MotoGP/WSBK/MotoE

Forum za ostale auto-moto sportove

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: MotoGP/WSBK

Post Postao/la Kenny »

Na Sportskoj televiziji Moto GP http://www.gp1.hr/motogp-dolazi-na-tv-e ... elevizije/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Kenny je napisao/la:Na Sportskoj televiziji Moto GP http://www.gp1.hr/motogp-dolazi-na-tv-e ... elevizije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Super! =D> Znači MotoGP cijeli format, a Moto3 i Moto2 trke.
Za one koji se ne mogu sjetiti, a ne zaviruju u raspored treninga/kvalifikacija i trka, evo kako to izgleda za prvi "borbeni" vikend u sezoni 2012. U Kataru je to razvučeno na 4 dana:
Četvrtak:
Moto3 FP1 17:00 - 17:40
Moto2 FP1 17:55 - 18:40
MotoGP FP1 18:55 - 19:40
Moto3 FP2 19:55 - 20:35
Moto2 FP2 20:50 - 21:35

Petak:
MotoGP FP2 17:00 - 17:45
Moto3 FP3 18:00 - 18:40
Moto2 FP3 18:55 - 19:40
MotoGP FP3 19:55 - 20:40

Subota
Moto3 QP 17:00 - 17:40
Moto2 QP 17:55 - 18:40
MotoGPQP 18:55 - 19:55
Moto3 WUP 20:20 - 20:40
Moto2 WUP 20:55 - 21:15

Nedjelja:
MotoGPWUP 17:00 - 17:20
Moto3 RAC 18:00
Moto2 RAC 19:20
MotoGP RAC 21:00

(stavio sam svaku klasu u zasebnu boju da bi se lakše snašli kroz ova 4 dana)
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

prenosit će sve treninge i kvale moto gp-a i samo trke moto2 & 3...lijepo,više nego na a-kanalu a ako budu i kakvi stručnjaci kud češ bolje :D
al ima u tekstu i nekih nebuloza
Valentina Rossija, Casey Stonera, Maxa Biaggija
U Kreator grupi vjeruju kako će motori poznatih proizvođača Yamahe, Honde, Suzukija, Ducatija, MV Aguste i Nortona,

:biggrin:
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

YEAH!!!!!!!!!!!!!!!

Nema vise zezancije sa streamovima.Vamos Marquez! :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Kako je Gringo pretpostavio, uslijedilo je i Šternovo obraćanje naciji :) a i novo portal namijenjen moto gp-u.
Što se tiče Lascorza i ozljede, ako je visoka ozljeda normalno je da osjeti dijelom ruke. Tetraplegija ne znači potpunu oduzetost ruku (u praksi je 3, 4% tetraplegičara potpuno oduzeto). Uglavnom, i nisu dobre vijesti jer kod ozljede vrata najčešće strada i moždina. No opet, dok ne prođe neko vrijeme ne može se sa sigurnošću znati da li je natučena ili prekinuta.

Uglavnom, jučer sam ostao bez antene u Zgradi (bez tv-a ) i razmišljam- sad će sigurno objaviti da će prenositi Moto GP. E, lud sam :)
Samo neka se trkaju.
dmarijon
Legenda
Legenda

Sredio antenu, ali šta mi vrijedi kad su ovi samo trke odlučili puštati. Ako netko ima stream link za pole p., molim u p.p.! :)
Samo neka se trkaju.
dmarijon
Legenda
Legenda

Lorenzu kapa dolje! Zabrinjavajući je Rossijev zaostatak na pole-u od 2,2 sekunde. Tim više što je Hayden na istom motoru samo 1 sec od pole-a.
Mislim da će se Lorenzo teško obraniti od Stonera u utrci. Bit će ljuto večeras.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Viš ja imam drugačiji dojam. Lorenzo čistije vozi od Stonera, a sa ovim težim motorima i veće je opterečenje guma i kočnica. Yamaha je poznata po odličnoj trakciji, tako da mislim da Lorenzo i ostale Yamahe imaju prednost u utrci. A Rossi... Ovaj ducati mu jednostavno ne paše i to je to. Yamaha mu je bila kao salivena. Ali stvarno ne kužim da oni već par godina ne mogu napraviti pobjednički motor. Pa 2010. je Stoner uze zadnjih par utrka i nakon toga više ništa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Prve dvije utrke za sada super zanimljive
Marquez odličan
...put u raj nije posut ružama...
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

