Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
nece valjda netko sad razapinjat jer je pokazao srednji prst..
nazvat idiotom nekog to mi nije u redu, al reakcija normalna..
- Vuksa_KC
- Veteran
Slažem se, fućkas prst, ali nazvati nekog idiotom se teško dešava čak i u nogometu.Armanini je napisao/la:nece valjda netko sad razapinjat jer je pokazao srednji prst..
- Armanini
- Svjetski prvak
mda, al opet meni je pozitivno to sto se ne libi bit otvoren i sto se ne zamara ocemo ti i ja to zamjerit ili ne..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
nije stvar u otvorenosti, nego u poštivanju drugih vozača..
ok lik je pogriješio i probušio mu je gumu, naravno frustriran je al to su situacije u kojima se na kraju pokaže koliko poštuješ druge vozače.
Za prste nikog nije briga, što se dogodi na stazi ostaje na stazi, al nazvat kolegu vozača idiotom dovoljno govori o njemu samom.
Kad je imao u rukama bolid s kojim je zatvorenih očiju pobjeđivao jer je išao kao po tračnicama onda je sve bilo super pa makar se dogodio i incident, a kad u rukama ima bolid s kojim se treba malo mučit etoga problema..
A uostalom i on sam je pod SC-om iz utrke izbacio Webbera koji je tad bio na 2. mjestu, a u rukama nije imao motokiultivator kao Narian... Znači li to da onda i on sam idiot? Mislim, zabit se u nekog pod SC-om fakat treba bit specijalac (po njegovoj izjavi).
Nakon što ga je izbacio iz utrke, Webber kolko god je bio ljut nije ga nazvao idiotom, nego nešto kao "klinac sa nedovoljno iskustva, napravi dobar posao a onda sje** sve"
ok lik je pogriješio i probušio mu je gumu, naravno frustriran je al to su situacije u kojima se na kraju pokaže koliko poštuješ druge vozače.
Za prste nikog nije briga, što se dogodi na stazi ostaje na stazi, al nazvat kolegu vozača idiotom dovoljno govori o njemu samom.
Kad je imao u rukama bolid s kojim je zatvorenih očiju pobjeđivao jer je išao kao po tračnicama onda je sve bilo super pa makar se dogodio i incident, a kad u rukama ima bolid s kojim se treba malo mučit etoga problema..
A uostalom i on sam je pod SC-om iz utrke izbacio Webbera koji je tad bio na 2. mjestu, a u rukama nije imao motokiultivator kao Narian... Znači li to da onda i on sam idiot? Mislim, zabit se u nekog pod SC-om fakat treba bit specijalac (po njegovoj izjavi).
Nakon što ga je izbacio iz utrke, Webber kolko god je bio ljut nije ga nazvao idiotom, nego nešto kao "klinac sa nedovoljno iskustva, napravi dobar posao a onda sje** sve"
Michael is faster than you!!
- Armanini
- Svjetski prvak
?nije stvar u otvorenosti, nego u poštivanju drugih vozača..
pa ocito da ga ne postuje.. cijela poanta..
al je izgleda takav tip koji si dopusta takve stvari jer ga ne zanima previse misljenje moralista..
a i nije ovo prva utrka.. jesi primjetio kada da se de la rosa govnjari kada ga zaobilaze?
da se razumijemo i dalje ne opravdavam sto ga je nazvao idiotom, mogao je upotrijebiti neki drugi izraz, al nis ne bi promjenilo..
naraina ako smeta neka ga nadje i opali mu samar.. narain je mrga.. ima sire ruke nego neki vozaci bokove..
postivanje kolega vozaca?
