Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Onda je znaci Vela bio u pravu.( po prvi puta ) To mu ide, ali ne moze nikako zapamtiti da se Bastian izgovara Bastian. :doubt:

btw. evo gledam utakmicu, i ponovno mi je Coentrao jako slab. :|
Ne znam... :|

EDIT. Iker cistog zicera skinuo.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Meni je uvijek bio Vela super komentator,koliko sam se puta nasmijo :) njegova cuvena kad golman izlazi u prazno dok je ovaj centrirao sa kornera:Medo bere jagode...hahaha ili napucava na dvanaesti red tribina :) :)
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Eh sad, kako za koga, mene recimo uzasno zivcira ono njegovo krivo izgovaranje imena.
Jbg, nije da nema nigdje za poslusati.

"<<Enivej>>" -> Cestitke Realu na pobjedi, za naslov jos necu, posto se ima jos za igrati

Citiram sam sebe :
Jos nije gotovo. haha :biggrin:
Nazalost jeste, gotovo je. Dva kola prije kraja, Borussia Dortmund je osigurala, tj. obranila naslov.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Kako je ovo bilo slatko!! =D> :biggrin:

Odoh sad :zivili:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Scuderia je napisao/la:On je jebeni BACK-UP, nikakav KEY PLAYER, to kada ljudi shvate, onda ce shvatiti njegovu ulogu. Meni je osobno drago da ce otici jer ce napokon ljudi prestati s pisanjima " Heynckes je kreten sto ne stavlja Olica od prve i sl "
Zato Bayern ni nije prvak ove godine,a niti prošle kada se ozlijedio. Samo neka imaju ove fensi šmensi manekene.
Čestitke Realu, već mi je dosta tika-take ide svraka ( ne ti toon ) nogometa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Dani je napisao/la: Zato Bayern ni nije prvak ove godine,a niti prošle kada se ozlijedio. Samo neka imaju ove fensi šmensi manekene.
Čestitke Realu, već mi je dosta tika-take ide svraka ( ne ti toon ) nogometa.
Jesi mozda gledao utakmicu jucer izmedju Werdera i Bayerna ?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jesi mozda gledao utakmicu jucer izmedju Werdera i Bayerna ?
U kojoj su igrali igrači koji su skupili do sad svega 100 minuta čiste igre i koji su bili prepuni motiva jer su počeli jednu utakmicu nakon 18 presjedenih na klupi... :roll:
Scuderia
Moderator
Moderator

Opet ti pocinjes ?

A Olic nije imao motiva ? :lol: ha ? :lol:
A jebote led.... horor.

Ali dobro, ti znas bolje od mene stanje, pratis Bayern redovito.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ali dobro, ti znas bolje od mene stanje, pratis Bayern redovito.
Ovo nema veze s Bayernom. Tako je svugdje... ;)
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

i matematika je rekla svoje,jbg bit će bolje za godinu dana,nakon što pokorimo championship :D
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kako mrzim to kad sudci pomazu barceloni, ovo kaj je terry dobil crveni karton nije opce bilo za karton a kamoli za crveni. Ne gledam nogomet, to sam samo tak sad videl ali to je sramota koji su to glumci u barceloni
Darkness rises when silence dies
Schumy.d
Legenda
Legenda

elder je napisao/la:Kako mrzim to kad sudci pomazu barceloni, ovo kaj je terry dobil crveni karton nije opce bilo za karton a kamoli za crveni. Ne gledam nogomet, to sam samo tak sad videl ali to je sramota koji su to glumci u barceloni
Realno, ovo je po meni čisto. Terry je stvarno kretenčina, ovo mu uopće nije trebalo, pogotovo u ovakvoj tekmi.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

kakav kreten ja nemogu vjerovat .....
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Bravo Chelsea :)
Darkness rises when silence dies
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

elder je napisao/la:Kako mrzim to kad sudci pomazu barceloni, ovo kaj je terry dobil crveni karton nije opce bilo za karton a kamoli za crveni. Ne gledam nogomet, to sam samo tak sad videl ali to je sramota koji su to glumci u barceloni

no kidding.. glavno da si se osjetio pozvan dat svoj strucni komentar..

eto zavrsilo mucenje.. ispada nekako da je messi krivac za ne prolazak heh..
utkamica namjestena samo tako.. iz aviona se vidjelo :) messi da pogodi precku - da ako je gadja hehe
iako ne volim nogomet kakav igra chelsea, neka im je.. zguzili su se do tu i eto, danas ja bi rekao zasluzeno prosli.. nisu oni toliko prosli koliko barcelona nije, kad uzmes da sve ovisi o njima..
treba cestitat, sa 10 igraca uspjet igrat bunker cijelo poluvrijeme.. doduse barca je izgledala bezidejno i sa potpuno krivim pristupom.. toliko ubacaja u kazneni prostor chelsea.. moras bit lud i pomislit da ce to funkcionirat..
iniesta tek pred kraj otisao prema sredini.. vrlo losa ideja utakmice i vrlo lose od guardiole..

al to je sport.. ne pobjedi uvijek najbolji..
rFactor F1 HR server Info
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ovo da je netko napisao scenarij za film nebi mogao bolje napisat..
Barcelona je u ove dvije utakmice imala više stativa nego ovi udaraca na gol. :lol:
Naprosto nevjerojatno da ovakva sreća može postojat. Ne znaš dal da se smiješ il da plačeš.
Dođe ti da prestaneš nogomet gledat, bljuje mi se.
Nisam mogao pomisliti da ću ovo ikad reć, ali u finalu ću svim srcem navijat za real. Bilo bi tužno i sramotno da ovakva ekipa osvoji LP.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: Nisam mogao pomisliti da ću ovo ikad reć, ali u finalu ću svim srcem navijat za real. Bilo bi tužno i sramotno da ovakva ekipa osvoji LP.
Pa tek trebaju osigurati finale... ;)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la:Pa tek trebaju osigurati finale... ;)
naravno.. al nekako mislim da će sutra to lagano riješit, vidjet ćemo.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: naravno.. al nekako mislim da će sutra to lagano riješit, vidjet ćemo.
Hmm... nadam se da si u pravu. :D