''Klempo'' je završio sa 14 sekundi prednosti ispred Tech 3 Yamahe, tako da to tu sreca nema bas nikakve veze.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ono što sam i pretpostavljao.
Rossi: 'I cannot ride this Ducati'
Treba vidjeti kako će se gume ponašati u uvjetima dnevne utrke pri visokim temperaturama.

slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Moze neko prokomentirati pretjecanje Marqueza nad Luthijem kada ga je doslovce izbacio sa staze? Ja ne mogu bit objektivan :D

Cini mi se da ce imat jos vise hejtera od Lorenza :D

24.7.2009-5.5.2013
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

tocno tako nekako sam i zamisljao da ce izgledati sezona..
vrlo dosadno i nezanimljivo..

jedino zabavan dvoboj dovia i crutchlowa.. moglo bi bit zanimljivo tamo oko 6 mjesta.. al sto kad su vodeci tako nezanimljivi..
sto je bilo sa spiesom?

ducati promasaj.. nek je najbrzi motor, al badave kad ne voze po zaobilaznici..
rFactor F1 HR server Info
slika
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

ok trke jučer...moto 3 mi nije nešto al tek sam pogledao jednu trku,moram malo bolje proučit "teoriju" :D
moto 2 mi je najbolji,odličan iannone,marquez mi je sve više antipatičan
moto gp predvidljivo dosadan,da nije bilo stonerovih bolova vozikali bi se tako do kraja,dobra vožnja bradla al su ga gume sjebale na kraju,no najgore mi što nema skoro nijednog pretjecanja...fali mi marco :cry:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bibi je napisao/la:Moze neko prokomentirati pretjecanje Marqueza nad Luthijem kada ga je doslovce izbacio sa staze? Ja ne mogu bit objektivan :D
Bilo je malo preagresivno ali mislim ništa sad strašno oko bi čega trebalo dizati frku
Bibi je napisao/la:Cini mi se da ce imat jos vise hejtera od Lorenza :D
Ja sam ga i prošle godine simpatizirao ali sa jučerašnjom vožnjom me je definitivno "kupio"
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ma slazem se,ali citam po raznim portalima i drustvenim mrezama da je radi idiotarije po stazi da je kriv,da ga treba kaznit,pa spominju Spanjolski lobi :blabla:

Sumnjam da ce imat konkurenciju do kraja,jedino Iannone po brzini moze tu nesto napravit,ali sudeci po prvoj trci i dalje ga muce stare boljke i problemi sa konstantnoscu.

24.7.2009-5.5.2013
dmarijon
Legenda
Legenda

Odvalio ga je po ruci, da. Ako se mene pita, s razlogom. Ono je ipak bilo dosta preagresivno. Bez obzira, vrhunska vožnja i zaslužena pobjeda. Makar, i meni je Iannone apsolutni favorit. To je vozač kojeg je lijepi gledati na stazi!

I da. Dani je bio potpuno u pravu u vezi Lorenza. Sad, koliko je do vozača, a koliko do same Yamahe koja bolje čuva gume, ne znam, Ali svakako Lorenzo ima tu prednost da zna odvozit utrku u cjelini bez forsiranja i s najboljim ritmom.
Makar, ova njegova pobjeda mi ne mijenja mišljenje da je Stoner favorit i za ovu sezonu.
Samo neka se trkaju.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Marquezov potez je bio malo čvršći, ali OK. Luthi nije htio popustit i završio je tamo gdje je završio. Tek sam sad vidio da su obojica dobili opomene: "After the race, both riders were spoken with. The decision of Race Direction was that it was a very hard maneuver, on the borderline of acceptable racing. Marquez was warned, the equivalent of a yellow card. Luthi was also given a warning/yellow card for venting his obvious frustration after the chequered flag."
Moto2 trka mi je bila super, iako nisam nezadovoljan ni s ostale dvije. Poslije ovakvog početka, zanima me kako će se ova sezona razvijati vezano za Rossi-Ducati "brak". CRT ostali u istom krugu s pobjednikom, ja zadovoljan. ;)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ma ne moze ono bit opravdan potez.. nikako fer.. da je luthi bio neki crazy mogao je slobodno nastavit po svojoj i rjesit obojicu..