pa lol.. pa upravo su vozaci posebna vrsta gljiva koji se prilicno tesko nose sa ostalima.. u f1 u novijoj povijesti da.. jer je sve uvjetovano i "iscenirano"
al pogledaj malo neke druge serije gdje jos uvijek ima takvog rivalstva i netrpeljivosti.. gp2, wtcc, btcc, pogledaj motoriste koje oces.. moto gp i netrpeljivost koja je pocela u ranim danima i nizim serijama, serije preko bare, sve manje i manje jer se vecinom svugdje moraju ponasati u skladu sa nekim uputama..
kamo srece da ima vise zara i vise ljudskosti, a ne samo iste izjave nakon svake utrke i od svakog vozaca.. kapa dole pojedincima!
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
hahah, koji krelac izjava mu je jad i bjeda, uvjek neko drugi kriv. Mislil da bude on sve zivcaniji kak bude sezona odmicala.
Darkness rises when silence dies
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Malo kulture ne bi bilo Vettelu na odmet. Inace, do danas sam ga smatrao malo prisebnijim momkom, ali ocigledno da germanska arogancija dolazi do izrazaja.Armanini je napisao/la:mda, al opet meni je pozitivno to sto se ne libi bit otvoren i sto se ne zamara ocemo ti i ja to zamjerit ili ne..
Kazes OK je da ga ne postuje? Pa to je prva stvar koju mora imati prema kolegi vozacu. Ako je tebi OK da njega Vettel naziva idiotom, onda je i meni OK da mu Naran od danas svaki put na utrci makar malo zasmeta... Cisto da ispostuje i on svoju dozu nepostivanja prema Vettelu
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Armanini
- Svjetski prvak
citaj gore da mi nije oke izbor rijeci, al je svejedno koji "epitet" mu nalijepi..
zasto bi morao postovat kolege vozace? jel vi postujete sve vozace? gdje je vama kultura kad pocnete blatit ovog ili onog? lol.. zasto bi vettel morao bit drukciji i drukcije se ponasat? zato jer prica za tv? pa nije tu da uci djecu kako se ponasa jbmu..
meni je oke da ga vettel naziva kako god hoce i zeli.. ako mu narain opali samar i to mi je oke..
oces reci da su vozaci nekada prije pr sranja u qrcu? arogantni? naravno da jesu.. vozaci su posebne biljke..
dajte ne budite ograniceni..
ljudi smo svi, ne voze stigovi formule vec decki puni love, uspjeha, arogancije i ..
neznam sto je vama to toliko za osudu?
zasto bi morao postovat kolege vozace? jel vi postujete sve vozace? gdje je vama kultura kad pocnete blatit ovog ili onog? lol.. zasto bi vettel morao bit drukciji i drukcije se ponasat? zato jer prica za tv? pa nije tu da uci djecu kako se ponasa jbmu..
meni je oke da ga vettel naziva kako god hoce i zeli.. ako mu narain opali samar i to mi je oke..
oces reci da su vozaci nekada prije pr sranja u qrcu? arogantni? naravno da jesu.. vozaci su posebne biljke..
dajte ne budite ograniceni..
ljudi smo svi, ne voze stigovi formule vec decki puni love, uspjeha, arogancije i ..
neznam sto je vama to toliko za osudu?
- Vuksa_KC
- Veteran
Da Arma, ali uz F1 se uvijek veže termin "gentlemen's racing" pa bi se u skladu s tim trebalo i ponašati. Ak može Button, mogu i ostali. Ne bi takve riječi Vettel sigurno rekel Alonsu, Hamiltonu ili Buttonu...a baš me recimo zanima kaj bi bilo da je Montoya u pitanju
.
Osim toga i Vettel je nekad bio obilažen za krugove u Torro Rossu, pa je i on isto bio taj krastavac kao i ostali.

