaže, kad se ne ponaša ko robot nego ko svaki drugi čovjek, a teško da će se vratit vremena u F1 da vozač bez ikakvih problema može reć drugom goni se u ***** materinu, ili slično
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ako sam narain kaze da se vratio prije nego je mislio jer je izasao na mokru pasicu i mislio da ce se izvrtit onda ne vidim zasto je to vettelova krivica..
njegova je krivica u tome sto nije uzeo u obzir da se to moze desit kanti od hrta, al zadnje na sto bi vozaci trebali mislit je vozac kojeg lapiraju..

pa gle i video.. vettel se nije pomaknuo ni cm, vec je ovaj pobjegao od pasice i zarezao..

pitali su naraina nakon utrke jake i dc i lik je oke.. simpa i nekako smjesan.. al trkelja trkelja i buni se kako su mnogi vozaci "napadni" kada ih zaobilaze..
pa naravno da jesu.. pa nema nista iritantnijeg nego kad nekog lovis, desetinke su bitne, a ovaj ispred se ne zna maknut..

i kaze dcu da ce se vjerojatno on slozit s njim, a lik bio jedan od onih "nervoznijih" po pitganju backmarkera..

kaze narain kako je auto kanta i kako se bori jedino sa pedrom i cilj im je prvo se kvalificirat i onda zavrsit utrku.. pa makni se onda..

il ces ko na gp2 prvoj utrci.. neki lik 30-ak godina, nema neku zavidnu karijeru.. ima neku lovu/sponzore i dosao u gp2.. vozi naravno zadnji.. dolazi ekipa koja se bori za 3. mjesto.. njih 4.. i ovaj nikog ne propusta (doduse debili mu nisu ni mahali zastavama).. i kad ga netko pretekne on se postavlja da vrati poziciju.. :D panj neki..

ugl..
ja ne mislim da bi se trebali vozaci ponasat neznam po kojim pravilima i manirima.. dapace.. nisu tu da budu stupovi morala.. kukate kako je sve previse umjetno.. a kad netko doda malo zestine i otvorenosti onda ga napadate..
neznam cemu..
rFactor F1 HR server Info
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Alonsista hasta la muerte..
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ako je raikkonen , onako hladnokrvan uspio popizdit toliko da pokazuje srednji prst nekome zato što mu je malo zasmetao, ne vidim razloga zašto vettel ne bi trebao popizdit kad mu ovaj sjebe utrku
Odgovori