ako sam narain kaze da se vratio prije nego je mislio jer je izasao na mokru pasicu i mislio da ce se izvrtit onda ne vidim zasto je to vettelova krivica..
njegova je krivica u tome sto nije uzeo u obzir da se to moze desit kanti od hrta, al zadnje na sto bi vozaci trebali mislit je vozac kojeg lapiraju..
pa gle i video.. vettel se nije pomaknuo ni cm, vec je ovaj pobjegao od pasice i zarezao..
pitali su naraina nakon utrke jake i dc i lik je oke.. simpa i nekako smjesan.. al trkelja trkelja i buni se kako su mnogi vozaci "napadni" kada ih zaobilaze..
pa naravno da jesu.. pa nema nista iritantnijeg nego kad nekog lovis, desetinke su bitne, a ovaj ispred se ne zna maknut..
i kaze dcu da ce se vjerojatno on slozit s njim, a lik bio jedan od onih "nervoznijih" po pitganju backmarkera..
kaze narain kako je auto kanta i kako se bori jedino sa pedrom i cilj im je prvo se kvalificirat i onda zavrsit utrku.. pa makni se onda..
il ces ko na gp2 prvoj utrci.. neki lik 30-ak godina, nema neku zavidnu karijeru.. ima neku lovu/sponzore i dosao u gp2.. vozi naravno zadnji.. dolazi ekipa koja se bori za 3. mjesto.. njih 4.. i ovaj nikog ne propusta (doduse debili mu nisu ni mahali zastavama).. i kad ga netko pretekne on se postavlja da vrati poziciju..

panj neki..
ugl..
ja ne mislim da bi se trebali vozaci ponasat neznam po kojim pravilima i manirima.. dapace.. nisu tu da budu stupovi morala.. kukate kako je sve previse umjetno.. a kad netko doda malo zestine i otvorenosti onda ga napadate..
neznam cemu..