Osim toga i Vettel je nekad bio obilažen za krugove u Torro Rossu, pa je i on isto bio taj krastavac kao i ostali.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Kakva je to psovka krastavac? ajd da je reko koji konj, *ička, kreten, ili nešto normalno. Ljudi mi se oko krastavca prepiremo, da mi neko u birtiji, na ulici kaže da sam krastavac okrenio bi se i puko smijat

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Armanini
- Svjetski prvak
nazvao ga je idiotom, zato raspravljamo..
vuksa - sto zelis time rec? da se svi moraju ponasat prema odredjenim stavkama? da svi moraju bit gospode?
nabijem ja to znas kamo.. ja sam uvijek za da se svatko ponasa onako kakav je.. ne svidja mi se nikad sto su ponasanje i izjave diktirane..
ako mislis da je netko konj reci, zasto skrivat ili se majmunirat? zbog toga sto ga gleda toliko ljudi? zasto bi ga to trebalo brinut? jer se ocekuje da budes fin i da skrivas odgovor? maah..
ja kazem samo naprijed.. bilo bi super fun da je narain zamjerio (a mislim da su indijci ponositi ljudi) i da mu sljedeci put priredi something kad ga bude lapirao..
vuksa - sto zelis time rec? da se svi moraju ponasat prema odredjenim stavkama? da svi moraju bit gospode?
nabijem ja to znas kamo.. ja sam uvijek za da se svatko ponasa onako kakav je.. ne svidja mi se nikad sto su ponasanje i izjave diktirane..
ako mislis da je netko konj reci, zasto skrivat ili se majmunirat? zbog toga sto ga gleda toliko ljudi? zasto bi ga to trebalo brinut? jer se ocekuje da budes fin i da skrivas odgovor? maah..
ja kazem samo naprijed.. bilo bi super fun da je narain zamjerio (a mislim da su indijci ponositi ljudi) i da mu sljedeci put priredi something kad ga bude lapirao..
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Trebao mu je Narain reć da će mu onaj kažiprst zavući u .....Armanini je napisao/la:nazvao ga je idiotom, zato raspravljamo..

Ma dajte ljudi raspravljate o nebitnim stvarima.Ružna riječ koja je vjerovatno došla vruće glave.Kad bi danas to rekao kad je se ohladio e onda bi mu zamjerio a ovako no big deal
...put u raj nije posut ružama...
- Vuksa_KC
- Veteran
Arma velim samo da se ipak treba malo prilagoditi, vremena su se promijenila, takvim ponašanjem samo se privlači gledanost, ali gubi kredibilitet.
- Armanini
- Svjetski prvak
kako uzmes..
kod tebe tako finog i pristojnog da, kod mene seljaka i ne
koja su se to vremena promjenila? strasno smo se civilizirali pa se skrivamo iza diplomatskih odgovora i misljenja, gledajuci u facu smo si super i dobri, a mislimo sasvim trece? kenjam se na takvu civiliziranost i pretvaranje.. ja sam vise prost tip.. ono sto vidis to i je..
mozda sam subjektivan jer inace su mi backmarkeri dosadni kad glume gljive (u australiji je takodje bilo veselo i mahalo se rukama.. ne sjecam se vise tocno tko je bio u pitanju)..
iako mi je narain od nakon utrke postao simpa (u razgovoru sa jakeom i dcom ((prije mi je bio super anti) i ne krivim ga bas, i iako mi je idiot los izraz, necu bit licemjeran i zamjerat to vettlu ..
ne kazem da ste vi licemjerni, vec da bi ja bio jer nemam nis protiv izjava koje su za kavanu jer me zaboli za umjetnu pristojnost i ponasanje u skladu sa naputcima pr-a..
kod tebe tako finog i pristojnog da, kod mene seljaka i ne