za gp mislim isto, iako su crt vremenima skoro ko moto2, bar je solidan grid.. kacit ce se oni vjerojatno medjusobno (mislim na crt)..
rossi ducati.. hm.. da.. 3 setupa isprobavaju uoci utrke da bi u warmupu podesili sasvim peti motor :) koji ne funkcionira nikako.. al ajd.. barem je najbrzi :)

sto je sa suzom? oni rade hiljadarku? oce ih bit ove sezone na gridu? koliko kuzim, na jednom su testiranju bili..? pretpostavljam sa 800?
rFactor F1 HR server Info
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Armanini je napisao/la:...
sto je sa suzom? oni rade hiljadarku? oce ih bit ove sezone na gridu? koliko kuzim, na jednom su testiranju bili..? pretpostavljam sa 800?
Suza ima hiljadarku koja se razvija i testira u Japanu (Nobuatsu Aoki ex MotoGP i aktualni tvornički test vozač) ali, u ovom trenutku, nisu spremni uložit toliko novaca da bi pokrili razvoj motora i utrkivanje u isto vrijeme. Tko im je kriv kad nisu htjeli imati bar jedan satelitski tim za djelomično pokrivanje troškova ali i više podataka sa staze korisnih za razvoj motora. Ove sezone ništa od njih ili možda wild card za utrku do dvije no rekli su da se vraćaju 2014-te

Marquez ... grub potez na granici korektnog čak malo preko granice zbog posljedice jer je stavio Luthia u bezizlaznu situaciju. E sad, mi imamo luksuz fotelje, velikog ekrana, kamera koje pokrivaju i analiziraju iz raznih kuteva za razliku od vozača koji imaju samo uski pogled naprijed - vjerovatno je mislio da je Luthi ostao više iza što bi mu dalo više vremena za reakciju da ne završi na onom pofarbanom dijelu u fazi kočenja.
dmarijon
Legenda
Legenda

Za dva dana - prava staza, prava trka. tipovo bi na Stonera! :)
Crutchlow od ostatka.
Rossi barem do 8. mjesta ... (Ducati i Ferrari, stvarno nekako idu skupa...)
Zanimljivost - sigurno i ovaj put bolje dvije manje klase.
Samo neka se trkaju.
dmarijon
Legenda
Legenda

Rossi mi je dugo dugo godina bio savršeni vozač. Sad mi se čini da, nakon što 16 godina pratim njegovu karijeru, čovjek po prvi put pokazuje i svoju tamnu stranu.
Prvo, javno pljuje po svojoj momčadi. Za primjer, i Ferrari je loš pa Alonso ne pljuje po njemu.
Drugo, danas starta s 13. mjesta ... Na istom tom Ducatiju HAyden starta s 3. mjesta! Ako se ne varam, oko pune dvije sekunde razlike. Čak i neki stariji vozači u penziji komentiraju da to više nije Rossi kakvog poznajemo i da mu je vrijeme za penziju.
Samo neka se trkaju.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Nek mi neko objasni ovo molim :biggrin:

Moto 2:U 19.krugu se pojavljuje crvena zastava i utrka se prekida.Zar ne bi bilo logicno da pobjeduje onaj koji je u prethodnom krugu bio prvi (18.krug),a ne onaj koji je bio prvi nakon 2/3 utrke.Znaci onda moze da onaj koji je prvi u npr.od 23 do mogucih 26 kruga,utrka se prekida i pobjeduje onaj koji je bio prvi u 17 krugu?????

Pa kako je to moguce? :roll:

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bibi je napisao/la:Nek mi neko objasni ovo molim :biggrin:

Moto 2:U 19.krugu se pojavljuje crvena zastava i utrka se prekida.Zar ne bi bilo logicno da pobjeduje onaj koji je u prethodnom krugu bio prvi (18.krug),a ne onaj koji je bio prvi nakon 2/3 utrke.Znaci onda moze da onaj koji je prvi u npr.od 23 do mogucih 26 kruga,utrka se prekida i pobjeduje onaj koji je bio prvi u 17 krugu?????

Pa kako je to moguce? :roll:
Ne znam,gledao sam i ne mogu vjerovati takvo glupo pravilo.Čak ni vozači nisu znali ko je pobjedio #-o
Šteta za Marqueza
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma najbolja staza je Sachsenring. Rossi prolazi teško razdoblje još od prošle godine. Dok ne rasčisti glavu ništa od njega.

slika
Odgovori