Ali, nekako predosjećam da će bit teško. Ne leži im taj Bayern nikako...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Nikad nisam niti sanjao da ću ovo reći... Ali strahovito mi je žao Barcelone. Baš sam htio El Classico u finalu. :(

Makar, Chelsea je napravio SVE U NJIHOVOJ MOĆI. Nemam im zašto prigovoriti na igranju bunkera. Čestitke ekipi.

Real je sada dobio šansu kakvu neće dobiti možda nikada više. Idemo ovo dobiti dečki!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la:Nikad nisam niti sanjao da ću ovo reći... Ali strahovito mi je žao Barcelone. Baš sam htio El Classico u finalu. :(

Makar, Chelsea je napravio SVE U NJIHOVOJ MOĆI. Nemam im zašto prigovoriti na igranju bunkera. Čestitke ekipi.

Real je sada dobio šansu kakvu neće dobiti možda nikada više. Idemo ovo dobiti dečki!
A cek, sto su Real i Bayern vec igrali ?
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Nikad nisam niti sanjao da ću ovo reći... Ali strahovito mi je žao Barcelone. Baš sam htio El Classico u finalu. :(

A cek, sto su Real i Bayern vec igrali ?
Prosvijetli me, gdje sam napisao da je Real u finalu? :D Ono što sam mislio reći je da je Realu ispadanjem Barcelone otvoren put do osvajanja LP, što je, realno gledano i istinito, jer je jedina ekipa koja je od Reala bolja sada ispala s natjecanja. ;)

Šta si ti tako nadobudan postao? Jel te trta već sada ili? :biggrin:

EDIT: Ma Scud, gle, na kraju krajeva, sutra sve ovisi o Realu. Uz dužno poštovanje prema Bayernu koji je izrazito kvalitetna ekipa (treća na svijetu po meni ;) ), Real je za koplje bolji. Najbolji dokaz za to bile su izjave poslije utakmice; igrači Bayerna prezadovoljno su govorili da je ovo najbolje što mogu, dok je sve i jedan Realov igrač govorio da je Real PODBACIO, usprkos relativno dobrom rezultatu. ;) Sve ovisi o Realu. Samo budala to može poreći. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la: Prosvijetli me, gdje sam napisao da je Real u finalu? :D Ono što sam mislio reći je da je Realu ispadanjem Barcelone otvoren put do osvajanja LP, što je, realno gledano i istinito, jer je jedina ekipa koja je od Reala bolja sada ispala s natjecanja. ;)

Šta si ti tako nadobudan postao? Jel te trta već sada ili? :biggrin:

EDIT: Ma Scud, gle, na kraju krajeva, sutra sve ovisi o Realu. Uz dužno poštovanje prema Bayernu koji je izrazito kvalitetna ekipa (treća na svijetu po meni ;) ), Real je za koplje bolji. Najbolji dokaz za to bile su izjave poslije utakmice; igrači Bayerna prezadovoljno su govorili da je ovo najbolje što mogu, dok je sve i jedan Realov igrač govorio da je Real PODBACIO, usprkos relativno dobrom rezultatu. ;) Sve ovisi o Realu. Samo budala to može poreći. ;)
Nisam nadobudan, vec te malo " bockam " prije susreta. :p vidjet cemo.nicht zu früh feiern und die prognossen stellen :idea:

Nije me trta, nimalo, znam da cu biti pijan, mislim, (vec sada su krenule pripreme :biggrin: ) bez obzira na ishod. :p

btw. gdje si to nasao da su takvo sta izjavili ?

Marca mozda? :p

Ja sam gledao intervju sa Lahmom i Juppom, i nema govora o tome....tako da... :p

edit. da zanimljivo, kada sam ja prije dvije godine rekao da je Bayern medju top 5 ekipa svijeta, krenula je paljba na mene. :oops: tipa : " ti nisi normalan " i takve spike.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Sigurno je Real bolja ekipa od Bayerna, ali švabe su švabe. Borbeni su i neće se samo tako predati. Uz to, protiv Reala su nabrijani i sigurno će gorit od želje da se dokažu, a dodatan razlog je finale u njihovom dvorištu.

Međutim, Real je favorit. Ako oni odigraju svoj nogomet kakav igraju ove sezone na Bernabeuu sposobni su zabiti 5 komada sutra. Ali, ulog je velik, sigurno nisu opušteni kao svaki vikend tako da će i to odigrati svoje.
Najviše me strah prekida. Tu je Real najslabiji, a vjerujem da su to Bayernovci dobro uvježbavali prošli tjedan. Dobra stvar je pobjeda u Barceloni koja je sigurno igračima Reala dala dodatnu snagu i motiv. Za mene je dobra stvar i činjenica da Real mora napasti, a ne taktizirati puno sa rezultatom jer im je glavni adut upravo ta napadačka igra s kojom su ove godine najbolji na svijetu.
Naravno, dodatan faktor će biti i navijači Reala koji su bili odlični na Allianz Areni i u par puta nadglasali domaćine. Sutra mora biti paklena atmosfera, stadion će biti pun sigurno i spektakl je zajamčen.

Nadam se da će CR biti raspoložen danas navečer. :)
Odgovori