koja su se to vremena promjenila? strasno smo se civilizirali pa se skrivamo iza diplomatskih odgovora i misljenja, gledajuci u facu smo si super i dobri, a mislimo sasvim trece? kenjam se na takvu civiliziranost i pretvaranje.. ja sam vise prost tip.. ono sto vidis to i je..
mozda sam subjektivan jer inace su mi backmarkeri dosadni kad glume gljive (u australiji je takodje bilo veselo i mahalo se rukama.. ne sjecam se vise tocno tko je bio u pitanju)..
iako mi je narain od nakon utrke postao simpa (u razgovoru sa jakeom i dcom ((prije mi je bio super anti) i ne krivim ga bas, i iako mi je idiot los izraz, necu bit licemjeran i zamjerat to vettlu ..
ne kazem da ste vi licemjerni, vec da bi ja bio jer nemam nis protiv izjava koje su za kavanu jer me zaboli za umjetnu pristojnost i ponasanje u skladu sa naputcima pr-a..
- Vuksa_KC
- Veteran
Jooj Arma:) mislil sam samo na nekadašnja ponašanja u F1 starijih vozača pa sve do Montoye recimo.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
neznam za vas al baš je *eben onaj slow motion di mu se guma raspada !!!!!!!!!!!!
a to za fakića
desi se 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
I tu je napravil glupost u afektu, vozil po putanji sa razderanom gumom koja je ostajala po stazi i smetala. I za to se djele kazne, no...
- Armanini
- Svjetski prvak
pa ponasa se kao dvostruki prvak, sa osiguranom egzistencijom, sa srusenim tamo nekim rekordima i boli ga kuki.. ja bi bio jos gori.. isao bi u ducan i svima bi redom pokazivao fakica (haha ludi finac 

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
svi oni su temperamentni i živčani samo ako ih se upeca na vrijeme dok je žiža užarena, jer kad prođu kroz boks i menađera ugase se. Zamjerit jedan drugom nemaju šta jer su uvjeti bili malo ekstremniji, što je onda trebao Montoya njega su lobirani vozači izbacili čini mi se 2 puta od sigurne pobjede i još par puta ovako usput. Ja bi na njegovom mjestu pokušao doć s razbijenim bolidom do boksova a ako ne ide prvi auto (ili kamion) bi mazno kraj staze stazi i zabio se u boks momčadi čiji me vozač izbio, nek se zapali cijeli prokleti tim!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FDK7Ukwj ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FDK7Ukwj ... re=related[/youtube]

- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, ovog se uvijek sjetim..
ako se ne varam ovo je bila utrka koju je montoya vodio i prva izgledna za pobjedu..
a verstappen sa raketom boom
ako se ne varam ovo je bila utrka koju je montoya vodio i prva izgledna za pobjedu..
a verstappen sa raketom boom

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
hahaha lude su
Bilo je i takvih trenutaka u F1.
Imamo ove situacije Vettela koji kaže Kartikeyanu da je kreten, Alonsa koji se sa sudcima svađa i ljudima se nesviđa, a s druge strane imamo Kimija koji je miran čovjek neskače kada pobjedi neradi gluposti pa se ni on nekima nesviđa. Onda imamo Vettela koji slavi svaku pobjedu, pa im se ni to nesviđa, kod Schumachera to nikom nesmeta, a kod Kimija se svi žale da neslavi pobjede. Pitanje je kaki to čovjek mora biti da se ljudima sviđa?
Za Vettela kontam da se ljudima nesviđa jer nevozi ni za Mclaren, ni za Ferrari, a uzeo je 2 prvenstva.
Bilo je i takvih trenutaka u F1.
Imamo ove situacije Vettela koji kaže Kartikeyanu da je kreten, Alonsa koji se sa sudcima svađa i ljudima se nesviđa, a s druge strane imamo Kimija koji je miran čovjek neskače kada pobjedi neradi gluposti pa se ni on nekima nesviđa. Onda imamo Vettela koji slavi svaku pobjedu, pa im se ni to nesviđa, kod Schumachera to nikom nesmeta, a kod Kimija se svi žale da neslavi pobjede. Pitanje je kaki to čovjek mora biti da se ljudima sviđa?
Za Vettela kontam da se ljudima nesviđa jer nevozi ni za Mclaren, ni za Ferrari, a uzeo je 2 prvenstva.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
A jel zna netko zašto su Vettelu 2 kruga prije kraja govorili da stane, pa da vozi dalje i onda opet da stane na stazi ali on je samo nastavil vozit dalje?
Slušajte od 38:15
http://www.dailymotion.com/video/xpob0s ... ights_auto" onclick="window.open(this.href);return false;
Slušajte od 38:15
http://www.dailymotion.com/video/xpob0s ... ights_auto" onclick="window.open(this.href);return false;
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Mika_bar
- Početnik
Novi clan kluba "prstici", al oni srednji...

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.